Menu
Tom Clancy's The Division 2
Tom Clancy's The Division 2
Megjelenés: 2019. március 15. (PC)
Gépigény: Átlagos (43/62)
Népszerűség: 70# ■
Értékelések: Nagyon pozitív (9.4)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Kiadó: Ubisoft
iAz oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Minimális gépigény:
Ajánlott gépigény:
CPU:
AMD FX-6350 | Intel Core I5-2500K
CPU:
AMD Ryzen 5 1500X | Intel Core I7-4790
RAM:
8 GB
RAM:
8 GB
GPU:
2 GB VRAM, AMD Radeon R9 270 | Nvidia Geforce GTX 670
GPU:
4 GB VRAM, AMD RX 480 | Nvidia Geforce GTX 970
DX:
DirectX 11 | 12
DX:
DirectX 11 | 12
OS:
Windows 7 | 8 | 10 (64 bit) https://gepigeny.hu/
OS:
Windows 7 | 8 | 10 (64 bit)
Felbontás:
1080p | 30 FPS
Felbontás:
1080p | 60 FPS
Megjegyzés: High – 1440p | 60 FPS: OS: Windows 7 | 8 | 10 CPU: AMD Ryzen 7 1700 | Intel Core I7-6700K RAM: 16 GB GPU: AMD RX Vega 56 | Nvidia Geforce GTX 1070 VRAM: 8 GB DIRECT X: DirectX 11 | 12 Elite – 4K | 60 FPS: OS: Windows 7 | 8 | 10 CPU: AMD Ryzen 7 2700X | Intel Core I9-7900X RAM: 16 GB GPU: AMD Radeon VII | Nvidia Geforce RTX 2080 TI VRAM: 11 GB DIRECT X: DirectX 11 | 12
Összehasonlítás:
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 433
no avatar
7 napja | 2019. 05. 17. 08:26:44
#
Megjött a raid. Nincs MM. Volt új reset.

Raidre kézzel kell invelni aki közelben van/klántárs/barát, így a 1-7 fős klánok dolgát megnehezítették. Játékos társaság egy része örül az MM hiányának, másik része anyázik, legalábbis a reddit ide vonatkozó témája alapján ez szűrhető le.

Jelen olvasók hogyan tervezik a raidelést?

Véleményem szerint egy könnyebb raid szint, mondjuk a story szint, mehetett volna MM-el, a normál és afeletti nehezítés meg kézi inv vagy klános lehetett volna. Így a játékosok egy rétege kb ki lett zárva az endgamenek szánt tartalomból, ahol jelenleg az elitista hozzáállás a jellemző. Ezt erősíti a main missionök végén látható eredménytábla feature is, hiszen a GS már nem volt elég. Tucat szám jelennek meg a redditen a "kia f*sza csávó ha nem a poster" aki másfélszer több dmg-et tolt mint a random csapat többi tagja, és az ilyen hulladék random playerek mit akarnak raidelni, mikor normális gearjük sincs...

És ha már gear.
Egyre hódit a 3/7/7 AR gearfelállás amivel egyelőre nem nagyon tud más összeállítás versenyezni, tiszta dmg tekintetében.
no avatar
9 napja | 2019. 05. 15. 07:02:15
#
Jó hír, holnap raid:


és holnap tippre megint reset.

és most a "rossz" hír:

Az új patchel behozott kényelmi változások nálam inkább visszalépés, sem mint előre, így megint az az érzésem, hogy patchről-patchre romlik a játék.

Noha egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, a Division 1 esetében az volt a benyomásom, hogy a megjelenéskor volt kifejezetten jó, utána az ész nélküli változtatások és a fantáziátlan bővítések nálam a sírba vitték a játékot.

Egyelőre az új tartalomról a raidről nem tudok nyilatkozni, hiszen csak csütörtökön lesz elérhető. Viszont mindenkinek megjelent egy új küldetés, mely csak a season pass tulajoknak játszható, eddig. Kíváncsian várom hogy mennyi idő múlva oldják fel a többieknek is. Valahol 1-2 hetet írtak, majd meglátjuk.

Patch változásokra vissza, és ami nagyon fáj:
- revive hive lassabban fog kelteni - szerintem a solo és pve játékosokkal masszív kicseszés. Eddig is volt hogy a hiveot szétkalapálta az ellenfél, de most még több ideje lesz rá
- healer chem launcher felhő nem stackelődik - szintén zenész, nerf ismét.
E kettő skill nerfelésének szerintem az volt az oka, hogy PVP-ben erősnek bizonyultak. Más kérdés hogy miért kell PVE-t is elcseszni a PVP finomhangolás miatt. Már a Blizzard is meglépte ezeket 15 éve, és még pár évvel ezelőtt sem nagyon tudta szétválasztani a pvp és pve finomhangolásokat, látszódott is az eredménye. Nem értem hogy miért nem tanultak ebből a többiek. Szét kell választani és külön kell kezelni. Teljesen más környezet a kettő.

Meglátjuk a raid mit hoz, nálam már csak az tartja életben a Division 2-t. Egy hónappal hamarabb eljutott oda ahová a Division 1 a megjelenése után.
---
Külön hab a tortán, hogy most már a Massive is elismerte a mostani változtatásokkal hogy a GS igenis számít, legalábbis nekik. Ugyanis a patchben van két sor:
- Heroic difficulty Mission bosses, Stronghold bosses, Bounty bosses and Heroic Control Points reward containers will guarantee Gear Score 500 when the player has reached 500 Gear Score.
- Increased the rewards for daily Hard and Challenge mission Projects and they will guarantee Gear Score 500 when the player has reached 500 Gear Score.

Első olvasatra nincs nagy jelentőségük hiszen pl napi jutalomként 1-2db 500as gearről van szó, heroic meg szerintem 4 fő alatt nem igazán teljesíthető, 4-es Control Pontozás talán az ami miatt érdekes, viszont belépve azt tapasztaltam hogy az addigi 503-as GS-em visszaesett 497-re, és ha egy 490-es exotic van nálam akkor max 499-re tudom feltolni. Vagyis ha 500as GS-t akarsz, kötelezővé tették hozzá hogy az exotic fegyveredet fejleszd fel 500asra. Amihez előtte törni kell egy már meglévőt. Majd ha szerencséd van az 500as exotic nagyobb sebzést kap mint a 490-es.
Nemesis esetében nálam a 490es az 346,8k dmg volt.
500ra upgrade után 305-373 közé kerül, random. Vagyis lehet hogy kevesebb lesz a dmg-e. Igazi wtf rng. Nem tudom mit szívtak a Massivenál hogy az ilyen szintű rng-t jóváhagyták, de kérek belőle én is.
500-ra upgrade után 363,8 k lett...na itt legalább nem csesztek ki velem egyelőre.

Plusz számos addig használt geartalent követelményét módosították, így kb lehet újra kalapálni a geart, hogy az új feltételeknek megfeleljen de 500-as maradjon.

Így is lehet játékidőt növelni, de én jobban preferálom ha tényleges, új tartalmat kapok, nem az ész nélküli stat-talent-gear módosítások miatt farmolhatom ki immár harmadjára újra a teljes geart és a játék talán ha két hónapja van kint...nálam egyelőre a raid és a szintező klántársak segítése az ami még életben tartja a Division 2-t, mert már se a tartalom, se a változások nem tetszenek és ezt 1 hónappal hamarabb elérte ezt mint a Division 1... ;-(
no avatar
10 napja | 2019. 05. 14. 11:45:15
#
Jött új patch.
https://www.reddit.com/r/thedivision/…tion_dark/

És reset is volt. Be lehet fejezni a Nemesis-t, ugyanis a most hét közbeni reset során Invaded lett a Bank HQ, Jefferson Trade Center és a Grand Washington Hotel. Ez utóbbiban esik a Nemesis tervrajza invaded verzióban az első bossból.

A Raid csak csütörtöktől lesz elérhető és további kérdés hogy lesz-e területi reset két nap múlva vagy sem.
kergebeeka avatar
12 napja | 2019. 05. 12. 20:31:29
#
Sziasztok,mindig ugyanez a hozzászólásom,kérdem én,az én konfigommal lehet a baj?Nem tudok 10 percet játszani,mert folyton kidob az asztalra,megpróbáltam mindent amit ki tudtam okoskodni a fórumokból,de semmi,most tényleg,az én gépem xar vagy mi?Megy ultrán is bár ahhoz nem ideális,ezért minden high,az árnyékok low.A konfigom : asus b58m,i7-4770,rx580,16gb memory
Indi85HUN avatar
9 napja | 2019. 05. 15. 18:29:24
#
@kergebeeka: Pedig a géped konfig tekintetében teljesen rendben van.
Nem tudok róla, hogy AMD kártyák esetében lenne DX12 probléma, de azt tanácsolom, hogy próbáld meg DX11-ben futatni, ha eddig DX12-ben tetted.
Igaz, nekem Nvidia kártyám van, és ott köztudott a DX12 probléma, de engem folyton panasz nélkül kivágott az asztalra, hol hosszabb, hol rövidebb játékidő után.
no avatar
14 napja | 2019. 05. 10. 11:30:15
#
Heti reset. Nincs új tartalom.

A sokak által várt Invaded Capitol Hill megérkezett. De előtte 3 invaded main missiont kell letolni: Invaded Air & Space Museum, Invaded Space Aministration és Invaded Jefferson Plaza. Egyik sem új, mindegyik volt már invaded.

De, Grand Washington Hotel nem invaded, így a Nemesis tervrajza ezen a héten sem szerezhető meg, vagyis ismét nem lehet befejezni a lassan 3-4 hete húzódó egzotikus mesterlövész puska összeszerelését.
no avatar
18 napja | 2019. 05. 06. 08:07:00
#
Újabb hét, újabb reset.
A korábbi vázlattal ellentétben úgy néz ki valamit még jobban randomizáltak mint eddig, ugyanis eheti resetben a District Union Arena (hyena stronghold) mellett a "szokásos" Grand Washington Hotel nem lett Invaded, így a Nemezis összerakása kb beláthatatlan ideig tarthat azoknak akik az első héten lecsúsztak róla. A készítők meg kb nem is foglalkoznak az általuk generált problémával. Az hogy DZ-ben kb oneshootolni lehet vele a beszámolók szerint, az nem zavarja őket.

Egyéb tartalmi változás csak egy apróság volt: ezen a héten az American History Museum lett Invaded, ami eddig soha sem volt az, így ha minimálisan, de bekerül egy új, kb 20 perces tartalom, ami eddig nem volt.

Ezen kívül semmi új nincs. Éppen kollégákkal csevegtünk róla, hogy ha nem lenne a klánban 1-2 szintező kolléga, akkor már nem nagyon lenne értelme tovább játszani.
Hét héttel a megjelenés után, egy lootershooter esetében ez problémás. A Division 1 legalább 4 hónapig kihúzta...

A napi-heti feladatok semmi pluszt nem adnak, gear kb a WT5-be átlépés után egy héttel már összeállít, azóta talán ha 1-1 item lett cserélve, szettek nem visznek sehová, Hard Wire szett gyártása annyira random hogy nagyon, Hunter vadászatok letudva, heti fejvadászatok vannak még hátra, de az is csak a friss WT5-ös kolléga miatt lehet érdekes.

Tegnap már unalmunkban Challengeben mentünk pár helyre, de a készítők ismét alkottak: állításuk szerint nem az ellenfelek hp növelésével fogják elérni a nehezítést. És vajon akkor hogyan érték el? Hát persze hogy hp növeléssel. De ezen már meg sem lepődünk.

Jelenleg tényleg csak a még szintező kollégáknak a segítés tart online, de az egyelőre leköt. Viszont itt valamelyest szerintem rosszul oldották meg. Ugyanis kb maxos karakterrel becsatlakozva egy szintező játékos játékába:
- felskálázza a játékost kb lvl29-re
- felskálázza az ellenfeleket kb lvl28-ra
Ami nem lenne rossz, de akkora dmg lesz kitolva hogy kb minden oneshotolható. Ami nem lenne rossz, ha nem menne a játékélmény rovására, hogy "kis pisztollyal" oneshotolgatjuk a lvl28-ra felskálázott mobokat, bossokat.
Max a teljes geart kellene lecserélni szintbelire, hogy ne legyen ilyen szintű godlike "élmény", de akkor meg nincs érelme a skálázásnak sem. Még kipróbálom majd hogy szintbeli fegyvert használok, hátha az valamelyest javítja a játékélményt.
Érdekesebb lenne talán, ahogy más játékokban van megoldva (pl.: Star Trek Online): a host szintjéhez igazodik mindenki. Így ha lvl12-es játékba csatlakozol maxos karakterrel akkor is csak kb. lvl13-nak felelnél meg. Persze ennek is megvan a hátulütője: nem lehetne végigsprintelni a tartalmon oneshotolgatva, de ezt is megoldották már más játékokban (pl.: Star Trek Online): az igazodás kikapcsolható, vagyis opcionális. Így megmarad minden lehetőség a játékosok kezében. Érdekesebb játékmenet lenne egy szintező és 3 fullos ügynök lvl13-ra skálázva, signature fegyverekkel akciózik, mint most, hogy egy pisztollyal végig lehet darálni bármit. Vagy a Chatterbox SMG-vel (kb 2-3 killenként fullra tölti a tárát önmagától talentből, így lőszer gond sincs, ami pisztolyoknál a végtelen lőszer miatt eleve nem jelentkezik, még lőszert vételezni sem kell megállni).
no avatar
22 napja | 2019. 05. 02. 12:47:00
#
Ahogy olvasom éppen lázadás szélén a közösség: ezen a héten sincs invaded Capitol Hill, vagyis aki anno nem szedte ki a Nemesis egzotikus mesterlövész azon darabját, ami ott esik az most újabb hetet várhat, mely immár két hét lesz, miközben a közösség egy része már két hete vígan puffogtat vele.

Három napos idézet:

ÉS ez amennyire új, annyira szívás azoknak akik a Nemesis snipert akarják összerakni, de az első héten a Capitol Hill-t kihagyták. Ugye lepörgött a 3 heti rota, így ezen a héten ismét Capitol kellett volna hogy legyen, ehelyett Roosevelt lett. Vagyis vagy a következő resetben lesz Capitol, vagy utána, ami így is, úgy is szívás. Ennyire timegatelni egy fegyvert nem biztos hogy kellene, pláne hogy a játékos társaság egy része már hozzájutott, a többi meg várja a resetet mint a messiást, ehelyett kapnak egy masszív (höhö, massive, éérted) középső ujjat, csak hogy szokják.


Hát ez masszív kicseszés a játékosokkal...és ezt még utána még bőven szívhatnak ha a Massive direkt szivatni akarja őket.
Eddigi rotációs sorrend:
Capital→Roosevelt→Arena→Roosevelt→Arena

Annyit tudni kell hogy az utolsó rész, a tervrajz Invaded Grand Washington Hotelben van, ami eddig az Arena-val volt együtt Invaded, vagyis létezik olyan lehetőség, hogy még egy hónapig ne jöjjön. Aláhúzottnál vagyunk most.
pl:
Capitol→Roosevelt→Arena→Roosevelt→Arena→Capitol (utolsó alkatrész)→Roosevelt→Capitol→Arena (tervrajzhoz)
blaxphoenix avatar
22 napja | 2019. 05. 02. 12:04:51
#
Úgy látszik a töltő képernyő helyrejött, most sokkal hamarabb tölt be a játék mint pl. múlt héten.
no avatar
23 napja | 2019. 05. 01. 18:10:33
#
Szevasztok ebol tort verzio nem varhato a kozeljovobe?koszonom a valaszokat!
blaxphoenix avatar
23 napja | 2019. 05. 01. 18:16:49
#
@Szabi86: A játék always online, tehát az online kapcsolat mindig szükséges a szerverekkel. És ez inkább egy MMO mint egy single game. Tehát nem lesz tört belőle, ahogy az elsőből sem volt.
no avatar
25 napja | 2019. 04. 29. 08:24:14
#
Eheti reset:
a patchnotes-al ellentétben:
- a lassú betöltés nálam még mindig jelen van
- a lootok GS módosítása baromira nem sikerült, a PN szerint GS500 felett minden high end (sárga) cucc GS500-asnak kellene lennie, a lilák meg GS490 felettinek, ehhez képest továbbra is esik a 490-499 közötti sárga és 485+ lila cuccok

Tehát vagy én néztem be valamit, ami persze lehetséges, vagy rossz PN lett kiadva, vagy csak éppen elfelejtették a Patchet aktiválni, ami érdekes hiszen a karbantartáskor lejött egy 50MB-os csomag...ha ez utóbbi két eset valamelyike áll fenn, akkor bizony ez fekete pont a Massivenak, és nem az első már a Division 2 kapcsán.

De hogy jó hír is legyen:
az eheti reset a korábban remélttel ellentétben más tartalmat adott: ezen a héten a Black Tusk Invaded missionök:
- Federal Emergency Bunker
- DCD - ez új, nekem még sosem volt Invaded
- Lincoln Memorial
- Roosevelt Island
és a szokásos Tidal Basin.
DCD az teljesen új volt nekem, meg is lepődtem hogy az lett invaded. Sebaj, ennyi új tartalom kellett már, még ha ez karcsú is, legalább új volt. BT láda az első épület emeletén a gyerekkórteremben van.
ÉS ez amennyire új, annyira szívás azoknak akik a Nemesis snipert akarják összerakni, de az első héten a Capitol Hill-t kihagyták. Ugye lepörgött a 3 heti rota, így ezen a héten ismét Capitol kellett volna hogy legyen, ehelyett Roosevelt lett. Vagyis vagy a következő resetben lesz Capitol, vagy utána, ami így is, úgy is szívás. Ennyire timegatelni egy fegyvert nem biztos hogy kellene, pláne hogy a játékos társaság egy része már hozzájutott, a többi meg várja a resetet mint a messiást, ehelyett kapnak egy masszív (höhö, massive, éérted) középső ujjat, csak hogy szokják.

A fentiektől eltekintve reset második napján lezavartuk az érintett Invaded missionöket, a harmadik nap meg a fejvadászatot rendeztünk. Ezeket letudva tegnapra szellemírtást/hunter vadászatot iktattunk be, mert az az egyik tartalmi rész amivel eddig nem nagyon foglalkoztunk.

Hunterek
12 hunter van a városban 8 helyszínen, amiket levadászva lootolhaó belőlük 12 maszk és 8 Ivory key. A maszkok kozmetikai "tuningok", de szerintem inkább kinéz egy baltás gyilkosnak a karakter benne, sem mint kormányügynöknek. A 8 Ivory key pedig nyitja a Fehér Ház földszintjén a fodrásztükörrel egy szobában lévő fegyver ládát, amiben van:
Spoiler!

- Ivory (fehér) festés fegyverekre (felszerelsre az Ivory festés a városban esik random, nekem a Roosevelt Islandre vezető hív dél oldalán a daruról lógó supply crateből esett)
- egy nevesített fehér F2000-es AR: Shield Splinterer
DMG: 3,193
Range: 27
RPM: 850
DPS: 45,234
MAG: 30
Reload: 2.0


Maga a hunterek levadászása is egyfajta minigame. Neten már fent van az összes vadászatának a módja, de helyenként régi videók és infók vannak, így megpróbálom összeszedni a fontosabb infókat hozzá. Spoilerbe rakom, így aki maga akar rájönni annak hajrá, de azt hozzá kell tenni hogy a megjelenés óta kb 4 hét kellett a játékosközösségnek, hogy mindegyiket le tudja vadászni, ugyanis egy két rejtvény nehéz és vagy bugos volt.

Huntervadászat:

https://division2map.com/ - ot használva, Hide All, majd az Other részen kattintsuk be a Hunter szűrőt. Így látjuk a helyüket és rájuk kattintva kapunk némi infót róluk, mely helyenként hibás!
Alapszabályok:
- a hunterek előszeretettel használnak emp-t, ami miatt nem tudunk skillt használni, illetve ha mégis megy egy skill, akkor azt meg tudják hackelni (drone, turret).
- healer chem launcher és revive hive páros javasolt
- csak éjszaka lehet előhívni őket, így nappal érdemes a helyeket feltérképezni és amint besötétedik, nekik esni. Egy éjszaka alatt 2-3 lenyomható
- csak csata végén lootolj, de akkor ne hagyd ott se a maszkot, se az Ivory kulcsot
- plusz egy társ nem árt, már csak a gyorsabb utazás és a nagyobb tűzerő miatt sem
- aki elkezdte az "idézést" az csináljon minden lépést, a társak max ugrási pontok és takarítok legyenek
- Signature fegyverek lőszerrel vagy legalább egy Nemesis hasznos társ mielőtt a hunter újra felpakolja a páncélját

Vadászat menete alább spoilerben:
no avatar
25 napja | 2019. 04. 29. 08:26:10
#
@Palanova: .
no avatar
25 napja | 2019. 04. 29. 08:26:51
#
@requiered_poster: Spoiler!

West End hunters: Két hunter (Midas Mask, Revenant Mask) fog támadni, amint a medencében állva a jump jack emote-ot használjuk. Nehéz harc, még társsal is, de az LMG-s hunter így is nehéz volt, mert amint leszedtük a páncélját, elfutott és felrakott új páncélt. Végül két irányból ketten rárohanva le tudtuk szedni, de nagy RPM fegyver is kellett hozzá.

West Potomac Park:
Ghoul Mask: a park nyugati részén kellett a csatornába lemenni, egy laptopot használni, majd átügetni a Lincoln Memorial előtti tóban lévő víznyerő helyhez és az emelvényen a laptop használata után kigyulladt lámpát kilőve előjön a hunter.
Itt problémás lehet, hogy a csatornából fel kel jönni és el kell kocogni a tóhoz, amivel telik az idő, így ha van társ, akkor egyik aktiválja a laptopot míg a másik kitakarítja a víznyerőhelyet majd aki laptopozott odaugrik a víznyerőhelyen lévő társhoz és ha tiszta a terep kilövi az izzót.
További nehezítés hogy harc közben bejöhet egy-két arra járó patrol. Nálunk egy bejött, de szerencsére a hutnert kezdték el lőni, így picit könnyített a helyzeten.

Ghost Mask: Washington Monumentet kell elfoglalni, lemenni a supply room szintjére és lent a konzolt használni. Megjelöl a monument körül három helyszínt, ami három sír. A sírokhoz egyesével oda kell menni, és a monument felé fordulva egy salut emote-ot kell nyomni. Sikeres emote esetén az UI rezeg picit. Ha megvan mindhárom, vissza a monumenthez, le a konzolhoz és használni megint. Feljövetelkor a hunter megjelenik és támad. Ha ellenséges támadás alatt a control pont, akkor picit nehezebb a dolog.

East Mall:
Spectre Mask: Egyik legbugosabb volt, ugyanis két világban sem fogadta el a próbálkozást, csak egy harmadik, altos WT5-ben sikerült teljesíteni. A DC-65 mellékküldetés helyéhez oda kell menni, a nagy teherautó tetejére fel kell mászni, és az ablkaokat lőni: alsó sor, alsó ablaktábláit balról jobbra, egy ablak, egy lövés (Rifle-el érdemes amiben van legalább 13 golyó), alsó sor végén a 8. ablaknál a kis sarkába amit nem takar a fólia, oda kell lőni, majd felső szint, alsó ablaksor szintén, az üres ablak kihagyásával. Jó lövéskor a teherautó indexei felvillannak hátul, emiatt két játékos és élőszó javasolt. Sikeres aktiválás után a hunter jobb hátul a konténer mögött megjelenik, teherautótól 2 óra irányában. Ha nem kerül elő, akkor nincs még éjszaka, vagy a világ bugos. Másik WT5-ben lehet próbálkozni.

Cross Mask, Diamond Mask, Death Mask, Phantom Mask: Vagyis a négy lovas. Az egyik legnehezebb harc. Érdemes előtte a Sinkhole CP-t elfoglalni, ugyanis az ott van a harctértől nem messze, így halál esetén onnan gyorsabban vissza lehet futni. Az idézéshez a Sinkhole-tól északra a a park közepén lévő kávézóba kell menni és a pult oldalán egy kart kell meghúzni, majd a kávézótól keletre lévő műjégpálya közepén lévő karácsonyfa maradék körül kell sprintelve futni körbe-körbe amíg nem támadnak a vadászok. Négyen vannak, egyiknek egy spéci lövegtornya van, ami kb oneshotol, másiknak hunter drone, ami a pajzsunkat hamar lekapja, harmadiknak bombázó drónja, ami kirobbant fedezékből, és volt még egy sokkoló turret is. Mindemellett emp, vagyis a revive hive és healek sem működnek. És ha ez kevés lenne, patrol is jár arra nem is egy. Eredmény: 4 mask, 1 kulcs.

Southwest:
Wraith Mask: A fekete memorial monumenthez kell odamenni, a bal oldalon a lámpákat ki kell lőni, majd a zászlórúd mögül tisztelegni a neveket tartalmazó falnak. Elsőre nem ment, de több helyezkedés és több próba után a hunter megjelent a fal mögött és támadott. Nehezítés hogy a környéken van nem egy patrol amik szintén becsatlakoznak a harcba és lőnek mindenkit aki mozog.

Downtown East:
Demon Mask: Abba az épületbe (Demolotion site meleltt jobbra első épülettömb) kell menni, ahol az első összecsapásunk volt egy hunterrel a szintezés során (zárt szoba hunter megjelent majdnem ledarált minket, végül csak lesokkolt és elfutott). Abban az épületben az átriumban kell a sziklához felmászni, majd nyugat felé fordulva az ablakokba rakott kis céltáblákat fentről lefelé haladva 1-1 lövéssel kilőni. Sikeres lövések után a hunter támad. Van egy supply crate felettünk ezen a helyen, és harc közben-után is jöhet hyena patrol.

Crimson Mask: District Union Stringholdtól nyugatra bal oldalon van egy nagy belső udvaros épület, oda kell bemenni. Az udvaron lehet patrol-nevesített random, így előtte érdemes azt kitakarítani. Az épület déli szárnyában van egy telefon, azt kell használni, majd vissza kell futni az északi szárnyba a másik telefonhoz é azt szintén interact. Siker esetén a hunter támad. Kemény harc lesz, patrol nélkül is, gyorsan páncélozza magát fedezékben.

Kb ez a tartalmi ág letudható 3-4 óra alatt és az idő nagy része a várakozás az éjszakára.…
blaxphoenix avatar
28 napja | 2019. 04. 26. 19:52:37
#
Meguntam az elsőt mostmár, és gondoltam kipróbálom a második részét is. Fekete képernyős crash-el fogadott a játék, de hamar megoldottam. Azóta crash-el nem volt gondom, csak ahogy előttem is említették borzalmas a töltési idő a játékban, van mikor perceket állok indításnál.

De ezen kívül pár óra játék után azt mondhatom, hogy a játék mehanikája sokkal jobb, mint az elsőnek, pozitívan csalódtam benne. A történet is okés, ahhoz képest, hogy egy looter-shooter nagyonis megfelelő. Ajánlom mindenkinek aki szereti az ilyen jellegű játékokat, ahogyan látom méltó folytatás az elsőnek, és már így az elején is egy teljesen jó játékot kaptunk.

Még egy dolog, ahogy láttam a content free vagyis ingyenes lesz hozzá (FREE DLCs boi), és ez egy nagy + uborkaszoft bácsiéknak.
no avatar
28 napja | 2019. 04. 26. 20:49:14
#
@blaxphoenix: Érdemes társakat keresni és velük haladni, mert könnyebb és élvezetesebb coopban, mint egyedül. Egyedül is végignyomható, de helyenként nehéz lesz.
blaxphoenix avatar
27 napja | 2019. 04. 27. 18:11:04
#
@Palanova: Ez a gond, hogy nem nagyon van kivel. Az elsőnél az incursion-okat sem tudtam megcsinálni, mert már kezdett kicsi lenni a playerbase is, és egyedül nehéz. Másrészt meg egyik ismerősöm sem játszik a játékkal, idegenekkel meg nem a legjobb (nekem).
no avatar
27 napja | 2019. 04. 27. 18:23:17
#
@blaxphoenix: Itt is vannak klánok, nálunk is van még egy szintező kolléga...
blaxphoenix avatar
27 napja | 2019. 04. 27. 18:47:29
#
@Palanova: Van még hely a klánotokban? Lehet, hogy érdemes lenne csatlakoznom, és akkor többet ki tudnék hozni a játékból. Általában solo játékos vagyok, de néha belépnék pár emberrele egy-egy nehezebb küldetésbe, esetleg DZ-be is. írok egy PM-t is.
kergebeeka avatar
29 napja | 2019. 04. 25. 21:33:30
#
Sziasztok,engem még mindig rendszeresen kidobál a játék,és a betöltő képernyő is legalább háromszor olyan hosszú,mint mondjuk két hete.
no avatar
28 napja | 2019. 04. 26. 04:12:28
#
@kergebeeka: Igen.
kergebeeka avatar
28 napja | 2019. 04. 26. 07:26:46
#
@Palanova: : ) köszi ( :
nem csak nálam vannak ilyen problémák?
no avatar
28 napja | 2019. 04. 26. 07:45:17
#
@kergebeeka: Nem tudom, de nálam a 16.-ai patch óta katasztrófa a bejelentkezési idő. És állításuk szerint ezt javították a tegnap patchben. Csak nem sikerült a javítás, mert nálam konkrétan picivel még hosszabb lett a login...
johnny632 avatar
28 napja | 2019. 04. 26. 16:47:39
#
@kergebeeka: Nekem is ezt csinálta a játék, de a 16.-ai patch óta megszűnt a folytonos kifagyás. Viszont azóta nálam is jóval tovább tart mire betölt a játék. Remélem ezt majd javítják.
no avatar
33 napja | 2019. 04. 21. 11:22:54
#
Eheti resetben sikerült összerakni az egzotikus Nemesis mesterlövés puskát, ami jó pár heti meló volt, köszönhetően annak, hogy a különböző alkatrészek, a heti resetekben különböző strongholdokban esik. Az első ugye Tidal Basin, majd Capitol Hill, utána Roosevelt Island és most a District Unionon volt a sor. A négy alkatrész után még kellett a recept ami alapján le tudjuk gyártani, az pedig a korábban feltételezettekkel ellentétben az Invaded Grand Washington Hotel első bossából esett. Legyártva és kipróbálva a tapasztalatok:
300k sebzéshez a célzáskor "tölteni" kell a lövést, vagyis lenyomva tartva a bal egérgombot amíg fel nem tölt teljesen. Na ekkor okoz komoly sebzést.
Másodlagos tulajdonsága, hogy ha rázoomolsz valakire azt megjelöli és 15 másodpercig látod merre mozog, és a tőled kapott sebzés százaléka is növekedik rajta amíg a buff fent van, valamint kijelöli rajta a sebezhető pontokat, ha van. Érdekes megoldás de egyelőre nem találtam nagyon hasznosságát, ugyanis annyira nem volt eddig kiélezett harc ahol ez a buff döntött volna.
Harmadlagos tulajdonsága hogy a fejlövések erősebbek lesznek.
Összességében nem rossz fegyver, jól is néz ki, Chatterbox és Liberty után kellemes változatosság.
És ha már Liberty.

Időközben a harmadik ügynököm is elérte a lvl30at, így a stashből felöltözött mielőtt a strongholdoknak nekiesett volna. Full 480+ és a Liberty. Poén kedvéért csak a pisztolyt használva indultam az első strongholdba, Roosevelt Islandre, és meglepődve tapasztaltam hogy bizony oneshotol majd mindenkit. Csak az aranyos ellenfelekbe kellett egynél több lövés.
Mind Roosevelt, mind District Union nem okozott kihívást ekkora tűzerővel, de még Captiol Hill sem. Ott csak annyi kihívás volt hogy már nem oneshotolt a pirosakon kívül senkit, így picivel több golyó kellett az ellenfelekbe.

Ezzel megvolt egy havi rotáció. Jövő héten jön újabb patch, talent nerfek de a raid még nem. Így jövő héten lehet újabb geart összeszedni, ami azért nem nevezhető tartalmas tartalomnak, hogy patchenként nerfelnek és átalakítanak hogy utána újra szedd össze a szükséges geart...és még csak ötödik hete van kint a játék.
no avatar
36 napja | 2019. 04. 18. 06:43:27
#
Na, ezt is megéltük: GS515-ért mehetsz be DZ-be. Arról egyelőre nem olvastam hogy az érkező raiden milyen szintű cucc esik és hogy oda lesz-e matchmaking, de egyelőre ez az irány nekem nem tetszik.

A heti invasion letolása / és pár vadászat után úgy néz ki elérkezett az idő pár nap semmitevésre, mert számomra kb nincs amit érdemes csinálni.
Napi feladatokat nem érdemes, mert nevetségesen kevés XP-t adnak (~40k) egy komolyabb vadászathoz (~124k) képest, ráadásul a vadászat meg lehet több cuccot is dob.

Cuccolás
Múlt heti resetben kb semmi upgrade nem esett. Pedig messze a full 500+, lassan már visszatekerek alacsonyabb gearre a jobb statok miatt, de az kezd problémás lenni a részemről, hogy se egy normális 500-as AR/Rifle, se egy normális 500-as Vest nem esik. A hulladék 486-os lilák dögivel jönnek, meg 3-as Control Pointokból a 490+os shotgunok.
Végül visszatekertem a True Patriot szettre, annak legalább látom a hatását.

E heti reset
Meglátjuk majd ma délután, hogy az eheti mit hoz, remélhetőleg a District Union lesz Invaded így a Nemezis utolsó darabja is kieshet és már csak a recept kell. Ha ezek összejönnek akkor lehet picit pihentetem, legalábbis a raidig, ám ha ott nem lesz matchmaking, akkor lehet drasztikusan visszaveszek a Division 2-ben töltött időből és keresek másik játékot.
no avatar
38 napja | 2019. 04. 16. 09:00:55
#
Helósztok le monitoroztam a játékot és a procimat pörgetni csutkán olyan 5 giga ramot eszik és 2,5 gia vramot 65%os videó kárya kihasználtsága van elvileg ez valami enginbugg ahogy rediten nézegettem nem tud valaki valami megoldást erre a problémára mivel a procim valahol a ryzen 1500 környékén van teljesítmény ügyileg de semmi féle megoldást nem találtam eddig válaszotokat előre is köszönöm
no avatar
38 napja | 2019. 04. 16. 09:52:21
#
@janika9701: Itt van pár tipp hogy mindent le low-ra és akkor talán megy:
no avatar
38 napja | 2019. 04. 16. 09:53:54
#
@Palanova: Az már sajnos meg volt és nem müködik néztem videt a saját konfigommal és van akinek csot nélkül megy és nem jött elő a hiba
no avatar
38 napja | 2019. 04. 16. 09:57:40
#
@Palanova: Az a gond h rediten olvastam olyat is h valakinek az i9-9900k t pörgette csutkára azért nem hinném h kell neki 12 mag és 24 logikai szál XD
no avatar
38 napja | 2019. 04. 16. 11:58:14
#
@janika9701: Ma volt patch, nézd meg javított-e valamit. Ha más nem, esetleg:
- ha volt open béta fent, azt szedd le teljesen és a mostani verziót is, takarítsd ki a launchert és utána tedd fel a teljest
- telepített div 2 mappában a tools mappából tedd fel a kisegítő alkalmazásokat, hátha valamelyik rosszul ment fel vagy azóta felülcsaptad mással - ott egy windows patch is
johnny632 avatar
38 napja | 2019. 04. 16. 17:39:14
#
@janika9701: Vagy simán töröld le a játékot és a beállításokat és telepítsd újra. Az első részével volt nekem is valami hasonló problémám és folyton leesett az FPS. Lejebb vettem a grafot és ugyan az. Csináltam egy "Fájlok ellenőrzése" opciót azt írta nincs hiba. Azt idegességembe fogtam letöröltem és újratelepítettem, és a probléma megszűnt.
Ezzel is hasonló lessz a tervem, mert az utólsó patch óta folyton kifagy a játék. Ha a mostani patch sem segít rajta akkor újrahúzom az egész játékot. :-/
no avatar
39 napja | 2019. 04. 15. 07:22:54
#
A heti reset.

Beesett a heti reset és picit csalódott vagyok. Valahol reméltem hogy a pletykákban szárnyra kapott új frakció teszi be a lábát, vagy hogy nem a már "megszokott" Black Tusk invázió lesz, de nem így történt.
Most a város nyugati felének egy részét vette invázió alá a Black Tusk. Azért mondom hogy csak egy részét, mert a WT1-be átéréskor láthattuk milyen az, ha az egész város ostrom alatt van, Black Tusk járőrök robotkutyákkal mindenütt, a Settlementek blokád alatt, fejünk felett meg Terminátor drónok köröznek.
Most ennek egy halovány ismétlése van, "csak" három kerületben ami nem érinti a Campus-t így blokádoktól nem kell tartani. A Roosevelt Island is meg lett szállva, és a hozzáféréshez most 3 main missiont kell Invaded módban lenyomni (Federal Emergency Bunker, Potomac Event Center, Lincoln Memorial). A FEB érdekes választás lett, hiszen az egyik heti feladathoz is kell így nagyjából egy csapás alatt le lehet tudni a kettőt. Lincoln Memorial pedig azért érdekes, mert onnan meg eshet még akinek nincs meg a Hard Wired szetthez hozzávaló.
Tegnap belefutottunk egy bugba, az adott main missiont nem tudtuk Invaded Hardban indítani. Végül térképről engedte az átállítást, de ott helyben nem. Újabb patch, újabb bug.
Végül sikerült lenyomni Roosevelt Islandet invaded hardban egyedül, ami nem volt se nem rövid, se nem unalmas. Noha legalább egyszer már le lett nyomva így, érdekes volt ezúttal egyedül nekivágni. Félúton kellett csak a defibrillátort (Revive Hive) egyszer használni, mert a két nevesített minibossból egy meg egy aranyos társa körbevett és SMG-vel ementálit csináltak belőlem. A végjáték sima menet volt, dokkhoz beérve balra el, két konténert nyitottam és gyújtottam is a termit plazmát, mielőtt az ellen észbe kapott volna. Na a többi már nem volt ilyen egyszerű, ekkorra megérkezett a minigunos nagypapi, a Hazmat team vezetője akit egyedül saját minigun nélkül vicces volt lenyomni, de 4 db 40mm HE gránát megtette a hatását. Utána már csak takarítás és a maradék egy vírusmintával teli konténer megkeresése és megsemmisítése maradt. Nagypapából meg kiesett a nemezis következő darabja, így a heti feladatok befejezése után pár nap pihi vagy legalábbis lassabb tempójú haladás a következő heti resetig amiben is remélhetőleg a keleti terület lesz ostrom alatt és a Union Arénából begyűjthető lesz a Nemezis utolsó darabja és a tervrajz is hozzá.

Haladás
Na az nem nagyon van a részemről. Ezen a héten talán ha 1 itemet cseréltem és a geart is csak azért mert időközben kimaxolodótt a Survival ág, így áttekertem az utolsónak hagyott Demo ágra, emiatt fegyvereket is kellett cserélnem, bár nem nagyon, mert az eddig használt AR helyére csak egy LMG-t kellett felpattintani és kész is.
True Patriot szettből esnek a 490+os darabok és az Ongoing Directive is elkezdett hullani, de nem eget verően nagy tempóban. Normál high end gearből meg alig esik tényleges upgrade, többnyire 500 alattiak esnek de azok minden mennyiségben. Picit olyan az érzésem, mint a Division 1-ben volt a végjátékban: kiesett pár szett (az első 3) és utána semmi upgrade, csak sidegrade.
Lehet ezzel elleszek most amíg a demora összejön a maradék kb 100 pont, majd visszatekerek:
- Sniperre és visszaállok Rifle-AR-Liberty trióra
- Survivalra és AR-Chatterbox-random pistol trióra
no avatar
39 napja | 2019. 04. 15. 07:55:56
#
@Palanova: .
no avatar
39 napja | 2019. 04. 15. 07:58:54
#
@requiered_poster: Annak aki abbahagyta szintezés közben közben
Division 1-ben való igaz hogy unalmas volt a minden kerületben ugyanaz a 4-6 feladat ismétlése, még ha a kerület felépítése más is volt.
Itt nem ennyire egyszerű a helyzet. Vannak persze itt is ismétlődő feladatok, pl Control Pontok elfoglalása, de szintezés során csak egyszer kell azokat elfoglalni, lootolni és utána vissza sem kell menni oda. Pedig hasznosak, már ha csak azt nézzük hogy kiváló Fast Travel pontok.
A main mission insták kellően változatosak ahhoz hogy ne érezzük hogy ugyanoda megyünk vissza sokadjára. Mindegyikben van valami egyedi.
- Az amerikai múzeum a változatos belső tereivel (60 as évek beli autók között kell lövöldözni, majd tovább visz a vietnámi háború emlékére berendezett minidzsungelbe ahol persze ott van egy paff a bűvös sárkány avagy egy minigun), spéci kulccsal nyitható egy lezárt rész plusz lootokért, kulcsot érdemes keresni
- Air & Space múzeum remek pályavezetése végigvisz az érdekesebb repülő alkalmatosságok között (űrsiklóról még kulcstartó is bezsákolható), van benne egy mini Planetárium is, ami igaz ismétli az előadást kb percenként, de lenyűgöző, pláne annak akit picit érdekel a csillagászat és nem volt még Planetáriumban soha (a Népligetbelit meg hagytuk szétrohadni), a Marsi kiállítás is remek helyszín, bár picit kicsi, de hangulatos.
- Space administration eléggé hosszú és összetett, a radartányérok állítgatásától kezdve a kommunikációs modul kiszereléséig nem sétagalopp, de a végső boss belépője igaz badass.
- Bank HQ: sima kirándulásnak indult amíg a felénél ki nem derül, hogy mit őriztek a bankban a Hyna-k. Itt is van spéci kulcs és spéci jutalom is, a végső két harc is megfelelően egyedire sikerült, és ide még vissza kel majd jönni az egzotikus SMG tervrajzáért
- DCD: igazi hangulatos járványos main mission, hullaházzal, laborokkal, fertőtlenítő eljárásokkal, szabadtéri harccal (ez utóbbi igazán kemény éjszaka vagy ködben), plusz újabb kulcstartó zsákolható be
- Lincoln Memorial: Az államférfi emlékműve körül és alatt játszódik, a felső világos kiállító részek remek kontrasztban vannak az alatta lapuló sötét alagsorokkal és pincékkel. A végső harc színtere kb egy mini Mória és van benne tüzes Balrog is...lehet ezért pakolta be ide egy lángszóróst...
- Potomac Event Center: ez különösebben nem ragadott meg, külső harc után egy belső teres balhé, ami jó rész benne az egy hosszú folyosó tele fedezékekkel, és a végső csata ami egy színházterem
- Federal Emergency Bunker: rendkívül hangulatos kezdés után hamar átcsap egy 2.Vh-hidegháborús bunkerlátogatásba, aminek megvan azért a maga hangulata, pláne a felgyújtott archívumban. A végső harc itt azért egy fokkal nehezebb már mint a korábbiak, de egyedül is teljesíthető

És ezen felül majd minden main missionnek van Invaded verziója, ahol az eddigi ellenfeleket a Black Tusk katonái váltják le, de ügyeltek rá hogy más célokat is kapj illetve figyelembe vették hogy egyszer normálban már lenyomtad ezeket, vagyis pl ahol eddig lángolt a tűz, de el kellett oldani a továbbjutáshoz az az invadedben már nem lángol, a nagy ventilátor amit ki kellett lőni normálban, invadedben már nem forog, hiszen normálban már kilőtted, azóta meg senki sem javította meg, és hogy ne ugyanazokatz a feladatokat kapd mint a normálban. Részben emiatt lehet hogy szerintem az Invadedek könnyebbre sikerültek mint a normálok, annak ellenére hogy az Invadedeket rendszerint Hardban toltam. Konkrétan a Federal Emergency Bunker endboss harc ami normálban egy nagyon nehéz meccs volt, Invadedben lezajlott kb 2 perc alatt, és még csak meg sem erőltettük magunkat.

Valamint ami még viszi a hátán a szintezést az ami számomra a Division 1-ben is jól sikerült (Noble squad mellékküldetéssor): a mellékküldetések. Számos mellékküldetés jobb mint egy-egy főküldetés, nem feltétlenül a hosszában, de mélységében vagy érdekességében mindenképpen vetekednek velük. Valamint nem egy side mission helyszíne lesz később Control Point vagy fejvadászat helyszíne, így mindenképpen érdemes megcsinálni őket. Számomra kiemelkedő side mission volt a National Archives (kis Nemzet Aranya hangulat), Agent Brookes Support (az egyik legjobb side mission a remek pályavezetés miatt), Rayburn House (remekül kialakított dróntöltőállomás), Navy Hill transmisison és a folytatása (kis 2-vh hangulat), Hitrory District attack (jó a pályatervezése), Columbia Plaza Broadcast és Potomac Relief Camp (mennyire tud állat lenni az ember).
no avatar
39 napja | 2019. 04. 15. 07:59:50
#
@Palanova: .
no avatar
39 napja | 2019. 04. 15. 08:00:17
#
@requiered_poster: Ha ezek megvannak akkor jöhetnek a Strongholdok. Jelenleg 4 stronghold van és mind a négy eléggé egyedire sikerült. Az első három kell a World Tier 1-be lépéshez, a negyedik majd később lesz elérhető.
- District Union Stronghold: kellően hosszú, helyenként kis Mr és Mrs. Smith finálé hangulat amikor a Mall részen megy a lövölde, van benne egy érdekes játékmechanikával nehezített harc, amiből lehetne több is a szintezés, többi main és side missionben is, de csak ide került bele, eddig, és egy közepes bossharc a végére.
- Roosevelt Island: Éjszaka, vagy esőben, vagy ködben hatványozottan nehezebb feladat végigmenni rajta, mert kb az összes harc szabad ég alatt van, így ha teheted, várj egy napsütéses reggelt és akkor ess neki. Hosszú, már már túl hosszú, de lehet csak a kutyagolás miatt tűnik annak, plusz nincsenek liftek és lépcsők, így részben emiatt is kell sokat gyalogolni egy egy csatatér között. A felénél van egy komolyabb bossharc ami nehéz lehet elsőre, de nem teljesíthetetlen. A végső harc a dokkban az keményre sikerült, egyedül meglehetősen nehézre is, így ha teheted egy társsal menj és csak egy társsal. A nehézség skálázódása mikor ott jártunk nem volt a legjobb. Egy játékosnak nehéznek bizonyult, kettőnek kb normál nehézség, hárommal ismét csak nehézre sikerült, a megnövekedett ellenség szám és ellenség típus miatt.
- Capitol Hill: hanulatos belső terek, két remek aréna is ki van alakítva a lövöldözéshez, egyiknél mindig hátrányban leszel az alacsonyabb helyzet és a szemedbe világtó reflektorok miatt, ám a másik esetben ez kiegyenlíthető, három remek folyosó, ahol sok fedezék segíti a haladást, a tetőn lévő balhé is rendben van, valamint a végső boss harc is ok, ha: nem esik, nincs éjszaka, és nincs köd, és ha a bossra fókuszálsz mert különben letepernek az ellenfelek ha egyedül vagy bent

A fenti 3 Strongholdnak van Invaded verziója is, ahol a Black Tusk veszi át az ellen szerepét, de a fent már említett invaded main mission érdekességekkel és problémákkal együtt.

- Tidal Basin: ez a +1-ik eddig és szintén jól van kialakítva, ami hátrány hogy nagy része ennek is szabad ég alatt van, így erősen időjárás függő az élmény. Az ellenfelek és csaták is jól vannak kialakítva, itt már van változatosság a korábbiakhoz képest és nem annyira dobozban gondolkodtak a tervezésnél, mint a Division 1-ben. A végső harc helyszíne is remek, bár a kialakítása ILR szempontból erősen megkérdőjelezhető, a hangulata rendben van, még ha egyedül nehézre is sikerült. A belépőkártya keresés és a spéci fegyver megszerzés miatt érdemes visszamenni ha első nekifutáskor elmentünk volna mellette.

Ami még érdekesség: minden main mission és stornghold területén van egy láda ami az ellenségé, így érdemes ezeket megkeresni és a megfelelő kulccsal kinyitni a plusz loot miatt. Nem mellesleg WT5-ben ezekből a ládákból eshet az egzotikus SMG hozzávalói is a Hyna main mission+strongholdban hogy utána a Bank HQ-ban a spéci teremben lévő Hyna ládából a terv is bezsákolható legyen hozzá.
no avatar
40 napja | 2019. 04. 14. 16:27:29
#
Helósztok 1 kis teknikai segítséget szeretnék kérni annyi gonom lenne hogy néha a szart is ki droppolja magából a játék és 50-60 fpsről droppol 2-5 re valami féle beálítást vagy egyéb hasznos tanácsot ha tudnátok adni azt meg köszönném a kinfigom I5-7300 HQ 2,5 (3,5) 8 giga ddr4 2400mhz ram gtx 1050 4gb nem ti de asztali kártya igaz laptom de mediumon lazán dropp nélkül kellene hoznia az 50 fpst nagybetűkel van a borítójára és a veboldalakra is írva hogy minden 10 es szériás kártya támogatott emiat kérném szépen hogy az olyan kommentet mellőzzük hogy szar a gépem meg h laptop stb..
no avatar
40 napja | 2019. 04. 14. 17:15:02
#
@janika9701: A támogatott és hogy lazán hozná a 1050-n az 50 fps-t, picit erős egy mondatban.
Támogatott azt jelenti, elindul rajta. De ez nem egyenlő azzal, hogy stabilan hozza az 50 fps-t.
1060-as kártyámon nem tudja stabilan a 60 fps-t (pedig rá van írva a weboldalra, más kérdés hogy pont nem érdekel mi van írva az oldalakra ebben a témában), sőt, bőven voltak grafikai gondok vele amit csak a 419.35-s driver oldott meg.
no avatar
40 napja | 2019. 04. 14. 18:09:15
#
@Palanova: Mediumon fhdben hozza az 50 fpst a gép max olyan 60 % os kiasználtságban ketyeg 4 giga ramot eszik az 1050 et is olyan 60 - 65% ban használja ki de mégis idukolatlan helyeken pl lépcső fordulóban vagy folyosókon droppol de majd hátha csiszolnak még rajta 1 kicsit de nem hinném hogy gép gond lehet bár azért 16 giga ram lehet nem ártana
no avatar
40 napja | 2019. 04. 14. 18:48:33
#
@janika9701: Tény, hogy vannak benne nagy dropok, jobb gépeken is, nálam pl komolyabb csaták alatt röccen be és ezen nem hinném hogy már nagyon javítanának.
johnny632 avatar
40 napja | 2019. 04. 14. 17:25:36
#
@janika9701: Nálam egyszer volt ilyen, még BF3 alatt. Kiderűlt, hogy a RAM volt kevés. Megvolt, amit kértek 4GB, de akkor is kevés volt. Szerintem vegyél vissza a grafikából, ha úgy elmúlik akkor memórián kell gondolkodni.
no avatar
40 napja | 2019. 04. 14. 18:10:51
#
@johnny632: Az a gond hogy minden felbontásban és minden grafikai beálítás mellett is ezt csinálja bár mi t fentebb említettem lehet nem ártana neki a 16 giga ram
rened avatar
40 napja | 2019. 04. 14. 17:28:29
#
@janika9701: Szia!

Nekem anno 8gigaval szenvedett. Amiota visszaraktam 16ra mar hibatlan. (boven 8folott eszik)
no avatar
40 napja | 2019. 04. 14. 18:15:24
#
@rened: Akkor jövő hónapba szerzek be 16 giga ramot
no avatar
40 napja | 2019. 04. 14. 18:59:14
#
@rened: Nem egy helyen olvasom hogy sok ramot eszik, 8-12GB közötti értékeket írnak de pl nálam 4,8-5,2GB között mozog freeroamban a városban. Ez azért bőven nem 8GB feletti mennyiség.
rened avatar
40 napja | 2019. 04. 14. 20:44:24
#
@Palanova: Szia!

Gyorsan elindítottam a játékot megnézni. Nálam 1080p, dx12, high, vsync on (75fps legyen fix) és 2perc után 9.4GB ramot használt. Egyébként 8gigával nekem dx12 mellett crashelt folyamatosan, dx11 pedig nagyon droppolt.

ui.: Tetszenek az élménybeszámolóid, remélem lesz még pár! :)
no avatar
40 napja | 2019. 04. 14. 20:56:52
#
@rened: Nálam 1080p, dx12, high, vsync on, invaded hard potomac event center alatt végig 5,2GB-n tanyázott.

Egyelőre nem nagyon lesz folytatás, mert a tartalom is kezd apadni. Megfelelő jutalom nélkül nem motivál a játék és a challange és afelettiek nem olyanok amiért megérni azt a plusz 20-40 perc szívást. Most az egzotikus mesterlövész puska eheti darabjáért megyünk, és utána lehet várni a következő resetet. Napik sem motiválnak, némi xp meg lila itemért...normális high end 500as meg alig esik ami használható.
rened avatar
40 napja | 2019. 04. 14. 21:08:57
#
@Palanova: Passz akkor a ram kerdes.

Mi megalltunk lvl17 korul, de az irasaid alapjan bizakodo vagyok. Nekem az elso resszel volt ez a bajom hogy mindig ugyanazokat a feladatokat csinaltam.. Sok sikert es lootban gazdag jatekot nektek!
no avatar
40 napja | 2019. 04. 14. 21:29:43
#
@rened: Itt nincs ilyen gond, érdemes továbbmenni, és WT1ig elmenni legalább. Ott kinyílik a világ, jön egy új ellenség ami azért ideig óráig leköti az embert. WT5 az már tényleg ismétlős hentelés.
no avatar
43 napja | 2019. 04. 11. 06:39:42
#
A mai reset előtt még tegnap megpróbáltunk kicsit haladni a végjátékban (WT5).
Bemelegítésként 2 órányi fejvadászattal kezdtük, hogy a felhalmozódott Target Inteleket el tudjuk használni, mielőtt instázásba fogunk. Ezzel együtt a napik is teljesültek, de az már csak mellékes. Ami inkább érdekesebb, hogy a specializációs pontok egészen jó ütemben gyűltek. 2 óra alatt kb 14 pont jött, de ebbe beletartozik a két "szintlépés" 3-3 pontja is. Az már más kérdés hogy egyfolytában 500-as itemeket dobáltak, melyek 99%-a használhatatlannak bizonyult, de.

A specializációs fegyverekhez a lőszerek elkezdtek esni. Mindketten most survivalon vagyunk, és mindkettőnknek ki van pakolva, hogy a csapattagoknak is essen speciális lőszer. Nem egy mobból +2 lőszert tudtunk felvenni. Feltehetően a spec duplázás miatt estek így, mert előtte egyedül 5db hard JeffersnTradeCetert toltam hardban és jó ha 2 alatt jött össze 6 db lőszer. Más kérdés hogy a Hard Wire szetthez a komponens JTC-ből nem esett, az 5 futam alatt szal ez masszív szívás (érted, massive 8-) ) és RNG.

Végül levezetésként elkezdtük a pletykált egzotikus sniper, a Nemezis-hez a hozzávalókat összeszedni. Ehhez először egy hard Tidal Basin kellett, ami során meg kellett keresni egy kulcskártyát. Amit végül meg is találtunk, annál a konténerépületnél amit egy automata torony véd, kb a 3. területen. A kártya az épület emeletén volt egy ágyon kirakva, szép élénk sárga színnel világított. Következő lépésként végig kellett tolni az instát, egészen az utolsó légpárnásig, aminek az aljában meg kellett küzdeni nem kevés ellenféllel. Amint annak a csatának vége lett, a leghátsó irodában ahol továbbjutáshoz jobbra kell menni, bal oldalt van egy ajtó, ami belépő kódot kér (Inpute Code), hasonlóan a Bank HQ páncéltermében az elzárt rész ajtajához. Itt belépve egy fegyvertáskát találtunk és benne egy nevesített snipert (Adrestia SR1)
Még jó hogy nem Normandy SR1. Azt nem lett volna szívem széttörni
vignette.wikia.nocookie.net/masseffect/images/e/e1/Normandy_Render.png

Igaz Adrestiához is kellemes emlékek fűznek
vignette.wikia.nocookie.net/assassinscreed/images/0/08/Adrestia.jpeg

Adrestia SR1-et szétszedve megkapjuk a Nemezishez a távcsövet. Hurrá.

Következő Nemezis alkatrész a Capitol Hill stronghold Invaded verziójában volt, amit szintén Hardban toltunk. Az utolsó boss dobja a puska csövét. Feltehetően a Capitol Hill Invaded ma ki fog pörögni a resetkor és elvileg másik stronghold lesz invaded, tehát vagy még most reset előtt sikerül kiszedni vagy majd 2 hét múlva.

A maradék két alkatrészhez tippre a másik két stornghold Invaded verziójába kell menni és onnan az utolsó bossokból lesz lootolható.

Hogy kell-e hozzá blueprint / tervrajz és az hol van, még nem tudni.

Az alkatrészek állítólag nem esnek amíg az Adrestiából az első hozzávaló meg nincs. Mivel ma lesz reset, remélhetőleg a harmadik hozzávaló is összeszedhető lesz az elkövetkező hét napban.

Nem saját videó a fent leírtakról, PS4-en:
DMSASD avatar
42 napja | 2019. 04. 12. 04:32:13
#
@Palanova: Sajnos én lekéstem a Capitol Hill darabrol de a Roosevelt Island meglett challenge modban.

i.imgur.com/q0KPDDR.jpgi.imgur.com/CcVj5CK.jpg

... és ahogy lenni szokott az istenért nem azt a settet dobja ami kéne :D PVE-re egész hasznos a True Patriot set de nem adja bezzeg a Ongoing Directive-ből már 3x megvan minden darabja...

i.imgur.com/oJn9Iv5.jpgi.imgur.com/pppOqyi.jpg
no avatar
42 napja | 2019. 04. 12. 04:54:27
#
@DMSASD: Mi majd a hétvégén megyünk az eheti daraért, de ugye ráérünk a reset előtt megcsinálni, addig lehet mást farmolni, pl a HW szetthez a hozzávalókat, ismét.

True Patriot meglett a múlt reset elején, de nem tapasztaltam akkora változást az 5/6 és a 6/6-hoz képest. Ami problémás inkább, hogy az első darabok 450-470 közöttiek, és a többi sem 490+os, így lehet 500-on reménykedni, hogy újra kidobja minden részét.

Pletykálnak arról, hogy WT1-es invadedben is dobja a Nemezis hozzávalókat, de ugye a tervrajzot még nem tudni hol van, így sietni sem biztos hogy érdemes.
no avatar
44 napja | 2019. 04. 10. 08:21:33
#
WT5-ről egy kicsit:
- Egzotikus fegyvereket érdemes WT5-ben legyártani, ekkor 490-es lesz (Chatterbox és Liberty biztosan)
Chatterboxhoz a hozzávalók max szinten (WT5) a Hyna instákban esnek (grand hotel, jefferson trade center és a hyna stornghold - mindet hardban toltuk, a jobb loot miatt, és rendben estek a Chatterbox hozzávalók is), majd utána kell a Bankba menni a receptért, ami a páncélterem spéci, lezárt részén van, amihez az RFID kártya a CEO irodájban van elrejtve

- Megjelent egy új projekt, ami az egyik új 6 részes szett receptjeit adja jutalmul:
Hard Wired
2: +5% Protection from Elites
3: +20% Shock Duration
4: +20.0% Skill Power
5: Tamper Proof
Electrify your deployed skills (hive, turrets, pulse sensor) causing enemies wandering too close to be shocked/disrupted in PvP.
Can occur every 10 seconds.
6: Feedback Loop
Killing with a skill resets the cooldown of your other skill. Repairing a friendly agent's armor from zero, resets the cooldown of your skills. Can only occur every 15 seconds.
When a skill cooldown ends (or reaches full charges), gain bonus damage and repair to all skills for 15 seconds.

A hozzávalókat különféle Instákban lehet összeszedni, de teljesen random a dropja, így lehet kiesik elsőre, de lehet 25. futamra sem:
K: bank hq
B: federal bunker
G: Lincoln Memorial
M: Grand hotel jefferson
C: jefferson trade center
H: Air space museum (Normál és Invaded módban is esik)
A 10 kis darabot meg Black Tusk járőrökből lehet kiszedni.

- instákat könnyebben lehet újrázni, akár térképen is lehet resetelni őket, akár oda ugorva a bejárathoz, sőt: át is lehet kapcsolni bizonyos instákat Invaded módra, ha éppen az kell egy-egy projekthez (jelenleg a Capitolium, Air & Space Museum, Space Administration és Jefferson Plaza ami invadedben is lenyomható)

- az árusokat is érdemes átnézni, egy-némelyiknél 483GS-es cucc is vásárolható, így nagyot lendíthet a friss 450-es gearen.

- Hard Tidal Basin elvileg a kezdője az Egzotikus mesterlövész puskának (Nemesis), majd utána az Invaded Capitol legalábbis míg az nyomható invadedként...legalábbis a pletyka szerint
kisturbos avatar
46 napja | 2019. 04. 08. 21:12:32
#
Sziasztok. A magyar elit klán keres aktív játékosokat! Kővetelés nincs légy aktív és segítő kész!! Cél hogy 1 baráti klánt ősszehozni Fejlődni és minél magasabb feladatokat megcsinálni!!
no avatar
44 napja | 2019. 04. 10. 09:50:17
#
@kisturbos: Hányan vagytok, milyen szinten, illetve milyen tartalom az amit szívesen csináltok, valamint a klán mekkora szintű jelenleg?
kisturbos avatar
44 napja | 2019. 04. 10. 16:32:04
#
@Palanova: Szia kellene még 1 ember hogy lehessen a klánt fejleszteni. igazábol mindent csinálunk!! jelen pillanatban farmolunk chalengen a feladatokat vagy amit birunk
no avatar
44 napja | 2019. 04. 10. 17:57:19
#
@kisturbos: Akkor a 8 fős raidekhez kevesen vagytok, ha még a fejlesztés sincs feloldva (kb 3 fő).
kisturbos avatar
43 napja | 2019. 04. 11. 17:08:25
#
@Palanova: Tom de amint meglessz a kellő tag bármit lehet kezdeni!
no avatar
46 napja | 2019. 04. 08. 07:15:34
#
Új patch, új tartalom, új hibák.
Kb megismétlik azokat a lépéseket, amik miatt anno abbahagytam a megjelenése után kb 4 hónappal Division 1-t.

Új tartalom:
hangulatosra sikerült az új stronghold, és eléggé hosszú is. Storyban azért helyenként leizzadtunk mire letoltuk.
Tegnap visszamentünk, immáron 480+GS-ben és hardban az eleje sokkalta könnyebb volt mint a 450GS-es story. És nem azért volt könnyebb mert az ellenfeleket gyorsabban daráltuk, éppenhogy nem, hanem kevesebb ellenfél volt egy egy támadás során, mint a storyban. Persze a vége a bossharc az már necces volt, estünk-keltünk amikor a gránátos kirobbantott a fedezékből a robotkutyu meg ránklőtt, mindezt 1 másodpercen belül 300k+ sebzést kapva, ami kb túlélhetetlen. De azért meglett.
Az invázió is jó volt, az újabb invaded insták is jók voltak, de itt is azt éreztük hogy noha az invaded sokkal nehezebb volt az open bétában, most eléggé gyengére sikerült. A három invaded instát és a Capitoliumot letoltuk 4-5 óra alatt, nulla izzadsággal. Simán meglettek és megint csak azt éreztük, hogy a story bizony nehezebb volt, mint a hard, vagy az invaded hard.

500GS a felső határ most, de 450-ről nagyon nehezen mozdult el, és kb cska a Field cachekből és vendoroktól vásárolt magas szintá cuccokkal tudtunk igazán haladni a gearben. Az insták éppen hogy csak +1-4 GS-ű itemeket dobáltak, míg a dobozból jellemzően +10-esek jöttek.

Változtattak a fegyvereken és a modokon is, fegyverek picit gyengültek, újra kellett modolni mindent, ezek mellett az ellenfelek meg erősödtek, és ismét elkezdtek golyóállóak lenni. Atlétás hyna fickóba másfél tár kellett hogy feküdjön. Nem egyszer komolyabb csata alatt kifogytunk a lőszerből, és váltani kellett a kevésbé hatékony fegyverünkre. Division 1-ben már volt ilyen gond, akkor sem foglalkoztak vele és ahogy nézem most is így, a legegyszerűbb, legkevesebb munkát igénylően oldják meg a nehezítést: több HP a moboknak és nagyobb sebzés.
Spéci lőszer alig esik már. Hard Tidal Basin alatt esett 4 azaz négy darab. Hard Bank-ban jött eddig a legjobban , ott össze tudtam szedni 7 db-ot egy futamra.

És a hozott bugok:
- revive hive vagy kelt, vagy nem. Eddig sem volt 100%-os, ha máson használtam, de legalább engem mindig keltett. Most már azt sem.
- revive keltés után a mellettem lévő fedezékhez ragadok, nem tudok elmozdulni mellőle, csak relog után
- halottak állva halnak meg, alap T pózban. roppan zavaró és nem egyszer pár lövés után derül csak ki hogy hja az egy álló hulla, és nem éppen egy még élő támadó
Arnybiro avatar
45 napja | 2019. 04. 09. 18:11:38
#
@Palanova: Olvastam máshol is hogy gondok vannak a signature ammoval, de én most toltam egy kicsit open worldben és control pointok elfoglalása meg ilyen-olyan mobok ölése közben teli tárat sikerült szerezzek a sharpshooterhez. Ezek szerint elég random lehet ez a "bug"?
no avatar
45 napja | 2019. 04. 09. 18:39:36
#
@Arnybiro: Ma két insta (1 óra kb) alatt tudtam csak összeszedni 8 lőszert a számszeríjhoz.
Más kérdés hogy kb hatástalanok a bossok ellen, mert 4 robbanónyíl meg sem kottyan nekik, illetve az esti instázáshoz nem tudom majd őket felhasználni, mert ugye elveszi ha logoutolsz vagy ha csapathoz csatlakozol...
Arnybiro avatar
45 napja | 2019. 04. 09. 19:01:27
#
@Palanova: Survivalisthoz nem tudom hogy lehet ammot szerezni, de Sharshooterhez headshot kell, és most hogy így rohangáltam nem sok idő után már azt vettem észre hogy az aktuálisan droppolt lőszert nem tudom felszedni mert tele a tár (8 fér bele).
no avatar
45 napja | 2019. 04. 09. 19:52:35
#
@Arnybiro: Előtte sniperrel voltam és igen, osztogattam a fejeseket és így is alig esett. Most survival ágon hasonló a helyzet. Itt státusz effekt (tűz, vakság, szédülés, méreg, vérzés) hatása alatt lévő ellenfél leölése adná a lőszert. Ha adná. Most két normál insta alatt jött össze a 6db, 40 perc meló.
Arnybiro avatar
45 napja | 2019. 04. 09. 20:43:16
#
@Palanova: Lehet hogy Survivalist ezért nehezebb mert státus effecthez van kötve? Headshot-hoz nem kell más csak fejbelövöd így szerintem kevésbé van RNG-hez kötve. Kíváncsi lennék más mit tapasztalt eddig milyen spec-el megy meg ilyenek és milyen a drop rate-je.
no avatar
45 napja | 2019. 04. 09. 20:45:13
#
@Arnybiro: Gyújtógránát, térdlövés, plusz amennyi státusz effekt van, pl a hyna melee gáztáskája, speciális lőszerek, flame turret, repesz gránát...közel sem a státusz effekttel van gond.

Most egy instában 3 lőszer esett csak. Második insta felénél járok és egy sem esett még.
Indi85HUN avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 20:08:26
#
Valaki találkozott olyan problémával, hogy szabálytalan időközönként kicrashel a játék?
Van, hogy 2-3 órán keresztül semmi baj vele, de van, hogy 10 perc és kilép asztalra. Feldobja a Uplay, hogy akarok-e hibajelentést küldeni, és ennyi.
Megvártam a mai pachet, hátha javítja a dolgot, de nem, sőt, talán még rosszabb is.
DX11 és DX12 alatt is ezt művelte.
Afterburner mellett és anélkül is. OC nincs a gépen alkalmazva, csupán monitorozás miatt volt bekapcsolva mellette.
Uplay képernyő fedvénnyel és nélküle is.
Aura Sync progi nincs a gépen, BIOS-ból van vezérelve a LED.
Igazából játék közben semmi se fut, csak a kikerülhetetlen Uplay.
Utánanéztem külföldi fórumokon, de semmi használhatót nem találtam.
***buk csoportokban eleinte sokan panaszkodtak a spontán kilépésekre, akkor nekem még semmi gáz nem volt, most kb 1 hete műveli.
Most lefuttatom a játékfájlok ellenőrzését, talán valamit segít, de kb reménytelennek látom.

Mint látható, teljesen baráti számok jönnek le, ez egy kb 2 óra játékot követő kép, hőfokok is rendben vannak, teljesítmény is, stb.

imgbbb.com/images/2019/04/05/56169757_2295515880711094_1837191261799317504_n.jpg
Törölt hozzászólás
Indi85HUN avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 20:37:42
#
@xymano: A tiédre? Arra már gondoltam. :D
xymano avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 20:42:44
#
@Indi85HUN: Annak lehet Heni is örülne. :)
Indi85HUN avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 21:54:34
#
@xymano: Egy darabig, aztán rájönne, hogy mennyit költesz egy újra, és sírva fakadna. :D
xymano avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 21:57:10
#
@Indi85HUN: Vagy be szerezne ő is egy kalapácsot. :D
A jegyeket meg ne felejtsd el
Indi85HUN avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 21:59:31
#
@xymano: MegJEGYeztem a jegyeket. :D
Találj ki B-tervet is, ha nem ott lenne a hely, ahova számoltad.
solesz84 avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 21:01:40
#
@Indi85HUN: Engem is kidobal neha, bar par nappal ezelott jatszottam par orat de akkor nem lepett ki.
Indi85HUN avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 22:06:00
#
@solesz84: A legbosszantóbb, hogy nincs rá semmi konkrét megoldás. Mindenki másképpen orvosolja, én meg már mindet bevetettem, kivéve egyet: A tobiieye dll fájljainak a kitörlése oldotta meg egy játékosnak a dolgot. Most meglesem, hogy ellenőrzés után hogy szerepel a dolog, és ha így se jó, akkor én is megpróbálom a fenti dolgot.
Bár ha nincs tobiieye, akkor nem is értem, hogy miért akarná működtetni a dll fájljait, de hát a programkupacok már csak így működnek. :D
Beta teszt alatt nem művelt ilyeneket, kiadott játék alatt meg egy ideje teljesen hülye...
johnny632 avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 21:09:51
#
@Indi85HUN: Nálam egyszer fordult elő, de azért mert valamiért leállították a szervert. Egy darabig nem is engedett fel.
Indi85HUN avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 22:01:54
#
@johnny632: Gondolom a szokásos Delta, Charlie, stb dolog, ezt az 1-ben se tudták orvosolni, de szerencsére ezzel nagyon ritkán találkoztam.
no avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 23:26:06
#
@johnny632: Ha a szervert lelövik, akkor nem csoda hogy kidob.
Itt olyan volt még pár hete hogy kiírta, szerver leállítás lesz, de végül mégsem állt le a szerver a visszaszámlált időpontba.
solesz84 avatar
48 napja | 2019. 04. 06. 14:53:47
#
@johnny632: Ugy emlekszem h talan mar a Beta is ilyen volt.
no avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 21:19:08
#
@Indi85HUN: Ebben a patchben még nem dobott ki, de előtte igen, nem sűrűn, de napi egyszer megesett.
Indi85HUN avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 22:01:02
#
@Palanova: Nekem az új patch óta még bosszantóbb. Ha egyből visszalépek, szerencsére visszatesz oda, ahol voltam, még a random group-ba is bepakol, de rohadt frusztráló, hogy ezt műveli.
no avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 23:24:56
#
@Indi85HUN: 30 perccel hogy írtam, Invaded Hard Space Administration közben kivágott, szerencsére épp két csete-paté között voltunk. Visszarakott picivel előbbre ahol lehet kelni wipe esetén.
És igen, zavaró az ilyen.
Indi85HUN avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 23:40:09
#
@Palanova: Nekem most közel másfél órát szépen, stabilan ment.
Eszembe jutott, hogy mikor nézegettem a teljesítményt-erőforrást Afterburnerrel, akkor nem szórakozott ilyen gyakran. Szóval most ismét benyomtam.
Plusz a játék gyökérkönyvtárából töröltem a "tobii_gameintegration_x64.dll" fájlt, ahogy egy külföldi fórumon olvastam, persze azért egy másolatot elmentettem. Itt nem igazán értem az összefüggést, de ha a program valahol "meg van csúszva", és az egérre, mint pointerre hivatkozik, ami tobii-nál a szemünk lenne, és nem tudja lekezelni minden esetben összeakadás nélkül a hirtelen mozdulatokat, plusz azt, hogy nincs mire (tekintettel ősszekötött pointer követése) visszacsatoljon a célzás esetében, avagy alapból a jobb gombnál, akkor simán előfordulhat itt a gubanc. Hozzáteszem, többnyire harc közben vág ki, ahol a jobb gomb nyomva van.
Persze ez csak feltételezés, de más magyarázatot/összefüggést nem nagyon találok, ha valóban ez a dll fájl (részben) bűnös.
no avatar
48 napja | 2019. 04. 06. 08:38:42
#
@Indi85HUN: A gyors nézetváltással lehet köze, mert engem a hirtelen kameramozgás után dob ki. De nem jellemzően harc közben, többnyire közötte az üresjáratban.
Indi85HUN avatar
48 napja | 2019. 04. 07. 00:12:51
#
@Palanova: Rohangálás közben nem igazán húzom hirtelen az egeret, így lehet engem emiatt került el olyankor a dolog. DZ-be meg így be se mentem inkább, de most, hogy tegnap este óta nem szórakozik, éjjel már bementem.
Jelenleg úgy fest, hogy orvosolva van a probléma, remélem, hogy nem csak felületi kezelés.
johnny632 avatar
40 napja | 2019. 04. 14. 20:03:02
#
@Indi85HUN: Sajnos most nálam is ezt csinálja. Van hogy 2-3 órát játszok és semmi baj, de van hogy fél óra alatt 2-szer is kifagy. Frissítettem radeon drivert, vissza vettem dx11-re és ugyan azt csinállja. Kezd elmenni a kedvem az egyik legjobb játéktól X-(
no avatar
50 napja | 2019. 04. 04. 06:29:44
#
Második ügynököm is átlépett WT1-be, csak single módban nyomva és mindez nagyjából 30-35 óra volt. Hozzá kell tenni, hogy az összes mellékküldetést (side mission) kihagytam, így párszor le kellett állnom a haladással.
- lvl11 környékén meg kellett állnom és random eventeznem kellett mert a következő insta a Jefferson plaza lvl14-es és lvl11-ként megcsinálhatatlan volt a számomra a végső harc. Ez a három szint a végén akkora differencia volt, hogy a mortar lövedék lekapta a teljes páncélom és a hp-m 3/4-ét kb, így ilyen állapotban egy mellém lőtt golyó is leterített. Végül lvl13-on nekiestem és lenyomtam, de érezhetően könnyebb volt.
- lvl27-en ismét szívtam a Roosevelt Strongholddal, ami lvl28as. Előtte a Union(lvl24) simán meglett lvl23-on, semmi féle probléma nem volt. De a Rooseveltben nagy szívás volt. Közepén az egyik boss harc is szenvedős volt, de a végén a dokk az mindent vitt. Összesen 4 próbám volt de egyszer sem sikerült. Végül otthagytam, és kimentem random eventezni, majd lvl28-on vissza. Másodjára meglett, és ismét csak érezhetően könnyebb volt.
Végül a lvl30as Capitol Hillnek lvl30on nekiesve az is sétagalopp volt az utolsó bossig, ahol a bossra kellett fókuszálni, mert amíg élt, egy revive drone folyamatosan kapta fel a leölteket.
Kiérve áttekert WT1-re.

Ok a Division 1 másodikra is kb 25-30 óra alatt megvolt, de a Division 2 szintezése WT1-ig mintha rövidebb lenne, még így is, hogy singleben szívtam pár helyen, ahol coopban 2-3 fős csapattal simán végigmentünk.

Single élménynek sem rossz, eltekintve a furcsa nehezedéseket időnként, de feltehetően nem vettem volna ezt észre ha a side mission-öket is megcsinálom, akkor nem lett volna ekkora szintbeli eltérés, és más élmény lett volna.

Fő karakterrel már csak napok óta (kb egy hete) állok, haladni nem tudok-akarok, GS450es csücsülök, és várom a következő tartalmat. Ami azért is furcsa, mert megjelenés után vagyunk három héttel és egy looter/shooterben ennyi idő után tartalomra várni picit fura. Persze többiek írták hogy jönnek a tartalmak, pl most pénteken élesedik egy újabb, meg hogy a beharangozottak nagy része még nincs is benne (8 fős Raid, hetente invaded rotáció, gear szettek) de ez a mostani helyzeten nem változtat. Azért is kezdtem el altozni részben hogy lefoglaljon valami amíg nem jön valami új tartalom.
kergebeeka avatar
51 napja | 2019. 04. 03. 15:47:13
#
Üdv.
kirohantam másik négy ügynökkel a safe house-ból,mire fogták magukat és engem szétlőttek,ők négyen :D jó volt.van ilyen opció hogy betámadhatnak?nem csak a pvp arénában lehet?
no avatar
51 napja | 2019. 04. 03. 17:30:47
#
@kergebeeka: A DZ is pvp terület, és a DZ-ben bizony erről szól az egész. Ha "rendes" ügynök vagy, dolgozz meg kétszer a jutalomért, ha "nem vagy rendes ügynök", akkor elég egyszer.

Szerintem idióta koncepció volt már az első részben is, de továbbra is megtartották. Ennél érdekesebb módokat is be lehetett volna rakni, de ennyire futotta a kreativitásukból.
Indi85HUN avatar
50 napja | 2019. 04. 04. 23:38:21
#
@Palanova: Szerintem pont ez a DZ szépsége. mondom ezt úgy, hogy nem szoktam rogue-ba váltani.
Bár az első részben valamivel nagyobb nyomás volt a játékoson, ha tudta, hogy még nem valami atombelező a karaktere, és nagyon okosan kellett DZ-ben csinálni a dolgokat, itt most a balanszolás kicsit elveszi ezt a feelinget.
De ettől függetlenül ott van az érzés, hogy sose tudhatod, hogy a közelben csatangoló, vagy éppen random , idegenekből összzeállt csapatod mikor lő arcon. Mert sokszor késő kapcsolni, hiába írja ki, hogy rogue van a közeledben. Ma 2 random csóka behívott magához, szerencsére korrektek voltak, meg jó néhány másik játékossal is találkoztunk. Div1-ben szinte kizárt volt, hogy rövid időn belül senki se támadjon be, de gondolom majd itt is változik a dolog idővel.
Akkor nincs is bajom, ha valaki azért vadászik a másik játékosokra, hogy elvegye a cuccát és kimentse magának. De már az első részben is rengeteg olyan unatkozó rogue volt, akik csak kaszaboltak unalmukban.
no avatar
49 napja | 2019. 04. 05. 04:22:01
#
@Indi85HUN: Div 1-ben is elég keveset voltam DZ-ben, de akkor sem éreztem a skillt a rogue ügynökök részéről amit írsz. Ott az elején kb 4-8 fős halálosztagok járták a dz-t és öltek mindenkit, kempelték a bejáratokat, falon át lövöldöztek.

Maga a DZ hangulata, hogy meg kell szerezni, majd ki kell menekíteni a cuccot és közben még védeni is, az érdekes lett volna egy PVE felállásban is és akkor nem azt jutalmazná a játékos aki hátba lövi a másikat, még ha csak egy játékban is. Nem vagyok a PVP ellen, mert annak is van persze helye és létjoga, de szerintem nem ebben a formában (moba, heroshooter, br, dm, tdm, domination, assault, hajrá).

De persze elfogadom hogy nem én vagyok a DZ célközönsége, ezért a Div2-ben már nem is megyek oda (max a feltérképezés feladatokat csinálom, de ugye az külön instance, ott nincsenek playerek), és három héttel a megjelenés után üresjáratban várakozok újabb tartalomra, ami talán ma meg is jön. Sajnos az Mk17 rifle nerffel egyetemben :(
horvath1992 avatar
53 napja | 2019. 04. 01. 14:51:08
#
Jol megy nincs vele gond :D
johnny632 avatar
54 napja | 2019. 03. 31. 14:18:54
#
Ezeket a köteleket valahogy ki lehet oldani lentről is, avagy csak felülről lehet?

[img]https://imgbbb.com/image/WDS95[/img]
wiza avatar
54 napja | 2019. 03. 31. 16:04:15
#
@johnny632: csak ha oda mész 'F' másképp nem
johnny632 avatar
54 napja | 2019. 03. 31. 16:26:38
#
@wiza: Értem, csak az a nagy kérdés akkor, hogy ha körbe rohangáltam a magas épületet, de sehol nem találtam semmi ajtót, vagy ablakot, akkor hogy a fenébe lehet bejutni? :D
wiza avatar
54 napja | 2019. 03. 31. 17:10:17
#
@johnny632: Lehet csak dísz!? Nem tudom ,de vannak ajtók amik csukva vannak. Akkor veszed észre ,hogy nyitni lehet ha közel mész. Van amin lakat van azt szét kell lőni. Semmi ajtó ablakon jutsz be lift ami még szóba jöhet ,meg az mikor egy egész háztömb elején mészbe azt végig a házon ki a tetőre be a másik házba volt már ilyen is
johnny632 avatar
54 napja | 2019. 03. 31. 19:58:32
#
@wiza: Köszi, majd átvizsgálom jobban azt az épületet. Lehet hogy a szememet szúrta ki. Most is keresgéltem egy másik ház bejáratát, körbefutottam, azt szinte majdnem körbe értem mikor megtaláltam a bejáratot. Jól el volt dugva :D
no avatar
54 napja | 2019. 03. 31. 20:55:23
#
@johnny632: Kézzel kell ezeket először leengedni.

Számos épület van ahová nem egyszerű feljutni, de fel lehet:
- van, hogy a szellőző csatornán kell az épület külsején felmászni
- van, hogy két épülettel odébb lehet felmászni és pallókon átjutni
no avatar
55 napja | 2019. 03. 30. 14:50:58
#
@johnny632: Ez a cikk sem közölt sok hasznos infót, de legalább helyenként pontatlan volt.
no avatar
56 napja | 2019. 03. 29. 10:11:33
#
Tegnap éjfél előtt nem sokkal kolléga is feljutott WT4-be, így levezetésként a Sinkhole CP-t feltornáztuk Alert level 4-re, és nekiestünk utána a foglalásnak.
Feltornázáshoz a fórumokon javasolt módszer helyett (ne hívj erősítést, ölj le mindenkit a CP-n, és hagyd ott majd késöbb már magasabb Alert levellel fog rendelkezni) a készítők elgondolását követtük, a CP körüli, CP-vel összekötött random eventekből csináltunk meg hármat (minden egyes event ami össze volt kötve a CP-vel emelte a készültségi szintet a CP-n).

Alert Level 4-en nekiestünk, erősítést is hívtunk, de viszonylag hamar elfeküdtünk. 170k armor - 75k HP GS450es gearben feszítve egy arany színű sörétes fickó odajött és a puskatussal, nem is lövéssel, "oneshotolt". Kelés után visszasprintelve a csata még zajlott, és innentől picit óvatosabban próbáltuk irtani az ellent, de nagyon lassan haladtunk velük, plusz hátunk mögé is be-berakott 1-1 packot, igaz csak normál ellenfelekből, de azért a normál gránátos is tudott fájdalmat okozni amikor alánk gyújtott. Kb 10-15 percnyi intenzív tűzharc után sikerült elfoglalni a CP-t, sikeresen kifogyasztva mindkét fegyverünket. Foglalás után, jött a védekezés. Ekkora elfogytak a segítők, így újabb csapatot kellett hívni. Ismét egy 10 perces tűzharc alakult ki, legnagyobb fejfájást a víznyelő túloldalán lehasalt LMG-s ellenfelek jelentették akiket nehéz volt gyorsan elhallgattatni. Skillek hatósugarán kívül voltak így max valami komolyabb távolsági fegyverrel tudtuk őket leszedni, de az is lassan ment.
Mindkettőnknek volt egy-egy healer Hive, nekem egy armor repair drón, kollégának egy assault drón, és persze csata közben én elfelejtettem a nagy snipert használni 8-) , de kolléga a gránátvetővel osztotta az áldást helyettem is. Továbbiakban egyszer sem haltunk az ostrom alatt.

Loot mindkettőnknek full sárga GS450, 2 fegyver, 2 armor, 1 skill mod csak a CP supply roomból és egy-egy weapon mod recept. A csatatérről az elhullott ellenfelekből még összejött kb 3-5 sárga és 1-3 lila fegyver és armor vegyesen, 440+.
no avatar
57 napja | 2019. 03. 28. 09:04:32
#
Tegnap kemény meccsek voltak a CP-k körül. 2-3-as CP-kért küzdöttem egyedül (NPC segítséggel), de volt ami csak nagyon kínkeservesen lett meg, de legalább adott alkatrésztervet a végén, igaz, számomra haszontalanokat (Flash Hider .45: +20.0% Critical Hit Damage, -10.0% Stability; Flash Hider 9mm: +20.0% Critical Hit Damage, -10.0% Stability).

GS elérte a 446-ot, de a szettek még nem álltak össze, viszont itt már érezhetőbben kevesebb a tenni való. Belépés után üres volt a térkép, csak pár CP volt piros és csak nagy sokára pakolta tele random eventekkel melyek a CP-khez voltak kötve.

Plusz, tegnap kiesett a legjobb AR Vest (~GS446) amit eddig ingame láttam:
Fenris Group AB +10.0% Assault Rifle Damage
Berserk +10% weapon damage (5% Normalized) for every 10% of max armor depleted.
Hard Hitting +15% Damage to Elites
no avatar
58 napja | 2019. 03. 27. 11:17:13
#
Ubisoft
27 perce ·

Hey, our new wave of content for The Division 2 is almost here, it will be called Invasion – Battle for D.C. and it will start on April 5th with TU2 Tidal Bassin.
https://www.facebook.com/Ubisoft.Nord…1174647292
-------------------------------------

WT4 már húzósabb. Átérve első lila mob oneshotolt, így a hozott 140k armor és 50k hp pöttyet kevéske, de még így is 380GS-el jöttem át, a javasolt 375 helyett.

Controll Pontok ugye változtak, eddig a 2-es, 3-as pontokat tudtam csak egyedül takarítani, de CP3-nál már komoly lőszer gondok voltak, és az ellenfél sem akart olyan ütemben fogyni mint megfelelő lett volna, így egy-két kisebb hullám összetorlódott, de a jutalom nem maradt el.

Egyelőre még bőven gearelődés fázisban vagyok, 440 körüli GS-nél járok, de meglehetősen szedett-vedett gearben még nem foglalkozva a szettekkel és fegyver talentekkel.

Az eventek továbbra is összetorlódnak, itt ráadásul nem egyszer fordult elő, hogy a támadó csapatomat feltartotta valami konvoj vagy járőr. Így szívás 2-3-as Controll pontokat foglalni hogy a csapat vagy jön, vagy nem. De az is megesett, hogy a frissen elfoglalt CP-re popolt egy supply convoy és lekaszáltak pikk-pakk. Az sem ritka, hogy a CP ostrom alatt a hátam mögül bejött egy random ellenséges csapat, ki tudja honnan.

Sniper spec-el is vannak gondjaim, többek között hogy nem minden lövés sebez. Az különösen problémás, hogy kb 9 lőszer lehet csak hozzá és néha baromira nem esik a lőszer, hiába osztogatom a fejeseket.
no avatar
60 napja | 2019. 03. 25. 09:36:55
#
Végül be lett zsákolva, de azért maradt benne pár bosszantó hiba, többek között a random fagyások és a pályán helyenként trehány és hibás textúra megjelenés/hiány. A kifehéredés is megmaradt, de egy vga driver frissítéssel megoldódott ez a probléma.

A bejárható terület nagysága szerintem nem, de a rajta lévő elfoglaltságok száma mindenképpen felülmúlja a Division 1-ét. A terület nem túl változatos, de egy nagyvárostól ne is várjunk el ilyet. A szintezés egészen kellemes, lehet rendesen haladni, nincsenek üresjáratok, és a gearelődés is rendben van. Lvl30-ig bőven van idő kitapasztalni a különféle fegyverek és skillek hatásait, képességeit, így amint befejezzük lvl30-on a főküldetéseket és a 3 erődítményt, addigra képbe leszünk, hogy milyen gameplayt is szeretnénk a továbbiakban játszani. És mire idáig eljutunk lesz benne kényelmes tempóval kb 40-50 óra.

Van aki szerint eddig tartott az oktató mód és kezdődik az igazi balhé, amihez specializációt is kapunk.

Ezután áttesz automatán a játék a World Tier 1-be (WT1), és az egész addigi térképre feldob vagy fél tucat új eventet, és alaposan megbolygatja az addig szépen kitisztított városunkat. Ez már nagyjából az endgame, és a többi world tierbe is viszonylag gyorsan fel lehet jutni, kb 4 óra játékidővel, ha éppen nem rohanunk. A cél a WT4 és ott a számunkra legoptimálisabb gear összerakása. Addig szerintem nincs nagyon értelme foglalkozni nagyon a gearelődéssel, mert nagyon gyorsan cserélődik a felszerelés. Persze jó tisztában lenni a számunkra szükséges szettekkel, fegyverekkel, de ne zokogjunk ha meg kell bontani a szettet.

Mindig van mit csinálni a térképen, akár egyedól, akár csapatosan, gyakran azt sem tudtam hogy belépés után hol kezdjem az aznapi teendőket. De ennek van egy hátránya is. A sok event helyenként nagyon zsúfolt és emiatt nem egyszer előfordult, hogy összeértek.
- Blokád feloldás közben a mellette lévő terület kontrol feladat ellenségei is bejöttek, mert a két frakció alapból csatázik egymással, plusz még egy skynet drón is. Így 3 event lett belesűrítve egy kereszteződésbe. Ez kicsit sok. Persze ennek is megvan az előnye, legalább bármerre lövünk, eltalálunk valaki ellent
- Kontrol pont feloldása közben bejött egy Elit járőr és egy nyersanyag konvoj is

A főküldetések nagyon jók, különösen a múzeumokban játszódók, de helyenként egy-két mellékküldetés sokkal jobbra sikerült, pörgősebb, és érdekesebb.

Variáltak a skillekkel is az első részhez képest, tehát újra meg kell tanulni mindet, igaz nincs sok. Variánsok nélkül csak 8, variánsokkal kb 30db. A skillek közül viszont számos használhatatlant találtam a szintezés során, így maradtam a jól bevált javító drón + gyógyító hive vagy javító drón + újraélesztő hive párosnál. Az előbbit csapatban, az utóbbit egyedül haladva használom.

A fegyvereket is átszabták. Számos, az első részben népszerű célszerszámot módosítottak, így a Division1 alapján nem szabad ítélni, ki kell menni terepre és kipróbálni az új vasat, hogy muzsikál. Az Assault Rifle (AR), Submachine gun (SMG), Light machinegun (LMG), Marksman rifle (MMR), shotgun és pistol mellé bejött egy eddig nem használt osztály, a Rifle. A Rifle az az MMR és AR közé került, túlnyomórészt nem automata fegyverek, csak egy van ami 3-as sorozatot használ, a többi single shot-os. A Division 1-ben nagy kedvenc a First Wave M1A is ebbe a kategóriába került. Használata is a kettő között van, kellemesen le lehet csipegetni a közepes ellenfelek páncélját vele, mielőtt azok nagyon közel érnének, és ha kellően nagy a tűzgyorsasága (ACR SS) akkor még közelre is lehet vele osztani az áldást.

Az ellenfelek is kaptak némi fejlesztést, egyik másik kifejezetten okos lett, de inkább létszámmal és skillekkel győznek, nem ésszel. Az új páncélrendszer nem rossz, igaz még mindig szoknom kell hogy hova lőjek melyik ellenfélnél.
Ellenfelek skilljei helyenként bőven erősebbek mint a sajátjaink (Medic újraélesztő drónja, Technican sniper turret, robotkutyu és a minitank), így ekkor érdemes használni a specializációnkhoz kapott fegyvert.

Specializáció: jelenleg 3 fajta van és mindegyikhez jár egy egyedi fegyver (Demolotion spec - gránátvető, sharpshooter - ,50-es sniper rifle, survivalist - nyílpuska robbanó nyilakkal) valamint tucatnyi egyedi passzív skill is. A specek között szabadon lehet váltani a bázison, de a megszerzett pontok nem átvihetőek, így érdemes előtte alaposan informálódni, hogy melyik spec a legmegfelelőbb a számunkra, mert amint fogynak a főküldetések a WT-kben, egyre nehezebb lesz az általuk adott spec pontokat más forrásból összeszedni. Persze össze lehet szedni így is, úgy is, csak úgy lassabb.
A spéci fegyverekhez a lőszer sem terem minden bokorban, így igazából a lőszermennyiséggel korlátozták a használatukat, ami kicsit visszás nekem. Ahogy az is, hogy belépéskor vagy más játékába becsatlakozáskor elveszi a spéci a lőszereket a játék.

70 óra csak csapatozás után, eddig (WT3) egész kellemes az összkép, a fenti hibák ellenére.…
DMSASD avatar
60 napja | 2019. 03. 25. 07:58:07
#
Bank Headquarters (Hard) - Exo drop ha valaki egy jó fegyvert keresne.

i.imgur.com/y2iJcLX.jpgi.imgur.com/8lZ77tO.jpgi.imgur.com/IQUR9Ub.jpg
no avatar
60 napja | 2019. 03. 25. 08:16:19
#
@DMSASD: Grat, bár nekem a 260-as RPM kicsit kevés egy Rifle-en, nagyon hozzászoktam az ACR SS 420-as RPM-jéhez.

Challenge szinten meg elvileg az Exotic P90-hez található meg a tervrajz.
DMSASD avatar
64 napja | 2019. 03. 21. 23:10:42
#
Na ki hogy áll ügynökök? Az elején azt mondtam ez a játék csak egy nagy Div1 dlc lesz de most egyre jobban tetszik ahogy haladok előre és mindíg találok valami érdekeset :D

i.imgur.com/icJ2XMP.jpgi.imgur.com/ojebQ7R.jpgi.imgur.com/g2tY84c.jpg
Arnybiro avatar
61 napja | 2019. 03. 24. 11:23:39
#
@DMSASD: Én nem sietem el, 17-es szinten vagyok, de baromira bejön, rengeteg tennivaló van benne már most, sokszor azht sem tudom mit csináljak meg először :D
no avatar
60 napja | 2019. 03. 25. 10:34:15
#
@DMSASD: Furcsa, hogy a Fenris szettből egy sincs fent, pedig az adna +10% AR dmg-et.

i.imgur.com/uBVEtJP.png
DMSASD avatar
60 napja | 2019. 03. 25. 14:06:37
#
@Palanova: Jelenleg nem igen éri meg a set kiépítés (max tesztelni jó) szerintem majd ha kijött a WT5 és a magasabb gs.
Most a fő statok az armor és hp meg skilll power. Fegyvereket is kb cserélgetem amint ad jobbat.
no avatar
60 napja | 2019. 03. 25. 14:16:54
#
@DMSASD: WT5-re van már időpont?

WT4 előtt én sem építek szettet, de WT4-en azért csak igyekszem összeszedni a kinézett felszerelést. Mondjuk szerintem LMG, SMG, Rifle és AR esetén egy adott darab a megfelelő szetből nem akkora stat kiesés ami ne érne meg +10% dmg-et. Hacsak nem pont egy pont egy olyan elemet cserélnél main ennél több van.
DMSASD avatar
60 napja | 2019. 03. 25. 15:16:15
#
@Palanova: Felszereléseknél elég sok szempont van amit nézni kell így aza kis +dmg elhanyagolható lesz kivéve ha olyan statokat ad ami tényleg kell és jobb a jelenlegi gearnél + nem minden set-ből van 6/6 jelenleg elég sok cuccból csak pl: maszk, térdes v páncél található egy adott típusból így a kombinációk is végesek ja és persze farmold a neked megfelelő statokkal rendelkezőt...

pl: 1.
Adott egy páncél ami ad sok bonusz armort, hp + sp és 2 mod slotot - felveszed és a mod slotba teszel +AR dmg módosítót legyen pl 3-5% ha nagyon kell a dmg és van jó védelmed is.

pl: 2.
másik páncél csak 1 mod slotal és nem ad pl bonusz armort de a felszerelés bónusza ad 10% AR dmg
kevés lesz az armor de jó lesz egy fegyverhez a sebzésed.

Te melyiket használnád?
Ja és persze Hard és Challange módban kb a 183k armor és 75k hp-m is kevés néha 1-2 hitelnek ha nem figyelek.

i.imgur.com/2PaQnS6.png
no avatar
60 napja | 2019. 03. 25. 16:18:42
#
@DMSASD: Lesz 6/6-os szett? Már most tudni hogy biztosan lesz? És hogy ezek lesznek felbővítve?

Mivel fentebb írtam hogy nem kockultam még rá WT2-ben szettekre, így azt hordom, ami több GS-t ad a gyorsabb feljutáshoz.

Jelenleg Sharpshooter specen vagyok és Riflet használok. Az Overlord Amrmmentet néztem ki elsődlegesen:
Overlord Armaments (https://docs.google.com/spreadsheets/…r/pubhtml#)
+ 10% Rifle Damage
+ 7.5% Total Armor
+ 7% Damage to Elites

És mellé igazítva majd a maradék helyre valami páncélt adót, talentnek az Unbreakable-Clutch-Hardened trió van kinézve, és begyűjtve pár példányban.

Clutch ami kilóg, mert nem fogok Rifle-el annyit kritelni hogy megérje, de lehet a végső spec demo-SMG vagy survival-AR build lesz.

Majd kiderül WT4-en, addig gyűjtöm a talenteket és rakom félre őket.
no avatar
67 napja | 2019. 03. 19. 00:03:26
#
Akinek van kedve klánhoz csatlakozni (PC-s verziónál) jöhet hozzánk, a lényeg, hogy barátságos legyél :D -> HUNSociety
JASON89 avatar
65 napja | 2019. 03. 20. 17:57:26
#
@JackieChan: Spoiler!
És mennyire komoly ez a klán mert anno más játékokba én próbáltam csatlakozni, de a dirigáláson kívül csapatjáték nem volt, sajnos ez nem így megy , hogy gondolok egyet csinálok egy klánt és már király sereg vagyunk XD
no avatar
64 napja | 2019. 03. 21. 13:48:11
#
@JASON89: Spoiler!
Teljesen igazad van, emiatt én sem csatlakoztam egyetlen klánhoz sem soha, mert a többség csak csicskáztatná a másikat, ezért is csináltam egy sajátot. Szóval nálunk az a lényeg, hogy segítünk egymásnak és ennyi, úgy játszol ahogy akarsz, nincs semmi elvárás.
Richie1212 avatar
67 napja | 2019. 03. 18. 23:24:39
#
Nekem nagyon tetszik a játék és jól van optimalizálva is :D Klassz élmény, jó időtöltés :)
Shioriel avatar
67 napja | 2019. 03. 18. 23:49:21
#
@Richie1212: Hát jól optimalizáltnak mondani merész kijelentés. Főleg hogy hatalmas fejlődést nem lépett a játék a 1-hez képest grafika téren. Míg az elfutott high-very highon ez örülök hogy low-med + nvidia beállításokkal. Közel megeszik 12gb ramot... CPU folyton 100%-on pörög. Szóval jah..
promaci avatar
66 napja | 2019. 03. 20. 01:04:04
#
@Shioriel: Tehát akkor azért vinyózik folyton 8GB Rammal és laggol szarrá az egész :D mert nem elég neki dehát akkor minek adnak meg 8gb ramot gépigénynek ha nem is elég
kiKu avatar
65 napja | 2019. 03. 20. 13:30:52
#
@promaci: Nem kell csodálkozni, ha nem úgy fut a játék, ahogy szeretnétek. Mindkettőtök gépe karcolja vagy itt vagy ott a megadott minimum követelményeket. Az elmúlt néhány évben kiadott és általam játszott Ubisoftos játékok közül az első, amelyik nem a hulladék kategória optimalizálás terén. Persze ez csak az én véleményem.
patrikkkk avatar
63 napja | 2019. 03. 22. 02:07:02
#
@promaci: 8GB rammal nálam futott a béta rendesen ultrán :) Nálatok van a gond
promaci avatar
62 napja | 2019. 03. 24. 00:59:55
#
@patrikkkk: Mostmár lett 12gb ramom mostmár normálisan fut 8al nagyon szaggatott :D
patrikkkk avatar
61 napja | 2019. 03. 24. 03:06:46
#
@promaci: Nemértem :D Nálam minden király volt.. Igaz csak béta de akkor is jó volt :) Mindegy jó játékot! :)
promaci avatar
56 napja | 2019. 03. 29. 12:45:25
#
@patrikkkk: hát nekem 8-al 4,5gb ramot evett ram meg 85-90%on volt :D így 12-vel eszik 5gbot is de persze márcsak 60-70 körül van a ram használat de viszont a mappot még mindig nem tölti be rendesen :D futok és útközbe tölt be néha dolgokat XD
kergebeeka avatar
68 napja | 2019. 03. 17. 20:40:02
#
Sziasztok.én az első küldetésben ezt kapom meg minden alkalommal:
Unknown file version elérési út és D3dComplier_47.dll
találkoztatok ilyen jelenséggel?
Azóta ráolvastam a gugliban,de semmi,mostanra már a betöltő képernyőn kifagy,vagy jobb esetben kidob asztalra.
no avatar
68 napja | 2019. 03. 17. 21:31:31
#
@kergebeeka: játék reinstall és directx újratelepítés javasolt, esetleg vga driver frissítés.
Andor1997 avatar
68 napja | 2019. 03. 17. 22:20:06
#
@kergebeeka: Directx újratelepítés kell.Bár furcsa ,hiszen ezt fel kellene telepítenie.
rened avatar
68 napja | 2019. 03. 17. 23:32:08
#
@kergebeeka: Detto. Dx12 alatt stabilabb fps, de ezt kapom. Dx ujratelepites jatek mappajabol nem segitett. Most dx11 medium presettel mukodik, de nem az igazi.
kergebeeka avatar
67 napja | 2019. 03. 18. 21:46:54
#
@rened: Üdv.na azóta átmentem minden reinstallon,most már a :tobii_gameintegration_x64.dll fájlal van gongja,ubisoft fórun azt az egyszerű választ kaptam,töröljem ki a fájlt :D de akkor meg el se indul még a betöltö képernyő sem,csak villan egy fekete képernyő és folytathatok mindent az asztalom,remek.
no avatar
67 napja | 2019. 03. 18. 23:26:52
#
@kergebeeka: Vas és op rendszer megfelel a minimum követelményeknek? Uplay reinstall volt? Külön kézzel a telepített div2 helyen a Tools mappából a cuccok felpakolva?
rened avatar
63 napja | 2019. 03. 22. 21:55:46
#
@kergebeeka: Szia!

Vegre visszaraktam a +8gb ramot es nem dobott ki dx12 alatt. (10percet teszteltem kb)
nagytibi avatar
68 napja | 2019. 03. 17. 13:35:20
#
Hello gamerek,
Mivel az első rész nagyon gyerebe volt, ezért persze ezt is megvettem. Tegnap nem volt lehetőségem rá, de most igen. Épp most tölti le. Első tapasztalatok? Milyen a gamma? Hasonlít az első részre? Mindenhol azt olvastam, hogy sokkal több és nagyobb a tartalom. Hát abból soha nem elég :-)
R3dLinE avatar
69 napja | 2019. 03. 16. 10:39:48
#
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy minden átvezető videó bugosan jelenik meg. Legújabb nvidia driver, illetve egyébként is jól fut, minden egyéb dolog rendben van. Gépem ott van a profilomon, aki nem akar kattintani, 2080Ti, 32GB RAM, i7 6800k nagy vonalakban. A játékot csak a fő monitoron futtatom, 1440p-ben.

prohardver.hu/dl/upc/2019-03/339148_tom_clancy_s_the_division_r_22019-3-15-13-56-9.jpg

Köszönöm előre is a segítséget! :)
wiza avatar
69 napja | 2019. 03. 16. 11:31:46
#
@R3dLinE: Hasonló a konfigom nem tapasztaltam semmi ilyet
4K ban nem vagyok biztos ,hogy meglenne a 60 FPS fixen ami meglep mert inkább érzem elnagyoltabbnak ezt a grafikát az első részhez képes
www.kepfeltoltes.eu/images/2019/03/961benchmark_20190313_15h.png
Fecko_78 avatar
67 napja | 2019. 03. 18. 17:10:25
#
@R3dLinE: Nálam a WIN 10 frissítése óta rendbejött a hang.
Állítólag vga problémákat is javít az update.
Csak ki kellett kapcsolnom a 30 napos frissítési késleltetést.
KING MONROE avatar
70 napja | 2019. 03. 15. 22:25:24
#
Megvéve, graf kimaxolva...hasonló az első részhez a grafika de itt is mint ott is nagyon szép :o
A játék első próbára jó volt csak kicsit beszartam mivel minden ment csak a hang nem XD
Akinek fellépne a probléma az a Windows hangbeállitásoknál a Sound Control Panelen belül az Advanced fülnél állitsa a hangot 24 bit, 48000 HZ-re. Lehet csak nálam van ez, viszont más beállitáson egyáltalán nincs hangja a játéknak nálam :/
wolf0914 avatar
70 napja | 2019. 03. 15. 21:17:11
#
The Division 2 Private Beta|MAX SETTINGS| i7-7700K,GTX 1080Ti,32GB RAM

https://www.youtube.com/watch?v=K9F66QMEo5w
Fecko_78 avatar
70 napja | 2019. 03. 15. 19:37:35
#
Akkor is érdemes megvenni, ha csak egyedül játszanám?
azaLeeRicks avatar
70 napja | 2019. 03. 15. 19:51:50
#
@Fecko_78: Hát a sztori az egyedül is élvezetes, de az end game az már szerintem csak csapatban.
Fecko_78 avatar
70 napja | 2019. 03. 15. 20:01:30
#
@azaLeeRicks: Köszi a választ! Akkor ez kimarad sajnos....
Törölt hozzászólás
19ati93 avatar
70 napja | 2019. 03. 15. 18:28:50
#
@wiza: ha tényleg ilyeneket csinál akkor irj moonw-nek privátot az egyén nevével és kirakja az oldalról
azaLeeRicks avatar
70 napja | 2019. 03. 15. 18:44:35
#
@wiza: Mindent IS ellopok. Csak szimplán töröltem, mert már nem keresek játékosokat egyelőre, összejött pár. Ne haragudj, hogy te már nem fértél bele, nem gondoltam, hogy beletaposok a lelkedbe. Próbáld meg feldolgozni.

Szerk.: Amúgy miből jutottál arra, hogy "acc tolvaj" a kis retek ? :D
wiza avatar
70 napja | 2019. 03. 15. 18:53:04
#
@azaLeeRicks: Tőled elnézést kérek ,de fura volt hogy nem válaszolsz csak törlöd a kérést azt hittem menekülsz ki írtam ide a nevem ma jöttem haza azt e-mailomba jelszó cserekód megerősítések voltak.

Elég lett volna annyit írni már megvagyunk nem értem miért kellet azt a hsz-t törölni...
azaLeeRicks avatar
70 napja | 2019. 03. 15. 19:02:11
#
@wiza: Semmi gond, a felvetést megértem, csak a hangnem nem volt az igazi. A Uplay viszont email alapján azonosít, nem felhasználónév alapján. Olyan helyen keresgélj, ahol kiadtad az emailedet.
wiza avatar
70 napja | 2019. 03. 15. 19:09:08
#
@azaLeeRicks: Ez az e-mail cím már kb 25 éves
wiza avatar
70 napja | 2019. 03. 15. 22:56:23
#
@azaLeeRicks: Ezt mondtam....
www.kepfeltoltes.eu/images/2019/03/316tertter.png
Ficsur avatar
71 napja | 2019. 03. 14. 21:36:04
#
Sziasztok! Hány giga a játék, mert az egy terás winyóm majdnem tele van! 60 giga elég neki?
wiza avatar
71 napja | 2019. 03. 14. 21:48:51
#
@Ficsur: 43,6 Gb nálam
Ficsur avatar
71 napja | 2019. 03. 14. 22:31:58
#
@wiza: Köszi szépen a választ! :)
Törölt hozzászólás
Unstoppable avatar
72 napja | 2019. 03. 14. 00:35:19
#
Gyönyörűen fut, és a játék is gyönyörű B-) Igen valóban hasonlít az első részre, de sokkal kiforrottabb, stabilabb, és ami a legfontosabb hogy 10x annyi tartalom és tennivaló van benne már most XD Az egyetlen szembetűnő hibája az egyhez képest hogy nem jött steamre....X-( 8-)
patrikkkk avatar
70 napja | 2019. 03. 15. 09:50:52
#
@Unstoppable: Még nálam is ment ultrán 1080p-ben :D Igaz csk bétán játszottam de király volt :)
hellblazer17 avatar
73 napja | 2019. 03. 12. 23:00:31
#
Ha esetleg valaki klánt keres, megalapítottam a HungarianAgents klánt.
fefe1990 avatar
78 napja | 2019. 03. 08. 00:24:01
#
Sziasztok

Ezt szerintetek mért írja ki mikor meg akarom venni a játékot?

Your shopping cart cannot currently be ordered since one or more of the products in your cart has an invalid price or is not available in the requested quantity. If you have any questions, please contact customer service.
no avatar
77 napja | 2019. 03. 08. 19:06:41
#
@fefe1990: Nekem ugyanezt írja napok óta és hallottam már mástól is!
Uplay kliens törölve,újra telepítve és dettó!
Passz!

Végül innen tudtam megvenni!:https://store.ubi.com/ie/tom-clancy-s-the-division-2-tm----gold-edition/5b06a3994e0165fa45ffdce1.html
AMDMonsteR avatar
73 napja | 2019. 03. 12. 08:38:06
#
@fefe1990: Nem tudod megvenni, amíg nem jelenik meg, csak a delux vagy gold vagy akármilyen edition-t. Majd 15-én meg még tudod rendelni.
Mivel az üzenet is úgy szól, hogy nem érvényes még az ára, vagy egyenlőre nem érhető el a rendelni kívánt mennyiség, gyanítom, hogy egészen egyszerűen az a helyzet áll fönn, ami teljesen normális. Nem tudod megvenni amíg meg nem jelenik....
no avatar
73 napja | 2019. 03. 12. 22:32:45
#
@AMDMonsteR: Én meg tudtam venni a STANDARD EDITIONT még 03.08-án és miután előzetesen le is töltöttem az ajándék játékkal is tudok már játszani!

Link az előző hozzászólásomban!

Megnéztem most is lehet vásárolni bármilyen változatot a linken!
wiza avatar
73 napja | 2019. 03. 12. 22:59:03
#
@marky1970: Most is tudsz vele játszani ??? Ez mit jelent "ajándék játékkal"?
no avatar
73 napja | 2019. 03. 12. 23:23:37
#
@wiza: Ha előrendeled a The division 2 valamelyik változatát 03.14. éjfelig akkor választhatsz 3 ajándék játék közül a Uplayen./Ghost Recon Wildlands,Far Cry Primal,Watch Dogs 2/
Ha letöltöd előzetesen a TD2-t akkor már tudsz játszani az általad választott ajándék játékkal is,egyébként csak 03.15.-én!
wiza avatar
73 napja | 2019. 03. 12. 23:27:20
#
@marky1970: Play Early from March 12th (on Phoenix, Dark Zone, Ultimate and Gold editions

Akkor ez mi? tudok játszani ma is már vagy nem..
no avatar
73 napja | 2019. 03. 12. 23:30:29
#
@wiza: Ha Gold vagy Ultimate Editiont veszel akkor már tudsz játszani ma reggel 00.01-től!

Kis segítség:https://prohardver.hu/tema/the_division_2_pc_xo_ps4/friss.html

Olvasd el az összefoglalót!!
AMDMonsteR avatar
73 napja | 2019. 03. 12. 23:05:58
#
@marky1970: Én a standard-et ugyan ezzel a fentebb említett hibával nem tudtam megvenni. Ellenben a fullos változatot igen.
no avatar
73 napja | 2019. 03. 12. 23:28:55
#
@AMDMonsteR: Az általam linkelt oldal az a Uplay INTERNATIONAL oldala,innen tudtam megvenni a STANDARD EDITIONT amit egyébként most is enged!
A saját Uplay fiókomból én sem tudtam megvenni ,ugyanazt írta amit nektek!
no avatar
82 napja | 2019. 03. 03. 19:44:07
#
Érdekes olvasni a kommenteket.

Nekünk játékosoknak soha, semmi sem jó. Ha kijön egy folytatás ami túl eltér, mint pl a Mass Effect 1 és Mass Effect 2 közötti váltás a harcrendszerben, akkor az a baj, ha nem változik semmi, akkor meg az, mint ahogy a COD MW1-2 után az MW3-at már csak mappacknak gúnyoltuk.

Véleményem szerint ez, már amennyi a két bétából látszott, se nem egyik, se nem másik. Az, hogy a harcrendszer nem változott, az csak jó. Az, hogy van egy újabb terület ami kb akkor amint a Divison 1 esetében, szintén rendben van. Ezek mellett tovább vitték kicsit a Division 1-ben is jelen lévő random eventeket, ami nem baj, ha finomítanak rajta, mert még a mostani bétában is volt hogy a szomszédos random eventről bejöttek az ellenfelek. Még több farmolás lesz a settlementek fejlesztése, de lesz jutalma is. DZ működésével továbbra sem értek egyet, így az a rész nem is érdekel.

A specializált karakterek nem rosszak, bár nekem a Mass Effect 2-t idézte a spéci fegyver+lőszer párossal.

A bemutatott lvl32-es insta számomra egyedüli nehéznek bizonyult, de társsal már rendben volt, kellően nehéz volt hogy kihívást jelentsen, de ne legyen teljesíthetetlen.
Viszont itt is "kreatívan" oldották meg a nehezítést: túlnyomórészt hatalmas HP-val és sebzéssel és kis részben taktikával. De tény, hogy több taktikát láttam abban az instában az ellenfelek részéről, mint anno a Division 1 esetében. És aktívan használták a skilljeiket is, szóval kellemes ellenfelek voltak.

Szintén nagy "kreativitás" a meglévő insta újrahasznosítása, hiszen normál menetben le lehet nyomni normál és hard fokozaton is, de lehet lesz majd legendary szintje is. ÉS erre rátettek még egy lapáttal, hogy nem a megszokott ellenfelek lesznek benne. Ami érdekes megoldás, más játékban eddig nem nagyon találkoztam ilyen megoldással, de másfelől meg nem tetszik, mert bár mennyiségileg több lett tőle a tartalom, de nem lett tartalmasabb.

És ami nem tetszett:
- előző bétában kollégának megjelent a fehér képernyő bug. Mostani bétában nekem.
- első nap jól ment a játék, második naptól hatalmas teljesítmény csökkenés volt, rendszertelenül kidobált, és volt egy olyan szintű fagyás is, hogy teljes géprestart kellett, mert nem lehetett kilőni sem a beragadt folyamatot
- egyik bétát sem bírták ki szerverkarbantartás nélkül - mi lesz a teljes verzióban? 3 naponta szerverkarbantartás?

Első kettő miatt nagyon megfontolom a vételt. Ellenben az első résszel, amit az open béta hatására zsákoltam be, mert az meggyőzött róla hogy jó lesz. Itt ez nem történt meg.
Twist avatar
75 napja | 2019. 03. 11. 01:03:48
#
@Palanova: A bétákkal kapcsolatban messzemenő következtetést nem érdemes levonni a teljesítmény és bugok tekintetében, hiszen lássuk be: pont ez a béta lényege, hogy a megjelenés előtt ezek felszínre kerüljenek. A szerverkarbantartás dettó, folyamatosan - volt időszak, hogy naponta kétszer - rakták fel a bétára a patch-eket, hogy teszteljék a változtatásokat is, nyilván a szerver oldalon is ment a kísérletezés.
Sokan összekeverik sajnos a béta tesztelést az ingyenes trial-al.
no avatar
74 napja | 2019. 03. 11. 05:44:18
#
@Twist: Szigorúan véve igazad van. De ne feledjük a készítők-kiadók is előszeretettel trükközgetnek a megnevezésekkel, lásd béta-early access-demo, stb...így a megnevezéseket úgy használják, hogy őket a legkisebb felelősség terhelje.

Demo nélkül nehéz kipróbálni egy online terméket vétel előtt. Pénzvisszafizetéses 2 óra kb semmire sem elég. Jelenleg a fehérképernyő hiba nálam a 3. instában jelentkezett ami bőven két órán túl van. És az sem garancia semmire, ha ott nem lenne, mert kollégának meg az első instában volt ugyanaz a hiba négy hete.

Free trial a Division 1-ből a megjelenés után kb 6 hónappal volt az első, amikor a létszám kezdett csökkenni. Egy online játékot remek lehet csökkenő játékosszám után kipróbálni, valóban remek élmény lehet.

Tehát nehéz máshol kipróbálni, az elérhető lehetőségek hiányában, így marad az open béta.
A béta az béta, nem kész termék.

Csakhogy.

Négy héttel a megjelenés előtt masszív teljesítménycsökkenés és fehér képernyő hiba, több mint aggasztó.
Két héttel a megjelenés előtt a fehér képernyő hiba még mindig benne van, ráadásul egy open bétában amit jó eséllyel az is kipróbál aki meg sem akarja venni a játékot.
Lehet állítgatni kliens és szerver oldalon, de nem biztos hogy ezt egy open béta ideje alatt kell megtenni. Az olyan hatást kelt hogy lövésük sincs mit csinálnak, csak próbálkoznak, találgatnak, mint a kontár szaki akármelyik szakmában, plusz hogy az online játékuk nem bír ki három napnyi folyamatos üzemet. Mindkettő lehetőség nagyon problémás.

Véleményem szerint ezeket a bétákat elsiették, nem is kicsit. Ilyen hibákkal közzé tenni nem lett volna szabad.
De ilyen hibákkal megvenni sem fogom a megjelenéskor. Majd ha olyan kollégától hallom vissza, aki bétázott, hogy a fehér képernyő hiba nála nem jelentkezik, akkor esetleg.

Értem, hogy neked tetszik a játék, de a hozzászólásaid nem fogják megváltoztatni amit tapasztaltam. És azt tapasztaltam hogy ez még nagyon nincsen kész.
Igen, javítottak rajta a két béta közötti két hétben, de nem eleget ahhoz, hogy ezek után megelőlegezzek nekik 60€-t hogy:
- persze, tökéletes lesz az indulás, és
- a játék is hibamentesen jelenik meg
Twist avatar
74 napja | 2019. 03. 11. 21:37:20
#
@Palanova: Félre értesz. Én nem a Division 2-t védem. Ha valami egy bughalmaz, akkor az egy bughalmaz. Én magát a béta tesztelést védtem. Ami, ha egy ideális világban élnénk, pont arról kéne szóljon, hogy kiderüljön mi hibás még, ami fejlesztés közben nem jött elő. Mert aki valaha is fejlesztett szoftvert, az tudja, hogy a felhasználó a leglehetlenebb helyzetekbe képes vinni egy programot, amire talán senki sem gondolt volna.
Az viszont tény, hogy két héttel a megjelenés előtt, egy open bétának már inkább csak a finomhangolásról kéne szólnia, ctd, vagy fagyásoknak már egyáltalán nem szabadna előfordulniuk.
no avatar
73 napja | 2019. 03. 12. 07:18:36
#
@Twist: Teszteltem már pár bétát, így erről az oldaláról képben vagyok a szoftverfejlesztésnek.
Ezért is írtam hogy ez a Division 2 szerintem elhamarkodott. Ebben persze benne lehet a kiadó döntése is, nem csak a fejlesztőké. De a mostani problémáimért mindkét "csapat" felelős.

A Subnautica Below Zero-ban is benne vagyok nyakig, és látom hogy zajlik a fejlesztése, még ha nem is testközelből. És nem béta néven fut már, hanem EA, pedig ott is bőven vannak még hiányosságok, mind a grafika, mind hang és tartalom terén, de ekkora bakikba ott nem futottam bele. És messze nem 60€-s címről beszélünk két héttel a megjelenése előtt, hanem egy 17€-sról kb 7 hónappal a megjelenése előtt.
sunny474 avatar
82 napja | 2019. 03. 03. 18:31:02
#
Őszintén minimális gameplayt láttam az 1ről is, viszont most, hogy ezt sikerült kipróbálni open beta keretében egészen tetszik, kérdés mennyire kötne le, szerintem ez a looter shooter dolog idő után igencsak monotonná válik. Ami engem bosszantott a rengeteg crash, főleg ha kicsit tovább afkolok akár safe zoneban, vagy töltésnél leggyakrabban. Annyi, hogy a játék nincs SSD-n, fórumokat olvasva kikcsapoltam minden OSD monitor programot, még a G-sync et is. Ez javított rajta remélem másoknak is segít, de azért szerintem ez elég gáz tekintve, hogy kb 10 nap múlva official kéne megjelennie. Futni szépen fut, relatíve stabil fps-el de még azért ezt is hozzátenném hogy 1080p high+-on indokolatlan memóriát zabál.. kb 7 GB VRAM / 10+ GB RAM(rendszerrel együtt), ennek ellenére hanyatt nem estem a grafikától.
no avatar
82 napja | 2019. 03. 03. 07:56:12
#
Jó hogy van béta így nem buktam el a vétel árat biztos hogy nem fogom megvenni az elsőt megvettem anno az nagyon tetszett de itt semmi változás.
johnny632 avatar
82 napja | 2019. 03. 03. 10:12:13
#
@gyepmester34: Első rész mindenkinek jobban tetszik, de szerintem ez se rossz. Múltkor volt egy kis alfa amit én is toltam, hát tele hibával és bugokkal. Itt bétánál már látszik, hogy nincs annyi hiba. Szerintem én megveszem és végignyomom.
Mondjuk az első részben annyit elszúrtak, hogy a dlc-k annyira nem lettek jók szerintem. Majd kivi leszek ehhez miket adnak majd ki.
MariusHuN avatar
82 napja | 2019. 03. 03. 12:09:10
#
@gyepmester34: Én nekem is az első jobban tetszik de azért ez a része sem lett rosszabb mint az 1 csak nem fogott meg engem sem de lehet a későbbiekben ki fognak adni valamit ami miatt én is meg veszem de most így a megjelenéskor nem fogom


Lite versions: