Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólások: 1 798
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
Egy probléma adódott nálam. A steam azt kéri tőlem, h hitelesítsem az email címemet. Kiírja, h "ez" az email címed? Rálépek, h igen. Utána küld egy levelet. Arra rálépek, majd katt az emailcím hitelesítése részre. Majd ez után azt írja, h az emailcím hitelesítése sikertelen. Probléma adódott e-mail-címed hitelesítése közben. Ezeket írja folyamat.
Tudna ebben segíteni valaki?
0
0
0
0
Thorin Oakenshield avatar
Sziasztok!
Leszedtem a TES Legendset a Steamről, és elindítottam. A töltőképernyő bejön, tölt 5 percet, majd kiírja, hogy error, és hogy látogassak el az oldalra. Régen működött a játék. Az érdekelne, hogy ez a Steam vagy a játék hibája.
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@Thorin Oakenshield: Gondolom, hogy nem a steam hibája. Mindenesetre a steam könyvtárban a játéknál futtasd le a fájlok épségenek ellenőrzését. Esetleg nézz körül a témáknál, vagy útmutatóknál a steam közösségpontban! Hátha találsz rá valami megoldást.
0
0
0
0
Buddha avatar
Szép Napot.Van itt olyan,aki játszik-játszott a Grid-Autosporttal?Az érdekelne,azokat a csúszkákat az autó beállításoknál hogy állítsam be,hogy jó legyen?
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Buddha: Hát azt neked kell tudni! Ahogy neked jó
0
0
0
0
Thorin Oakenshield avatar
Sziasztok!

A következő a gondom: elkezdtem letölteni a PAYDAY 2-őt, és szépen ment (1.5mb/s), és hirtelen leugrott 0-rá, aztán vissza. Ez folytatódik egyfolytában. Régebben nem ütköztem ebbe a problémába. Pls valaki segítsen!
0
0
0
0
💬 1
Warlordcommander avatar
@Thorin Oakenshield: Próbáld meg átállítani a letöltési régiót.
steam->beállítások->letöltések
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Sziasztok!
Milyen előnyökkel jár ha elköltök a Steamen egy kis pénzt, új fiók esetében?
0
0
0
0
💬 4
Warlordcommander avatar
@Gyrger72: Lényegében hátrányokkal jár ha nem költesz, mivel minimum 5 eurós vásárlásnak kell lenni rajta hogy ne legyen korlátozott fiók. Ami annyit tesz hogy a közösségi funkciók nagy részéhez nem férsz hozzá.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3330-IAGK-7663
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Gyrger72: Játszhatsz pl azzal a játékkal amit megvásárolsz és tetszik neked pl? 😆
0
0
0
0
no avatar
@Gyrger72: Ha van egy éven belüli vásárlásod, akkor hozzáférhetsz a piachoz.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok, a steam pénztárcának nincs lejárati ideje ugye? Pl feltöltök kártyával 50 eurót mert ugye Magyarországon abban lehet venni játékokat ha jól tudom, és veszek pár játékot és megmarad 10 euro. Akkor annak a 10 euronak nincs lejárati ideje ugye? Gondolom nincs, de jobb biztosra menni.

Illetve olyat tudok, hogy érdekel címkéket a profilhoz hozzáadni? Mert nem érdekel lehetne 3 vagy több csak az kevesebb dolog mint ami érdekel ... Remélem értitek 😆
0
0
0
0
💬 4
susguy avatar
@Andris18: Nincs semmilyen lejárati idő, addig ott marad amíg el nem költöd, ha kell hozzá is adhatsz menet közben bármi probléma nélkül.

Mire gondolsz érdekel címke alatt pontosan? Ha játékokra gondolsz, esetleg a wishlist/kívánságlista amit keresel?
0
0
0
0
Andris18 avatar
@susguy: Köszi a választ! Ez volt a lényegesebb 😀

Arra gondolok hogy a nem érdekelre ha beírok egy kategóriát akkor abból kevesebbet ad a "felfedező listába" és reméltem van ennek az ellentetje is. Hogy akkor egy bizonyos fajtájúból pl. városépítős meg többet ajánl. De annyira nem lényeg mert lehet címke(témakör talán, steam is címkének írja) alapján keresni. A wish listet néztem. Ha felveszek egy jatekot erre a kívánság listára akkor szól ha leárazás van? Vagy jutok egyéb "előnyhöz"? Vagy csak annyi mint itt gépigényen hogy, bejelölöm egy játéknál hogy majd játszok vele?
Mindenestre köszi még egyszer!
0
0
0
0
susguy avatar
@Andris18: Nem igazán találok sajnos arra módot, hogy a "felfedezős listába" be lehessen állítani, milyen játékok érdekelnek. Ha más nem, manuális keresésnél tudsz rendesen válogatni mindenféle címkék közül, bár lehet erre már magadtól is rájöttél.

Wishlistben lévő játékoknál kapsz e-mailt amint kapnak egy leárazást. Persze ha egyszerre több kerül leárazásra (pl. nyári és téli vásár alatt), legfeljebb csak egyről kapsz e-mailt, hogy ne spameljen tele, olyankor érdemes magadtól is körbenézni a listán.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@susguy: Minden világos. Köszönöm szépen!
0
0
0
0
hashimoto avatar
https://image.prntscr.com/image/5Cn6xP1iR5mbAUQNiyC17Q.jpeg

A legnagyszerűbb platform ugyebár.
Évente egyszer-kétszer működik normálisan inkább.. 😃
0
0
0
0
💬 9
susguy avatar
@hashimoto: Mi köze Steamhez hogy a géped még letölteni se tud normálisan?
0
0
0
0
hashimoto avatar
@susguy: Vártam az ügyeletes fangirl hozzászólást, érdekes, a Uplay le tudta gyűrni az AC: Originset normálisan, kevesebb idő alatt..
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@hashimoto: Nálam ilyen évente 2x van, hogy nem tölt a steam..
0
0
0
0
hashimoto avatar
@BenjaminHun: Szerencsére nem sokszor szedek le erről a szarról játékot, de általában ilyen..
Bármi mással akarok leszedni valamit az stabilan tartja a sebességet, tölt rendesen.. Ja, a másik érdekesség, hogy minden induláskor a nyelvet sikeresen átállítja angolra..Ezen már mondjuk nem csodálkozom, miért pont ez működne normálisan? 😃
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@hashimoto: Az érdekes. Nálad valami akkor sem az igazi, mert nekem egyszer sem áll át a steam angolra, pedig minden nap elindítom manuálisan. A letöltéssel sincs semmi bakom, épp nemrég töltöttem le az ETS 2-höz a olasz DLC-t és amit tudni kel a netemnek azt hozta is szépen.
0
0
0
0
susguy avatar
@hashimoto: Persze hogy vártad, már legalább 3 napja nem tudtál valakinek sírni, hogy így meg úgy a csúnya Steam, hurr durr.
Haters gonna hate kid, érdekes nekem sose volt ilyen gondom eddig ¯\_(ツ)_/¯
0
0
0
0
hashimoto avatar
@susguy: Igazad van az adatlapodon, te tényleg csak ugatni tudsz.. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@hashimoto: Miért csinálsz úgy, mintha nem ezért kezdtél volna megint hisztizni..? 😆
0
0
0
0
no avatar
@hashimoto: Kár a platformot szidni, mert úgy tűnik, hogy nálad van a gond. Próbáld meg kiüríteni a letöltési gyorsítótárat (Beállítások >> Letöltések >> Letöltési gyorsítótár törlése | Settings >> Downloads >> Clear Download Cache). Ha ez sem segít, akkor próbáld végig ezeket: [LINK]
0
0
0
0
Buddha avatar
Köszönöm.Még egy olyan gondom van,hogy a Grid-Autosporttal játszok,és pár hete szaggat a hang,és pillanatra megáll a kép.Grid 2-vel nincs gond.
0
0
0
0
Buddha avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 6
reszler112233 avatar
@Buddha: Játéktól függ hova ment. Van ami a számítógépre, és azon belül is játéktól függ mert van ami a dokumentumok mappába, de van ami rejtett mappába menti a dolgokat. Van viszont ami neten tárolja valamilyen felhő tárhelyen.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@Buddha: Nálam az alapértelmezett ez: c:\programfiles(x86)Steam
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Buddha: Lehet a steam mappában amit te adtál meg amikor telepítetted a steamet. Akkor lehet a c-felhasznalók-"felhasználóneved" és ott a dokumentumok mappa la vagy app data mappa(local, locallow, temp) , de lehet hogy a c-felhasználók programdata mappában van.
Van egy game save manager program amit nemrég használtam amikor váltottam 7ről win10 re. De valamiért a win10en nem indul el rendesen a program.
0
0
0
0
EL3CTRO avatar
@Buddha: A legtöbb játékot felhőbe menti, válts nézetet steamen (középső nézet a 3 közül (1. szokásos lista - 2. listaszerü borítóképpel (ez) - 3. csak borítóképek) és ha van kis felhőcske a játék neve mellett akkor nem kell félned, mert felhőbe elvan mentve minden. (néha még pár beállítást is elment gameoptionsból, nem csak játékállást.)
Tehát könyvtáron belül jobb felső saroknál keresd : Nézet.
0
0
0
0
Buddha avatar
@EL3CTRO: Köszönöm,van felhő mindegyik játéknál 😀
0
0
0
0
EL3CTRO avatar
@Buddha: Vagy szimplán megnézed az áruházi oldalát steamen ott is felsorolja hogy van e felhő szinkronizálás jobb szélén, ahol a Controller támogatást is írja. 😃
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
Sziasztok! Egy kedves barátom max letöltési sebessége 1,2mb/s viszont steamen kizárólag 462kb/s a max letöltési sebesség amit ki tud belőle szuszakolni. Valaki tudna segíteni a probléma megoldásában? A régió változtatást már próbáltuk, reseteltük a routert is és semmi nem jött be.
0
0
0
0
💬 4
reszler112233 avatar
@Thomeee111: Nincs bekapcsolva a sávszélesség korlátozás a steam beállításokon belül?

https://abload.de/img/steamdmkob.jpg
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Thomeee111: Szerintem nem a sávszél korláttal van a gond, hanem azzal, hogy a steamnél a legjobb szerver is egy p2-es gép lehet, egy háromszáz éve szétsült hálókártyával.. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@hashimoto: Nice meme IKSZDÉ
0
0
0
0
no avatar
@hashimoto: Az otthoni tanyanettel is hozott 1,5 MB/s-t a tegnapi-mai 78 GB-nyi letöltésem Steamen. Az, hogy évente egyszer-kétszer a nagyobb sale-ek alatt túlterhelődnek a szerverek, az megesik más cégekkel is.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Ez elég hülye kérdés, de hátha van aki jósolni tud 😀 PUBG leértékelés várható és ha max. hány %-osan?
0
0
0
0
💬 3
Puffin avatar
@Andris18: Szerintem nem lesz akció...
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Puffin: Én is így gondoltam mert elkezdődött a winter sale és akkor gondolom vele együtt lenne ez is kevesebbért. Köszönöm Puffin!
0
0
0
0
susguy avatar
@Andris18: Max 0%. Fél perce megjelent játékokra ne nagyon várj bármekkora leárazást is.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Sziasztok!
A Steam téli akción mekkora leárazásokra lehet számítani? Konkrétan a GRID 2-t szeretném megvenni, ami most 25 euro.
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@Gyrger72: Eddig a legnagyobb akció 75% volt rá, 6,24€. 90% esély hogy minimum ugyanekkora akció lesz rá most is.
0
0
0
0
FoLey avatar
Szerintetek melyik játék érné meg jobban? Tudom,hogy az egyik TPS a másik meg sport. 😃
Van két versenyző most akciósan.

Rocket League 11 euro
Tom Clancy’s The Division 14 euro
0
0
0
0
💬 9
Puffin avatar
@FoLey: A Division-t sokan nyomják, lehet jobban jársz vele!
0
0
0
0
gigazte avatar
@Puffin: A Rocket Leaguet meg még többen, mert a PS4-esek is a PC-sekkel tolják. Steamen az aktív játékosok száma folyamatosan 50k környékén van, és emellett a PS4-es tábora a legnagyobb a játéknak, szóval ez a két tábor együtt elég sok embert alkot.

Én úgy voltam a Divisionnel, hogy élveztem, de csak a sztori végéig, és az elején a Dark Zone-t. Mondjuk a DZ sose tudott annyira bevonzani, mert én értelmetlennek és üresnek éreztem a "megyek az kimentem a tárgyakat" játékmenetet. Ezzel ellentétben a Rocket League-el már 300 órát játszottam, és mivel minden meccs más, ezért én nem érzem monotonnak. Természetesen embere válogatja, és ajánlott mindkét játék mellé társ/társak.
0
0
0
0
FoLey avatar
@gigazte: Jó a Division,de kipróbálom hogy milyen és meglátom.
Rocket League funolásra tökéletes és szórakoztató is.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@FoLey: Nekem személy szerint egyik sem tetszik annyira, de a 2 közül nekem a Rocket League lenne a nyerő, próbáltam ingyenes hétvége alatt, maga a játék jó csak nem tudtam belejönni 1 óra alatt sem. 😆
0
0
0
0
FoLey avatar
@InfernoDante: Kipróbálom a The Division Free-t ja tetszik akkor megveszem ha nem akkor Rocket League.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@FoLey: A Rocket League tényleg jó játék, de teljesen más stílus mint a Division.
0
0
0
0
FoLey avatar
@Gyrger72: Úgy döntöttem,hogy most megveszem a The Division-t(Kitudja,hogy mikor lesz újra 15 euroban akciósan),mert Rocket League ára visszállt. Karácsony környékén meg megveszem a Rocket League-t.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@FoLey: Inkább a Division, értelmesebb. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@hashimoto: Inkább a Rocket League, értelmesebb 😃
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
BenjaminHun avatar
@Gyrger72: Kajak ilyennel szarkozol? Szerintem ilyen nincs ami meg SMS alapu ott szerintem az SMS árát kapod meg vagy még azt se azt ugrott a pénzed.. Inkább dolgozz és spórolj akkor tudsz magadnak játékot venni..
0
0
0
0
Barni57 avatar
@BenjaminHun: Szerintem is!!
0
0
0
0
Barni57 avatar
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy,hogy lehet átváltani korlátozott fiokról,teljes fiokra?
Valamint az hogy ha nem kártyával vásárolok steamon ezekkel is lehet teljes fiokra kapcsolni,valamint ezek mit jelentenek:5 usd-nek megfelelő összeg hozzáadása a steam pénztárcához,vagy steam pénztárca kártya hozzáadása 5 usd- értékben?

Előre is köszi!
0
0
0
0
💬 2
Warlordcommander avatar
@Barni57: Legalább 5usd értékben kell költened az áruházban hogy teljes fiókra válts. Valamint a összeg hozzáadása pénztárcához ott a minimumot, 5usd-t hozzá kell adnod a fiókodhoz ezt vagy bankkártyával vagy paypal stb teheted meg, és ekkor is teljes fiókod lesz.
A pénztárca kártya az lényegében ugyanez pepitában, annyi különbséggel, hogy ez egy boltban vehető kártya hasonló mint egy bankkártya és egy kód van rajta amit beváltasz steam-en akkor annyit hozzáad a steames pénztárcádhoz amennyi a kártyán van. Ebből is az 5 a minimum.
Viszont a CD kulcsok és kiskereskedelmi vásárlások vagy ajándékok nem szüntetik meg a korlátozott fiókot.
Itt elolvashatod: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3330-IAGK-7663&l=hungarian
Itt pedig az ajándékkártya leírása van : https://store.steampowered.com/account/redeemwalletcode
Remélem tudtam segíteni.
0
0
0
0
Barni57 avatar
@Warlordcommander: Szia!

Igen tudtál segíteni,köszi a választ akkor szerintem pénztárca kártyát veszek a boltban.
0
0
0
0
Thorin Oakenshield avatar
https://www.origin.com/irl/en-us/store/free-games/on-the-house
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@Thorin Oakenshield: Hogy jön ez ide?
0
0
0
0
maxrobi94 avatar
Sziasztok.

Nagy bajom van a Steammel. Amikor elindítok egy játékot kb. fél perccel az indítás után kikapcsol a gép. Originnél nincs ilyen bajom. Ti láttatok már ilyet???
0
0
0
0
💬 3
Zoli869 avatar
@maxrobi94: Nem nálam nincs baj a Steammel.
0
0
0
0
gigazte avatar
@maxrobi94: Az is lényeges, hogy Originen, illetve Steamen milyen játékokat indítasz el?
0
0
0
0
maxrobi94 avatar
@gigazte: Már lényegtelen, mert jó eséllyel hardver hiba. Amikor nagyobb teljesítményt igénylő játékot akarok futtatni akkor kapcsol ki a gép. Leteszteltem egyenként, hogy a CPU vagy a GPU a hibás. A GPU-nál kapcsolt ki a gép a teszt során. De mivel kisebb játékok (Amnesia 2. része) elfutnak így végül jó eséllyel a táp a hibás. Esetleg alaplap. Ezek is még teszt alatt vannak. De már közelítek.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Steam-en be tudom állítani, hogy mások ne lássák a barátaimat? (és pl azt is hogy egy haverom például ne lássa a többi ismerőseimet?)

Köszönöm!
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@Blade890: Ha privátba teszed a profilod, akkor nem látják az ismerőseid.
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hello. Mennyire megbizható ez a Steam refund? Tehát visszakapom a pénzem mindenképp ha nincs még meg a két hét meg a két óra igaz? Tehát nem fordulhat elő hogy valahogy nem kerül vissza hozzám a pénz igaz? Illetve ha valakinek van tapasztalata mennyibe időbe telik még visszakapom?
0
0
0
0
💬 3
BenjaminHun avatar
@Galex1995: Persze hogy vissza kapod a pénzed! Én is vissza kaptam már!
0
0
0
0
Andris18 avatar
@BenjaminHun: Csak a Steamen van ilyen visszafizetős dolog vagy Uplay, Origin,GOG, G2A(ha jól írom), HB nál is? Egyéb oldalakon?
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@Galex1995: Én eddig még mindig visszakaptam a pénzem ha valamilyen játék nem tetszett (természetesen azon a bizonyos időn belül kell visszamondani). Én általában 1 nap múlva szoktam visszakapni a pénzem (ekkor még nem költhető el!).
0
0
0
0
Wihay avatar
Érdekelne kinek mennyi ramot eszik? -ha megvan nyitva.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Tiszta átverés ez a Halloween Sale vagy csak bugos a Steam?! Minden esetre furcsállom, hogy egyik percben akciós egy játék, másik pillanatban rendes áron van (aztán újra akciós). 😲
0
0
0
0
💬 2
Warlordcommander avatar
@Gyrger72: Kell neki egy nap mire "beállnak" rendes árra a játékok, summer sale-kor is így volt😃
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@Warlordcommander: Summer sale-nél össze omlik majd a fenébe a steam. 😃
0
0
0
0
Graffiti2 avatar
Miért csinálja azt a Steam olykor, hogy előröl kezdi a játékok letöltést? Most épp a War Thundert tölteném le, és egyszer 1,7gb majd 2,4gb után előröl kezdte. Tartottam szünetet a letöltések között, és bekapcsoláskor a Steambe belépés után volt ez.
0
0
0
0
💬 2
gigazte avatar
@Graffiti2: Nekem még ilyen sosem volt.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@Graffiti2: Lehet valami hardverhiba, vagy nethiba szerintem... Nekem 2x volt ilyen de nem tudom mitől volt (Nem War Thundernél, azzal nem játszottam soha).
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Sziasztok! A Far Cry 3-ban hogyan tudom aktiválni a csalást?
Állítólag a Steamen belül kell, de nekem nem akar sikerülni.

Amikor a Steam-en vagy nyomj jobb klikket és válaszd ki a Properties, majd a Set Launch Options opciót és írd be az alábbi paramétereket:

-GameProfile_UnlimitedAmmo 1 - Végtelen lőszer
-GameProfile_GodMode 1 - Végtelen energia
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@Gyrger72: A Steam könyvtáradban jobb klikk a FarCry 3 nevén vagy ikonján (nem tudom hogy van nálad beállítva), Beállítások vagy Properties (nem tudom, hogy magyar vagy angol), az egyik főlön ott kell lennie a Set Launch Options gombnak (magyarul talán Indítási paraméterek), ráböksz és bemásolod a szövegdobozba a leírt paramétereket.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@xCube: Köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy az egyik gépen fent van teljes egészében magyarul az NFS carbon nem eredeti demár máshonnan nem tudom letölteni vírusos vagy nem,tehet az lenne a kérdésem hogy steamra feltudom ugy rakni az nfs carbont hogy nem steamos játék hozzáadása és a másik gépre a steam könyftáramból letöltöm és ugyanojan lessz mind a két gépen az nfs carbon magyar stb.?

A válaszokat előre is köszönöm!😀
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@computer6666: A "Nem Steames játék hozzáadása" gomb nem fog segíteni neked. Az csak arra jó nagyjából, hogy megjelenjen a steames barátaidnak, hogy mivel játszol éppen...

Inkább próbáld meg átmásolni és telepíteni a szükséges keretrendszereket (VCRedist, DirectX, stb.)
0
0
0
0
WeKing avatar
ARK-nál és Just Cause 3-nál olyan problémám van, hogy a játék egy idő után egy pillanatra befagy (kb fél perc) aztán bumm bezáródik. Ez mitől lehet? Just Cause eddig nem csinált ilyet, ARK-nál már hozzá szoktam, hogy megeszi a ramot vagy ilyesmi.
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
Tudja valaki hogy hányszor lehet megvenni, aztán refundolni egy játékot egymás után?
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@H-ECTOR: 2órás limit időig akárhányszor. De ha már 10. alkalommal is csak megveszed refundolod és nem is játszod az talán nekik is feltünne. 😆
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@19ati93: jaaaa hogy a számláló nem indul újra, valóban 😞
0
0
0
0
maxrobi94 avatar
Sziasztok. Tegnap letöltöttem steamre a Spec ops the line nevű játékot és nem indul el. Kiírja pár pillanatra, hogy az indítás előkészítése. De ezután semmi. Próbáltam a virtuális memóriát. a DX-et és a VCRedist-et is újra raktam, de semmi. Ötlet srácok?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@maxrobi94: Próbáltad már a Steam klienset újraindítani? A gépet?
0
0
0
0
Van Helsing 25 avatar
sziasztok egy faveromnak van egy olyan problémája hogy a steam azt írja ki neki amikor frissités van egy játékhoz hogy nincs elég lemez terület

ezt akkor írja ki ha játékok hoz jön ki patch pl ARK,payday2,stb...

ilyenkor mi van mi lehet a gond?
0
0
0
0
💬 3
gigazte avatar
@Van Helsing 25: Payday 2-nél nálam is előjött már ez a hiba. Mióta nem tud frissíteni? Mert lehet a patch is hibás. Próbálta más játékoknál is?
0
0
0
0
WeKing avatar
@Van Helsing 25: Payday 2nél nálam és tesómnál is volt ilyen. Több szabad hely kell neki, ennyi a titka.

Szerk.: miután frissített, nem fog annyi helyet foglalni, csak frissítés közben kell neki a tárhely!
0
0
0
0
Van Helsing 25 avatar
@WeKing: most neki az ARK survival evolved el csinálj hogy van hozzá egy 2,5gb-os patch és van neki szabad 20gb helye és mégis kiirja higy nincs elég szabad lemezterület

egyenlőre most csak az ark survival evolved nél csinálja neki ezt a hibát
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Steamben ha egy játék nyelvét át szeretném állítani, hogyan tehetem meg?
0
0
0
0
💬 1
hashimoto avatar
@Gyrger72: Játékfüggő. Valamelyik játékban tudod állítani, valamelyik meg a Steam nyelvhez igazodik.
0
0
0
0
Bukta avatar
Pár helyen olvastam, már hogy steamen hiába van nagy leárazás, akkor is humblebundle-n vesznek játékot mert ott olcsóbbak. Mennyivel később vannak ott is leárazások? Egyáltalán igaz?

Míg tart most ez a leárazás közben is szoktak leárazni játékot? Szóval a kezdettől számított 1-2nap vagy héttel később?Meg szeretném venni a pub-ot csak mellette más játékot is és most így sokallom a 30eu-t.
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@Bukta: Ugyanakkora leárazás szokott lenni Humble Bundlen is, mivel a játékok 90%-a ott is Steamen aktiválandó. Esetleg akkor olcsóbb, ha nem Steames játékról van szó (pl Witcher 3).

Nem lesz menet közben más leárazás, ami van, az lesz a végéig.
0
0
0
0
Bukta avatar
@susguy: Értem. Köszi a választ.
0
0
0
0
Krissz avatar
Killing Floor ingyenes!

[LINK]
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Ingyen Killing Floor a Humble Bundlen.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Miért van az, hogy tökéletes nettel, 0bytes/s van sokszor? Más letöltés folyamatos 4.7-5.0MB/s, csak a Steam csinálja ezt.
És random változtatja a nyelvet angolra, 10 belépésből ötször.
Van ezekre valami megoldás?

/ Csak úgy mellékesbe': mindenki szidja az Origin-t meg Uplay-t hogy minek, közben pl. a BF1 stabilan lejött, FarCry Primal stabilan lejött, a mindenható szartallér steamről meg nem lehet egy játékot normálisan leszedni, droppol a sebesség, mint az állat..Vicc az egész. 😃 /
0
0
0
0
💬 6
susguy avatar
@hashimoto: Érdekes módon te vagy az első akinek ilyen hibái vannak 😀
0
0
0
0
hashimoto avatar
@susguy: Írd be Google-be, hogy "steam 0bytes/s", érdekes módon, nem én leszek az első, akinek feltűnik ez. 😊
0
0
0
0
Sztrelok avatar
@hashimoto: Néha nálam is előfordul ez a hiba sajnos. De egyébként tényleg nem értem miért kell az Origint-t meg a Üplay-t szidni hisz azokkal sincs általában semmi baj. De mondjuk azért régen a Üplay hajlamos volt nálam elég hajmeresztő dolgokat csinálni amik szerencsére már nem fordulnak elő.
0
0
0
0
susguy avatar
@hashimoto: Ugyan ezt el lehet mondani azokra amint Originről és Uplayről mondanak ¯\_(ツ)_/¯
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@hashimoto: Nekem is ez volt a probléma vele, meg hogy max 15MB/sel tölt akkor is meg van halva a gép, közben a Uplay meg Origin 40-60MB/sel tölt, és közel nem olyan lassú a gép mint Steamnél.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@InfernoDante: Nem csak cségószkineket kéne gyártani, hanem valami normális downloader-t hegeszteni a szarjukba 😃
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Ingyen van a PayDay 2.
0
0
0
0
💬 1
InfernoDante avatar
@Nogitsune: Még jó hogy 15 euróért megvettem. 😆
[LINK]
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
A Steam-ről szeretnék véglegesen törölni egy tételemet, meg is találtam a lehetőségét a Steam Súgó-n belül.
Az lenne a kérdésem ha továbbadok a játékon (lemezes) akinek odaadom, tudja-e majd aktiválni a kódot a saját fiókjában?
Van-e valakinek hasonló tapasztalata?
Válaszokat előre is köszi!
0
0
0
0
💬 2
gigazte avatar
@Gyrger72: Ha egy kulcsot egyszer felhasználtál, azt szerintem sehogy nem tudod már átadni, még úgy se ha törlöd a fiókodról.
0
0
0
0
susguy avatar
@Gyrger72: Nem lehet egy felhasználón többnél aktiválni egy kulcsot, ha törölve lett, ha nem.
0
0
0
0
visor261 avatar
Átmásolod, törlöd steam-en, telepíted steam-en telepítés helyeklént megadva a már átmásolt helyet. Letöltés helyett csak ellenőrizni fogja a már letöltött játékot.
0
0
0
0
💬 1
cszolee79 avatar
@visor261: Steam játék -> jobbkatt -> tulajdonságok -> helyi fájlok -> telepítési mappa áthelyezése

Nem tudom ez mikor került bele, de nagyon kényelmes a korábbi kézi másolgatáshoz képest.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Hali!
Hogyan tudom átteni az SSD-ről egy másik HDD-re egy letöltött játékot?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Sicu33: Ha Steames, akkor működhet az, hogy megadsz az új tárolón is egy játékmappát és átmásolod oda.

Ha nem az, akkor próbáld meg átmásolni, átírod vagy csinálsz hozzá egy új ikont és elvileg működhet.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Igen, ez normális, 10ből 8x legalább azt írja ki.
0
0
0
0
Jani35 avatar
Sziasztok.
Ha rákattintok a steam ikonra állandóan frissít,ettől függetlenül betudok lépni a fiókba csak zavar hogy minden indításnál frissít,másnak van ilyen problémája?
0
0
0
0
Bukta avatar
Értem, köszi a választ.
0
0
0
0
no avatar
Nem lehet tudni, szerintem már csak a tavaszi leárazásnál lesz akció. De előre nem lehet tudni, hogy micsoda. A random az meg tényleg random.
0
0
0
0
Bukta avatar
Nem tudni előre mikor, milyen játék lesz akciós? A rainbow 6-ot akartam megvenni de lekéstem róla sajnos. Vagy már csak tavaszra várhatóak ilyen nagyobb leárazok?
Tavaly mintha láttam, volna hogy csak random egy gta 5 le van árazva meg ilyenek.
0
0
0
0
visor261 avatar
1 Offline-ban elindítod hátha úgyis megy
2 cd-ről lelepíted fel steam nélkül(így nem lesz meg a skandi kieg de 1xre lehet a 2-őt tolni)
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Igen a játék csak steamen keresztül megy, azaz kell az internetkapcsolat, de az a játék dobozának hátoldalán fel is kell legyen tüntetve.
Menni fog két gépen ugyan abból a steam fiókból, de értelem szerűen csak az egyiken. Egyszerre a kettőn egy időben nem fog menni mivel 1 kód van a játékhoz, ráadás egy fiókba egy gépről lehet belépni csak másik gépen ugyan azon accról egy időben nem. Ahhoz hogy két gépen 2 különböző fiókból menjen meg kel venni még egyszer a játékot és a kiegészítőket is.Persze e 2 példány egy időben játszásához 2 steam fiók is kell.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Működik a játék ha nem eredeti az alap játék,de a kiegészítője az?
Anno 2205-ről lenne szó.
0
0
0
0
GaboC avatar
Valószínűleg azért nem írja kulcsot, mert időkorlátos volt és lejárt. A Grid-et is December 31.-ig lehet aktiválni, és szintén eltűnik.
0
0
0
0
KERKO avatar
Semmit nem vettem rá, csak ha voltak fizetős játékok amiket ingyen beaktiválhattam HB-n akkor azokat hozzáadtam, de ugye azokhoz is jár kód csak minek mentettem volna le.

http://www.kephost.com/image/vmJg
http://www.kephost.com/image/vmJm

Van bármi oka hogy csak a grid keyt mutatja?
0
0
0
0
susguy avatar
Magyarul semmit nem vettél arra az accountra?
0
0
0
0
GaboC avatar
HB-n visszatudod nézni a vásárlásaidat a kódokkal együtt. Jelentkezz be az oldalra és jobb felső sarokba lesz egy fül. Azon belül meg ott lesz a "keys" opció.
0
0
0
0
KERKO avatar
Akció keretein belül vettem a játékokat amikor ingyenesek voltak pl legutóbb a dirt 3-at, emailt néztem de ott csak egy linket találok mely a beaktiváló oldalra átvezet, de ott nem mutatja a kódomat.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció