Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Milyen alaplapot javasoltok a konfigomhoz, a jelenlegi MSI 970A-G43 alaplap helyett? Utólag tudtam meg, hogy ez a lap nem támogatja az Fx-8350-et.
Ha már váltok, minimum erre váltanék, mert ezt jó lapnak említettétek és nem is annyira drága.
Gigabyte 970A-DS3P alaplap
De melyik az a következő lépcső amit érdemes lenne megcéloznom?
Vagy egyáltalán ehhez a konfighoz milyen lap dukál ?
20-21 körül van a 970A-DS3P szóval érthetitek, túl sokat nem akarok rá költeni csak épp ami muszáj, tehát 30 fölé, semmi képp nem megyek.
Megtenné nekem ez a lap is nem?
Koszi
Tök felesleges, ha később nem tervezel egy i7 vagy K-s procit. Ezt kell mérlegelni. Egy B150-es alaplap tökéletesen elég neki. Pl: MSI B150M Mortar, ha mATX a cél. Nekem ez van, teljesen rendben van: 6 Sata, egy SataExpress, USB 3.1, két PCIE, 4 DDR4 slot, háttérvilágítása is van, és két sysfan csati, ha sok ventid van. Aqua boltban most plusz gaming egeret adnak hozzá, és így sincs 24k. [LINK] ASRock B150 Pro4/3.1, ha ATX. Ez 26-27k.
Ha 30k körül akarsz költeni: ASRock Fatal1ty B150 Gaming K4.
Egy i5 6500 alá milyen alaplapot javasoltok olyan 30-35 ezer forint körül, ha megéri ennyiért alaplapot venni?
1.NB-t nem kell hűteni mivel alapból tűzforró minden lapon az enyémen is (amd-nél)
2. Próbálj meg biost frissíteni ha nem jó az is lehet valami nem stimmel a vrm hűtéssel vagy a NB-nek hűtésével lehet xar alatta hőelvezető lap akármi lehet...
3. Na az ő alaplapja pontosan is hogy nem való fx 8xxx-alá még 6 magos fx-et se tennék bele hűtetlen vrm tápellátás 4+1 még vrm hűtéssel se ajánlott a 4+1 nem hogy nélküle örülhet majd ha 1x nem durran el a vrm (asrocknál előfordult már)
Innentől nincs mondanivalóm 😀
Ja de itt egy vidi az alaplapodról kb 1,5x jobb lapod van mint nekem szóval ott valami nem stimmel és én még 4,5g is használom a procit.
Ami lap van benne, arra olvastam pár panaszt, amit sajnos csak utolag tudtam meg.
Kérdésem az lenne felétek, hogy milyen alaplapra kéne cserélnem, ami jó lenne és elkerülném ezt?
Merthogy ha a the Crewnél elöjött, gondolom várhatom a többinél is. Vagy az a játék egy rosszul optimalizált szenny?
Lehet hogy tennék még be a házba 1 vagy 2 ventit.
Régebben ezt a lapot mondták rá, hogy evvel jó. Gigabyte 970A-DS3P alaplap
Evvel tényleg jó lenne, vagy célszerübb ennél feljebb gondolkozni? Tényleg csak annyit akarok még rááldozni ha viszasikerül játszanom az alaplapot, hogy jó legyen vele a gép.
Mert hogy a mostani lapnak vrm nyűgje lehet.
Jó neked! Nekem most 8 USB port foglalt... 😆
usb elég lesz összesen most is 3 dolog van bedugva wifi adapter egér bill és kb ennyi 😃 meg ugye ott a + első kettő is amit beszoktam kötni a gépház elejében.
[LINK]
vs
[LINK]
Menjen rajta az automobilista rendesen ahhoz milyen gép kell? A gépigénynek nem lehet hinni, de nem lehet találni róla tesztet.
fx6300-hoz valaki tud ajánlani egy lapot 15k körül?
Szia én az MSI Z97 PC MATE Alaplapot ajánlanám neked 24 980 Ft-ért én ezt venném meg a helyedben vagy az ASUS Z97-K 31.590ft ami már egy picit drágább (de azért a többiek véleményét is hallgasd meg hátha jobbat tudnak mondani mint én)😀
Fifa: hát nem tudom. Nálam mindig a legfrissebb driver van fent, és ha jól emlékszem, nekem is volt, pontosabban fiamnak. Szerintem ott valamit matatni kell komolyabban a beállításokban.
1. Miért 970? Csak érdeklődök. Akár egy R9 390 is befigyelhet, és erősebb, 8GB VRam-mal.
2. Az alaplap PCIE 2.0-ás. A VGA meg, amit kinéztél, PCIE 3.0-ás. Nem vészes a különbség, csak gondoltam, szólok. (visszafelé megy a kompatibilitás)