Életed legdurvább helyzete
Ide jöhetnek kínos, durva vagy megdöbbentő helyzetek.
Mondjuk az enyém az volta amikor haverom fejbe dobott egy marha nagy kővel, de úgy hogy nem is éreztem.Aztán ordítva mentem ki a tóból, ráadásul úgy hogy semmit se láttam.
Mondjuk az enyém az volta amikor haverom fejbe dobott egy marha nagy kővel, de úgy hogy nem is éreztem.Aztán ordítva mentem ki a tóból, ráadásul úgy hogy semmit se láttam.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Autópályán mentem, és már majdnem behugyoztam, amikor odaértem egy pihenőhöz, benyitottam a WC-be és egy csávesz ott nyomta a B.nőjét... Na ezt képzeljétek el milyen égő volt ....
Fúúú, ez kemény! 😆😆
Autópályán mentem, és már majdnem behugyoztam, amikor odaértem egy pihenőhöz, benyitottam a WC-be és egy csávesz ott nyomta a B.nőjét... Na ezt képzeljétek el milyen égő volt ....
Miért nem mondtad hogy csak így tovább?😆
Egyébként volt osztálytársammal pár hete történt meg hogy tokaji helyről jön le mint a hülye biciklivel kb 50 el semmi védőfelszerelés csak pulóver nadrág egy kő kidobta alóla a biciklit és kb 10-20 métert csúszott a fél arcáról lement a ből alig bírt járni és pulóveren át is mindkét karjáról is lement a bőr kb minden ruhája szétszakadt ami rajta volt
De nem működött!!ALARM gomb semmire nem volt csak díszre.HA még1 percen bellül nemnyitották volna sztem szét ütöm a kezem 😞 😢
1. 1 éve haverokkal nyári szünet kezdetén bicózunk.Oké versenyzünk és egyszer csak valahogy a kormány kijött a helyéről, csúszok 1-2 métert, állal(!!!!) a földön. Szerencsére gyors korházba mentem, másfél centis repedés volt. Persze a kezemen meg a lábamon is sérültem, nem volt valami kellemes. 1 hónapig volt rajta a tapasz az államon.
2.Ez inkább nem is durva, inkább vicces. Apámék nagyon szeretnek hülyéskedni, tél volt, mondja hogy
3.Volt egy roma(NO OFFENSE.) a sulinkba aki nagyon kötekedő volt.Egyszer csak odajön hozzám és azt mondja ,,beszótá" mondom ,,nem, de az ilyen bal***ok mint te megérdemlik azt" és akkor elkezd lökdösni. Oké egy kicsi dulakodás lesz majd hasba rúgom. azonnal elment. 😆😆😆😆😆
2x sulibuli az ebédlóbe berugtam mint a disznó még jóhogy nemakartam hazamenni elaludtam a budiba
Másik elmegyek este sz*rni persze elötte berugtunk a városba
Elaludtam leestem a wc ről és arra kettem fel hogy sz*ros picsával anyám jönne be nekinyitja az ajtót a fejemnek
Na akkor elmesélek egy történetet. Nem durva, hanem inkább vicces.
Elmentünk haverokkal a szülőfalumban a helyi diszkóba szórakozni. Éjfélre már úgy berúgtam mint az atom, azt sem tudtam hol vagyok. Egy kombi Opel Kadettal mentünk, gondoltam kimegyek belefekszek pihenni. Kinyitottam a csomagterét, és befeküdtem.
A poén az egészben az, hogy nem a haverom autója volt, hanem két vadidegen srác jött vele bulizni. Valamikor éjjel elindultak haza velem a csomagtartóban. Én ebből semmit sem vettem észre, mert segg részeg voltam. Hazamentek kb. 30 km-re tőlünk. Kirakta a haverját, aztán elindult haza. Amikor odaért hozzájuk hátrafordult, hogy betolat az udvarra, és akkor meglátott engem. Elkezdett rázni, és kérdezte, hogy ki a f*sz vagyok. Én visszakérdeztem te ki a f*sz vagy, és mit keresel a haverom kocsijában? Végül is tisztáztuk, hogy kivan rossz helyen. De már nem mert visszavinni hozzánk, mert ő is ivott, és útközben zsernyákok is voltak. Felkeltette a nővérét aki a legszebb álmából lett felébresztve, és roppant káromkodások közepette hálóingben visszavitt a diszkóhoz. A haverjaim már fokozott erőkkel kerestek, mert részegen igen érdekes helyekre bírok elbújni aludni. Kiszálltam a kocsiból, és mindenki megkönnyebbült, hogy megvagyok, csupán utaztam 60 kilométert!
Ez asztán durva
Nem kedvelem én se de hülyeség hogy nem tudja kimondani az i got a feellinget csak hülyeségből mondta szerintem
Hát ja. De ez legalább jól mondhatta volna, ha már az egész videó egy nagy hülyeség. De hát ilyen az ő szintje 😃
ezért itt egy sokkoló örülnék ha ez lenne videó
világ 10 legszebb órája.
[movie=youtube]SmgT-rwn5W4&feature=related[/movie]
EZ már szánalom a köbön -.-
De ez a videó is egy katasztrófális videó -.- Komolyan ez az igaz világválságos dolog. Mikor a csajon nincs alapozó (amit kiemelek a csaj úgy néz ki mint egy zombi) a másik csávó meg élvezkedik mikor rárakják a hajára a zselét vagy mit -.- . Ez az igazi magyar sztárság.
Basszus söpö már ide is beteszi a lábát...na ne máár 😆..a hányinger elkap ettől a "csávától"....fújj..basszus 😆 amúgy:
gery14: Én már hallottam azt a számot jó sokszor 😆 😆 (egy ideig még a csengőhangom is az volt 😆😉
SP nyőgése?
gery14: Én már hallottam azt a számot jó sokszor 😆 😆 (egy ideig még a csengőhangom is az volt 😆😉
nekem mostmár ez...
amikor megláttam a TV-ben azt az MM-et hát csodálkoztam hogy a magyarok hogy tudnak lekoppintani egy ilyen embert. Még jó hogy itt Horvátba nincsenek ilyen emberek 😃
SP melegségéről ennyit.
[movie=youtube]mGKKoTY-ijc&feature=related[/movie]
Még rendesen angolul sem tud, nem tudja kimondani hogy I Got A Feeling.
Kettő homokos állat Z.Z Szeretlek SP Keresetek rá tubon 😃 Sőpő Sikicsá K..cs..G Ha elkaplak meg------szlak rem tiszta 😆
SP melegségéről ennyit.
[movie=youtube]mGKKoTY-ijc&feature=related[/movie]
Még rendesen angolul sem tud, nem tudja kimondani hogy I Got A Feeling.
Hát ezen nincs min csodálkozni. A sok tini ilyenekért oda-vissza van. Fogadni mernék az 1. az a magyar justin bieber (a másik h*mokos) az SP
így ki van írva hogy a magyar justin az MM
SP az csak szimplán meleg
ÁÁÁ, ezt a bűnt is meglehet bocsátani, csak elég nehéz 😃 Viszont megmondtam neki hogy ha lehet máskor inkább fülhallgatóval... 😃
az még egy megoldás.... de justin benne van a world top 50 women of internet csoportjába ahol a 7.
Nekem a legdurvább helyzet akkor volt mikor Barátnőm átjött és elkezdett Justin Biebert nyomni -.-
én már szakítottam volna vele 😆
off😜éntek 13-adika lesz tehát a "öngyilkos" jelöltek készüljenek 😆
on:7 éves koromban belenyomtam a méhet a az arcomba-.-... két hnapja meg mind a két hüvelykujjamat ugy bevertem hogy ngayon fájt 😆 am csodálom hogy akkor se tört el mert elég rendesen belenyultam a labdába:/
ki akartad szurni a labdát? 😃
ja nekem meg erröl a héhesröl jut eszembe, én onnan jöttem (hatásszünet)
aláhajoltam a csapnak gondoltam iszok egyet, a darazsak onna hordták a vizet (de hogy miért) és a csapban volt, megnyitom a nyelvembe belecsípet..... ***a volt (a legjobb az volt benne hogy ecetes rongyal törölgették)
on:7 éves koromban belenyomtam a méhet a az arcomba-.-... két hnapja meg mind a két hüvelykujjamat ugy bevertem hogy ngayon fájt 😆 am csodálom hogy akkor se tört el mert elég rendesen belenyultam a labdába:/
egy bal lábbal fel kelt napon 3x estem le a lépcső és mindig ugyanott és ugyan úgy 😃 a végén már liftet akartam...
metem egy kulcsért és mezítláb belerugtam egy ágyba (kisujj), mentem viszafele megint... elkeztem szakadni hogy ekkora bal*** nem lehetek, megint mentem oda újra belerugtam.... lényeg a lényeg nekem fél év után ugyan úgy fáj mintha tegnap rugtam volna bele.... azelött pedig fenyőszék élébe ugyan úgy ( 1 év után mult el, de ugyan erre a lábujjamra mentem rá megint)
Az szép...😃
egy bal lábbal fel kelt napon 3x estem le a lépcső és mindig ugyanott és ugyan úgy 😃 a végén már liftet akartam...
metem egy kulcsért és mezítláb belerugtam egy ágyba (kisujj), mentem viszafele megint... elkeztem szakadni hogy ekkora bal*** nem lehetek, megint mentem oda újra belerugtam.... lényeg a lényeg nekem fél év után ugyan úgy fáj mintha tegnap rugtam volna bele.... azelött pedig fenyőszék élébe ugyan úgy ( 1 év után mult el, de ugyan erre a lábujjamra mentem rá megint)
akk ittvanmégyegy,ezen szakadni fogtok 😃
kiskoromba mamáméknál voltam és kint voltak a libák,nekem meg nagyon hugyozni kellett,és lementem az udvarra hugyozni és jött a liba az emg majdnem leharapta a tökömet 😆reflexből berántottam és szanaszét hugyoztam magam 😆
Ez kész! 😆
LOL LOL LOL
😆 😆 😆 😆 😆
kiskoromba mamáméknál voltam és kint voltak a libák,nekem meg nagyon hugyozni kellett,és lementem az udvarra hugyozni és jött a liba az emg majdnem leharapta a tökömet 😆reflexből berántottam és szanaszét hugyoztam magam 😆
1x engem is megrazott az aram
Meg kiskoromba a kalapáccsal játszottam és leesetem a betonlépcsőről, megfejeltem a lépcső szélét és a kalapács is ráesett a fejemre...
Meg tvaly 4-szer rándult meg a térdem úgy, hogy nem bírtam lábra állni 2 napig...
Vannak még ilyen szoriim csak nincs kedvem leírni😃
kiskoromba:
utánfutón a támasztónak a talpa ráesett a tenyeremre és szétment az egész össze kellett varrni,én meg be akartam ragasztani 😃
nemrég:nyáron mezitláb pakoltam papámnak a deszkákat és nem vettem észre hogy az egyikből kiáll egy 5 centis szög,és amikor letettem,mentem volna a következőért,beleléptem és átszurta a lábam 😆
nekem az hogy amikor fát vágtunk bátyámmal mondta hogy fogjam a fát és volt 1 szög a fába akkora lendülettel vágta h a két fa repült szét és a szöges része pont oda csapodott a szemnél van ahol a csipa szokott lenni csak kicsitt kijebb és majdnem elvéreztem és a szememet is majdnem elveszítettem
Azigen!
Ahol a csipa szokott lenni.... 😂
Kifeküdtem a röhögéstől tesó! 😂