Életed legdurvább helyzete
Ide jöhetnek kínos, durva vagy megdöbbentő helyzetek.
Mondjuk az enyém az volta amikor haverom fejbe dobott egy marha nagy kővel, de úgy hogy nem is éreztem.Aztán ordítva mentem ki a tóból, ráadásul úgy hogy semmit se láttam.
Mondjuk az enyém az volta amikor haverom fejbe dobott egy marha nagy kővel, de úgy hogy nem is éreztem.Aztán ordítva mentem ki a tóból, ráadásul úgy hogy semmit se láttam.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kiskoromban egyszer rátenyereltem a forró vasaló lapjára. Aztán még mindig kiskoromban 4-szer kicsattant a fejem, kétszer a tarkóm, kétszer a homlokom. Általánosban valamikor 7. körül egyszer beleléptem egy fogpiszkálóba ami vagy 2 centi mélyre belement a talpamba. Tavaly nyáron fociztam és rosszul léptem és az arcomra estem, fél arcom le volt horzsolva meg a térdem is csúnya lett ott még mindig megvan a heg. 😃
Meg még kisebb sérülések voltak, de ezek az olyan fájóbb baleseteim. 😃
😆DDDDD
amugy nagyon szerencsetlen vagy 😆DD Csoda hogy elsz meg😃
Müszaki órán nagy idegességemben (óra vége közelededt és még nem voltam kész az alkatrésszel és még osztályozás is volt)belevágtam az ujjamba lombfürésszel,még a fa is csupa véres lett.
Egyszer biciklizés közben barátomra figyeltem és közben áttértem az út bal oldalára és frontálisan ütköztem egy biciklissel.
Máskor pedig tesómmal versenyeztünk(tudjátok mint a motogp ben csak itt biciklivel😆😉és elcsúsztam majdnem bevertem fejem egy kőbe és a biciklikormány a lábamra csavarodott,majd becsináltam.
Sétálás közben nekimentem egy fának,majd kitörtek a fogaim.
Az iskolában tanítás ídőalatt jöttek a cigányok késsel meg parittyával😶
Kijavítottam egy osztályzatomat 2-ről 5-re illegálisan😜
Pecázás közben amikor behajítottam a horog érthetetlen módon beleakadt a körmömbe.
Toltuk a motort a dombon és majdnem visszagurultunk.😜
Már volt agyrázkódásom is.Nem kellemes😜
érdekes ember lehetsz
Egyszer biciklizés közben barátomra figyeltem és közben áttértem az út bal oldalára és frontálisan ütköztem egy biciklissel.
Máskor pedig tesómmal versenyeztünk(tudjátok mint a motogp ben csak itt biciklivel😆😉és elcsúsztam majdnem bevertem fejem egy kőbe és a biciklikormány a lábamra csavarodott,majd becsináltam.
Sétálás közben nekimentem egy fának,majd kitörtek a fogaim.
Az iskolában tanítás ídőalatt jöttek a cigányok késsel meg parittyával😶
Kijavítottam egy osztályzatomat 2-ről 5-re illegálisan😜
Pecázás közben amikor behajítottam a horog érthetetlen módon beleakadt a körmömbe.
Toltuk a motort a dombon és majdnem visszagurultunk.😜
Már volt agyrázkódásom is.Nem kellemes😜
Háát nekem nem nagyon voltak ilyen eseteim 1csak még puja koromban tanúltam biciklizni 1 nyárfa volt a házúnk előtt oszt pofával neki mentem majdnem eltört az orrom.Másnap meg felragadtam a keritésre kidagadt az egész pofám meghát amig megtanúltam 3 bicikli ment szét
2.Volt a suliba 1 idegesitő nagyképű osztálytársom.Már nagyon felidegesitett benünket oszt amikor az egyik osztálytársam leverte én odamentem és szépen 2x fejberúgtam többet nem járt a pofája.
én pl tegnap láttam egy sztrít KO-t. A gyereknek nagy volt a szája és puff, first blood 😃
2.Volt a suliba 1 idegesitő nagyképű osztálytársom.Már nagyon felidegesitett benünket oszt amikor az egyik osztálytársam leverte én odamentem és szépen 2x fejberúgtam többet nem járt a pofája.
szerk.: egyet énis találtam, megéri végig olvasni[LINK]
II. Leestem egy emeletet részegen.
2. bukás matekbol
azt a fek mar nem birta megfogni majdnem belementem egy beton sorompoba, de elrantottam, ott meg egy tuskes fa volt. szerencsere csak a polom akadt bele de abba egy szep lukat csinalt.
Valamint volt egy előzéses is nemrég. Kinéztem egy helyet magamnak egy autó előtt, aki előtt egy kamion ment. Előztem normálisan, közben mögöttem meg visszazártak. A csávó meg rágyorsított, hogy ne férjek be elé... És szemből meg jöttek mint állat. Szerencsére nem ijedtem meg és elkezdtem tolni a kocsit vissza a helyére, mondom csak visszaengednek, ha nem akarják, hogy belökjem őket az árokba. Szal egyszer majdnem szembe is trafáltak.
Ennyi mára 😀
Egy fiu miatt buktunk le, akit már helyre is tettünk😆
a csajok nem haragszanak😆
Másik meg tavaly fürdőszobában.Folyott a víz a csapból és azon a falon van a konnektor ameiken a csap is én meg nem vettem észre h folyik a víz és hajszárítóval majdnem megcsaptam magam :S 😆
Egyszer kis híján belefulladtam egy tóba
5 éve majdnem levágtam az ujjam
Valamikor úgy2 éve a légpuskalövedék gellert kapott és visszajött, de akár hiszitek , akár nem, észrevettem, és félreugrottam. ez nem baleset, de az lehetett volna.
Ezeket mind túléltem, és egyszer sem használtam a "god" cheat-et😆
Szerintem az lenne a lényeg, hogy leszaladt a hegyről!😆😂
Egyszer egyik szegedi rokonomék jöttek meglátogatni. Olyan 7-8 lehettem, hülyültünk kint a kertben és valamin összevesztünk, és egy fadarabbal adtam neki egyet a lábába;Erre majdnem elkezdett sirni, akkor mondtam neki hogy adja vissza, a kezébe nyomtam egy falécet hogy üssön a lábamba, de abban a lécben volt egy szép nagy szög is és belémvágta de rendesen, csinált egy lyukat a lábamba;
Meg volt egy olyan amiben nagyon szerencsés vagyok;
Nemtom már kinél, asszem padlásrol ugráltunk lefelé, homokba vagy szénába nemtom mibe na nemérdekes a lényeg h az én fejmagasságomban volt egy gerenda amiben szögek voltak beleverve és volt akkora mákom h ne a szöget találjam el, de lent meg majdnem vmi boronálora vagy mi a sza*ságra estem szal akk befejeztem a játékot 😃
a gyerek bicaja kb u alaku lett
Vegyespáros😆,
Amúgy meg nekem is van ilyen történet, mégpedig az hogy: pont a 13. születésnapomon kaptam az ősöktől egy focilasztit. El akartam menni a focipályára hogy kipróbáljam, de anyum nagyon nem akart engedni mert rossz előérzete volt de én addig könyörögtem hogy mégis elengedett. Amikor odaértem, látom hogy vagy két három nagysrác is van a haverokkal együtt. Na javában megy a foci amikor én az egyik kemény haver mellet el akartam vinni a labdát, de ő nagyon rosszul akasztott el, mégpedig úgy hogy átperdültem a fejemen és eltörtem a bal kulcscsontomat. A poén pedig az hogy ezután még vagy egy kilóméter bicajozás várt rám hazáig, még jó hogy az egyik haver segített a labdámat hazavinni.
A másik történet pedig az hogy három hónappal később, januárban az iskola udvaron próbáltam hogolyózás közben bevetni egy bullettimeot, aki látta a mátrixot vagy játszott a Max Payne-el az tudja miről beszélek, és akkor megcsúsztam egy jégen és megint eltörtem a bal kulcscsontomat.
a gyerek bicaja kb u alaku lett . ezt látva hazamentem segiségért s lefelé a leejtőn meghuztam z első féket --3 bukfenc a bicaj meg mellém esett 😆
Meg van egy vicces is : 10 évesen kaptam egy biciklit akkor már tudtam biciklizni úgyhogy elmentem a faluba egy körre kipróválni mentem-mentem hátranézek aztán BUMM neki egy parkoló IFA-nak a vadi új bringával, szerencsére nem lett baja az IFA-na se a biciklinek se nekem mert nem vagyok nagyon csonttörös tipus pedig elég cingár vagyok 😃😃
Szerk.: most eszembejutott egy vicces eset de 18+ os 😃:
Egyik haverom uncsitesója 10 ésves volt és átrugta véletlenül a labdát a szomszédba, hát utána eredt átkúszott a kerítés alatt csak az volt a bibi h egy roti volt a kerteben. Szerintetek mit csinált vele ? Széttépte ?? ÁÁÁÁ egy fenét mivel a gyerek 4kézláb ment át a roti kanos volt ezért mögé állt aztán elkezdte .... szal tudjátok 😃😃 ÉS EZ IGAZ 😃😃😃😃
Kb 11 lehettem mikor kimentem a hátsó udvarra(akkor még vidéken laktam) volt nekünk ott ilyen faház féleség amibe szerszámok voltak apám akkor vett valami fúrót és havernak akartam mutatni bedugtam a konektorba--HÁT NEM MEG BA@OTT AZ ÁRAM 3 hétig voltam korházba NEM EGÉSZSÉGES MÉG NEM LE SZIGETELT KONEKTORBA Nyúlni!!! 😆
A másik meg nem rég volt(ez tavaly nyáron haza mentem vidékre) focipálya--szotyizás---szurkolás ezerrel mikor haverral elkeztünk hülyülni mert ahoz mi értünk aztán valamelyik gyerek kitalálta hogy fussunk versenyt mert hallotta hogy én nyertem atlétika versenyt....egyszerű lesz---lehagytam vissza néztem---aztán előre és BUMMM! lefejeltem a korlátot, nyomtam egy laza backflippet 😆, aztán kb 2 óra mulva a egy korházban ébredek ahogy két öreg nyanya arról beszél hogy mikor behoztak összevéreztem mindent......😆
a barátaimmal ugratgattunk bicóval, aztán egyszer nekem sikerült úgy a földre érkeznem hogy a kormány elfordult és majdnem a t..kömbe csapott be épp a lábamat találta el... pár centi és..... inkább nemmondom 😆 a lábam meg közben feldagatt mert elpattant egy ér.... azután meg 2 hétig minimum alig tudtam járni... de legalább nemlett nagyobb bajom 😀
ja meg régen az unokatesómmal ilyen is megtörtént: (műtét lett belőle)
olyan 4-5 évesek voltunk és bicikliztünk aztán erre az unokatesóm elsőfékkel a köves úton fékez... elesik én meg ő rá... az pechére úgy esett el hogy elrepedt a lépe---> kivették.....
pár évvel utána.... meredek utca alján lakunk és kb féluton egy másik utca, oda akart befordulni bicóval, de nemvolt fék... az árkot átugratta ami volt 1m széles aztán durr neki a kerítésnek (alul beton felül "fémrács"😉 nemvolt valmi szép látvány. a hátán tisztase a karján is a fején is stb.....
egyszer meg a tesóm még úgy 1-2 évesen kipróbálta a "repülést" átmászott a korlát alatt és utána már csak azt halljuk hogy sír mert éppen seggre érkezett