Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lájkollak Téged is Tesla! 😆
Jófejek az emberek, segítőkészek! Grat Nruhtasnak hozzá. 😆
De még1x mondom nagyon király oldal! Jó hogy létre lett hozva😀
Bár nem régóta vagyok tag nagyon tetszik az oldal.
Örömmel néztem hogy az ajánlott Pc-s configok a földön járnak és nem csillagászati értékű Nasa gépeket állítottatok össze 😃
A tagok is nagyon normálisak, nincs fellengzés, és ahogy olvasgattam egyszerű emberkék, építő jellegű tanácsaival vannak teli a topikok.
Nem az az általános hogy úúú... sok pénzed legyen , vegyél gépet 500ezerért és hasonló bárgyú tanácsok tömkelege.
Mindenki a lehetőségeihez mérten elért géppel próbál boldogulni. Tippek, trükkök és hasznos tanácsok tárházára lel aki ide betér.
Minden ismerősömnek ajánlani fogom!!!
Lájkollak! 😎
Biglájk tőlem is. 😆 Teljesen egyetértek veled. 😀 Ajánld is! 😉 😃
Bár nem régóta vagyok tag nagyon tetszik az oldal.
Örömmel néztem hogy az ajánlott Pc-s configok a földön járnak és nem csillagászati értékű Nasa gépeket állítottatok össze 😃
A tagok is nagyon normálisak, nincs fellengzés, és ahogy olvasgattam egyszerű emberkék, építő jellegű tanácsaival vannak teli a topikok.
Nem az az általános hogy úúú... sok pénzed legyen , vegyél gépet 500ezerért és hasonló bárgyú tanácsok tömkelege.
Mindenki a lehetőségeihez mérten elért géppel próbál boldogulni. Tippek, trükkök és hasznos tanácsok tárházára lel aki ide betér.
Lájkollak! 😎
Fantasztikus ez az oldal!😃
Köszi szépen mindenkinek, örülök hogy ennyire tetszik!
Inkább mi köszönjük!
Hát jah kb. Ha ő nem csinálta volna meg ezt az oldalt, akkor nekünk nem lenne mit köszönni, és lehet h sokkan csak unatkoznának h ha nem lenne ez az oldal 😆 pl nyáron velem úgy volt h inkább nem játszottam hanem fent voltam az oldalon 😆...most meg má se nem játszok, se az oldalon nem vagyok annyira sokat 😆
Köszi szépen mindenkinek, örülök hogy ennyire tetszik!
Inkább mi köszönjük!
Hát jah kb. Ha ő nem csinálta volna meg ezt az oldalt, akkor nekünk nem lenne mit köszönni, és lehet h sokkan csak unatkoznának h ha nem lenne ez az oldal 😆 pl nyáron velem úgy volt h inkább nem játszottam hanem fent voltam az oldalon 😆...most meg má se nem játszok, se az oldalon nem vagyok annyira sokat 😆
háát én nm tom mitcsinálnék egésztnap a gép elött mert annyit nm szoktam játszani hanm itt vok az oldalon 😃
Viszont az MSn-re meg haragudnak. 😶
Tegnap mikor felléptem a munkahelyemen délután az oldalra, nagyot nézett a főnököm, hogy van ilyen. Azt mondta, hogy legalább biztos be tudom majd a gépeket üzemelni a cégnél, nem kell segítség, hanem segítenek itt. 😀😆😆
Viszont az MSn-re meg haragudnak. 😶
Az MSN-re mindenhol haragudnak sehol sem engedik???
Suliba sem sehol sem 😶! Miért?
Itt ha belejön az ember nem tart semeddig 100-200 kommentet írni naponta 😉
Sok embert ismertem meg itt, köztük nagyon jó fejeket is
Erre az oldalra pedig azért jövök,hogy segítsek másoknak,vagy megnézzem,hogy ki mit szól az aktuális játékok gépigényeihez, és jókat mosolygok azokon akik azthiszik,hogy a 100-100% az már kapu a mennybe ergo elég a maxhoz..😀
Szeretnék csatlakozni az előttem szólóhoz, mert tényleg van egy pár úriember, akik úgymond "lefikázzák" a másikat a gépe miatt, holott nem mindenki teheti meg hogy legyen neki 300e ft-s gépezete.
De ettől a kis atrocitástól eltekintve igenis nagyon jó ez az oldal, sőt bátorkodom kimondani, hogy a legjobb!😀
megadod az adataidat egyszer és nem kell számolgatni nézegetni,mert ki írja és kész ez nagyon tetszik 😃
Gépigény.hu, én így szeretlek 😃
Ez az oldal olyan mint egy nagybácsi.
Nagyon komoly.😆
Nagyon jó TÁRSASÁG !!!
Mindenki jófej, mindenki együttműködő, mindenki segítőkész !!! 😉
Mi kell ennél több ?? 😂😂😂😂
Én még régebben egy gépigényt keresve találtam rá az oldalra, és megtetszett. Egyre sűrűbben látogattam az oldalt, és hamar regisztráltam is, aztán egyre aktívabb lettem. Ami megfogott benne az a jó közösség, és hogy rengeteget tanultam mióta itt tag vagyok.
ugyan így találtam az oldalt😀
igy tovább 😀
én is így vok meg nagyon jó közösség!😎
nekem konkrét ez a 2.dik családom😆!
😂😂 hát jah kb. 😀
Ennél jobb oldal szerintem nincs mégegy 😉
sztem sincs jobb oldal! szerelem volt első látásra😆
Hát valahogy úgy. 😃
De a legjobb az oldalban a közösség!!
Ennél jobbfejebb emberekkel, ennél összetartóbb egy brigáddal én még nem találkoztam. 😉
MINDEN ELISMERÉSEM ! 😳😎
Néha azt is jó látni amikor egyik tudatlan próbálja meggyőzni a másik tudatlant a hülyeségéről.. 😀