2025 elején számíthatunk a God of War Ragnarök PC-s kiadására

Szerző: xoki | 2024. March 20. | hír | 15 hozzászólás

Az interneten keringő pletykák alapján sajnos még eltart egy darabig, mire PC-re is elérhetővé válik a God of War Ragnarök, de előtte, még az idén több PC-s átirattal is előáll majd a Sony.

Silknigth - aki helyes információval szolgált a Ghost of Tsushima PC-s átirat bejelentését illetően - ezúttal a God of War Ragnarök megjelenésével kapcsolatban reagált a Twitteren. Állítása szerint a PC-s port 2025 első negyedévében esedékes, és meglepő lenne, ha előbb érkezne.

Az előző rész fogadtatásából kiindulva biztosan rengetegen várnak a folytatásra. Bár kiábrándító, hogy a játék nem jelenik meg idén PC-re, a Sony ebben az évben szerencsére több PlayStation-exkluzív címet is eljuttat a platformra.

Már tudjuk, hogy a héten érkezik a Horizon Forbidden West, amelyet a Ghost of Tsushima Director's Cut követ majd május 16-án. Előreláthatóan a The Last of Us Part II Remastered is 2024 folyamán jön, de a pontos megjelenési dátumot egyelőre homály fedi.

no cover
no cover
God of War Ragnarök
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Santa Monica Studio
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TommyVercetti0_X avatar
Várható volt hogy ez is jön PC-re elvégre a előző rész is jött a 2018-as rész.
0
0
0
0
no avatar
Kivághatnának abból a sok menet közbeni pofázásból egy kicsit és jó is lenne. Vagy legalább kikapcsolható lenne az a sok "segítség". Két bitnél több aggyal nincs is rá szükség, csak felidegel.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Nem volt rossz az első rész sőt nagyon is jó játék de nekem valami még is hiányzott belőle
Nagyon max fél óra 40 percet bírtam vele egyhuzamban játszani
A végén meg alig vártam hogy vége legyen

Remélem ez a rész majd kicsit változatosabb lesz
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@MC MaRcI: Alapjaiban véve ugyan az a játék.A játékmenet,stb. Annyi,hogy más karaktert is kell irányítani néha,aki más képességfával rendelkezik.Kicsit talán változatosabbak a helyszínek ami szintén előnyére vált.
Ha az elsőről ez a véleményed akkor gyanús,hogy nem fog változni ennél se.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Az ugy jo is lenne, iden mar itt van ugye holnap a DD2, aztan nyar vegen a BM: Wukong, egyik sem par oras jatek, plane ha vki szeret mindent felfedezni bennuk, vagy akar 2-3 x is vegigjatszani...

Aztan meg a Baldur's Gate 3-ba is beletennek iden is jopar orat es akkor most meg csak kizarolag Action-RPG mufajbol emlitettem az altalam iden leginkabb kedvelt/vart cimeket... Helldivers 2-t is tolom ezerrel, mar LvL 40-en lassacskan, tolom is mar olykor a legnehezebb fokozaton, eleg brutal tud lenni. XD :D
1
0
0
0
Reece avatar
Idő mint a tenger. Remélem csinálnak hozzá majd magyar szinkront is utána megveszem.😄
0
1
1
0
💬 1
no avatar
@Reece: Nagyon várom én is a gamet. Viszont nekem a szinkron nem tetszett. Borzasztó butított számomra. Nem beszélve arról hogy szokás szerint mint a filmekben, itt is máshogy fordították le, átfordítják kedvükre...
0
0
0
0
cabus26 avatar
Ez eddig is nyilvánvaló volt,hogy jön.Sőt,elárulok egy titkot,ami nyílt titok,hogy az összes megjelent játékuk meg ami a jövőben megjelenik,jön PC-re 2-3 év csúszással.
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Ettől a hírtől most szebb lett a napom 😊
várós lesz!
0
0
0
0
no avatar
És remélem nemsokára bejelentik a gran tursimot is.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Ez jó hír.Az egyik legnormálisabb exkluzív cím az elmúlt évekből.
A bugyuta hibáitól eltekintve nagyon jó játék.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@santakigyo: Milyen hibákra gondolsz?
0
0
0
0
santakigyo avatar
@arnold892: Nem is inkább hiba,hanem a lineáris játékmenetből adódó logikátlan dolgok.
Pl adott egy Istenölő aki ugrik ,erős,széttör mindent,de egy útjába kerülő kisiklott törpék által használt vonat miatt kerülő kell.Vagy amikor egy peremre ami alig magasabb mint a játékos nem lehet felugrani csak ott ahol speckós hely van a kampónak ...deeeee azt előbb felkel oldani azzal,hogy körbekel menni a fél területen.
A lényeg,hogy ha úgy halad az ember ahogy a fejlesztők elképzelték akkor nincs gond,de akadnak benne érdekes megoldások.
Ettől eltekintve hangsúlyozom,hogy nagyon jó játék és megérte az árát.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció