Életed legdurvább helyzete
Ide jöhetnek kínos, durva vagy megdöbbentő helyzetek.
Mondjuk az enyém az volta amikor haverom fejbe dobott egy marha nagy kővel, de úgy hogy nem is éreztem.Aztán ordítva mentem ki a tóból, ráadásul úgy hogy semmit se láttam.
Mondjuk az enyém az volta amikor haverom fejbe dobott egy marha nagy kővel, de úgy hogy nem is éreztem.Aztán ordítva mentem ki a tóból, ráadásul úgy hogy semmit se láttam.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
UI: Már tudom, túl nehéz a gép, ezért nem szállhat le!
Ám a lényeg képen ez:
Nézzétek meg mi van a gép végére írva 😆
Am engem a fék miatt majdnm a kocsi ütött el!
Csak annyi volt h nekem sem fogott a fék de szerencsére a kocsinak igen 😆
Meg volt oan h maméknál voltunk mentem bicajjal a boltba és hazafelé a szatyor bele akadt a keréd és a váz közé az első kerék megállt én meg toltam egy Front flip-et a cangával 😆
Az orvos azt mondta eltört a kezem stb... De röntgen meg nm mutatott semmit! 😆
http://www.youtube.com/watch?v=P2GuVBlGlV4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=KqWjFPsQle8&feature=related
5-6 éves lehettem,eljött az egyik barátom és elhozta a biciklijét is.A cangáján nagyon jól fogott a hátsó és mindig azt játszottuk,hogy ki tudd hosszabat fékezni.Az udvarunk kb 30m hosszú és az volt a versenypálya.Elindult az udvar végéről, felgyorsultam és kb 10 méterre a kaputól behúztam a féket,de az nem fogott,valami baja lett.Szóval amiylen gyorsan csak birtam,nekimentem a kapunknak.Szerencsére nem lett semmi komoly bajom,csak a fogam esett ki...Aztán játszottuk tovább 😆
Én marha vagy 6-7éve Nekitekertem Maxal állva 😆 50-100-méteről 😆 Hát az volt a mázlim hogy homokba volt épitve az ugrato nagyrésze. mivel nyakra estem, kb 4-5 méter magaságból. a bicaj meg rám! de összetörtem magam rendesen! korház nem volt.
2. Ismerös X Terep Cangájával 😃 Kerti kocsibeáló lejtöén 😃
3-4 métert repültem elöre, az volt itt is a mázlim hogy kerités elött estem háttal le a fölrdre... 1 méteres kerité, kissé majdnem felnyársalt!
3. Metalic Festékpalackal Piroztunk 😃 anno... és nemrobbant fel, elindultunk hogy megnézzük hogy mi a baja... ismerösnek szóltam inkább ö menynen oda 😆 5 métere volt kb... amikor 2 méteres körzetbe letépte a bokrokat 😆 és a fának az aljába is beleronditott 😃 Utána szomszéd elmebeteg elkezdett kocsival utánunk jönni! Padlogázzal... spanom el is kapta... én megusztam 😆
4. kb 10-12éve volt amikor kirándulnivoltam fent a hegyen egy táboral..
Hegyi Viperát megfoktam 😆 aszittem sikló..
A tanárom késöbb mondta el hogy mivolt az 😆 és nem mart meg...
5. -re hagytam a legdurvábbat... Árpa volt a szemebe.. és begyulladt , nem mult el sehogysem... Orvoshoz elkelett menni vele 😞 ugyhogy érzéstelenitették ami nem hatott idöben... és elkezdték a beavatkozást...
a következö volt: A szemhélyam felvágták.. egy szikével hogy az árpa kifakadjon... nemkivánom senkinek az a fájdalmat... még kéztörés is semmi ahozképest!
Apa gyorsan bekototta be a kocsi majd a kórházba ahol össze is varták
Velem most is történt pénteken 1 a Rammstein koncerten. Utolsó számukat játszották, mikkor crowd crossingoltak a fejem fölött, és az egyik vasbetétes bakanccsal pont fejberúgott. Hirtelen elsötétedet minden, de pár másodperc múlva már jó volt minden...csak attól féltem h összeesek és megtaposnak majd 😃
Uhh. az durva 😶 Látszódik a heg vagy valami a fejeden ? 😞
Am. elnézést kértek vagy egyáltalán tudatába volt vele, hogy fejbe rúgott ? 😆
Jobbulást. 😞
ON:Nekem olyan volt mentünk szőlőért oan 4-5 éve mamámékhoz és bicajjal mentünk de rohadt gyorsan dombnak lefele... na szal rámentem az útpatkára és olyan 3-at fordultam a levegőbe a bicajjal 😶 😆 még most is látszik a kezemen a heg 😞
Nem szándékosan rúgott fejbe, és nincs semmi nyoma se már, crowd crossingozott, az azt jelenti h ha nagy koncerten vagy, és van 100 000 ember körülötted mint a Rammsteinon, és a kapun nem tudsz kimenni, akkor úgy mécc ki h a közönség a kezén kivisz a színpad elejére, ott a biztonságiak, elkapnak és arra kimehetsz, én ott oltán az 1. sorba és pont felettem vették át és mikkor arra jött véletlenül fejberúgott 😆...de sztem az 1. sorba nem volt olyan ember akit ne rúgtak volna meg vhol.
Velem most is történt pénteken 1 a Rammstein koncerten. Utolsó számukat játszották, mikkor crowd crossingoltak a fejem fölött, és az egyik vasbetétes bakanccsal pont fejberúgott. Hirtelen elsötétedet minden, de pár másodperc múlva már jó volt minden...csak attól féltem h összeesek és megtaposnak majd 😃
Uhh. az durva 😶 Látszódik a heg vagy valami a fejeden ? 😞
Am. elnézést kértek vagy egyáltalán tudatába volt vele, hogy fejbe rúgott ? 😆
Jobbulást. 😞
ON:Nekem olyan volt mentünk szőlőért oan 4-5 éve mamámékhoz és bicajjal mentünk de rohadt gyorsan dombnak lefele... na szal rámentem az útpatkára és olyan 3-at fordultam a levegőbe a bicajjal 😶 😆 még most is látszik a kezemen a heg 😞
Egy új a levesbe biztos h finom lenne!
Én oat csináltam h a Danone Jpghurtot lefagyaszottam és késsel akartam kiszedni megcsuszott a kezem és dírrr bele állt a kezembe én meg csak néztem hogy most mi lesz! 😆
Ez kb egy hónapja történt velem:
Nyírtam a füvet, szünetet tartottam egy kicsit és a bicskámmal ki akartam szúrni egy gumit 😆😆. Közbe nem tudtam hogy be van betonozva és a bicska visszacsuklott az ujjamra és olyan szinten vérzett mint egy kerti locsóló és ráadásul majdnem levágtam az ujjam 😆 Asszem még az erem is elvágtam persze nekem marha nagy volt a horror mert nagyon be voltam szarva 😃 De ez elég vicces 😆
Így utólag az, de amikor vérzett azért nem lettem volna a helyedben😆
Nyírtam a füvet, szünetet tartottam egy kicsit és a bicskámmal ki akartam szúrni egy gumit 😆😆. Közbe nem tudtam hogy be van betonozva és a bicska visszacsuklott az ujjamra és olyan szinten vérzett mint egy kerti locsóló és ráadásul majdnem levágtam az ujjam 😆 Asszem még az erem is elvágtam persze nekem marha nagy volt a horror mert nagyon be voltam szarva 😃 De ez elég vicces 😆
Naon sok hülyeséget csináltam csak most nm jut eszembe de ha eszembe jut akk majd szólok! 😆
Meg én is csináltam hasonló konektorosat csak én megmértem h mekkora a láza 😆😂!
Most vissza gondolva miket csináltam hátt LoL 😂 😆
Velem csak anyi volt hogy egyszer kb 6-7 évesen láttam hogy apum hogy nézi meg hogy van e áram a konektorban és miután elment é is meg akartam nézni hogy hogy tényleg van e 😂 beledugtamj a fázisceruzát hogy nézzem meg eddig minden rendben de kihúzni már nem a műanyag részétől húztam hanem a vas részétől úgy megrázott hogy felborultam 😂 enyi 😀
H itt mik nem történtek Core2 az is kellemes lehetett!😲
Velem oan volt h amikor 5.-es voltam a suliban futkostunk a folyosón és versenyeztünk nah én meg nm figyeltem futásközben a falba rugtam elestem és felrepedt az állam ha 3 mm-el nagyobb lett volna akk el is tört volna az állam!
De összevarták a hege még mindig megvan!
Nem hiányzik, vissza varták, de jól látszik a vágás.
***nagyot fog robbanni!!! 😆 😆 😆
Na akkor elmesélek egy történetet. Nem durva, hanem inkább vicces.
Elmentünk haverokkal a szülőfalumban a helyi diszkóba szórakozni. Éjfélre már úgy berúgtam mint az atom, azt sem tudtam hol vagyok. Egy kombi Opel Kadettal mentünk, gondoltam kimegyek belefekszek pihenni. Kinyitottam a csomagterét, és befeküdtem.
A poén az egészben az, hogy nem a haverom autója volt, hanem két vadidegen srác jött vele bulizni. Valamikor éjjel elindultak haza velem a csomagtartóban. Én ebből semmit sem vettem észre, mert segg részeg voltam. Hazamentek kb. 30 km-re tőlünk. Kirakta a haverját, aztán elindult haza. Amikor odaért hozzájuk hátrafordult, hogy betolat az udvarra, és akkor meglátott engem. Elkezdett rázni, és kérdezte, hogy ki a f*sz vagyok. Én visszakérdeztem te ki a f*sz vagy, és mit keresel a haverom kocsijában? Végül is tisztáztuk, hogy kivan rossz helyen. De már nem mert visszavinni hozzánk, mert ő is ivott, és útközben zsernyákok is voltak. Felkeltette a nővérét aki a legszebb álmából lett felébresztve, és roppant káromkodások közepette hálóingben visszavitt a diszkóhoz. A haverjaim már fokozott erőkkel kerestek, mert részegen igen érdekes helyekre bírok elbújni aludni. Kiszálltam a kocsiból, és mindenki megkönnyebbült, hogy megvagyok, csupán utaztam 60 kilométert!
Hát ezen széjjelröhögtemmagam😂😂😂😂😂 pl azon hogy "mert részegen igen érdekes helyekre bírok elbújni aludni" meg ezen "Elkezdett rázni, és kérdezte, hogy ki a f*sz vagyok. Én visszakérdeztem te ki a f*sz vagy, és mit keresel a haverom kocsijában?" 😆
Így utólag viccesen hangzik, de abban a szituációban biztosan nem volt az...😂😀