Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólások: 1 798
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GaboC avatar
SaintMichael: Jó hallani. Kellemes időtöltést a továbbiakban.
ogre077: A CD kulcsok csak egyszer használhatok, ha beaktiváltad utána már nem lehet használni másik fiókon. Esetleg próbáljátok a steam családi megosztást.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Tudomásom szerint akármilyen játék ami egy Steam fiókba be van regisztrálva azt nem lehet másikba átírni.Családi megosztást lehet, azt tudom, de én azt csak is szigorúan családtaggal csinálnám meg.
De ha tévedek valaki biztos kijavít majd.
0
0
0
0
ogre077 avatar
Hali. Ha egy steames játekot el szeretnék ajadekozni a haveromnak, de ugy szeretnek hogy az én steamröl törölni és a övere aktiválni. Az lehetséges?
0
0
0
0
SaintMichael avatar
GaboC: Köszi már megoldottam a problémát inditottam egy Malwarebytes-ot azután újrainditottam a gépet és most már nem produkálja a hibát,azt nem tudom hogy az újraínditás vagy a vírusírtó oldotta e meg a hibát de a lényeg hogy már nem csinálja 😀
0
0
0
0
GaboC avatar
A játékfájlok épségének ellenőrzését próbáltad már? Talán az segít.
0
0
0
0
SaintMichael avatar
Valaki tudna segíteni ? csak a steames játékaim álandóan ledobják magukat a szerverről pl Dota 2 játszom és megfigyeltem hogy mindig olyan 6 perc után jobb felső sarokban pirossal kiírja ezt: Warning connection disconnect to server 20 second. És nem tudok rájönni hogy mi a gond a netemmel semmi gond meg van a 10 mega letöltés folyamatosan a pingel se lehet gond mert 50-60 között van játékban
0
0
0
0
susguy avatar
Esetleg rámész a "Formatting help"re a szövegdoboz alatt ami pont az ilyenekben segít.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Valaki tudja, hogy lehet steam profilon belinkelni valamit egy szon keresztul?marmint egy olyan szot vagy egy szimbolumot amire raklikkelve egy linkhez iranyit a bongeszo?
0
0
0
0
susguy avatar
Bukta:
A gemekből, ha van elég, booster packokat tudsz csinálni. Egy korábbi eventnél fogadásra is lehetett használni, de annak már vége, a booster packért való cserélés pedig már nem éri meg.

winrar:
Ez egy elég érdekes hiba, Steam Guardnak nem így kéne működnie normális esetben.
Amit ajánlani tudok, hogy töröld ki a Steam mappájából a clientregistry.blob filet, vagy töröld le teljesen a Steamet (steamapps mappát addig áthelyezheted máshova, hogy ne kelljen újra letölteni mindent), és telepítsd föl újra, frissen.
Még nézelődök, hátha találok erről valamit.
0
0
0
0
winrar avatar
Sziasztok!
Valamiért nem tudok belépni Steambe. Böngészőből tökéletesen be tudok jelentkezni, működik is minden. Viszont ha gépen indítom el a Steam-et, a felhasználónév+jelszó beírása után ez fogad:
https://i.imgur.com/ufmUiUG.png

Próbáltam már a Steam ID-hoz beírni a felhasználónevet, a Steam profilnevet, ez alapján Steam ID-t: [LINK]
De bármit írok be, az ablak a bejelentkezés-re való kattintás után bezáródik, de a Steam nem nyílik meg. Ha újra elindítom a Steamet, akkor kezdődik az egész elölről, először felhasználónév+jelszó, majd ez a Steam Guard ablak.

Valaki tudna segíteni? Más is tapasztalt ilyet? Neki hogy sikerült belépni?
Még egyszer mondom, böngészőből be tudok rendesen lépni.
0
0
0
0
Bukta avatar
Vannak ezek a játékkártyák, amiket gem-mé lehet alakítani. Ezek a gemek mit érnek, vagy mire jók?
0
0
0
0
susguy avatar
Sajnos kell ez is, túl egyszerű lenne nélküle kihasználni a rendszert.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
így sem igazán léptek az accomba 😃 de most megcsináltam én is hogy el tudjam adogatni a felesleges cuccaimat aztán majd lesz ami lesz 😃 minden esetre ez egy eléggé unszimpatikus lépés volt a Valve-től de már hozzászokhattam volna 😃
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Bioritmus: Én használom ezt a cuccot én nagyon jó.nem butaság meg csinálni mert ezáltal más nem tud belépni az accodba!
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Értem, köszönöm! 😀
0
0
0
0
no avatar
Egyáltalán nem. Ha megerősítésre van szükség, akkor megkapod a kódot SMS-ben a telefonodra, vagy ha a Steam alkalmazását használod, ott folyamatosan generálja és csak egy adott időintervallumon belül (pár másodperc) tudod használni az aktuális kódot.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
És ha ennek én megadom a számom akkor azt kiteszi nyilvánosan? 😀 vagy mire számítsak? 😃
0
0
0
0
susguy avatar
A Steam kivételesen biztonsági okokból "követeli" meg ezt, nem reklám céljából. Persze ahogy gondolod, mindenki maga dönti el hogy mennyire éri meg neki.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Van okostelefonom csak nem vagyok a híve annak hogy mindenki mindenhova adja meg a telefonszámát 😃 de hát ezek szerint akkor nem adok el több skint 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Igen, kell. Vagy megadsz egy telefonszámot, vagy vársz valamennyit, a várakozási idő tudtommal függ a tárgy értékétől, lehet ebben tévedek.
Ha esetleg nem lenne "okos" telefonod, van rá alternatíva:
[LINK]
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Aki ennyire elcseszte a Steam-en a trade dolgokat..nem lehet eladni egy sz*ros CS skint ha nem adod meg a telefonszámodat 😃 vagy esetleg tudtok erre valami megoldást? ugye nyilván a 15 napot senki nem akarja kivárni de most komolyan ha nem kapnak telefonszámot esély nincs eladni egy skint? 😲
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Trinium Wars kulcsok itt találhatóak... (akit esetleg érdekel)
[LINK]
0
0
0
0
susguy avatar
Ajax:
Félre értés ne essék, nem eltiltani akarom az embereket tőle, csak az előttem szólókhoz hozzá tettem azért, hogy nem feltétlenül a authenticator az igaz és egyetlen megoldás a védelemre, mivel arról szólt a kérdés. Mindenki maga dönti el magának hogy használja-e vagy sem.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Ha találkozok azokkal akikkel kapcsolatot akarok steam-en akkor megkérdezem őket hogy akarják-e vagy sem.Mielőtt jönne valaki hogy neten kérdezzem meg annak előre írom hogy személyesen ismerem őket és jókat szoktunk beszélgetni a való életben is.Egyikünk sem az a nagy nethuszár inkább személyesen beszélünk ha van valami beszélni valónk.

Köszönöm a segítségeteket.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Az is egy megoldas ,hogy az illeto vesz fel teged,nem feltetlenul neked kell kuldened a meghivot,persze ha neki aktivalva van az accountja.
0
0
0
0
no avatar
Én úgytudom játékban buggos, és fel lehet venni a másikat, csak kell egy olyan f2p ami kis méretű, és könnyedén összefuthatsz a másikkal.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Engem az érdekelne hogy ahhoz hogy felvegyek egy ismerőst barátlistára ahhoz mindenképp költenem kell valamennyi pénzt?Csak azért mert anno öcsémnek 2009-ben csináltunk steam fiókot a Call of Duty Modern Warfare 2 miatt.Abban egyből lehetett barátot felvenni azt hiszem.Valahogy tudok felvenni barátot költés nélkül vagy kérjem meg inkább ismerőseimet vegyenek fel ők?
0
0
0
0
no avatar
De van valami 1-3 hónapos cucc amivel azthiszem nem vehetek fel senkit barátnak, míg 5 eurót nem töltöttem fel, csak ezért kérdem. Egyébként a gift nem alakítható át kóddá?
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
deshawnb:igen,felvehet baratnak es csak siman elkuldi neked,bekerul az inventorydba es onnan be lehet aktivalni a librarybe.
0
0
0
0
no avatar
Ha haveromnak van CS:GO giftje, és én nekem teljesen új steam accountom van, akkor át tudja adni? És milyen formában?
0
0
0
0
19ati93 avatar
mind szép és jó de pár centes skinekért és tradelhető kártyákért nem kellene ez az egész, jó volt eddig ami volt hogy 2-3 euro felett kérte a hítelesítést,de ez..
0
0
0
0
Ajax avatar
Protein: Illetve arra, hogy nehezítse a hackerek dolgát. Lehet, hogy kicsit körülményes a használata, de inkább legyen így, és érezzem biztonságba az 1300 játékom, minthogy attól féljek, hogy feltörik. Mondjuk nekem soha nem törték fel semmimet, de azért szeretem biztonságba tudni a dolgaimat. És 1300 játék azért nem kevés érték. Amúgy vannak gépre is ilyen okostelós applikációk, tehát megoldható okosteló nélkül is.
0
0
0
0
susguy avatar
Kivéve akinek nincs megfelelő okostelefonja és emiatt szop, ugyebár.
Persze hogy nem árt ha van, de ha van egy kis eszed, csak arra jó hogy nehezítse a dolgodat.
0
0
0
0
no avatar
A kétlépcsős hitelesítéssel azért még senki sem járt rosszul...
0
0
0
0
susguy avatar
Ahogy alattam is írták, egy jól kitalált jelszó kell, és soha ne nyiss meg vagy jelentkezz be olyan oldalon ami egy kicsit is gyanúsnak tűnik. Ha ezt a két dolgot észben tartod, semmi mással nem kell törődni/foglalkozni. Mobile authenticator felesleges, csak akkor érdemes ha nagyon biztos akarsz lenni benne, vagy tervezel cserélgetni a jövőben (bár ahhoz kell 5$-t költeni előre online).
Ezek a dolgok egyébként mindenhova igazak, nem csak játék platformoknál; egy jó jelszó, ne legyél hülye, és nem lesz semmi gond.
Annyit hozzá fűznék, hogy kezdőként CSAK eredeti forrásból vegyél játékot, használtat és a kérdéses oldalakat felejtsd el.
0
0
0
0
gibdj avatar
FrostnovaZ

Ja meg hát igen, nem kell hülyeséget csinálni, és megmarad a fiók. 😆
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Origin-t nem használok, arról nem tudok mit mondani. Steam-hez viszont használj mobile authenticatort. Ez egy app iOS-re meg Androidra. Összekötöd a steam fiókoddal, és onnantól kezdve ha egy másik gépről jelentkeznek be a fiókkal, kapsz egy kódot a mobilon amit gépen kell majd bepötyögni. Nem olyan rég számos account lopás volt, de ezek egy kis odafigyeléssel könnyen elkerülhetőek lettek volna. Pl az volt hogy egy ismeretlen rád írt, hogy "Szeretne veled trade-elni de ~valamiért~ nem tud és hogy kattints már rá arra a linkre amit küld", és miután rákattintottál, búcsút is vehettél az accountodnak. Engem is számtalan ilyen megtalált de nem kell vele foglalkizni és nem lesz baj.
0
0
0
0
gibdj avatar
Találj ki külön jelszavakat, amit sehol nem használsz: legyen benne kisbetű, nagybetű, szám.
0
0
0
0
Boyman avatar
Sziasztok! Az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok kérem segítsetek illetve adjatok tanácsot. Az a helyzet, hogy az elkövetkezendő hetekben több eredeti dobozos játékot is meg fogok venni, és emiatt létre kell hoznom ORIGIN illetve STEAM fiókot is egyaránt....Ezidáig egyik ilyen online rendszer sem volt fent a gépemen így nem ismerem a trükkjeit illetve a fortélyait. Ami engem leginkább érdekelne azok a biztonsági intézkedések amik a létrehozott személyes profilra vonatkoznak. Arra lennék kíváncsi hogy mire kell figyelni egy ilyen Origin/Steam profil létrehozásánál ha azt szeretném hogy NE tudják ellopni illetve feltörni a létrehozott profilomat? Milyen biztonsági lépéseket, beállításokat kell tennem ennek érdekében, illetve a beállítandó jelszavaknál mire kell figyelni milyen tulajdonságokkal rendelkezzen stb...Előre is köszönöm szépen.
0
0
0
0
gigazte avatar
A játékok steam áruházi oldalán írja, ahol fel van tüntetve, hogy egyjátékos, többjátékos, steam teljesítmények... stb.
https://kepfeltoltes.hu/160306/steam_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
gatya123 avatar
hol tudom megnéznih támogatja-e játék a felhöt? kerestem de nemtalálom
0
0
0
0
susguy avatar
Nézd meg, hogy egyáltalán támogatja-e az adott játek a steam felhőt. A Steam felajánlja a lehetőséget de nem minden fejlesztő él vele, egyébként működnie kéne rendesen. Ha támogatja és úgy sem működik, vagy az adott játékkal, vagy a gépeden lesz valami baj. Esetleg írd le, mely játék(ok)nál van ez a hiba, hátha úgy többet tudunk segíteni.
0
0
0
0
gatya123 avatar
félreértettél, a játékokat alapból a d-re telepitem, szóvan nem letölteni kell újból, csak a mentések vesznek el. és el is szoktam menteni a mentéseket, úgyhogy annyira nem nagy a baj, csak idegesitöh míg origin vagy uplay esetében automatikusan onnan fojtatódik ahol abbahagytam, a steamnék mindég szórakozni kell ezzel. de ezkszerint akkor nincs rá megoldás...
0
0
0
0
danee23 avatar
Megoldás lehet a problémára ha d: meghajtóra telepíted a steamet. Így nem kell újra telepíteni semmi játékot sem és új windows felhúzásakor esetleg az ellenőrző kódot kell beírni ha be van kapcsolva a hitelesítés.
Másik megoldás az lehet hogy a saveket magad is lemented mielőtt újratelepítenéd(ez amúgy akkor is ajánlott lehet ha jól működik a felhő). Ezzel az a baj hogy minden játéknak máshol van a save-je. Google segít. Egyesek a my documentsbe vannak mások az c:/programdata-ban, megint mások a steam könyvtárban.
Még ha működik is a felhő összezavarhatja olyasmi ha több gépen is használod a steamet, váltogatsz offline/online módok között, rossz a neted s nem sikerült a szinkronizálás stb. Pl. én már q**** el úgy mentést hogy nem sikerült egyik gépen szinkronizálni a rossz net miatt, a másikon elindítottam, rájottem hogy nincs meg a legújabb mentés, persze akkor szinkronizálta a régit új dátummal, megindítottam azon a gépen ahol az újabb mentés volt, majd azt felülírta a régivel mivel azon volt az újabb dátum...
Melyik játékokról van szó? Azthiszem nem is támogatja minden játék a felhőt!
0
0
0
0
gatya123 avatar
steambe miért nem mükszik a felhö? akárhányszor újra rakom a gépet, a steames játékok elölröl indulnak...mielött kérdezné valaki, bevan kapcsolva a felhö 😀
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Sikerult 😃 csak ido kellett,koszi a segitseget 😀
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Hát akkor nem tudom... mondom nekem is csinált ezt ,hogy egy ideig nem engedte aztán pár nap utána ugyan azt a képet feltöltötte...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció