Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólások: 1 798
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Azt nem tudom, hogy magyarra válaszolnak-e, de ha teheted szerintem mindenképpen angolul írj.
0
0
0
0
Funes avatar
Olyan kérdésem volna még, hogy lehet magyarul is írni a supportnak vagy kizárólag angolul írjak, mert csak arra válaszolnak ?
0
0
0
0
susguy avatar
Akkor viszont az is lehet, hogy az adott srác vert át és próbálja visszaszerezni , vagy észrevették hogy "helyet cserélt" a fiók, amit egyébként tilt a szabályzat.
Nem ismerem a körülményeket, de ha csak nem ismerted régóta és bízol a másik félben, akkor nem igazán éri így üzletelni, túl kockázatos.
0
0
0
0
Funes avatar
Nem raktam fel semmiféle kiegészítőt.

A játékról nekem nincs bizonylatom vagy ilyesmi, mert úgy cseréltem itt az egyik sráccal, akinek már írtam Facebookon, hogy meg-e van neki a játékról valami számla vagy kulcs vagy bármi amivel igazolni tudnám a játékot meg magát a fiókot !
Már 3 hónapja meg van és eddig semmi probléma nem volt. Valószínűleg tényleg valaki felakarta törni és azért zárolták... 😕

És nem vásároltam semmit, csak az f1 2015 van rajta.
0
0
0
0
susguy avatar
Azért is kérdeztem, hogy pontosan mit, mert lehet hogy "csak" community bant kaptál, szóval csak a közösségi dolgok vannak letiltva (profil, fórumok, chat, stb., nem tudom pontosan én se, hogyan működik), bár ahhoz is kéne egy erős indok hogy kapjál egyet. Valószínűleg megpróbálták (vagy sikerült is félig-meddig) feltörni az accountodat, mindenesetre történt valami ami felhívta a figyelmüket. Írj a supportnak, hogy félreérthés történhetet, megtetted a szükséges lépéseket (jelszó váltás), vész esetén kérnek egy bizonyítékot (dobozos játékoknál csak a kóddal rendelkező papírt kell előkotorni, online vásárlásnál az e-mailben kapott bizonylatot, attól függően hogy milyen módon vásároltál).
Biztonság kedvéért azért rákérdezek: ugye nem raktál fel semmilyen skint/modot Steamhez?
Szerk.: Ezek szerint nem csak community ban. Vagy megpróbálták feltörni, vagy esetleg nem rég vásároltál és aközben lehetett valami "furcsa" (nem sikerült jól megadni valamit, új kártya, túl sok összeg, más IP-ről történt, stb.)
0
0
0
0
Funes avatar
Annyit írnak, hogy a tulajdonosa zárolta fiókját !
De hát e-mail címemre semmi ilyesmi nem jött... Meg hát én nem is akarnám zárolni...

Biztonságod érdekében a következő funkciók elérhetetlenek lesznek amíg a steam támogatás el nem távolítja e lezárást... És kb minden fel van sorolva ami lehet... de semmi indok, hogy miért vagy hogy valaki feltörte vagy valami !
Picit felbosszantott a dolog...
Már új jelszót mindent csináltam ! Már support accot is létre hoztam..
https://www.kepfeltoltes.hu/151124/Vagsdgs_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
csuz-li avatar
rob1990: Egyébként - azon túl, hogy Proteinnek igaza van, jó lenne az üzenetet látni - ilyen szöveget, hogy a "saját érdekében zároltuk" olyankor küldenek, ha adatlopásra gyanakodnak. Ilyenkor kérni kell új jelszót.
0
0
0
0
susguy avatar
Próbáld meg bemásolni vagy pontosan leírni hogy mit írtak az emailben, azt a részt is ami neked blabla, mert az októl és a büntetés formájától függően lehet tudok segíteni.
0
0
0
0
Funes avatar
Sziasztok !

Remélem van itt pár hozzáértő a dologhoz...
Szóval olyan problémám van, hogy a steam-től kaptam egy szép piros jelzésű üzenetet, hogy blabla a saját érdekembe zárolták a fiókot, hogy megvédjék...
Na most olyankor mi van, ha ez valami félreértés, mert nem csináltam semmi kihágást ami miatt ez megtörténjen... És az egész azért fura mert online tudok játszani meg ilyenek viszont a saját profilomat szerkeszteni vagy chat-re bejelentkezni nem tudok, mert rögtön offline módba dob vissza!
Akkor most ilyenkor mi van ? előfordult már valakivel hasonló dolog ?

Előre is köszönöm a segítséget !
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Ajax: Ki a szart érdekel a pénz?
0
0
0
0
Ajax avatar
Miért nem rögtön pénzt kérsz? Akinek van egy kis felesleges pénze, az írjon privát üzenetet, paypal és banki átutalást is elfogadok!
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Valakinek nincs felesleges játék kártyái? Én el fogadnám ha neked nem kell! Ha valaki megválna tőle az írjon privátban! Köszönöm!
0
0
0
0
Wolverine19 avatar
Rendben köszönöm a válaszokat! 😃 Csak nem voltam ezzel annyira tisztában, hogy hogy is van.....
0
0
0
0
susguy avatar
Wolverine19:
Steames játékot venni használtan semmiképpen sem lehet, esetleg csak úgy, hogy megkapod teljesen azt a fiókot, amelyiken a játékot aktiválták. Aktivált játékokat cserélni, átrakni más felhasználóra nem lehet, mindenképpen egy külön fiókon maradna. Egyszerűbb megvárni Steamen egy akciót, ha olcsóbban akarod venni.
0
0
0
0
Ajax avatar
Wolverine19: A supportnak? A steam supportnak? Ne nevettess. 😃 A steam support egy okádék, ha értelmes dologgal fordulsz hozzájuk, akkor is tojnak rád. Ilyen használt játék ügyben meg se próbáld felvenni velük a kapcsolatot, mert 100% hogy egy automatikus válaszon kívül nem fogsz mást kapni. Használt kódot nem tudsz még egyszer beaktiválni. Ha valaki felhasznált egy kódot, az ott is marad.

Egyébként ha nem sürgős a játék megvétele, akkor én most már várnék a karácsonyi steames akcióig, mert az se kizárt, hogy ingyen fogják osztogatni, de ha mégsem, akkor egy 75%-os akciót biztos kapni fog, úgy meg csak 1,74 euró lenne.
0
0
0
0
Wolverine19 avatar
Köszönöm szépen Protein és Krissz 😃 Még egy kérdésem lenne mivel néztem használtan Half-Life 2-őt és ha mondjuk megvenném és feltelepíteném, akkor működne a kódjával vagy teljesen kizárt? Vagy írjak a supportnak ilyen ügyben? 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Wolverine19:
Online fizetésnél mindenhol automatikusan átváltódik a pénz. Persze mindig érdemes tisztában lenni a jelenlegi átváltással, egyik erre tökéletes oldal a [url]http://xe.com[/url]
0
0
0
0
Krissz avatar
Tegyük fel van bankarid. Igen levon 6.99euronak megfelelő összeget Forintban, a kártyáról.
Ez b 2150FT ot fog igy levonni neked. 😀
0
0
0
0
Wolverine19 avatar
Sziasztok! 😀 Steamen hamarosan megvenném a Half-Life 2-őt, ami most 6,99€, oké az lenne a kérdésem, hogy lehet-e forinttal fizetni és automatikusan levon annyi eurót amennyi kell? Vagy máshogy kell? A válaszokat előre is köszönöm! 😃
0
0
0
0
mtrelax avatar
50% kedvezmény a(z) MOAI: Build Your Dream játékra.
(Érvényesség vége: 11/4/2015, 9:11:24 PM.)
ha kellene...
0
0
0
0
gigazte avatar
19:00-ig ingyenes steamen: Vertiginous Golf
[LINK]
0
0
0
0
Krissz avatar
Hátsz, rámentem a segítségre lehetett választani h vásárlással volt e gond v játékmenettel, rányomtam játémenet, azt 3 csopit adott és kb ennyivel kiis fújt az egész, írtam egy angol csopiba, de nemnagyon reagálnak rá. :/
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Hát nem tudom akkor. Esetleg írj supportnak hogy segítsenek.
0
0
0
0
Krissz avatar
Aham. Kaszával írja és azzal is csináltam, de semmi. Amióta ujra lett rakva, behalt ez a része, az achievmentses, és ha new game-t kezdek, akkor is. Pedig a steam fut, mert shift+tab al bejön, de achievmentseket az istenértsem akarja megcsinálni, amik megvannak azok pedig még első telepitéskor sikerültek. Többi gameba viszont űködik az achievments rendszer, pl: Metro, Dead Island
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Pontosan azzal az itemmel szelted őket félbe? Pontosan nem tudom mi lehet, nálam eddig minden teljesítményt időben beadott.
0
0
0
0
Krissz avatar
Azt vágom hogy 1 steam teljesítményt 1x számol el, ezt gondoltam, csak a többit nemérem el, miközben elviekben megcsináltam.
Pl:
Play the game in 1:30 playtime
tegyük fel hogy ez sikerült, megcsinálni mert 1:20; de nemszámolja el nekem amióta ujrakellet telepitenem, elérem a játékban a teljesitményt, de a steam meg nemcsinál semmit, hogy hozzáadja.
pl
https://kepfeltoltes.hu/151023/ScreenShot_20151023111900_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Mert csak 1x kapod meg steam-en, hiába csinálod meg akár 100x is, csak 1x számolja el neked.
0
0
0
0
Krissz avatar
Nemtudom mennyire idevaló de lenne egy problémám.
Steamen van egy játékom, Postal 2 +DLC névre hallgat.
És az a gond, hogy vásárlás után játsza sikerűlt a teljesítmények adott részét elérni, de aztán ujrakellet telepitenem a gépem, és igy lekellet szedni újra a játékot, de miután leszedtem megint és játszottam vele, hiába csináltam meg a achievments közül valameliket nem ugrott fel a kis ablak, h "teljesítményt értél el" miközben megcsináltam játékban a feladatot, de semmi. Miért lehet ez?
Köszi
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Ja és ha kapsz egy steam-es kódot ami régebben fent volt de már nincs, azt ugyanúgy be tudod aktiválni.
0
0
0
0
susguy avatar
Nagyon ritkán, különleges eseteknél van, hogy levesznek egy játékot, és olyankor sem csak a Steamről kerül le. Mindenesetre ez sosem attól függ, hogy milyen régi a játék, ha pedig egy olyan játékot vesznek le, amit megvettél, az attól függetlenül tovább is játszható lesz neked.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Ami egyszer felkerült, az általában fent is marad, van rá példa hogy levesznek 1-2 játékot (pl Dirt2) de akkor sem kell aggódni, neked ha már megvetted, megmarad örökre.
0
0
0
0
susguy avatar
fir3:
Tömören: Igen, igen, és igen.

Kicsit bővebben:
1. Ez minden más játékra igaz (kivétel néhány játék, ahol külön jelezve van, pl. EVE-Online, ami havi előfizetős).

2. A Steam automatikusan frissít minden játékot.

3. Ha a Steamre gondolsz, igen. Ha a játékokra, akkor vagy automatikusan a Steamen beállított nyelvhez viszonyodnak, vagy játékon belül kell beállítani őket manuálisan. Persze csak akkor, ha készült az adott játékhoz hivatalos fordítás.
0
0
0
0
mtrelax avatar
van egy másik is ha kell valakinek:
50% kedvezmény a(z) Age of Mythology: Extended Edition játékra.
(Érvényesség vége: 10/23/2015, 11:14:37 PM.)
ingyen v olcsóbban 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Doge489:
"vagy valami csekket kipostázzon ide a kedves VALVe"
Csak gondolj bele, hogy egy ekkora cégnek mennyire érné meg Kispista Jóskának Bivalybasznádra küldözgetni a csekkeket, mert eladott egy 3 centes ládát. Az adó minden market tranzakciónál levonódik az árból autómatikusan (15%, minimum 2 cent), ezt minden alkalommal az arcodba is nyomja. Nyugodtan megadhatsz személyes adatokat, nem fognak vele semmit csinálni.
0
0
0
0
mtrelax avatar
Ha valakit érdekel:
33% kedvezmény a(z) Secret Of Magia játékra (Érvényesség vége: 10/23/2015, 11:10:48 PM.)
akkor van egy ilyen kuponom, ha kell valakinek és tudja hogy lehet elküldeni szóljon!
0
0
0
0
winrar avatar
Nem értek hozzá, de ha nem sürgős, megvárhatod vele a januárt.
0
0
0
0
Krissz avatar
Értem, köszönöm a gyors választ! 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Feltöltőkártyával nem közvetlen a játékért fizetsz; azt egyből feltöltöd a Steames pénztárcádba a kóddal, az egész összeget, és utána mikor vásárolsz, abból a pénztből vesz el.
0
0
0
0
Krissz avatar
Az úgy pont jó lenne, ha átváltódik.
Nincs se bankártyám, se paypal semmim, steamhez. Azért gondoltam a feltöltőkártyás lehetőségre.
0
0
0
0
susguy avatar
krisztian67:
Pénznem internetes dolgoknál sose zavarjon, mindig és mindenhol magától átváltódik, díjmentesen. Persze azért érdemes mindig tisztában lenni a jelenlegi árfolyamokkal, ebben segíthet a [url]http://xe.com[/url], vagy egy megfelelő formátumú google keresés is átvátlja automatikusan.
Ha bankkártyát választasz ki fizetőeszköznek, akkor nem tudsz mással fizetni, csak a kártyán, azaz a számládon lévő egyenleggel, nem kell semmit külön kiválasztani utána.
0
0
0
0
Krissz avatar
Sziasztok!
Steamhez ha vennék konzolvilágról (mert máshol nemigazán találtam) feltöltökártyát, 10fontosat, akkor azt ha aktiválom, automatikusan átváltja dollárba? Mert dollár az alapértelmezett pénz.
Vásárlásnál mikor kéri majd bankarit, mitkell kiválasztani hogy az egyenlegből menjen?

Köszi
0
0
0
0
susguy avatar
TrentonG:
Lehet ilyet csinálni, én is így szereztem meg a játékot. De ehhez, teljesen jogosan, kell egy nem restricted account. Ha egy tökéletes világban élnénk, nem lenne erre szükség, de sajnos nincs így. Előrébb kell tenni azokat, akik közvetlen fizetnek a Steamnek, folyamatosan, mint az ingyen betévedt emberkéket.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
winrar külső oldalról aktiválod be, akkor se fogja elszámolni. Közvetlenül Steamről kell venni.
0
0
0
0
no avatar
Nem arra értettem hogy ingyen kéne a csgo, hanem hogy lehetne inventoryból tenni marketre cuccokat, megveszik és összejön a csgora való pénz.
0
0
0
0
winrar avatar
G2A-n elég olcsón be lehet szerezni a CS:GO-t és úgyis lesz majd tél fele Holiday sale 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Lehet szerezni, csak restricted acounttal nem. Nem hülyeség ez, teljesen jogos, hogy nem tudsz ingyen pénzt szerezni. 14 évesen valószínűleg úgy sem saját zsebből fizeted a gépet és a játékokat, ne legyél fölháborodva. Ha meg tényleg munkával szerzel valahonnan pénzt, akkor bőven belefér neked az az 5$, mint mindenki másnak.
Elhiszem, hogy nincs rossz szándékod, "sajnos" akkor se fogják ingyen osztogatni a CS:GO-t.
Mellesleg marha sok időbe telne összegyűjteni F2P játékokban a pénzt, közel sem olyan egyszerű és gyors folyamat. Ha az lenne, nem lenne belőle semmi profit.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ilyenen nem fognak meghatódni, egy könnycseppet letörölni az arcukról. És 5€ amúgy nem olyan sok, mondjuk egy CS:GO ára.
0
0
0
0
no avatar
Istenem, pedig nekem nincs rossz szándékom, csak szeretnék már egyszer CSGO-zni, eddig törtön nyomtam de az nemjó mert 29-en is vannak 1 szerveren, és nemjó a versengő, nemtudom mit kezdjek akkor 😞
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció