háát igen mert előtte a fx 5200 drivet letöröltem és amikor bekapcsoltam a gépet akkor a legkisebb felbontáson volt alapból 😃 és ujra raktam a drivert
és sztem birja a vga egy 256mb-os és Pixel shader 4.1 DX :10.1 bírja simán azzért...
mert ugy csináltam hogy vettem ma egy eloszott és előtte a cd- íróból kivetem a kábelt és arra dugtam rá a elosztótt és ugy ment a vga-ba jo így amugy?
vagy hogy csinájjam ???? help
jaaaaaa értem 😀 bocs akkor 😃
de nem igaz nem tom milehet a gond a vga-val tegnap előtt vettem sztem semmi baja sincs
szted az nem lehet hogy a monitor ahol a montirból kijön a kábel hogy más fajta kell biztos nem ugye ?
Háát inkább gyertek fel msnre 😆 😃 lécci 😃 ott jobban megtudjuk beszélni
háát most tudjátok bedugtam a vga-ba a kábelt és kész és elindittotam a gépet és csak a monitor villog nem kapcsolodik be és a régi karmon ami most benne van a fx 5200 az pedig simmán bejön a kép meg minden ...
nem tom vmi nem stimel 😃 hát rőgtőn nem telepitettem a drivert mert azt utána kell és annak sztem semmi kőze sincs h bejön a monitor vagy nem jön be...
nem tom mi lehet ...help😃😀
Sziasztok újra 😃 !
Azt szeretném mondani-Kérdezni is hogy kicseréltem a assus ah 3450-et minden jó volt csak a monitor nem jött be vagyis a kép nem jött be ment a géép és a Vga-n láttam hogy megy a ventilátor...
(most a fx 5200 van visszacseréltem most)
csak hogy mi lehet a gond hogy nem jön be a kép a másik VGA-val (újabbal)
és ezzel a FX 5200al meg rőgtőn bejött!!!! 😀
Hellllp!😞😀
(ja és vettem Elosztótt mert nem ért ell semelyik oda )
igen agp-s assus ah 3450 kari és most benne van egy fx 5200és még nem merrem kiveni 😆 mert hoy beleteszem a ASSUS-T akkor bekelll dugni vmi kábelt,? vagy mitcsinájak ?
amúgy gondolom a külön áram ellátás kell neki azt nem tod, ahogy néztem a vga-t ott van rajta egy molex csatlakozó abba kell beledugni az egyik csatlakozót a tápból
Sziasztok!
(nemtom hova írjam 😃😉
Ðe most irom ide...(Ha nem baj)
Valaki nem tud valami Ilyen Reklám megsemmistő progit 😀
mert folyamatosan elöjön ilyen minden fajta hülye honlap (MAGÁTÓL) PL. akkor is ha vmivel jáccok és már elöjött akkor vagy 10 szar honlap 😞
Valaki tud segíteni 😀
Helllp!!!!!
utahl2 : Indítsd el a játékot a -console paraméterrel! Most nézem, hogy ez csupán fél éves probléma! Nem baj! Mindíg a gyors reagálásomról voltam híres!😆
Sziasztok!
nekem nem kapcsol magától hanem....
ööö szét szettem a gépet. Procit megnézni és ősszeraktam ahogy volt meg minden és amikor bekapcsolom a gépet és akkorr betőltődik minden Windows XP tőltődik és utána amikor profilt kikell választani utána kikapcsol magától a gépem
Helllp!!!
és sztem birja a vga egy 256mb-os és Pixel shader 4.1 DX :10.1 bírja simán azzért...
mert ugy csináltam hogy vettem ma egy eloszott és előtte a cd- íróból kivetem a kábelt és arra dugtam rá a elosztótt és ugy ment a vga-ba jo így amugy?
vagy hogy csinájjam ???? help
de nem igaz nem tom milehet a gond a vga-val tegnap előtt vettem sztem semmi baja sincs
szted az nem lehet hogy a monitor ahol a montirból kijön a kábel hogy más fajta kell biztos nem ugye ?
az is lehet h nem érintkezik az alaplapal 😆 háááh nem hiszem nem tom
háát most tudjátok bedugtam a vga-ba a kábelt és kész és elindittotam a gépet és csak a monitor villog nem kapcsolodik be és a régi karmon ami most benne van a fx 5200 az pedig simmán bejön a kép meg minden ...
nem tom vmi nem stimel 😃 hát rőgtőn nem telepitettem a drivert mert azt utána kell és annak sztem semmi kőze sincs h bejön a monitor vagy nem jön be...
nem tom mi lehet ...help😃😀
Azt szeretném mondani-Kérdezni is hogy kicseréltem a assus ah 3450-et minden jó volt csak a monitor nem jött be vagyis a kép nem jött be ment a géép és a Vga-n láttam hogy megy a ventilátor...
(most a fx 5200 van visszacseréltem most)
csak hogy mi lehet a gond hogy nem jön be a kép a másik VGA-val (újabbal)
és ezzel a FX 5200al meg rőgtőn bejött!!!! 😀
Hellllp!😞😀
(ja és vettem Elosztótt mert nem ért ell semelyik oda )
kovi : nincs venti a elejében de mottam msnen amugy tod 😃 😀...
Core2, kovi , thug 85 kőszke 😀
gondolom a külön áramellátásé kell neked
de amúgy kiveszed a régit, belerakod az újat, odafogatod, molex csatlakozót rádugni, vga csatlakozót rádugni , bekapcsolni a gépet
bár én olyant nem láttam h AGP-nek külön ellátás keljen
Az összes VGA-nk kell majdnem! Ami AGP-s.(Amik már komolyabbak pl: X1650 por, x1950X ennek kettő is)
[img]http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/shop2go/cabinet/item21/a143504.jpg[/img]
vettem tegnap egy vga-t ASSUS AH 3450 és vmi csatlakozótt kell bedugni milyet?? (hogy müködjön)
(nemtom hova írjam 😃😉
Ðe most irom ide...(Ha nem baj)
Valaki nem tud valami Ilyen Reklám megsemmistő progit 😀
mert folyamatosan elöjön ilyen minden fajta hülye honlap (MAGÁTÓL) PL. akkor is ha vmivel jáccok és már elöjött akkor vagy 10 szar honlap 😞
Valaki tud segíteni 😀
Helllp!!!!!
Téélleg Core2 volt ilyen veled is amugy 😀???
nekem nem kapcsol magától hanem....
ööö szét szettem a gépet. Procit megnézni és ősszeraktam ahogy volt meg minden és amikor bekapcsolom a gépet és akkorr betőltődik minden Windows XP tőltődik és utána amikor profilt kikell választani utána kikapcsol magától a gépem
Helllp!!!
És ezért nem érdemes meg irni egy CD -t...