Régi szép idők: gyermekkorunk nagy játékai!
Szeretném, ha lenne egy külön topik a régi DOS-os, illetve még a Pentium 1-2-esre megjelent játékokról.
Kezdeném egy kérdéssel: Miért nem lehet boltban kapni régi játékokat (mint pl: Diablo 1, AvP Gold)? Nem kerestem eleget a polcok mögött eldugva a porban?:D
Kezdeném egy kérdéssel: Miért nem lehet boltban kapni régi játékokat (mint pl: Diablo 1, AvP Gold)? Nem kerestem eleget a polcok mögött eldugva a porban?:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egyébként újabb hír a folytatással kapcsolatban:
[LINK]
Mortal Kombat 4 sokat toltuk
Én amikor elkezdtem foglalkozni a játékokkal akkor a gta 3 és a vice city volt a csúcs na meg a grafika csúcsa az underground 2, deszeretnék megint gyerek lenni...
Fúú mikor én is megszereztem a GTA vice city-t és el is indult na akkor volt ám nagy öröm 😆 Nagyon jó játék 😀
http://www.sg.hu/cikkek/82139/jon_az_uj_carmageddon
Azt hiszem páran visszamegyünk kisgyerekbe... : D
Én spec ennél a játéknál csak a Quake 3-al, és a Duke Nukemmel toltam többet...
DOOM96
Re-Volt
Jack Rabbit
Star Wars Myterious of the Force
Prince of Persia
Claw
Mario
Abewin
Aladdin
Ennyi jutott hirtelen eszembe 😀
régen sokat elvoltam vele
Ez nagyon nagy játék volt, bár nem a legkönnyebb játék. 😃
Donkey Kong Country
Super Castlevania IV
Warcraft: Orcs and Humans
Diablo
Metal Gear Solid
Doom 1-2
Wolfenstein 3D
asszem 1998-as játék😃😃
HALF LIFE(UPLINK DEMO)
NOLF 1
AVP1-2
SEGA RALLY(dos-os verzió)
CROCK 2
GTA 1-2
RE-VOLT
DOOM 1
DUKE NUKEM
TOMB RAIDER 3-4
Operation Flashpoint(ezt most is imádom)
Carmageddon 2
Test Drive 6 meg az Offroad
Hercules
Robin Hood
Age of Mithology
Civil Bakers Undying (lehet nem így kell írni)
Colin 1-2
most csak ezek jutnak eszembe de még rengeteg volt 😜
Warcraft 2
Diablo
Allods (Rage of Mages) 1-2
Half-Life 1
CS
úgy ezek jutnak eszembe az én régi gyermekkoromból
Tekken 2-3 (ps1)
Skull monkeys (ps1)
Fighting force (ps1)
Gran turismo 1-2 (ps1)
GTA 2
Wolfenstein 3D
Worms
Super Mário
Doom
Bakker a GTA-kal(1-2) 6 éves koromba rengeteget játszottam😃DE jó volt az az idő😆
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a DOS-os játékokat el lehet e indítani win7 alatt? és ha igen akkor hogyan?? előre is köszi 😀
DosBox. 😀 Én is azzal tolom a Master of Magic-et. 😃
ez a program van meg nekem is.. de nemtudom hogyan kell használni. Leírnád nekem légyszives részletesen ha lesz időd hogy mit hogyan kell? előre is köszönöm 😀
Tedd be a játékot a c meghajtóra egy olyan mappába, amiben nincs szünet. Nekem pl úgy van, hogy c:\dosbox\gaames, és azon belül vannak a játékok, mint pl a master of magic ami egy mom nevezetű mappában van.
Először is mountolni kell meghajtóként a játék mappáját->
"mount c c:\dosbox\games\mom\"
(értelem szerűen az idézőjel nem kell 😀😉
Ezt követően szimplán beírod, hogy "c:", majd a játék indítójának a nevét pl mom.exe, és már megy is. 😀
Ha nem sikerül, letöltöm a játékot, és pontosan leírom, hogy miket kell beírni.
Hát,megpróbáltam úgy ahogy leírtad,de hibát jelez ki,úgyhogy légyszives akkor leírnád pontosan?? 😀
Lotus
Colin McRae 2
Lion King
Ugh
Wacky wheels
doom
wolf3d
Heretic
Duke Nukem
Tomb Raider 1-5
Quake 2
nekem ezek voltak akkoriban😃 szép idők voltak 😃 jó vissza emlékezni 😃
Gta 1-2
star Craft
doom 1-2
half life
Quake 1-2
Maffia 1
Jedy Academy
Super Mario
Doom 1-2
Stunts
Lotus
Sim City 2000
Worms
Lego Racer
Super Mário
Crock 1-2
Aladin
LionKing
Colin 1
GTA 1-2
Civilization 1
Hexagon 1-2
Age of Empires 1
Doom 1
Micsoda szép idök voltak...
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a DOS-os játékokat el lehet e indítani win7 alatt? és ha igen akkor hogyan?? előre is köszi 😀
ez a program van meg nekem is.. de nemtudom hogyan kell használni. Leírnád nekem légyszives részletesen ha lesz időd hogy mit hogyan kell? előre is köszönöm 😀
Tedd be a játékot a c meghajtóra egy olyan mappába, amiben nincs szünet. Nekem pl úgy van, hogy c:\dosbox\gaames, és azon belül vannak a játékok, mint pl a master of magic ami egy mom nevezetű mappában van.
Először is mountolni kell meghajtóként a játék mappáját->
"mount c c:\dosbox\games\mom\"
(értelem szerűen az idézőjel nem kell 😀😉
Ezt követően szimplán beírod, hogy "c:", majd a játék indítójának a nevét pl mom.exe, és már megy is. 😀
Ha nem sikerül, letöltöm a játékot, és pontosan leírom, hogy miket kell beírni.
Crock 2
Test drive 5 és 6
Shogo
Colin 2
Viper Racing
Best-ek 😉
Zoo Tycoon 2 (mig valamiért el nem kezdett laggolni 😃😉
vagy a TTD(Transport Tycoon Deluxe)😃 még mostis tolomvele néha😃
Amikor én és a tesóm kaptunk közös gépet akkor kb 4 éves voltam. Az is olyan volt hogy pentium 2 😆 vagy 1. Azt emlékszem hogy sokat toltam a Kyrandia-t az olyan rpg fajta volt😃
The Legend of Kyrandia? Az kalandjáték.
The neverhood
régi szép idők 😃
Na azok voltak az igazán "Régi szép idők"
Persze néha GTA 1 is beköszönt.
no meg a nintendo-n egy csomó játék 😃 pl.mario, hát és naggyából ennyire emléxek 😆