Pedig komolyan gondoltam 😀 Najó Lorernek(eléggé erotikus) meg az apjának eléggé béna a hangja, de a többit nagyrészt eltalálták. De 1-2 mellék ellenségét meg elrontották.
Én is teszek egy próbát a magyar szinkronnal, mert azért vannak jobbak is szerintem, pl. a Vámpírnaplók, Trónok Harca, Castle. Bár ezeket mind magyar szinkronnal kezdtem, lehet azért tetszik a magyar hang. A Zöld Íjászt angolul kezdtem, és magyarul képtelen vagyok megnézni 1 részt, borzalmas a szinkron. Majd kiderül, hogy ez milyen lesz, de nem adok neki sok esélyt. Aki viszont nem otthonos a torrentek világában vagy abszolút nem néz feliratos dolgokat, annak biztos jó lesz ez is.
Ezt még valaki írja le vagy 100x légyszíves. Minden fórumon csak a szinkron mocskolása megy, egy kicsit se unalmas már... Közhelyes lesz amit írni fogok, de attól még igaz. Nem tetszik, nem nézed.
http://www.amctv.com/shows/the-walking-dead/how-long-would-you-survive Ez egy the walking dead játék amibe kiderül meddig élnéd túl 😃 én hosszútávú túlélő vok 😜
[url][/url]Én örülök a szinkronnak, ennek két oka van:
1. Ha szinkronnal nézek egy sorozatot sokkal jobban bele tudom élni magam, mert még nem tudok annyira jól angolul, hogy felirat nélkül nézzek valamit angol nyelven.
2. A magyarok mindig is profik voltak szinkronkészítésbe, és még mindig azok bárki bármit mond. Nem egyszer múltuk már fel az eredeti nyelv szintjét. Bár ez a Walking Dead-nél közel lehetetlen, de bízok a szinkronszínészek tehetségében.
MMathers: Rick magyar hangja tényleg nem nagyon passzol, de látszik hogy tehetséges. Rick-nek meg olyan jellegzetes hangja van, hogy lehetetlen még hasonlót is találni.
Varga Gábor(Shane) pedig talán túl fiatal hozzá de maga a színész nagyon tehetséges.
Én a Vámpírnaplókat magyar szinkronnal kezdtem el nézni még régebben, és akkor nekem tetszett Stefan szinkronja, persze akkor még nem volt viszonyításom az angol verzióval. Most, hogy már az 5. évadot is megnéztem (félig) angolul, és meghallgattam ezek után Stefan magyar hangját, még mindig tetszik. Persze Shane-hez lehet nem illik annyira, de egy jó szinkronszínész képes változtatni a hangján úgy, hogy akár egyedül eljátszhat több karaktert és nem ismerjük fel, hogy az valójában csak 1 ember szinkronja. Pl. pont a Vámpírnaplók az ahol Nina Dobrev 2 szereplőt játszik el, és teljesen más stílusban beszél amikor Elenaként látjuk, és teljesen másként, mikor Katherineként látjuk.
Mikor megláttam, hogy Varga Gábor mint Shane... Ez a szinkron borzalmas lesz.Hogy miért:
Varga Gábor Stefan Salvatore szinkronhangja a Vámpírnaplókban (http://www.youtube.com/watch?v=NNcC3QFT47Y első 10 másodpercében hallható.)
Na, hát kíváncsi leszek erre a magyar Walking Dead-re. Nem hiszem, hogy képes leszek megnézni magyar szinkronnal egy részt is, de azért teszek vele egy próbát, hátha... 😃
Másnak lehet meg Glenn a szimpatikus... Pl. én bírom Glennt, szerintem egy jó karakter. Hershel halála tényleg sajnálatos, jó ember volt, neki köszönhet sokat a csoport, meg minden, de egyébként én különösebben nem szerettem a karaktert. Bajom se volt vele, szimplán csak ott volt és kész, jó volt, de meghalt, ennyi, ez van. Számomra Hershel csak egy semleges karakter volt. (Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindenki mást kedvel, akit te sajnálsz, más lehet nem fog.)
Eddig ez volt a legdurvább rész az összes közül 😃 Spoiler!
Végre meghalt az a te*ves kormányzó. Csak az a baj, h megölte Hershel-t 😞 😢,ráadásul elég durván (mért nem fejezte le egyből, vagy 3szor rávágott a nyomorék) Mért nem mondjuk Glenn hal már meg végre? Mért mindig azok, akik szimpatikusak? Ezt sosem értettem.
Tényleg a valaha volt legjobb rész az összes Walking Dead közül Spoiler!
***....Ahogy a kormányzó végzett Hershel-el, aki az egyik kedvencem, bántam hogy Michonne csak így bánt el vele. Én személy szerint kibelezve hagytam volna ott egy-két járkálónak.Nagyon izgalmas rész volt, végre tényleg változik a helyszín, egy félszemű köcsöggel kevesebb(Végre), és azt hiszem megéri majd várni bő 2 hónapot...Amúgy a végén azt a csajt énis észrevettem, pont akartam írni hogy másnak is feltűnt-e. Valahogy éreztem amúgy hogy Daryl megeszi azt a tankot reggelire, nem is ő lenne...
Sokkolt ez a rész az egyik legjobb epizód a sorozat történetében. Azt viszont tudtam, hogy Spoiler!
Hershel meghal.😞 Valahogy az 5. epizódnál éreztem hogy ő lesz a következő, az az epizód szinte csak róla szólt. Az egyik legjobb karakter volt a sorozatba, nekem a kedvencem. Philippet karakterileg bírtam, de inkább a színész fogott meg. (szerintem ő játszott legjobban)
Na végre nekem is sikerült megnéznem a midseason finálét.
Spoiler!
Először is szomorú vagyok mert eltávozott a kedvenc karakterem, a Kormányzó. Másodszor pedig örvendek, hogy a börtön legalább senki-e se lett, és végre változni fog a továbbiakban a helyszín. Hershel helyett ha Michonne-t ölték volna meg jobban örültem volna. Irritál a karaktere.
Ha tényleg utolérik az eredeti nyelvű vetítést és rendesen fogják adni, akkor elgondolkozok, hogy szinkronosan nézzem-e tovább 😊
1. Ha szinkronnal nézek egy sorozatot sokkal jobban bele tudom élni magam, mert még nem tudok annyira jól angolul, hogy felirat nélkül nézzek valamit angol nyelven.
2. A magyarok mindig is profik voltak szinkronkészítésbe, és még mindig azok bárki bármit mond. Nem egyszer múltuk már fel az eredeti nyelv szintjét. Bár ez a Walking Dead-nél közel lehetetlen, de bízok a szinkronszínészek tehetségében.
MMathers: Rick magyar hangja tényleg nem nagyon passzol, de látszik hogy tehetséges. Rick-nek meg olyan jellegzetes hangja van, hogy lehetetlen még hasonlót is találni.
Varga Gábor(Shane) pedig talán túl fiatal hozzá de maga a színész nagyon tehetséges.
http://iszdb.hu/mediaplayer.php?oldal=iszdb&hang=1018
Varga Gábor Stefan Salvatore szinkronhangja a Vámpírnaplókban (http://www.youtube.com/watch?v=NNcC3QFT47Y első 10 másodpercében hallható.)
Spoiler!
feliratos:
Nem feliratos:
Spoiler!
Ez a TWD rész éppen csak "karcolta" azt a sokkot amit a GoT Red Wedding résznél kaptam 😃
szerk: Ám észre vettétek, hogy Spoiler!
Spoiler!