Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
lincoln_a_vandor avatar
Sikerult 😃 csak ido kellett,koszi a segitseget 😀
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Hát akkor nem tudom... mondom nekem is csinált ezt ,hogy egy ideig nem engedte aztán pár nap utána ugyan azt a képet feltöltötte...
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
FrostnovaZ:atmereteztem 184x184 re de ugyse engedte...
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Lehet túl nagy... de nekem is volt hogy egy ideig nem engedte... aztán egy idő után már működött...
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Valaki nem tudja miert nem enged a steam profil kepet valtoztatni? .jpg a fajl.
0
0
0
0
Krissz avatar
Értem.
Most jelenleg csináltam ilyen közösségi kitűző valamit, és most lvl 9 vagyok, márcsak 4 tp kell a lvl 10 hez 😀
Csinálok egy vitrint akkor, és a tökéletes játékaimat beleteszem. 😀
Köszönöm szépen mégegyszer!
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Minden 10 szint után kapsz +1 vitrin-t. A vitrinbe olyant raksz be amit Te akarsz, legyen az kedvenc játék, képernyő mentés vagy teljesítmények, összesen 13 vitrin van.
Amikor egy játékban elértél minden teljesítményt az számít tökéletes játéknak, azt jelezni fogja, hogy van X tökéletes játékod (már ha a teljesítmény vitrint rakod ki).
0
0
0
0
Krissz avatar
Igen, valóban még nemvagyok annyi sajnos. Jelenleg lvl 5 vagyok, 4TP kell a lvl 6 hoz.

Tehát akkor tudok majd ilyen vitrint készíteni ha megvagyok 10-es?

És pl: van a POSTAL játékom, abban feloldva minden teljesítmény, és megvan a kitűző is, akkor az már tökéletes játéknak számít? Tehát ha meglessz lvl 10 akkor kirakhatom?
Köszönöm szépen a gyors választ segitettél vele! 😀
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Ha elérted a 10 szintet akkor a steam profil beállításnál betudsz rakni vitrint (nem tudom, hogy van angolul). Ha beállítottad a "Legritkább Teljesitmény-Vitrin" vagy simán a "Teljesitmény-Vitrin" akkor ott fogja írni, hogy melyik a legritkább achievemented, valamint, hogy hány tökéletes játékod van.

(Általad lentebb beillesztett kép alapján merem feltételezni, hogy még nem vagy 10 szinten).
0
0
0
0
Krissz avatar
Steamen, láttam már olyant hogy ilyen "tökéletes játékok" és oda felvannak sorolva a dolgok, nah, azt hogyan tudom megcsinálni?
Mert feloldottam az összes steam teljesítményt a CoD: Black Ops hoz (teljesítmények: 100%) mind megvan, de nemtom hogy adódik hozzá a tökéletes játékokhoz? (teljesítmény vitrin)

Ha valaki tudja esetleg szoljon, koszonom!
0
0
0
0
Ajax avatar
Hát jelentsd. Eredményét valószínűleg nem fogod látni, de nem vesztesz vele semmit.
0
0
0
0
GaboC avatar
Valaki használta már a steam profilnál a jelentést Spoiler!
"Sértő profil vagy avatár"
? Nézi ezt valaki vagy a steam közösségi alapelvei közé simán belefér a piros karikás jelenet és felesleges jelenteni is?
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Amugy meglett a lvl% 😃 😃
Vettem egy kartyat amivel ugyse tudok sokat kezdeni es gem-e alakitottam amire kaptam egy egesz badget +100XP-vel 😃
0
0
0
0
Krissz avatar
FrostnovaZ & katy3

Van egy profil hátterem csak nemlehetet tegnap valmiért beállítani, azért írtam ki, de most már szerencsére működik 😃
Köszi mindenki

https://kepfeltoltes.hu/160103/ScreenShot_20160103092448_www.kepfeltoltes.hu_.png

=
Én az összes CS:GO cuccomat eladtam, Postal kártyákért 😃
(volt 6 láda, meg két foss fegyver.negev meg duplaberetta)
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Nem kell mindent megcsinálni ahhoz, hogy hármas szinten legyen, elég a 29-ből 28 is. Ha máshogy nem megy, venned kell játékot és/vagy valakitől kérni kártyákat, hogy ki rakd.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Spider:A pillar of communitym mar 2es szinten van es a kovetkezo 6 kereshez az is hozzatartozik ,hogy hasznaljam a Trading Marketet amit mar mondtam hogy jelenleg meg nem tudok 😃
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Csináld meg a Pillar of Community, Community Ambassador, Community Leader badgekat, ezekhez csak megkel csináld a követelményeket amiket kér (Értékelj egy játékot, Írj egy hozzászólást egy barát profiljára, stb).
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
75XP kene meg lvl 5ig.Hogy tudnam megszerezni ha nem tudok meg kereskedni es a piros hering is megvan mar?
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Krissz a profil background, egy különálló item, (mint a kártyák). Ha szerzel egyet, rámész hogy "edit profil", és ott van hogy select profilbackground, és ott kiválasztod.
0
0
0
0
katy3 avatar
Krissz: a jobb alsó sarokban steam ikonra jobbklikk beállítások, baloldalt kiválasztod a Barátok fület és ott lesz utána a jobboldali blokkban hogy avatár, profilnév és alatta hogy módosítás, arra katt, utána feltöltöd amit szeretnél és mented.
Ennek a kitűzőnek amúgy mi haszna azon kívül hogy van? 😃
0
0
0
0
no avatar
Krissz: véletlenül pont van 3 Postal 2 játékkártyám. Írj, hogy melyik kellene és összehozunk egy cserét.
0
0
0
0
Krissz avatar
Igykell ahogy előttem linkelték is:
Ezt megnyitod:[LINK]

Aztán pedig rámentél a fenti linkre, ott lessz egy steam store link Ikunga a játék neve vagy mi, és van job felül a kereső, oda beírod " search "
" jel nélkül, nemszabad másolni, kézzel kell. felugrik egy text box oda meg a kódot ird be. ennyi kb 😀

================

1.Nincs valakinek Postal 2 játékkártyája? márcsak 1 kéne, de nincs elég centem a walletban 😞
2. Profilhátteret hogyan lehet beállítani?

Köszi
0
0
0
0
Bukta avatar
Én nem értem amit liptik írt. Hogyan kell? 😶
0
0
0
0
Krissz avatar
ilyen kódokat tudtok még? 😀
Köszi
0
0
0
0
Klaas avatar
És tényleg! Köszi Liptik.
0
0
0
0
Liptik avatar
Rámentek az Ikaruga adatbázisában böngészőben bejelentkezve + a keresésbe beírjátok, hogy "search" (nem szabad másolni) megjelenik egy párbeszéd és oda beírjátok ezt a kódot "1v7531" és kaptok egy kitüzűt
0
0
0
0
toopa avatar
Join the Dark Side: Köszönöm.
0
0
0
0
toopa avatar
Srácok, jól sejtem hogy ha a The Witcher 3 gog.com-ról van meg, akkor ahhoz nem lehet megvenni a steames season passt?
0
0
0
0
susguy avatar
Steamen*, egyébként be kell jelentkezned egyszer azon a gépen, ahol aktiválni szeretnéd, azután tudod engedélyezni a hozzáférést.
0
0
0
0
Liptik avatar
Hogy lehet kiválasztani steamon, hogy kivel osztom meg a játékaimat, mert írja, hogy válasszak ki 5 felhasználót, de hogyan?
0
0
0
0
Nogitsune avatar
[LINK]

Ha a fent leírtak mégsem működnének, nyomjatok egy ctrl f5-t a játék oldalán, és azután csináljátok végig.
0
0
0
0
Ajax avatar
Bukta: Menj fel hardverapróra, ott sokan árulnak steam-es játékokat olcsón. Nézd meg ki a megbízható, és attól vedd meg az adott játékot. Még lehet olcsóbban is hozzá jutsz, mint steam-en, általában jobb árak vannak ott.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Hmm... eddig csak egyszer vásároltam közvetlen Paypallal steam-en akkor nem tűnt fel. Azóta lett saját, Visa-s kártyám is úgyhogy nem is kell a paypal... akkor sorry a félre informálásért.
0
0
0
0
Bukta avatar
Köszi a válaszokat.
Sajnos jelenleg nekem csak kp-ban van pénzem és muter kártyájáról vásárolnék. Paypal-ra meg csak akkor regisztrálnék ha már nekem is lenne saját kártyám. Ha nagyobb összegről lenne szó akkor hagynám de most csak 2000 Ft-ról 😕
0
0
0
0
susguy avatar
Összegtől függ. Akit jobban érdekelne:
https://i.imgur.com/YX752ep.png

Egyébként most már szinte majdnem biztos, hogy tényleg van valami plusz elrejtve ebben a winter sale-ben.
[LINK]
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Paypalra mindig rá kell fizetni. Ahogy észrevettem úgy 2-300 forint a költsége.
0
0
0
0
susguy avatar
Dehogynem jár plusz költséggel, paypal minden használattal kiszab egy kisebb díjat.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Bukta Maestro kártyát csak Paypalon keresztül tudsz hansználni steam-en, az nem jár plusz költségekkel...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám: steamen vásároltam gta iv-et(2x-is), el is indul meg minden, viszont a mentésekhez szükség van windowslive-re, amit meg is csináltam, bejelentkezés után kéri a cd key, de hiába írom be a steam által megadottat nem fogadja el, de xboxlive-n már beváltottam és ott elfogadta, de a játéknál amikor kéri sehogy nem akarja.
Mondjuk játszani lehet vele így is,csak menteni nem tudok.
Valaki tudja mi lehet a gond, mert már lassan megőrülök.
Segítséget előre is köszönöm.
Boldog új évet!
0
0
0
0
Bukta avatar
Sziasztok. MIért nem lehet maestro bankkártyával fizetni? Vagy valahogy meglehetne oldani, hogy olyan bankkártyával is lehessen fizetni plusz költség nélkül?
0
0
0
0
no avatar
Angolul beszélnek nem magyarul.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Vass Gabor nem lenne egyszerűbb steam közösségi oldalán megkérdezni, ember? o.O
0
0
0
0
Ajax avatar
Vass Gabor: Elhiszed, hogy senkit nem érdekel? Senki nem játszik ezzel a vacakkal, és nem is itt kell megbeszélni.
0
0
0
0
no avatar
change castle to home castle consumes 1 crown order

Ezt kéri a vár megvételére ez micsoda?, már 3 váram lenne a játékban.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Hát ha gyűjtöd a badge-eket, akkor összegyűjteni és kirakni őket... ha nem akkor eladni.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
En is kaptam par kartyat...mit is lehet veluk konkretan csinalni?vagy kerdem inkabb ugy mit eri meg ?
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm a válaszokat! 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció