header
Yakuza Kiwami 2
Yakuza Kiwami 2 cover
Megjelenés: 2019. May 09.
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: SEGA
Kiadó: SEGA

Yakuza Kiwami 2 gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5-3470, 3.2 GHz / AMD Ryzen 3 1200, 3.1 GHz
RAM:
4 GB RAM
GPU:
GeForce GTX 660, 2 GB / Radeon HD 7870, 2 GB
DX:
Version 11
OS:
Windows 7 (64-Bit Required)
STO:
42 GB available space
RES:
Pre-set Graphics Setting: Low, Target FPS: 30FPS (1080p at 75% render scale)

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i7-6700, 3.4 GHz / AMD Ryzen 7 1700, 3.7 GHz
RAM:
16 GB RAM
GPU:
GeForce GTX 1070, 8 GB / Radeon RX Vega 56, 8GB
DX:
Version 11
OS:
Windows 10 (64-Bit Required)
STO:
42 GB available space
RES:
Pre-set Graphics Setting: High, Target FPS: 60FPS @1080p
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Oceanhorn: Monster of Uncharted SeasForspokenCat QuestFable AnniversaryElementsMinoria
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Adrienn19 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
Memento Mori avatar
@Adrienn19: Mennyi forintot szeretnél kapni egy 100%-os mentésért?
0
0
0
0
Adrienn19 avatar
@Memento Mori: Mennyit fizetnél? Én olyan 2-3000 ft-ra gondoltam de ha ez sok akkor alkudhatunk. Mondjuk már több mint 80 órám van abban a mentésben, és még kell játszanom a mahjong miatt.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Adrienn19: Én egy megveszekedett krajcárt sem. Csak kíváncsi voltam.

Pro tip: Keress valami tisztességes munkát, ebből nem fogsz megélni.
Bár a "légyszi csakis kulturáltan"-ból következtetve, ezt már mástól is hallottad. Tudod miért beszélnek veled kulturálatlanul az emberek? Mert undorító amit csinálsz.

De mondok olyat, amit valószínűleg még nem hallottál.
Nem gondolod, hogy nem etikus (Mellesleg nem is törvényes. 😉 ) dolog, hogy főleg többnyire saját bevétellel nem rendelkező fiatalokból/gyerekekből álló közösségekben pénzt akarsz kicsikarni ilyesmiért?? Ha az én gyerekeimből szednél így ki pénzt olyan pert, meg két olyan ügyvédet akasztanék a nyakadba, hogy inged gatyád rámenne.
Ugye tisztában vagy vele, hogy olyan dolgot árulsz ami nem a te tulajdonod? A játék fájljai, forráskódja, stb. így a mentései is a kiadó és a fejlesztő tulajdonát képezik. Amit te sem egyben sem részenként nem árulhatsz, nem adhatsz bérbe és semmilyen formában nem értékesíthetsz.
Ha pénzre van szükséged emeld fel a segged és menj el szépen dolgozni, vagy segélyért a helyi szociális intézménybe, ne másokból próbálj megélni. FŐLEG NE GYEREKEKBŐL!
Ha azt a 80 órát munkával töltötted volna negyed havi fizetést kaptál volna érte, nem két-három nyomorult ezrest. Mindjárt megsajnállak... 80 óra játék és még túlórába mahjongozni is vissza kell menni.
Ha még egy helyen meglátom ezt a szarságot tőled, nem megyek el mellette szó nélkül. A létező összes lehetséges helyen közben fogok járni az érdekedben. Még most sem vagyok benne biztos, hogy nem rakom tele szarságoddal a youtbeot, facebookot, redditet, instagramot, meg az összes kicseszett közösségi portált. Hagy tudja meg ország-világ, meg az összes ismerősöd milyen derék dolgos "menyecske" vagy.
Amit csinálsz egy rakat helyen ütközik a BTK-val. Csalás, szerzői jogok megsértése, stb, amiért letöltendő börtönbüntetést is lehet kapni...

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Nincs nagy gépigénye. Csak a videók voltak lassúak.
Tesztelve egy kb 10 éves irodai gépen.
Intel Core 2 Quad Q9400, 2666 MHz, 4 GB DDR3, GT 710 2GB, Win 7
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Ez is egy vélemény pinkyke 😃 amúgy ez már több, mint 10 éves játék, tehát nem idei.(csak felújított cucc). Az irányítással szerintem semmi gond kontrollerrel (bill-el nem próbáltam soha) . Ez egy sztori orientált játék és szerintem meg baromi jók és érdekesek az átvezető videók , mert mindig van benne valami lényeg vagy új karakterek, akiket megismerhetünk, hogy ki kicsoda a Mafia világában. Lehet nem tudsz angolul és ezért mondod, hogy nem jó...mert azért egy sztori orientált játékhoz elkél egy jó nyelvismeret, hogy igazán élvezni is tudja az ember.
0
0
0
0
pinkyke avatar
ez a játék 1 kalap szar az irányitás billenytüvel és gamepaddal is ugyan olyan szar a játék 90%-ka át vezetőből áll baromi idegesítő többet vártam 1 idei játéktól.
minden harc előtt van betöltés ennyire 1 primitív szart még nem láttam.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Szépen felhúzták a játék kinézetét. Anno nem játszottam az eredetit így most ezzel pótolom. A másikat anno adták ingyen ps plus-ra.
0
0
0
0
no avatar
Nincs nagy gépigénye, a régi gépemen fut, bár alacsony beállításon, 15-20 fps-sel
0
0
0
0
megaone6 avatar
Hát gyerekek, ez a Dragon Engine valami istenkirály. 😃 Igaz, ezt már nem tudom kimaxolni, mint az előző részeket, de medium-high beállításokon így is játszható. Az eddig is látványos verekedéseket még tetézték a ragdoll fizikával. (VÉGRE) Nincs is jobb annál, mint amikor ledropkickelsz egy ellenfelet, és repül vagy 5 métert.
Tartalom szempontjából sincs mit szégyenkezni, annyi tennivaló van, hogy egyes 50-60 eurós AAA címek elszégyellhetik magukat mellette, és ez csak 30 euró. Maximálisan megérte, én azt mondom.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció