Milyen billentyűzetet vegyek?
-Ha van előre kiszemelt billentyűzet de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egy Cougar 450k-n gondolkodom.
A mechanikus billentyűknek az a értelme, hogy sokkal kényelmesebbek mint bármely Membrános (olcsó) billentyűzet.
A Mechanikus switchek sokkal több lenyomást bírnak ki mint membrános társaik (5-6 millió ez elvileg elég egy életre, ezzel azért vitatkoznék, attól függ milyen játékra van használva) ,
Kisebb erőkifejtésre van szükség egy billentyű lenyomásához (nem rohad el a kezed hosszú játéktól se) ,
Modulárisak, tudod őket bővíteni más színű switchekkel is,
Olyan érzetet adnak, mint ha írógép előtt ülnél, ez inkább a Cherry MX Blue-nál jellemző,
A kisebb erőkifejtésnek köszönhetően, sokkal gyorsabban letudod ütni a billentyűket, ez hasznos lehet FPS-eknél RTS-eknél és ritmusjátékoknál.
Hirtelen csak ennyi jutott eszembe. A Mechanikus billentyűzetből a legolcsóbb is ugyanazt a minőséget hozza mint a drágábbak, csak extrák nélkül. Csak fontos hogy ne Kalih switch-es legyen mert az gagyi kínai mechanikus switch, az van a Razer BlackWindow egyik változatában is. Csak minőségi Cherry MX switchekkel felszerelt billeket érdemes venni.
akos810, neked meg a Tesoro Durandal G1N-t tudnám ajánlani, abból van magyar kiosztású, nekem is olyan van csak Cherry MX Red Switchekkel. Lehet belőle barnát is kapni.
azon kívül hogy lehet vele e-péniszt növelni
Melyiket nézted?
Én pl megbántam hogy nem a tournament editiont választottam mert az jóval kissebb mivel nincs rajta numpad.
Egyébként a billentyůzet-re semmilyen panasz nem lehet a szofverére szintén hiszen a végtelenségig állitható bármi amit egy ilyen billentyűzet tudhat.
[LINK]
[LINK]
a sima és az FX között csak a multicolor a különbség?
Vagy egy nagyobb kiadásra ruházzak be egy Roccat ISKU billentyűre mondjuk?
Háttérvilágítást mindenképpen szeretnék, s legyen valami disegn-os. 😀
Keddre ide is ér 😀
Olvasgattam ill. néztem teszteket róla.
Egyelőre ill. legjobb ajánlásokat nézve a Cherry MX red mellett tettem le a voksomat. Talán a brown ami még jó lenne, de a halksága miatt a red inkább lenne jobb számomra.
Valakinek vélemény észrevétel?
Egyelőre kiszemeltjeim közül csak a Corsair K70 RGB-t néztem ki.
Ha valakit érdekelne a pár hozzászólással ezelőtt megemlített Hama uRage termékek, itt egy magyar tesztvideó róluk. Billentyűzet is van a tesztben természetesen.
6:50 után : )
[LINK]
Ezt néztem :
http://www.arukereso.hu/billentyuzet-c3111/ozone/blade-p155707271/?gclid=CIGHrPCU-skCFVCZGwodLqgEDw
Köszönöm a tanácsot, a Zalmannál maradtam elég jol néz ki 😀 Tény ű, hoy nem irtam oda, hogy milyen kiosztasu kellene, de eddig Német nyelvu bill-t használtam, és azon is ment rendesen a gépelés 😃 Csak ez az egy soros BS picit szokatlan 😀
Akkor gondolom tudsz gépírni 😃 ahogy én is, de annak aki nem tud kínszenvedés megtalálni rajta az ékezetes betűket, meg azt is nehéz lehet megszokni, hogy ez qwerty-s kiosztású, nem pedig qwertz 😃
Azért a Zalman elég sz*r választás mivel csak angol kiosztással van 😃 oké, meg lehet szokni, de kényelmi okokból nyilván jobb a magyar.
Azzal az a bajom hogy az ENTER kicsi.