Életed legdurvább helyzete
Ide jöhetnek kínos, durva vagy megdöbbentő helyzetek.
Mondjuk az enyém az volta amikor haverom fejbe dobott egy marha nagy kővel, de úgy hogy nem is éreztem.Aztán ordítva mentem ki a tóból, ráadásul úgy hogy semmit se láttam.
Mondjuk az enyém az volta amikor haverom fejbe dobott egy marha nagy kővel, de úgy hogy nem is éreztem.Aztán ordítva mentem ki a tóból, ráadásul úgy hogy semmit se láttam.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Volt egy kb 70cm kőtömb.Azt mondták nem merek lemenni.
Alatta volt egy olyan 20-30cm kiemelkedett kő izé...😃
Lementem és nem húztam magam felé vagy ha jobban tetszik a felfelé és előre buktam és kb 10cm volt a torkom meg a a kő között+csuklóra estem nem lett semmi baja hála az égnek.
Szintén bicikliztünk és rendőrös-bűnözőset játszottunk a lényege meg kell fogni másikat biciklin,a polójánál.
Ott volt mögöttem a haverom én meg kihajtottam a kereszteződésbe és volt az auto meg köztem 5-6 méter.
Jól leb*szott a sofőr.
Azóta nem játszottam ilyet.
Piromániás voltam kiskoromban és volt egy mécsesem.
Volt rengeteg gyufa és meg beletettem őket és elkezdtem elégetni őket.
CSak pakoltam pakoltam és nagy lett a tűz a mécsesben.Nem tudtam elfujni,mellettem volt citromos víz.Ráöntöttem és kb 2 méter magasra felcsapott a láng és utána elaludt.
Azóta nem nagyon játszottam tűzzel...
A feladat bukfencezés volt. Ugyebár mindenki síri csöndben figyelte, hogy mit csinálok, és az egyik mozdulatnál kicsúszott egy kis "galamb"... Mindenki ordítva röhögött rajtam (még a tanár is) 😃
Ötödikesen PK-zás közben be akadt a lábam 1 padba 2 első fogam fele beletört a betonba az állam meg fullra le horzsolódott azóta is rózsaszín még 1 kicsit 😃 fél fogam meg porcelán 😂
Tehát megállt egy kis kamion én leléptem eljutottam a 3/-ig erre gázt ad aztán szerencsére sikerült felugranom a patkára de ha nem kapcsolok nem biztos, hogy most ezt a sztorit írnám vagyis legalább nem az asztalomnál. 😀
A másik, hogy jeges húst(nem tudtam, hogy jeges) betettem forró olajba gondolhatjátok mi történt.
De utána elmúlt nem terjedt el a tűz
Tanulság: Ha a fent említett autó típusok közül valamelyik hajt az úton, akkor meg kell állni. Biztos a józsefvárosi piacon vásárolták a papírjukat!
A másik történet hogy amikor még olyan 6-7 hónapos lehettem, akkor életveszélyes lázgörcsöm volt. Azt úgy kell elképzelni hogy 43+ fok környékén volt a lázam.
2. Csokit akartam enni, de nem rágtam meg eléggé, és majdnem megfulladtam. Tanulság: Ne légy mohó.
3. Biciklivel megyek haza, erre látom, hogy építik az utat ahol haza szoktam menni. Amúgy ott a beton széle olyan, hogy nyugodtan kimehetek bicajjal az út földes részére, mert nem magasabb a beton része az útnak. Akkor volt vagy 10 centi. Egy autós épp azon a részen leszorított, utána a visszakanyarodás rosszul sikerült. Leestem a bringáról, de szerencsére nem az út közepén landoltam.
-
2. Tavaly volt zöld és mentem át haverommal a zebrán egyszer csak azt vettem észre a nagy magyarázásom közben, hogy megfogott, akkor láttam, hogy max 2 centire ment el tőlem egy kocsi 😃 😂 Jól elküldtem 😊
Nekem valószínű tavaly nyáron volt amikor barátnőmmel kiszöktünk otthonról hajnali 2-kor és jöttek a zsaruk,fél órát bújkáltunk de elkaptak, iszonyatosan féltünk attól hogy hazavisznek és megtudják szüleink,kinyírtak volna..😆,hisz 14 évesek voltunk..😃
2. talán ismerős valakinek, a busz megáll a végállomáson egy 2 sávos úton,1 sávot teljesen eltakar és mögötte szeretnél átmenni az út túloldalán,de elfelejtesz körbenézni és pont jön egy kocsi,velem ez történt még szerencse hogy a sofőr figyelt és én is eltudtam ugrani kicsit.
Hm a 2. tényleg ismerős. Nem is olyan rég amikor pesten voltam egy tag egy az egyben ugyanezt játszotta el velem. Csak én vezettem. Nem sokon múlt hogy elüssem, de tapostam a féket ahogy tudtam... Csak nem Te voltál, mert szerencsétlen megijedt, meg én is és sajnos elég keményen elküldtem a khm... szval mindenhova ahova csak lehett 😊 😊
Melyik kerületben volt? 😃 A sofőr kiszállt és engem is leordibált kicsit..😆
Egyszer kimentem sörözni. Álltunk a spanokkal letettem a sört a kocsma elé. Lépnék hátra néztem, hogy hol a sör mert inni akartam(egyértelmű). Még direkt néztem, hogy ne rúgjam fel...Nem láttam..Mondom oké. Leteszem a lábam és BUMM TELIBE ÖSSZELAPÍTOTTAM EGY FÉL DOBOZ SÖRT!
Nekem valószínű tavaly nyáron volt amikor barátnőmmel kiszöktünk otthonról hajnali 2-kor és jöttek a zsaruk,fél órát bújkáltunk de elkaptak, iszonyatosan féltünk attól hogy hazavisznek és megtudják szüleink,kinyírtak volna..😆,hisz 14 évesek voltunk..😃
2. talán ismerős valakinek, a busz megáll a végállomáson egy 2 sávos úton,1 sávot teljesen eltakar és mögötte szeretnél átmenni az út túloldalán,de elfelejtesz körbenézni és pont jön egy kocsi,velem ez történt még szerencse hogy a sofőr figyelt és én is eltudtam ugrani kicsit.
Hm a 2. tényleg ismerős. Nem is olyan rég amikor pesten voltam egy tag egy az egyben ugyanezt játszotta el velem. Csak én vezettem. Nem sokon múlt hogy elüssem, de tapostam a féket ahogy tudtam... Csak nem Te voltál, mert szerencsétlen megijedt, meg én is és sajnos elég keményen elküldtem a khm... szval mindenhova ahova csak lehett 😊 😊
Egyébként úgy tudom mintha behozták volna ezt a törvényt,de javítsatok ki ha tévedek.
De amúgy ez a törvény nem lett behozva végül is?
1. repülőgépen voltam, 7 órás út, a 3. órában zuhanni kezdtünk... sikoltozott mindenki, para volt. Vihar miatt lekapcsolt egy pillanatra az áramkör vagy mi aztán a tartalék kapcsolt be azért nem lett semmi komolyabb. Óceán felett voltunk amúgy. 😜
2. Iskolából mentem haza, a buszom után rohantam át az úttesten is, nem figyeltem h piros a lámpa. Ha a vezető nem került volna ki akkor már nem élnék.
3. 6 éves voltam, bátyámmal játszottunk, dobáltuk egymást minden félével... Ő pont egy ceruzát talált kézbe. Hozzám vágta, felsértette a szememet... 2 mm-n múllott hogy nem vagzok most vak a fél szememre, bár egy elég komoly mutétem volt így is.
Talán ezek voltak eddig a legdúrvábbak. 😜
Szegény vajaskenyér!😆
Kistiko:
Az SEMMI! Képzeld mit csináltak volna veled ha romániába vagy 😆
Lehet gyalogolhattunk volna haza pucéran, lógó f*sszal. 😃
Kistiko:
Az SEMMI! Képzeld mit csináltak volna veled ha romániába vagy 😆
egyszer leejtettem a vajas kenyerem és összekenődött a szőnyeg😞
Ez már tragikus 😢
Hát viccesen hangzik de egyszer egy kutya valogba harapott!!!
Meg egyszer egy csicskagyereket vertem 3-4 orba meg homlokon asszem azt eltört 1 ujjam! 😃 😆
ismerős, csak nekem az egész kézfejem eltört + egy igazgatói intőt is kaptam pedig én csak megvédtem magam
Meg egyszer egy csicskagyereket vertem 3-4 orba meg homlokon asszem azt eltört 1 ujjam! 😃 😆
Sokáig zuhantam (örökké valóságnak látszott 😆😉 majd vízbeérkezésnél telibe vertem az állam. Az orrom teliment vízzel és nem bírtam levegőt venni majdnem megfulladtam!
Egy strandon (nem szeret a víz 😃 ) beugrottam a vízbe feljöttem és pont akkor ugrott haverom is. Pont reám esett a nyakam hátra csúszott a fejemmel. Mjdnem kitört a nyakam és akkor kaputt lett volna!
Este jövök hazafelé edzésről, kutya egy régi ház mögül kifut elém én meg kapáslövés szerűen reflexből hasba rúgtam, repült 4-5 métert, aztán futás.. 😃 Ha mondjuk épp nem az utat figyelem akkor.. 😆
Nem futott utánad?? 😆
Nagyon élveztem. 6 an kelett lefogni. 😆
8évesen 2am vissza kellett varni, mert egy kb 15kilós tégla féleség rá esett a házunk építése közbe 😃
Még jó, hogy nem fejedre esett, azt macerásabb lett volna visszavarrni.😜
8évesen 2újam vissza kellett varni, mert egy kb 15kilós tégla féleség rá esett a házunk építése közbe 😃
Még jó, hogy nem fejedre esett, azt macerásabb lett volna visszavarrni.😜
Az biztos 😆