header
Fallout: New Vegas
Fallout: New Vegas cover
Megjelenés: 2010. October 22.
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Obsidian Entertainment
Kiadó: Bethesda Softworks

Fallout: New Vegas gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Dual Core 2.0GHz
RAM:
2 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce 6 series, ATI 1300XT series
OS:
Windows 7/Vista/XP
STO:
10 GB available space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
ANNO: MutationemSouth Park: Snow Day!Legend of Kay AnniversaryEARTHLOCKZoroastraZenith
Hozzászólások: 482
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyuri191 avatar
Sziasztok tervezek egy hard fokozatú végigjátszást a kérdésem az lenne hogy a gun play mennyire élvezhetö benne mármint minden áron muszály használni a vatsot vagy anélkül is végig lehet vinni?
0
0
0
0
💬 2
sean avatar
@gyuri191: Természetesen vats nélkül is végig vihető, de én a 3-ban és a NV-ban többször használtam a Vatsot, míg a 4-ben már egyáltalán nem kellett.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Sziasztok!
A Dead Money nevű DLC-vel kapcsolatban kérdezném, hogy mit ronthatok el, Dean Domino és Christine végül rám támad? Mindkettőjüknek segítek, Dominonak a biztonsági rendszer bekapcsolásában, Christine-nek pedig, átrakom az irányítást a fenti számítógépre, majd amikor a rendezvény kezdődig átmegyek a kapun a kaszinóba, úgy, mint ahogy videóban láttam, másnál minden okénak tűnik, nálam viszont támadólag lépnek fel. Dean a pénzre megy, Christine meg mondhatni megbolondul.
0
0
0
0
💬 2
sean avatar
@Andor1997: Attól függ hogyan bánsz velük a sztori során. Dean Domino egy egoista, a legelső alkalomtól fogva hagyni kell hogy mindig neki legyen igaza. Nem szabad olyat válaszolni amin megsértődik és meggyőzni sem szabad beszéd közben, mert akkor a végén mindenképp ellened fordul.
Christine-el elég együttérzően és barátságosan bánni, elég egy sértő vagy gúnyos megjegyzés beszéd közben és ellened fordul a végén.
0
0
1
0
Andor1997 avatar
@sean: Áhhá, szóval ez ilyen duplán hardcore....köszi! ✔️ Tisztára valós élet 😆
1
0
0
0
MrPAYER avatar
Imádom ezt a játékot a mai napig, szerintem a széria legjobb darabja. Már anno dobozosan is megvolt de most behúztam, megér egy újabb végigjátszást pláne, hogy megvan hozzá az összes DLC az Epic jóvoltából.
1
0
0
0
💬 1
X9K338DA avatar
@MrPAYER: Csak kár, hogy kicsit elszúrták a végét.
0
0
0
0
sean avatar
Ingyen beszerezhető ez Epic Store-ban
0
1
0
0
💬 5
dvxx avatar
@sean: Hurra... 🤣
Fizetne meg egyaltalan barki is egy 13 eves jatekert? 😉🤣
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@dvxx: Én inkább, minthogy Epicen legyen meg.
0
0
0
0
sean avatar
@dvxx: Vegyétek meg akkor mit bánom én :D
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@sean: Ha Steamen veszed meg, mókolás nélkül megy Linuxon.

Ha GoG-on veszed meg, DRM-Free és archiválhatod magadnak a telepítőd, játszhatod offline retró gépen, a launcher által nem támogatott operációs rendszeren.

Ha Epicen húzod be...? Ingyen van, cserébe kínai kémprogramot kell telepítened a gépedre.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@dvxx: Mért ne fizetne érte bárki? Ez is ugyan olyan játék, mint bármi más, még ha öregebb is. Nyilván ma már egy open world kicsit más, de egyáltalán nem élvezhetetlenebb, főleg ha jó nehézre teszed, már ha ezt igényled. Grafikailag is megfelelő, de lehet pimpelni azt is.
0
0
0
0
Chei2006 avatar
Sziasztok!
Ezen a gépen futna a játék?
Intel Pentium G3240
4 GB RAM
Itel HD Graphics
0
0
0
0
DomonkosBlyat avatar
Végre egy játék amit a laptopom el tud futtatni 4K 40FPS-en!!😃
0
0
0
0
💬 13
no avatar
@DomonkosBlyat: Esetleg az asztalidon😃😃
0
0
0
0
DomonkosBlyat avatar
@Kings Bounty fan: ezt most nem értem miért mondod
0
0
0
0
no avatar
@DomonkosBlyat: A laptop enyhén szólva kevés a 4K-ra, az asztali géped megbírkózik vele, de a laptopon full hd-ba csak.
0
0
0
0
DomonkosBlyat avatar
@Kings Bounty fan: köhm... az asztali gépem lényegébe bármilyen játékot elfuttat minimum 30 fps-el, tehát a 4K ezen a játékon nekem nem jelentene problémát. A laptopom meg, az meg a Half-Life 2-t is csak 60 fps-el futtatja, de én önmagában az itt látható táblázat alapján mondtam hogy 4K 40fps.
0
0
0
0
no avatar
@DomonkosBlyat: A táblázat az baromság, nem kell hinni neki, a valóságba képtelen meghajtani. Nem is tudnád mert ezek az öreg gépek még a full hd felbontást sem képesek.

Az asztalidnál mért lenne szar az 5500xt?,amúgy a 3050TI csak laptopoknál van asztaliba nem lesz, nem is bánom mert semmi értelme ennek a kártyának.
0
0
0
0
DomonkosBlyat avatar
@Kings Bounty fan: Nem jó az 5500xt-m, mert a 4gb vram-ja miatt néhány játék nagyon lekorátozza az fps-t.
a 3050ti-ról meg ennyit:https://www.pcx.hu/az-nvidia-megerositette-az-rtx-3050-es-3050-ti-kartyak-erkezeset-es-alapveto-technikai-reszleteit
0
0
0
0
no avatar
@DomonkosBlyat: Igen de ez is 4 giga vramos ami semmi értelme egy rtx-nél meg pláne, és laptop kártya nem asztali szal felejtős. Az asztaliba maximum 3060-at tudsz venni, de ilyen árak mellett aligha vennéd meg, meg egy proci csere is érne hozzá már.
0
0
0
0
DomonkosBlyat avatar
@Kings Bounty fan: Lesz 3050Ti asztali kártya. És am még mindig erősebb lesz, mint az 5500XT. Erről a vitáról meg annyit, hogy egyikünk se tudja meggyőzni a másikat, én nem tudlak meggyőzni téged, te nem tudsz meggyőzni engem, tehát ne folytassuk, mert már nagyon unom.😉
0
0
0
0
no avatar
@DomonkosBlyat: Én nem hallottam róla, és bekapcsolt rtx-el nagyon alacsony fps lenne, nálam is alacsony ha bevan kapcsolva. Meg a 4 giga vramot megeszi már minden játék alapból is, úgyhogy ezért kiadni kb 200 ezret vagy többet is ha egyáltalán létezik és kijön baromság. Azt a pénzt félreraknám és egy 3060-ra pályáznék 12 giga vrammal, nem mindegy.
0
0
0
0
no avatar
@DomonkosBlyat: Gamestaron most rakták ki a hírt, hogy 1400 eurós laptopba lesz benne ezek a karik, és asztalit nem is említenek a cikkbe. Ennyit nem ér az biztos 363 forintos euróval számolva.
0
0
0
0
DomonkosBlyat avatar
@Kings Bounty fan: Nekem mindegy, én attól még le fogom cserélni a videókártyám...
0
0
0
0
no avatar
@DomonkosBlyat: 3060-ra tudod csak az a legallja.
0
0
0
0
DomonkosBlyat avatar
@Kings Bounty fan: 😊Szólj hozzá...
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Sziasztok ha a goty kiadást veszem meg az ultimate editiont akkor a dlck-k miatt tudom folytatni a story vége utánis? tehát barangolni vagy nem?
0
0
0
0
💬 4
susguy avatar
@gyuri191: Nem, akárhogy veszed meg, nem tudod folytatni az alap játék fő küldetése után. Legfeljebb betöltöd a legutolsó mentést ami előtte volt.
0
0
0
0
DragonZolee avatar
@gyuri191: Nem tudom,hogy még aktuális-e a kérdésed,de létezik egy mod a neve "Continue After Games Ending" Ezzel a kis aprósággal a játékot lehet folytatni.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@DragonZolee: szia köszi de már nem nagyon aktuális de azért köszi hogy irtál majd egyszer talán ránézek
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok azt írja hogy 4K nagyon magas 60+FPS fullhd ba tudnám játszani 1680x1050 felbontással és minden highton ?
Quad q8200
4gb ram
HD 5450 1gb
Win 10 64bit
mennyi fps em lenne?
0
0
0
0
FDave94 avatar
Nagyon atom ez a játék! Nem gondoltam volna, hogy valaha is kipróbálom bármelyik Fallout-ot, de nem kérdés, hogy ezután a 3 és a 4 is ki lesz pörgetve!
0
0
0
0
titusz avatar
Ehhez a játékhoz már kész van a magyarítás ? Nem nagyon hiszem 5 évig követtem a fejleményeked, de sajnos elbuktak. Nagy kár érte... meg sok volt a kifagyás....
0
0
0
0
💬 1
FDave94 avatar
@titusz: Két napja feltöltöttek egyet: https://magyaritasok.hu/magyaritasok/fallout-new-vegas/fallout-new-vegas/2087
0
0
0
0
susguy avatar
@TRACERHD: Minden rendben?
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@susguy: Ezt a szöveget nem ismerni bűn.
https://www.youtube.com/watch?v=gToA9jP_wAM
0
0
0
0
susguy avatar
@TRACERHD: Túl hétköznapi megszólalás hogy erre külön emlékezzek, mintha azt idézted volna hogy "Bye." 😆 Azért vannak emlékezetesebb szövegek a játékban amiket idézhettél volna, ez így túl random volt 😆
Bár lehet csak én vagyok vele így, szegény Nephi valamiért mindig a földön fetreng holtan mire oda érek hozzá.
0
0
0
0
Rockos avatar
Egy kis segítséget szeretnék kérni a játékkal kapcsolatban.

Elindítom, el is indul, eddik minden pöpec. Betölt a főmenüig, eddig is okés. Betöltöm az egyik mentést, el kezd tölteni, szintén rendben.
Ami viszont nincs rendben, hogy ennyi. A betöltésnél megáll. Forog a rulett, váltakoznak a loading screenek és egy istenért sem akar bármit csinálni. A feladatkezelő szerint az alkalmazás nem is válaszol.
Ez nem egyszeri hiba. Öt napja vettem a játékot, azóta napi 5-6 órát játszottam vele. Az első két nap semmi baja nem volt. A harmadik nap egyszer csinálta, újraindítottam, működött tovább. Tegnap már háromszor, talán négyszer is eljátszotta, de még bírtam vele játszani. Ma meg a második indítás óta csak töltődik a pálya és töltődik és forog a rulett egy végtelenségig.

Na szóval ezt így hogyan, mitől és miért?
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
@Rockos: Régebbi mentéseket se tölt be, vagy csak az újabbakat? Ha az utóbbi, próbálj meg betölteni egy mentést ami még működik, és utána egyből az újat.
0
0
0
0
Rockos avatar
@susguy: Nincsenek régi mentések. Mindig csak kettő van: egy autosave és egy quicksave, ezek ugye folyton frissülnek és felülírják az előzőeket.

De most újra megpróbáltam, és most elsőre betöltött. Kiléptem, megírtam ezt a kommentet (amit most szerkesztek), újra elindítottam és megint a végtelenségig tölteni akar. Ez egyre érdekesebb.
Lehet hogy a töltőképernyőn a rulett azt jelképezi, hogy szerencsejátékszerűen egyszer sikerül betölteni, másszor meg nem?
0
0
0
0
susguy avatar
@Rockos: Elvileg ilyenkor az is működik, ha indítasz egy új játékot, és utána próbálod betölteni. Esetleg csinálsz egy külön mentést ott, ha esetleg ez működne, elég lesz majd csak azt betölteni.
0
0
0
0
Arcade avatar
elindul win10-en??? (választ privátba kérném)
0
0
0
0
LazloV avatar
Mennyi helyet foglal?
0
0
0
0
💬 2
LazloV avatar
@almacsutka1: Elég régi már ez a kérdésem 😃 még akkor írtam ki amikor nem volt leírva. Azért köszi 😃DD
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Ezen a gepen elfutna;
proci: amd a4 5300 3.4 Ghz
4 gb ram
Windows 10 pro 64bit
Vga; amd radeon hd 7480d

Azert kerdem, mert egyik kedvenc jatekom, s most perpill csak erre a gepre tom ratelepiteni.
Koszonom elore is!
0
0
0
0
sygigh47 avatar
Hát megkell hogy mondjam soha nem voltam egy nagy fallout os de ez nagyon megfogott annyira hogy a 4 elött a 3 at is kipörgetem ajánlani tudom mindenkinek 😀
0
0
0
0
Rosberg avatar
Hali. Az én konfigurációmon nagyjábol hány FPS-sel menne? Előre is köszi.
0
0
0
0
no avatar
Van magyarítás az Ultimate Edition-höz ?
0
0
0
0
csuz-li avatar
Azok a játékok, amik még XP-re lettek kiadva simán mennek win7-en is (10-en is), csak a telepítéskor nem a programok közé, hanem a C: meghajtóra kell tenni egy mappába. (Fallout3-al és a Medieval II TW-al is így megy; ezekkel magam is játszottam win 7-en, sőt a fallout3-al win10-en is)
0
0
0
0
dkissza avatar
FoLey: Igaza van Axtronnak a Fallout 3 nem mindenkinek hajlandó elindulni Win 7-en. Én például az összes lehetséges fixet kipróbáltam amit a neten írtak és úgy sem volt jó. Xp-n simán elindult ugyanazon a gépen. A New Vegas működik Win 7-en is minden további nélkül.
0
0
0
0
Thomaz avatar
XENOIS: Azért mert laptopod van! Most komolyan hogyan mondjuk meg neked mi a probléma ha még a géped adatait sem töltötted ki? Nem te vagy az első ilyen szóval bocs ha megbántottalak.
0
0
0
0
no avatar
Miért akadozik a játék ha a gépigény.hu szerint az ajánlott grafikai beállítás nagyon magas és minden 100%?
0
0
0
0
FoLey avatar
Axtron Ekkora ökörséget is csak tőled lehet hallani Windows 7-en is megy meg akár 8.1 sőt 10-en is. Nem hinném,hogy attól van baja.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, a processzorok és videokártyák terén nem vagyok otthon , és egy Intel Celeron CPU N2840 + Intel HD Graphics -el elmenne ? (Processzor : 2magos 2.16Ghz)
0
0
0
0
no avatar
ribaipeter Win 7-ed van? Mert arra nincs optimalizálva..

Itt egy videó ez talán segít: https://www.youtube.com/watch?v=i0yOSKZKT8E
0
0
0
0
danee23 avatar
Nincs kitöltve géped, és ha beindul a grafikai rész is - lásd látod a karakteredet 3Dben akkor nem a hardverrel van a gond valószínüleg.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Se gép, se semmi, így nem lehet segíteni semmin!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok Srácok !
Tudtok nekem segíteni ? Én a sima Fallout 3-mal szeretném tolni, meg is van -warezos-, az ajánlott részen is 100%- os a gépem,de egyszerűen nem megy a játék. Elindítás után, mikor a karakterünket tudjuk személyre szabni, na annak a környékén szokott megállni.
Előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
no avatar
100%, 100%, ajánlott: nagyon magas. viszont kiegészítőkkel nagyon akadozik, valaki tudja hogy miért?
0
0
0
0
patrikkkk avatar
Azta rohadt 😲 kiprobáltam és nem birtam vele leállni úgy jó 2 napig.Női karaktert csináltam és nagyon tetszik,végig játszottam és nagyon jó csak ajánlani tudom!
0
0
0
0
Kehbya avatar
Hát Fél perc Google után kijött, hogy az Alapjáték potom 2500ft árulják, az Ultimate kiadást ami az eddigi összes DLC-t tartalmazza 5000ft, és akár honnan nézzük mindegyik remek vétel...arról nem beszélve, hogy a DLC-kel akár hetekig elehet az ember. 😀
0
0
0
0
danee23 avatar
Hát volt már 2,49ért! 😃
0
0
0
0
Kehbya avatar
Inkább megvenni éri meg..
0
0
0
0
danee23 avatar
Megéri ha legalább 35 órát hajlandó vagy rászánni 😃
0
0
0
0
Raven7710 avatar
lehet hogy letöltöm 😃
persze ha megéri letölteni
0
0
0
0
Buki Pisti avatar
Minimum 100% ajánlott 100%
0
0
0
0
danee23 avatar
Nekem sikerült futtatnom Win8.1-en is, gond nélkül! Kell vele egy kicsit bíbelődni!
0
0
0
0
susguy avatar
Na, már meg is van az év első kamu Fallout 4 bejelentése?
0
0
0
0
susguy avatar
Eredeti? Ha nem, akkor több mint valószínű hogy az lesz a probléma. Szabály miatt nem buzdíthatlak arra, hogy más verziót tölts le és próbálj ki, úgy hogy... vedd meg!
Ha esetleg nem ez lenne a probléma, próbálj arra rákeresni, hogy "new vegas crash on startup", és az első találattól egyesével végignézegetni, mi oldhatná meg a problémát. Lehet nem a leggyorsabb, -egyszerűbb és kényelmesebb megoldás, de ha megoldható a probléma, valószínűleg úgy sem kell tovább menni az első 5-6 találatnál. Más nem jut eszembe, az error nem sok lehetőséget ad. Esetleg ha raktál föl modokat, kapcsold ki őket, ha az sem akkor szedd ki mindet (mindent amit telepítés után hozzáadtál vagy változtattál, ha lehet, vedd ki, csináld vissza). Esetleg a jó öreg "futtasd adminként" is működhet, próbálj ki mindent ami változtathat a dolgokon amit betölt vagy ahogy betölti, és eszedbe jut.
0
0
0
0
atemi105 avatar
100 - 95 Ajánlott grafikai beállítás: Magas. Hogy menne? (a 3 medium-on ment )
0
0
0
0
Hachi112 avatar
Inditásnál van ez hogy tölt vagy 10másodpercig fekete kép aztán kilép és müködés leált am letöltöttem amit adtál utoljára és ugy sem
0
0
0
0
susguy avatar
Kevesebb kérdőjellel.
Megmondom őszintén, ennél kevesebb információt nehezen adhattál volna meg, ha esetleg azt is megosztanád, hogy mikor vagy milyen körülmények között dobja ki ezt a hiba üzenetet, fényévekkel előrébb járnánk. Addig is próbáld ki ezeket:
Google-n találtam kevesebb mint fél perc alatt:
[LINK]
[LINK]
Én pedig ezt használom, nekem tökéletesen működik: [LINK]
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció