Menu
Életed legdurvább helyzete
Ide jöhetnek kínos, durva vagy megdöbbentő helyzetek.
Mondjuk az enyém az volta amikor haverom fejbe dobott egy marha nagy kővel, de úgy hogy nem is éreztem.Aztán ordítva mentem ki a tóból, ráadásul úgy hogy semmit se láttam.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 400
Lathronos avatar
2 éve | 2016. 07. 14. 12:49:27
#
Gyermek koromban (kb. 1992-ben) egy meredek lejtőn lefelé elszakadt mindkét fékem a biciklimen, és a végén a kerület egyik legforgalmasabb útja volt. Ha nincs a kereszteződés előtt kb. 30 m-rel egy STOP tábla amibe belekapaszkodhattam, most nem lennék itt(Budapest 16. kerület Szlovák út és Budapesti úti kereszteződés).
KERKO avatar
2 éve | 2016. 07. 11. 20:05:45
#
Enyhén ittas állapotban bejött hozzánk egy csávó, először amikor bejött ezt próbálta mondani: hé tudod a taxi számát? én mondtam, hogy nem. Ezt még 2x eljátszotta aztán, kért egy kakaós csigát és fizetésnél elfelejtette, hogy hányást nem fogadunk el...de akkor már késő volt, a bolt közepét teli nyomta.
no avatar
4 éve | 2014. 09. 22. 05:01:31
#
amikor eltolták a pc-s gta5-t januárig.
DJ Anonymus NH4SCN avatar
4 éve | 2014. 09. 21. 21:22:51
#
Kb 3. osztályos voltam és biciklivel a haverokkal akorbatikáztunk.

Volt egy kb 70cm kőtömb.Azt mondták nem merek lemenni.

Alatta volt egy olyan 20-30cm kiemelkedett kő izé...:D

Lementem és nem húztam magam felé vagy ha jobban tetszik a felfelé és előre buktam és kb 10cm volt a torkom meg a a kő között+csuklóra estem nem lett semmi baja hála az égnek.

Szintén bicikliztünk és rendőrös-bűnözőset játszottunk a lényege meg kell fogni másikat biciklin,a polójánál.

Ott volt mögöttem a haverom én meg kihajtottam a kereszteződésbe és volt az auto meg köztem 5-6 méter.

Jól leb*szott a sofőr.

Azóta nem játszottam ilyet.

Piromániás voltam kiskoromban és volt egy mécsesem.

Volt rengeteg gyufa és meg beletettem őket és elkezdtem elégetni őket.

CSak pakoltam pakoltam és nagy lett a tűz a mécsesben.Nem tudtam elfujni,mellettem volt citromos víz.Ráöntöttem és kb 2 méter magasra felcsapott a láng és utána elaludt.

Azóta nem nagyon játszottam tűzzel...
bukta2 avatar
4 éve | 2014. 09. 21. 18:17:53
#
Poncho ezt így elképzelve jót nevettem rajta már bocs :D nem vicces ha jobban belegondol az ember de így elsőre a leírtak alapján inkább vicces, lehet belejátszik az is ahogy írtad a történetet :D minden esetre legalább nem lett nagyobb baj :D
Vasir07 avatar
5 éve | 2013. 08. 24. 16:53:11
#
Pár éve elmentünk haverokkal bringázni a Pécs mellett lévő Malomvölgyi-tóra. Találtunk az erdőben egy jó meredek, göröngyös lejtőt és persze versenyeztünk lefele. Körülbelül félúton lehettem, második voltam négyből, amikor egy jó 20 centis bot bekerült az első keréken a küllők közé. Mondanom sem kell, egy körülbelül 30°-os, göröngyös lejtőn lemenni biciklivel alapból életveszélyes, hát még ha félúton bekapsz egy botot. Dobtam egy előreszaltót, majd a lejtőt körülvevő két kb. 2-3 méter magas földfal bal oldalába beleszálltam egyenesen fejjel. A poén az, hogy ha 5 centivel odébb csapódok be akkor kiskanállal kellett volna gyufásdobozba pakolni a fejemet mivel ott volt egy 70-80 cm átmérőjű farönk. Én mondom valaki vigyáz rám Odafentről :)
FreddyD avatar
5 éve | 2013. 08. 24. 14:01:17
#
Fél éve történt az iskolába, hogy tesiórán nekem kellett bemutatni, hogy mit is kell csinálni.
A feladat bukfencezés volt. Ugyebár mindenki síri csöndben figyelte, hogy mit csinálok, és az egyik mozdulatnál kicsúszott egy kis "galamb"... Mindenki ordítva röhögött rajtam (még a tanár is) :D
boxxerhun avatar
5 éve | 2013. 08. 16. 16:01:01
#
Nem valami durva de megvan a nyomai mai napig és meg is lesz :S
Ötödikesen PK-zás közben be akadt a lábam 1 padba 2 első fogam fele beletört a betonba az állam meg fullra le horzsolódott azóta is rózsaszín még 1 kicsit :D fél fogam meg porcelán :?
no avatar
5 éve | 2013. 08. 16. 14:52:28
#
Nekem is volt egy zebrás történetem.
Tehát megállt egy kis kamion én leléptem eljutottam a 3/-ig erre gázt ad aztán szerencsére sikerült felugranom a patkára de ha nem kapcsolok nem biztos, hogy most ezt a sztorit írnám vagyis legalább nem az asztalomnál. :)
A másik, hogy jeges húst(nem tudtam, hogy jeges) betettem forró olajba gondolhatjátok mi történt.
De utána elmúlt nem terjedt el a tűz
sudosu avatar
5 éve | 2013. 08. 16. 11:38:22
#
Lassan már tipikussá válik az a jelenség amit megakarok osztani. Mentem épp valahova és át kell haladni zebrán, ahol a kressz szerint nekem van elsőbbségem! Én nyugodtam tekertem, láttam igaz hogy jön egy autó, viszont azt is tudom hogy nekem elsőbbségem van nyugodtan megyek tovább! Erre majdnem kivasalt és még dudált is WTF? Érdekesség hogy ezt csak az Audi, Mercedes, BMW tulajok merik megtenni. Azt hiszik hogy nekik mindent szabad! Arról nem is beszélnék hogy balra indexel és jobbra kanyarodik, vagy egyáltalán nem is indexel!

Tanulság: Ha a fent említett autó típusok közül valamelyik hajt az úton, akkor meg kell állni. Biztos a józsefvárosi piacon vásárolták a papírjukat!

A másik történet hogy amikor még olyan 6-7 hónapos lehettem, akkor életveszélyes lázgörcsöm volt. Azt úgy kell elképzelni hogy 43+ fok környékén volt a lázam.
Andy avatar
5 éve | 2013. 08. 16. 10:59:32
#
Amikor egy héten át folyamatosan szellemeket láttam, szellemekről álmodtam meg ilyesmi... 4 évesen egy kicsit durva volt!!!
no avatar
5 éve | 2013. 06. 28. 14:40:56
#
Tegnap biciklizek, szépen nyugodtan egyszer csak meghallottam hogy jön egy kamion. Egy kicsit kihúzódtam, ne higgyen bunkónak, és ugye nehogy elcsapjon. Az a drága román származású fiatalember pedig úgy előzött meg hogy a hátulja a kamionnak kiütött volna úgyhogy inkább magam mentem le az útról, mellette természetesen üvegszilánk->első kerék defekt, a fék bekapta a gumit én előre utánam a bicikli mert ugye stoplis volt rajtam(be lehet akasztani a cipőt a pedálba és tovább tudsz tekerni) következmény: karom eltört, kormányom meghajlott, bandázs rajta szétszakadt, ülésem is végigszakadt.
Takumi Fujiwara avatar
5 éve | 2013. 06. 27. 05:51:18
#
1. Kiskoromban, rollerezés közbe úgy elestem a betonon, hogy az elülső fogamból kitört egy darab. Nem tejfog, maradandó. De csak egy alig pár mm-es darab volt.
2. Csokit akartam enni, de nem rágtam meg eléggé, és majdnem megfulladtam. Tanulság: Ne légy mohó.
3. Biciklivel megyek haza, erre látom, hogy építik az utat ahol haza szoktam menni. Amúgy ott a beton széle olyan, hogy nyugodtan kimehetek bicajjal az út földes részére, mert nem magasabb a beton része az útnak. Akkor volt vagy 10 centi. Egy autós épp azon a részen leszorított, utána a visszakanyarodás rosszul sikerült. Leestem a bringáról, de szerencsére nem az út közepén landoltam.
PoPet avatar
5 éve | 2013. 06. 26. 19:22:43
#
Bocs de ezen én sírok..... :?XD:?XD:?XD:?XD:?
reflmix avatar
5 éve | 2013. 06. 26. 19:19:41
#
Múltkor történt velem este egy pici incidens mikor kimentem fogat mosni a fürdőbe és nekünk ilyen polc szerűség van hol egybe vannak hányva a fogkrémek fésük stb,lényeg a lényeg kimentem fogat mosni amit találtam első tubust rá is toltam a fogkefére emeltem a számhoz és mikor a kezemben volt az a bizonyos "fogkrémes" tubus oda volt rá írva: "Sába,intim síkosító az extra élvezetekért" NA mondom jók kiba*ztak velem (hozzá tenném 2500 forintos fogkefe ment a kukába" ..
At Il La avatar
5 éve | 2013. 06. 14. 23:45:43
#
Én még óvodás koromban rohangáltam és elcsúsztam a csempén......Pont a betonfal egyik sarkába estem bele a szemöldökömnél a bal szemem felett, betörött a fejem :D
-
2. Tavaly volt zöld és mentem át haverommal a zebrán egyszer csak azt vettem észre a nagy magyarázásom közben, hogy megfogott, akkor láttam, hogy max 2 centire ment el tőlem egy kocsi :D :? Jól elküldtem 8-)
gabee97 avatar
5 éve | 2013. 06. 14. 22:13:07
#
gyurmi írta:
gabee97 írta:
Nekem valószínű tavaly nyáron volt amikor barátnőmmel kiszöktünk otthonról hajnali 2-kor és jöttek a zsaruk,fél órát bújkáltunk de elkaptak, iszonyatosan féltünk attól hogy hazavisznek és megtudják szüleink,kinyírtak volna..XD,hisz 14 évesek voltunk..:D
2. talán ismerős valakinek, a busz megáll a végállomáson egy 2 sávos úton,1 sávot teljesen eltakar és mögötte szeretnél átmenni az út túloldalán,de elfelejtesz körbenézni és pont jön egy kocsi,velem ez történt még szerencse hogy a sofőr figyelt és én is eltudtam ugrani kicsit.


Hm a 2. tényleg ismerős. Nem is olyan rég amikor pesten voltam egy tag egy az egyben ugyanezt játszotta el velem. Csak én vezettem. Nem sokon múlt hogy elüssem, de tapostam a féket ahogy tudtam... Csak nem Te voltál, mert szerencsétlen megijedt, meg én is és sajnos elég keményen elküldtem a khm... szval mindenhova ahova csak lehett 8-) 8-)

Melyik kerületben volt? :D A sofőr kiszállt és engem is leordibált kicsit..XD
flyaway2 avatar
5 éve | 2013. 06. 14. 22:05:18
#
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!! KOMOLYAN!!!!

Egyszer kimentem sörözni. Álltunk a spanokkal letettem a sört a kocsma elé. Lépnék hátra néztem, hogy hol a sör mert inni akartam(egyértelmű). Még direkt néztem, hogy ne rúgjam fel...Nem láttam..Mondom oké. Leteszem a lábam és BUMM TELIBE ÖSSZELAPÍTOTTAM EGY FÉL DOBOZ SÖRT!
CsehMedve avatar
5 éve | 2013. 06. 14. 21:48:55
#
gabee97 írta:
Nekem valószínű tavaly nyáron volt amikor barátnőmmel kiszöktünk otthonról hajnali 2-kor és jöttek a zsaruk,fél órát bújkáltunk de elkaptak, iszonyatosan féltünk attól hogy hazavisznek és megtudják szüleink,kinyírtak volna..XD,hisz 14 évesek voltunk..:D
2. talán ismerős valakinek, a busz megáll a végállomáson egy 2 sávos úton,1 sávot teljesen eltakar és mögötte szeretnél átmenni az út túloldalán,de elfelejtesz körbenézni és pont jön egy kocsi,velem ez történt még szerencse hogy a sofőr figyelt és én is eltudtam ugrani kicsit.


Hm a 2. tényleg ismerős. Nem is olyan rég amikor pesten voltam egy tag egy az egyben ugyanezt játszotta el velem. Csak én vezettem. Nem sokon múlt hogy elüssem, de tapostam a féket ahogy tudtam... Csak nem Te voltál, mert szerencsétlen megijedt, meg én is és sajnos elég keményen elküldtem a khm... szval mindenhova ahova csak lehett 8-) 8-)
TuningWorld96 avatar
5 éve | 2013. 06. 14. 21:39:43
#
Uh,az durva akkor...
gabee97 avatar
5 éve | 2013. 06. 14. 21:37:40
#
Hát igen,de barátnőm volt olyan hülye hogy még előbújt,mert kettéváltunk véletlen aztmondta nem akar egyedül hagyni, egyem a szívét :D rá 4 napra megcsalt...
TuningWorld96 avatar
5 éve | 2013. 06. 14. 21:30:38
#
Akkor szerencsétek volt. :D
Egyébként úgy tudom mintha behozták volna ezt a törvényt,de javítsatok ki ha tévedek.
gabee97 avatar
5 éve | 2013. 06. 14. 21:15:48
#
nem szerencsére :D csak átkutattak és lekérték az adatokat :D kérdezte mért futottunk azt mondtam azthittem hazavisznek mert 8 óra után nem tartózkodhat 18 év alatti gyerek az utcán,azt mondta ez hülyeség :D
De amúgy ez a törvény nem lett behozva végül is?
TuningWorld96 avatar
5 éve | 2013. 06. 14. 21:02:06
#
gabee97: is mikor megcsíptek hazavittek titeket? :D
gabee97 avatar
5 éve | 2013. 06. 14. 20:48:28
#
Nekem valószínű tavaly nyáron volt amikor barátnőmmel kiszöktünk otthonról hajnali 2-kor és jöttek a zsaruk,fél órát bújkáltunk de elkaptak, iszonyatosan féltünk attól hogy hazavisznek és megtudják szüleink,kinyírtak volna..XD,hisz 14 évesek voltunk..:D
2. talán ismerős valakinek, a busz megáll a végállomáson egy 2 sávos úton,1 sávot teljesen eltakar és mögötte szeretnél átmenni az út túloldalán,de elfelejtesz körbenézni és pont jön egy kocsi,velem ez történt még szerencse hogy a sofőr figyelt és én is eltudtam ugrani kicsit.
Miyako-san avatar
5 éve | 2013. 06. 14. 20:16:26
#
legdurvább? akkor én inkább TOP 3-at mondok:

1. repülőgépen voltam, 7 órás út, a 3. órában zuhanni kezdtünk... sikoltozott mindenki, para volt. Vihar miatt lekapcsolt egy pillanatra az áramkör vagy mi aztán a tartalék kapcsolt be azért nem lett semmi komolyabb. Óceán felett voltunk amúgy. :P
2. Iskolából mentem haza, a buszom után rohantam át az úttesten is, nem figyeltem h piros a lámpa. Ha a vezető nem került volna ki akkor már nem élnék.
3. 6 éves voltam, bátyámmal játszottunk, dobáltuk egymást minden félével... Ő pont egy ceruzát talált kézbe. Hozzám vágta, felsértette a szememet... 2 mm-n múllott hogy nem vagzok most vak a fél szememre, bár egy elég komoly mutétem volt így is.

Talán ezek voltak eddig a legdúrvábbak. :P
JD9510R avatar
5 éve | 2013. 06. 14. 18:15:26
#
Ma suli után kölcsönöztük egy 4személyes tandemet haverokkal, megyünk l3fele dombról, nem fogott a fék, akkorát borultunk, a kanyarba. Tele vagyunk sebbel, aaz arcunk lila foltos, holnap meg ballagó. Szépek leszünk... : )
akosmeister avatar
5 éve | 2013. 06. 13. 19:30:23
#
Parkour... egyik háztetőről a másikra (a 2.-ank nem volt tető csak ilyen lapos) beton szélébe jobb térd és csontig bevágta a lábam guszta volt :D
petto944 avatar
5 éve | 2013. 05. 29. 21:38:10
#
Nekem legdurvább helyzetem amikor 2 és fél éves voltam aztán apám vágta a füvet én meg ugráltam a fűnyíróra majd a bal kezem nyíl egyenesen a kések közé ment mondanom sem kell a csontokig darált. Még mindig emlékszem hogy a zöld pólómból piros lett és még ma is műtétekre és gyógytornára járunk aztán a hüvelykujjam nem is nagyon akar műkodni :-/
Spartan117 avatar
5 éve | 2013. 05. 25. 15:51:58
#
Hehe szerintem még azt is leskalpolták volna :D
kistiko07a avatar
5 éve | 2013. 05. 25. 11:26:30
#
Spartan117 írta:
Szegény vajaskenyér!XD

Kistiko:
Franciaországban haza jövet éjszaka az autópályán álrendőrök fegyvert nyomtak a fejünkhöz és kifosztottak minket. Üvöltöttek, hogy kokaint meg heroint keresnek aztán iratok után kutatva elvették a tárcáinkat tele pénzzel. Meg sem kell jegyeznem onnantól kezdve a térképen nálam fekete folt az az ország.


Az SEMMI! Képzeld mit csináltak volna veled ha romániába vagy XD

Lehet gyalogolhattunk volna haza pucéran, lógó f*sszal. :D
Spartan117 avatar
5 éve | 2013. 05. 25. 11:04:30
#
Szegény vajaskenyér!XD

Kistiko:
Franciaországban haza jövet éjszaka az autópályán álrendőrök fegyvert nyomtak a fejünkhöz és kifosztottak minket. Üvöltöttek, hogy kokaint meg heroint keresnek aztán iratok után kutatva elvették a tárcáinkat tele pénzzel. Meg sem kell jegyeznem onnantól kezdve a térképen nálam fekete folt az az ország.


Az SEMMI! Képzeld mit csináltak volna veled ha romániába vagy XD
hell12324 avatar
5 éve | 2013. 05. 25. 09:54:36
#
Szilvexter írta:
egyszer leejtettem a vajas kenyerem és összekenődött a szőnyeg:(


Ez már tragikus ;-(
Szilvexter avatar
5 éve | 2013. 05. 25. 08:35:24
#
egyszer leejtettem a vajas kenyerem és összekenődött a szőnyeg:(
no avatar
5 éve | 2013. 05. 24. 20:06:47
#
nlacka13 írta:
Hát viccesen hangzik de egyszer egy kutya valogba harapott!!!
Meg egyszer egy csicskagyereket vertem 3-4 orba meg homlokon asszem azt eltört 1 ujjam! :D XD


ismerős, csak nekem az egész kézfejem eltört + egy igazgatói intőt is kaptam pedig én csak megvédtem magam
kistiko07a avatar
5 éve | 2013. 04. 28. 20:19:36
#
Franciaországban haza jövet éjszaka az autópályán álrendőrök fegyvert nyomtak a fejünkhöz és kifosztottak minket. Üvöltöttek, hogy kokaint meg heroint keresnek aztán iratok után kutatva elvették a tárcáinkat tele pénzzel. Meg sem kell jegyeznem onnantól kezdve a térképen nálam fekete folt az az ország.
patrikk911 avatar
5 éve | 2013. 04. 28. 20:11:43
#
Hát james kirándulni voltam Smith Pállal amikor ránktámadtak és kést szorítottak a torkunkhoz én nagyon megilyedtem de a fogkefémmel (amit mindig magamnál hordok mert szeretek fogatmosni) le ütöttem két mosómedvét és így sikerült megmenekülnöm :(
nlacka13 avatar
5 éve | 2013. 04. 28. 18:49:01
#
Hát viccesen hangzik de egyszer egy kutya valogba harapott!!!
Meg egyszer egy csicskagyereket vertem 3-4 orba meg homlokon asszem azt eltört 1 ujjam! :D XD
sizzpreme avatar
5 éve | 2013. 04. 28. 18:02:52
#
Ki volt hátul szakadva a seggemnél az egész gatyám, és haverok nem szóltak, és úgy jártam be az egész várost ... Pedig csajokkal is beszéltem
james008 avatar
5 éve | 2013. 04. 28. 15:25:02
#
azért az elég durva patrikk911! XD és kimostak, vagy mi a frászt csináltak veled bro? :)
patrikk911 avatar
5 éve | 2013. 04. 28. 15:15:24
#
Engem meg a mosómedvék:D
james008 avatar
5 éve | 2013. 04. 28. 14:33:43
#
Még az előző életemben elraboltak a földönkívüliek :)
daraox avatar
5 éve | 2013. 04. 24. 22:48:00
#
egyszer leugrottam 5-6 méter magasról egy 15 méter mély bányatóba!
Sokáig zuhantam (örökké valóságnak látszott XD) majd vízbeérkezésnél telibe vertem az állam. Az orrom teliment vízzel és nem bírtam levegőt venni majdnem megfulladtam!

Egy strandon (nem szeret a víz :D ) beugrottam a vízbe feljöttem és pont akkor ugrott haverom is. Pont reám esett a nyakam hátra csúszott a fejemmel. Mjdnem kitört a nyakam és akkor kaputt lett volna!
FrostnovaZ avatar
5 éve | 2013. 04. 24. 20:55:38
#
Most már így viccesnek hangzik de egy ovis kirándulás során megkergetett egy kecske XD
PoPet avatar
5 éve | 2013. 03. 23. 22:22:46
#
Nem látott el a csillagok között amiket csináltam neki... XDXDXD
The Emptiness avatar
5 éve | 2013. 03. 23. 22:13:05
#
nankacu írta:
Este jövök hazafelé edzésről, kutya egy régi ház mögül kifut elém én meg kapáslövés szerűen reflexből hasba rúgtam, repült 4-5 métert, aztán futás.. :D Ha mondjuk épp nem az utat figyelem akkor.. XDNem futott utánad?? XD
The Emptiness avatar
5 éve | 2013. 03. 23. 22:11:33
#
Nekem amikor gerinc csapolásom volt.

Nagyon élveztem. 6 an kelett lefogni. XD
PoPet avatar
5 éve | 2013. 03. 23. 21:33:03
#
Ja meg amikor tesin kötelet másztunk és úgy 5-7 méter magasról leestem és sikerült a tesitanárt telibe a találnom.. Megúsztam 2 zúzódással.. XD Ő meg hát megmentett.. XD Képzeljétek el mi lett volna ha mondjuk egy nő és nem egy edzőterem vezetőjét kapom telibe röpke 60 kilós habtestemmel.. :D
Rooli avatar
5 éve | 2013. 03. 23. 21:24:35
#
Synda Rebirth írta:
Savaxel írta:
8évesen 2am vissza kellett varni, mert egy kb 15kilós tégla féleség rá esett a házunk építése közbe :D


Még jó, hogy nem fejedre esett, azt macerásabb lett volna visszavarrni.:P
hát na :D
Slenderman avatar
5 éve | 2013. 03. 23. 21:19:38
#
Synda Rebirth írta:
Savaxel írta:
8évesen 2újam vissza kellett varni, mert egy kb 15kilós tégla féleség rá esett a házunk építése közbe :D


Még jó, hogy nem fejedre esett, azt macerásabb lett volna visszavarrni.:P


Az biztos XD


Lite versions: