Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A design is jó lett, és a szín is jobb, hogy kicsit lágyabb lett.
A Community-vel még egy kicsit várok.
Köszönöm, sok munka van benne!😀
Szívesen,Elhsizem azt 😀
és abban igazság van amit dodo írt hogy itt tőbbet lehet tanulni mint amit a suliba *tanitanak* 😃
jaja a szintek is tőők jóó
kilehet mondani ÉV honlapja 😆 😀
(ja és sokan segítenek mindenben) 😀
Hali!
A "Géped adatai" szekcióban van olyan rubrika, hogy 3DMark 06 1.1.
Na most nem lehetne berakni egy 1.2-es verziós válaszlehetőséget is? Csak azért, mert nekem ez a verzió van meg, és a két verzió más-más eredményeket produkál. Legalábbis nálam.
Köszike
valószínű a 3d mark kategóriák el is tűnnek
nekem is nagyon tetszik, eleinte nem nagyon járogattam az oldalra de mostanába egyre többet vagyok itt, és egyre jobban megtetszik ez az oldal, ha valamit nem tudok azt megkérdezem és pár perc és meg is van rá a válasz, meg persze jó a társaság
Pont én is így vok vele 😆
Na kezdeném😃
Nekem azért tetszik nagyon mert itt mindenki jó fej humoros😆 és segítő kész, és többet tanultam pár hónap alatt a többiektől mint amit 7 év alatt a tanárom tanított! 😃
Jah meg a szintek tetszenek! 😆
Egyébként lehet hogy majd egyszer sort kerítünk a választható skin-ekre, de most egyelőre z egységes arculat kidolgozásával kell törődnöm(, a sok millió dologgal egyszerre).