Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólások: 1 798
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GaboC avatar
Azt írja, hogy már 9 kártyám van, de a raktáramba nem kaptam semmit. Valamihez kötve van?
0
0
0
0
Ajax avatar
Dono: 3 kártyát tudsz naponta így szerezni, szóval 4 nap alatt meg is van a 11 (vagyis 12, de 11 kell ugye) kártya. Tehát 3x minimum kilehet rakni úgy, hogy nem költesz rá semmit. Mondjuk én inkább eladom. 😀
0
0
0
0
no avatar
Egyébként srácok jól értem, hogy a Winter Sale-es kitűzőt össze lehet rakni annyiból, hogy megnézed napi 3-szor az áruházi várólistád? 😃
0
0
0
0
Ajax avatar
Igen, már két napja. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
stainless:Igen, tudtam 😀 Az 1.6 még mindig az egyik legjátszottabb játék Steamen, ha gondolod, nyugodtan megveheted.

TretonG:
Ha szerencséd van, 3 nap és kapsz egy normális választ. Ha nem, akkor valamikor a jövőben kapsz egy bot által küldött üzenetet ami semmiben nem fog segíteni.

Túl sok szerencsétlent vernek már át (saját hibájukból), remélhetőleg ezzel az Escrow-val sikerül kicsit szűrni a gyökereket.
0
0
0
0
Ajax avatar
Protein: Na ez nekem is új, nem tudtam, hogy ha be van állítva a telefonos védelem mind kettő accounton, akkor nem kell semmit se várni. Van egy "szemetes" profilom, ahova aktiválom azokat a játékokat, amik még egyszer megvannak és kiszedem onnan a kártyákat, majd elküldöm a rendes profilomra, de eddig (pár napja, 1 hete kb. jött ez a rendszer be) 24 órát kellett várni. Akkor megcsinálom a kukás profilnál is a védelmet. 😀
0
0
0
0
no avatar
Helló, most írtam a supportnak, mivel ellopták a MW3-as accountomat, amin volt cod mw3, és kb. mikorra írhatnak vissza szerintetek?
0
0
0
0
susguy avatar
Annak a félnek kerülnek a tárgyai "holdba", akinek nincs beállítva az authenticator. Ha Józsi bácsinak be van állítva, Te egyből megkapod az ő tárgyait. Ha ismerősök vagytok minimum egy éve, csak egy napot kell várni.
Source: [LINK]
Ha sokat trédelsz és nagyon zavar, van rá alternatív megoldás, egy asztali program amivel el tudod játszani, hogy van telefonod működő authenticatorral (nyílt forrású, ha bármi huncutság lenne benne, azt egyből észre lehetne venni).
[LINK]
Egyébként megannyi okból nem éri meg Windows Phone-t használni, nem meglepő, hogy itt is csak a baj van vele.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Ez a 72 órás trade hold, ez most minden egyes trade-nál bent lesz? Sajna a Windows phone-osokra megint nem gondoltak, szal nem tudom leszedni telóra az a Authenticatort...
0
0
0
0
susguy avatar
Ha tényleg találnak valamit, annak biztos köze lesz az akciókhoz, eddig minden event arról szólt, hogy valami akciósabb legyen, valamit nyerni lehessen.
0
0
0
0
Ajax avatar
Szerintem nincs itt semmi extra dolog. De ha mégis van, akkor azt biztos megtalálják. Mindenesetre engem nen nagyon érdekel, engem az akciók érdekelnek.
0
0
0
0
susguy avatar
Árban csak akkor nagyon drága a Steam, ha az AAA-nak titulált címeken kívül semmi mást nem nézünk. Egyébként is a kiadó dönti el, hogy mennyiért árulja a termékét/eit.
Egyébként a mostani sale mögött elméletben több is van, már mennek a spekulációk, hogy mit kéne megtalálni, ha van mit. Elvégre, detektív témája van az egésznek, és azért vannak itt ott érdekes részletek (elhomályosított winter sale hátterek, stb.) Az más kérdés, hogy végül tényleg találnak-e valamit ^^

Liptik:
A Steam egy most már 12 éve folyamatosan működő, világhírű cég, hidd el, nem a Te 500 forintnyi zsebpénzed miatt fognak átállni csúnya bácsiba és élnek vissza a bankkártyád adataival. Megértem, ha valaki félve próbálna ki valami új oldalt, de azért ilyen cégeknél sosem értem, mitől félnek az emberek, nekik csak egy bolhafing vagy az óceánban ahhoz képest mennyi pénzt szereznek működésükkel, ami pont annyira legális amennyire csak lehetséges.
0
0
0
0
Ajax avatar
Hát ha nem vettél semmit, akkor valóban nem tudsz eladni. Nekem csak steam-en 1100+ játékom van... De szerintem 1 euró alatti összegtől nem fogsz éhen halni, annyit bárki tud rááldozni.
Nem fognak visszaélni vele, de ha nagyon félsz, akkor ott a paypal. Persze 16 évesen tapasztalat nélkül megértem, hogy félsz, mert nincs semmi (vagy csak nagyon kevés) tapasztalatod a digitális vásárlásban. No name oldalakról nem is szabad vásárolni, de azért a steam nem épp no name, arról bátran lehet vásárolni.
0
0
0
0
GaboC avatar
100 euróhoz azért kell pár játék mire összejön csak kártyával😃
0
0
0
0
Liptik avatar
Ja és aki még nem vett semmit steamon, az nem tudja eladni.
Az a baj, hogy én nem bízok az ilyen bankkártyás dolgokba, nehogy utána visszaéljenek vele, és még nem múltam el 18 (még 16 éves vagyok). Legutóbb, amit vettem és drága, az a The Crew volt még januárban. Ha játékot veszek azt dobozosba az is ritka. Meg hát nyereményjátékokba rész veszek. Steamon megkaptam cserébe az AC IV-et, pedig csak kártyákat cseréltem, mert nem kellett. És annyit nem érnek azok a kártyák, mint az AC IV, mindegy nekem lett jobb. Legalább meg van eredetiben is tudok multizni vele. Mások meg CSGO-ban vesznek skineket. PL a TheVR-nak ha összevesszük az összes skinjét még a 10k ezer FT is kijöhet. Jó hát ők kapnak pénzt a videózásért.
0
0
0
0
Ajax avatar
Nem erről beszéltem. Vannak játékok, amik dobálnák játékkártyákat, ezeket el lehet adni a steam piacán, és jön a pénz. Könnyű pénz szerzés, nekem már összesen 100 euróm is összegyűlt ezekből.
0
0
0
0
Krissz avatar
Hátsz jaah. Ezért jobb PayPal al fizetni, sokkal olcsóbb is, nincs plussz költség.
(énis haveromtol kértem kolcson, vagy o megvette a cuccokat ami kell steamen, és igy vannak játékaim bankari nélkül)
0
0
0
0
Liptik avatar
Hát ez a Steam Wallet kártya sem olcsó, sőt drágább, mint az értéke.
0
0
0
0
Krissz avatar
Ha Steam Wallet kártyárol van szó, akkor itt: 576; konzolvilág de utalni is lehet asszem PayPal rol.
pl: [LINK]
0
0
0
0
Liptik avatar
És ilyen kártyákat hol lehet szerezni?
0
0
0
0
Ajax avatar
Hát ez most idén elég gyenge lett, se villám akciók, se szavazás a következő akciókról, semmi. Ki van rakva majdnem minden, bár minden nap lesz 1-2 új dolog, de semmi komolyra nem kell számítani. Steam-es árak meg elég drágák, még akciósan is, így valóban nekünk nem ez a legjobb hely a vásárlásra. Viszont ha az embernek van steam kártyapénze, azt most itt legalább eltudja költeni. Nekem is van 40+ euróm, szóval majd veszek 1-2 dolgot. 😀
0
0
0
0
Liptik avatar
Azt a karácsonyi vásárt sem a magyaroknak találták ki.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Nem, viszont ha a felfedezési várólistára lépek, akkor ott 0-át ír.
0
0
0
0
Ajax avatar
Winter sale van, gond gond hátán. Ne is törődj semmivel, most két hétig elő fog fordulni, hogy előjönnek érdekes hibák.
0
0
0
0
djsiegfried avatar
Másnak is törlődött a kívánság lista Steam-en?
0
0
0
0
susguy avatar
Igaz, nekem valamiért arra javította ki az agyam hogy "arra az egy hónapra", észre se vettem hogy hiányzik egy szó. Így már azért több értelme van ^^
0
0
0
0
Ajax avatar
Protein: Az internet nyelvével próbáld értelmezni. 😀
"akkor arra egy hónapra használhatom is a piacot?"
A "rá" szó kimaradt, de biztos, hogy erre gondolt. Tehát a kérdése ez akar lenni szebben fogalmazva: "Vásárlás után 1 hónap múlva használhatom a piacot?" 😃
Igen!


BenjaminHun: Uplay-es játékot nem tudsz aktiválni steam-en. Csak fordítva lehetséges. Ha steam-re veszel egy Ubisoft-os játékot, akkor azt 100% hogy uplay-en tudod és kell is aktiválni. Viszont ha eleve uplay-es CD kulcsod van, akkor steam-re azt nem fogod tudni aktiválni.
0
0
0
0
susguy avatar
Ha van hozzá kulcsod akkor igen. Nem tudom hogy működik pontosan az a játék, de Steamen elérhető, engednie kéne az aktiválást.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Uplay-es játékot hozzá lehet adni valahogy gondolom itt a Tom Clancy's Rainbow Six Siege-re?
0
0
0
0
susguy avatar
Hol írta ugyan ezt? Annyit kérdezett, hogy használhatja-e arra az egy hónapra a piacot, amire választ adtam. Esetleg csak én értem ennyire félre? :o
0
0
0
0
Ajax avatar
"Lenni kell egy sikeres tranzakciónak (pénztárcára feltöltés, játék vagy DLC vétele), ami legalább 30 napja történt, de nem régebben mint egy év. Ha veszel is most valamit, még várnod kell egy hónapot."
Ugyan ezt írta ő is...
0
0
0
0
susguy avatar
Attól függ, mit ír pontosan. Ezért jó ilyenkor bemásolni a szöveget, mert azzal hogy Te érted, mi nem megyünk sokra (főleg úgy, hogy ezek szerint nem értetted meg teljesen). Lehet hogy a Te accountod még beleesik azok közé, akiknek minimum 5$-t el kell költeniük, hogy minden funkció elérhető legyen. Esetleg az zavar be, hogy új gép, mert azokra mindig kerül egy 1 hetes várakozási idő, mielőtt enged marketelni.
Ha nem ez a helyzet, akkor a szabály pontosan így szól:
Lenni kell egy sikeres tranzakciónak (pénztárcára feltöltés, játék vagy DLC vétele), ami legalább 30 napja történt, de nem régebben mint egy év. Ha veszel is most valamit, még várnod kell egy hónapot.
0
0
0
0
Ajax avatar
Bixorly: Pontosan. Annyiban egészítenélek ki, hogy ez 1 évig jó. Tehát ha most veszel valamit, akkor 1 évig tudod használni a piacot, utána megint kell venned valamit. De ez nem olyan lényeges szerintem, 1 év még odébb van. 😀
0
0
0
0
Bixorly avatar
Üdv! Ez előtt kb 2 évvel vettem CS:GO-t meg akkor még nem ment a régi gépemen csak hát Karácsony volt meg 2,70 Euró a játék és megelőlegeztem.. Most itt az új gép, megy is rajta ***a, csak a steam piacot nem tudom használni.. értem mit ír ott, hogy kell vegyek valami játékot.. tehát elég egy 0,60 Eurós játékot is vennem? és akkor arra egy hónapra használhatom is a piacot?
0
0
0
0
djsiegfried avatar
Lehet RU/CIS kulcs volt.. Pech...
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hello. Van egy olyan hogy Steamen kívül szereztem be, egy Assassin's Creed Syndicate kulcsot, és törölték a fiókomról egy fél nap után a játékot és azóta nem akar eltűnni az értesítés és nagyon zavar, valakinek volt már ilyen?
0
0
0
0
Krissz avatar
Ne spammeld ki több helyre egy bejegyzést !!

Nemlehet.
Csak úgy ha gift ként van meg és azt fizetés után elküldöd a vevőnek.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Király köszi a segítséget 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogyha felraktam egy lemezes steames játékot,akkor ha pl. újra telepítem a gépet,belépek a steambe,akkor lemezről telepíthetem majd megint? Vagy már benne van a könyvtárban,és csak le kell töltenem?
Előre is köszi a válaszokat.
0
0
0
0
Krissz avatar
Not found, azt írja. Hova illesszem be, hogy jólegyen?
0
0
0
0
susguy avatar
Egy játék, amit utólag kivettek a Store-ból, viszont ezzel még föl lehet telepíteni:
[url]steam://install/480[/url]
0
0
0
0
Krissz avatar
Sziasztok !
Steamen, a Spacewar micsoda? Nem gondolom h játék, mert félfüllel ugyhallottam hogy ilyen nemeredeti játékok gyűjtöneve vagy mi, de nemértem pontosan.
Valaki tud erről valamit?
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Nem csaltam csak bugot használtam.. De már nagyon meg bántam.. mind1 ArmA3 megvéve újra..
0
0
0
0
susguy avatar
Ugyanarra a felhasználóra nem tudsz megvenni semmit duplán, csak új accounton tudod megvenni. Megoldás: ne csalj 😀
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Szevasztok ha van egy bannolt játékom de meg akarom venni megint akkor valahogy meg oldható hogy meg vegyem újra? Vagy vegyem inkább másik accra?
0
0
0
0
Krissz avatar
Annyit megér. Bár más oldalakon (humble bundle, bundlestars,g2a) sokszor, még az akcióstol is olcsóbbak a játékok. 😀
0
0
0
0
djsiegfried avatar
STEAM: mekkora leárazok atyaég. 9 euróért ryse és ugyanennyiért evil within. ^^
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció