A God of War Ragnarök lehet a következő, PC-re megjelenő PlayStation 5-ös játék

Szerző: xoki | 2024. May 10. | hír | 18 hozzászólás

A Ghost of Tsushima: Director's Cut PC-s megjelenését leleplező leaker most a következő, PC-re érkező PlayStation cím kapcsán hozott le egy cikket a Dealabs nevezetű francia oldalon.

A Horizon: Forbidden West az év elején már elérhetővé vált a platformon, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Sony másik nagy 2022-es exkluzívján, a God of War Ragnarökön a sor, és a bejelentésre már ebben a hónapban sor kerülhet. Billbil-kun korábbi jelentése a Sony hivatalos bejelentése előtt megerősítette a Ghost of Tsushima PC-s kiadását, illetve a PS+ címekről is többször idő előtt lerántja a leplet, így valószínűleg ezúttal is valós információkkal van dolgunk.

A Ghost of Tsushima PC-s átirata egyébként a jövő héten érkezik majd, amelyet a Nixxes, a Sony vezető PC-s portokkal foglalkozó stúdiója fejleszt. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ki dolgozik a God of War Ragnarök portján, de annyi biztos - legalábbis a korábbi szivárgások alapján -, hogy 2025 előtt nem érdemes számítani rá.

God of War Ragnarök
God of War Ragnarök
God of War Ragnarök
Megjelenés: 2024. September 19. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Jetpack Interactive, Santa Monica Studio
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Lehet hat, az 1. resze remek elmeny volt szamomra PC-n! :)
0
0
0
0
santakigyo avatar
Lassan elfogynak a belsős címek, a régiek felé nem nyitnak ahogy nézem(gondolom több munka)
Valamit villantani kell ezek után.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@santakigyo: Az a baj hogy magára a konzolra sem nagyon jön már idén értelmes cím, nemhogy még pc-re portoljanak. Pedig a sony-nak is van már rengeteg stúdiója, valamit kezdhetnének magukkal. Nem bánom hogy megvettem 3 évvel a ps5-öt, viszont olyan sok értelmét sem látom így utólag.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@arnold892: Pont erre gondoltam. Most jól elvoltak/vannak a portokkal, de lassan elfogy a portolni való. Új meg nem igazán akad.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: A probléma ott kezdődik hogy már csinálni se akarnak. Nem lepődnék meg ha még 10x kiadnak Last of Us játékot. Új konzol jött és valahogy mégis alig van rájuk játék persze a régiekkel lehet játszani de újabb játékok alig készülnek.
0
0
0
0
nesh019 avatar
Egyik legjobb videójáték ami valaha megjelent, az első résznél is tartalmasabb pedig az is közel 10 pontos játék.
Én már PS5ön 2x is végigvittem mindkettő részt, nyilván igy nekem a PC-s verzió kimarad mert rongyosra játszottam ezeket.😊
2
1
0
0
💬 2
enslaved avatar
@nesh019: Osztom a véleményedet. Én is végig játszottam már konzolon a Ragnarököt, így a PC - s verzió már jó eséllyel kimarad, hacsak nem turbózzák fel valamivel ami miatt megérheti, bár nem hinném.
0
0
0
0
kismadar avatar
@nesh019: Valamelyik majom még ezt is röhögő fejezi, ellenvélemény meg smafu. 😁
2
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Valamelyik motorstorm játék is jöhetne PC-re, de egy Infamous 2 -nek is nagyon örülnék neki 😁
0
0
1
0
💬 4
xCube avatar
@Dwight Schrute: Az esélye annak, hogy ezek a címek valaha hivatalosan megjelennek PC -n elégy csekély. Cserébe játszhatod őket emulátorral PC -n.

Vagy maradsz az eredeti hardvernél és úgy játszod őket. Egy PS3 manapság nem a világ.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@Dwight Schrute: A Motorstorm sajnos eléggé mostoha gyerek lett. Még PS-en sem hiszem, hogy valaha folytatást vagy remaket kap, nemhogy portolnák.
0
0
0
0
Payphoner avatar
@Dwight Schrute: Adom énis :D de ha másnem jöjjön ps5-re annak is örülnék :D Komolyan csak mi ketten játszottuk orvérzésig ezeket a gameket?
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@Payphoner: Ezekszerint 😁
0
0
0
0
X9K338DA avatar
És én még mindig a Bloodborne-t várom.
0
0
0
0
💬 4
Mizushio avatar
@X9K338DA: Bloodborne-ra az esély pc-n elég kicsi. Mivel 60 fps-t nem bír az az engine-t amit használnak. Az egész játékot remakelni kellene hozzá.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@Mizushio: Az összes From Software játék jött PC-re a Demon's Soulson és a Bloodborne-on kívül. Ha akarják, meg tudják oldani. PS3-am van, de összesen két játékért, ami érdekel, nem akarok PS5-öt venni.
0
0
0
0
Mizushio avatar
@X9K338DA: PS5-ös bloodborne sincs. Az is csak backup compatibility 30fps-es.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@Mizushio: Jó, de nyilván, ha PS5-ön megy, akkor meg sem fordul a fejemben, hogy vegyek PS4-et is. Azt meg szarom le, hogy PS5-ön is csak backup compatibility és 30fps, mert PC-n meg 0 fps.Ebből így maximum az lesz, hogy amikor majd a PS5 30-35 ezer használtan, akkor annyiért megéri beszerezni egyet azért a két játékért.
2
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció