header
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla cover
Megjelenés: 2020. November 10.
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Kiadó: Ubisoft

Assassin's Creed Valhalla gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Ryzen 3 1200 - 3.1 Ghz / i5-4460 - 3.2 Ghz
RAM:
8GB (Dual-channel mode)
GPU:
AMD R9 380 - 4GB / GeForce GTX 960 4GB
DX:
DirectX 12
OS:
Windows 10 (64-bit only)
STO:
50GB HDD (SSD Recommended)
RES:
Low preset, 1080p, 30 fps

Ajánlott gépigény:

CPU:
Ryzen 5 1600 - 3.2 Ghz / i7-4790 - 3.6 Ghz
RAM:
8GB (Dual-channel mode)
GPU:
AMD RX 570 - 8GB / GeForce GTX 1060 - 6GB
DX:
DirectX 12
OS:
Windows 10 (64-bit only)
STO:
SSD (50GB)
RES:
High preset, 1080p, 30 fps
NOTE: Requires GPU with DirectX 12 (Feature Level 12_0) support

| Recommended (High preset, 1080p, 60 fps):
Processor (AMD / Intel): Ryzen 7 1700 - 3.0 Ghz / i7-6700 – 3.4 Ghz
RAM: 8GB (Dual-channel mode)
Video Card: AMD Vega 64 - 8GB / GeForce GTX 1080- 8GB
Storage: SSD (50GB)
Operating system: Windows 10 (64-bit only)
DirectX Version: DirectX 12
Additional note: Requires GPU with DirectX 12 (Feature Level 12_0) support

| 2K (Very High preset, 1440p, 30 fps):
Processor (AMD / Intel): Ryzen 7 2700X - 3.7 Ghz / i7 - 7700 – 3.6 Ghz
RAM: 16GB (Dual-channel mode)
Video Card: AMD Vega 56 - 8GB / GeForce GTX 1070 - 8GB
Storage: SSD (50GB)
Operating system: Windows 10 (64-bit only)
DirectX Version: DirectX 12
Additional note: Requires GPU with DirectX 12 (Feature Level 12_0) support

| 2K (Very High preset, 1440p, 60 fps):
Processor (AMD / Intel): Ryzen 5 3600X - 3.8 Ghz / i7 – 8700K – 3.7 Ghz
RAM: 16GB (Dual-channel mode)
Video Card: AMD RX 5700XT – 8GB / GeForce RTX 2080 S – 8GB
Storage: SSD (50GB)
Operating system: Windows 10 (64-bit only)
DirectX Version: DirectX 12
Additional note: Requires GPU with DirectX 12 (Feature Level 12_0) support

| 4K (Ultra High preset, 2160p (4K), 30 fps):
Processor (AMD / INtel): Ryzen 7 3700X - 3.6 Ghz / i9 - 9700K – 3.6 Ghz
RAM: 16GB (Dual-channel mode)
Video Card: AMD RX 5700XT – 8GB / GeForce RTX 2080 - 8GB
Storage: SSD (50GB)
Operating system: Windows 10 (64-bit only)
DirectX Version: DirectX 12
Additional note: Requires GPU with DirectX 12 (Feature Level 12_0) support
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Towers of AghasbaElden: Path of the ForgottenDeep Dungeons of DoomSword Art Online: Hollow RealizationAtlas FallenQuote
Hozzászólások: 1 891
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyuri191 avatar
Miért van itt az a hiba jelenség hogy ha be megyek egy bokorba legyen az bármilyen bokor vagy füszáll amint kijövök belöle ugyan úgy hallani lehet a bokor hangot mintha még mindig benne mozognék és idegesitö igy zörgö hangal játszani és ha megint visza megyek egy bokorba és kijövök egyre hangosabb lesz a zörgés van valami megoldás erre?
0
0
0
0
💬 2
Dwight Schrute avatar
@gyuri191: Ez lehet megoldaná a problémádat: [LINK]
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Dwight Schrute: Köszi probáltam de nem segit úgyan ugy csinálja mindegy feladtam azért köszi
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
Ez a rész hatalmas csalódás még az Odyssey elment de itt már nagyon lapos unalmas az egész, közel sincs olyan hosszú mint amit írnak róla mivel tele van szöveggel, menj ide menj oda utazz ide utazz oda sok értelmetlen fecsegés addig még élvezhető amíg el nem kezdődik Anglia része onnantól beszélj ezzel aztán azzal fölöslegesen elnyújtott arra jó, hogy nézzed a sok fecsegést végig valahogy aztán az életben többé elő ne vedd, az Originst már háromszor végigjátszottam minden percét élvezem a mai napig ez teljesen az ellenkezője szerintem a legrosszabb az egész szériában.. erről ennyit. 😕
2
1
0
0
DoggyDog avatar
Érdekes eddig mindig csak belekezdtem a játékba, de soha nem töltöttem el vele huzamosabb időt...most valahogy úgy adta, hogy semmi konkrét játék nincs, amivel játszanék és mondom, megint adok neki egy esélyt. Behúzott érdekes módon a játék. Már beletoltam 6 órát, szinte észre se vettem, hogy már ennyit beleraktam, mert akkora a térkép, hogy mindig van hova menni vagy csinálni valamit a fő sztori mellett is. Pozitív csalódás számomra ez a rész, persze teljesen úgy álltam neki, hogy nem mint egy AC rész, hanem , mint egy külön játék, aminek azért AC a címe. Látványra baromi szép, optimalizálással sincs semmi probléma. Játékmenet meg olyan amilyen. Lehet benne darálni, de kis taktikázás is belefér néha. Amúgy nem egy "bonyolult" túl gondolt harcrendszer, csak "csapkodsz" azt lesz valami...érdekes módon az Assassins-kodást, mintha nem annyira preferálná a játék, hanem inkább a durr bele bumm harcokat. Ezt arra értem, hogy többször próbáltam lopakodva becserkészni az ellenfeleket, de a játék valahogy, mindig azt akarta, hogy inkább harcoljak meg velük szemtől-szembe. Ezt végigtolom mindenképp mostmár, bár néztem baromi hosszú játék. De a legközelebbi játék számomra a Lords of the Fallen lesz, addig talán végigtudom tolni.
0
0
0
0
💬 1
downuser avatar
@DoggyDog: Amikor eljutsz a Helheim kiegészítőig, na ott hatszor meg fogod gondolni hogy mivel-kivel harcolsz és merre mész 😁😂
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Szerintem ez a leggyengébb a három új epizód közül, hosszú komment lesz.

A véleményem első építőkockája egy teljesen szubjektív preferencia, számomra ez a viking setting fele annyira sem izgalmas mint az ókori Hellász vagy mint az egyiptomi új birodalom. Egyszerűen az utóbbi 10-15 évben annyira mainstream ez a metál, rockos, hörgős romantizált vikingezés, hogy egy teljesen átlagos, profit reményében elkészülő bármilyen alkotás nagyjából ugyanarra a sémára épít, valami varázsló vagy látnok bemutatja a főhősnek az utat mindenféle jóslatokkal és víziókkal, a protagonista ezt vagy nem fogadja el vagy csak szimplán elsőre nem tud vele azonosulni, majd csodák csodájára mégis igaznak bizonyul a jövendölés és a karakterfejlődés kimerül annyiban a végére, hogy az alapvető viking jelleme ellenére a saga elején még némileg empatikus és érzésekkel rendelkező karakter a végére egy kihűlt, gyötrelmeken átesett terminátor lesz. Ennyi. Dióhéjban pont ugyanez a TV-s sorozat is csak más a szereplők neve. Már ahol más ugyebár. Nem véletlenül van évszámokban pont oda pozicionálva a játék amikor is esélyünk lehet találkozni a Lothbrok familiával, a marketing gépezet egyik kulcsfontosságú fogaskereke, nem is kell a találkozásra sokat várni, rögtön lehet akár az első fejezet is angliában de legrosszabb esetben is a második.

Maga a settingel való problémám nem is ez, hanem, hogy miért pont Anglia. Mi a fene lehet a pestis tépázta, sötét, ködös, dohos koraközepkori angliában olyan szép, első végigjátszásnál meghökkentő, de annyira, hogy 5 percenként veszed elő a fotómódot a polygon számokon kívül? Mert azt aláírom textúrák szintjén a Valhalla a legszebb ez nem vitás, sőt a növényzet sűrűsége és miegymás is magasabb szintet képvisel mint korábban de maga a kor és a hely ami kivégzi azt ami vizuálisan az előző kettőt must have címmé tette, a gyönyörű és érdekes, minden apró részletében kincset rejtő ábrázolást. Kőtégla épületek és fakunyhók szalmatetővel, kis túlzással körülbelül ennyi amit fel tud mutatni ha a művésziességről van szó. Azért ez nem éppen egy autentikus egyiptomi írásképeket tartalmazó templom homlok fala vagy egy ötven méterről is jól felsimerhető korinthoszi oszlop, bár lehet csak én szerettem a művészettörténet tantárgyat a kelleténél jobban gimiben.

A főhős, Eivor. Egyszerűen nem szerethető. Nem lehet vele azonosulni. Az volt az érzésem vele kapcsolatban mindig, hogy azért van ott mert nyílván valakit irányitanom kell, hogy tudjak játszani a játékkal ne csak nézni. Nem kedves, nem humoros de ezzel szemben nem is feleslegesen erőszakos vagy teljesen hűvös, mindenből egy kicsi de pont emiatt igazából semmi. Az ő átlagos temperamentumából és abból az érzésvilágból amit megmutat a játékos felé nem tudom elképzelni, hogy ez a csóka felkel reggel, elhatározza, hogy most kifosztok egy kolostort ahol fegyverteleneket fogok lemészárolni kedvtelésből majd mézsörből addig iszom magam amíg el nem ájulok. A mellékküldetésekben gyerekeknek segít nem egyszer, ellene alapvetően teljesen védtelennek titulálható embereknek old meg problémákat, sőt akár együttérzést is mutat. Mindezt nem Norvégiában a hazájában hanem Angliában, ahol tudjátok, magasról kellene kakilnia mindenkire és aki nem barát az ellenség alapon kezelnie bárkit akit meglát és nem közülük való. Szerintem valahol még tiszteli is a keresztény kultúrát és a szászokat amivel baj nem is lenne, csak mondjuk nem az AC Valhalla nyitófelirat után kellene elkezdenie már 10 perccel. A TV-s sorozat is kva izgalmas lett volna ha Ragnar az első angliai partraszálláskor megkeresi a legközelebbi papot, hogy megkeresztelkedjen.

Gameplay vonalon szintén más mint a másik kettő, sajnos. Hova lettek a térképről a kérdőjelek, az XP-ért és más jutalmakért helyi feladatokat adó kastélyok, erődök, táborok, a kipucolható barlangok, a helyi település questboardja, a vérdíjak és miegymás? Vannak a kis arany pontok ami small chest bőrért meg vasért, ha szerencséd van akkor lesz benne supply is, van a kicsivel nagyobb arany pont ami lehet éppen fegyver, páncél vagy ugyanaz mint a kicsi csak több benne a cucc, esetleg új ability... persze mindezt nem tudod, hogy konkrétan miért is indulsz el csak ha mondjuk úgy 50 méteren belül értél, hogy nehogy véletlenül ki tudj hagyni ebből az ötmillió felszedhető bizbaszból egyet is mert látod előre, hogy nem fog kelleni és nem húzod vele az időt. Vagy vannak még a változatosság kedvéért ugyanebből a pontokból fehérek, lehet, hogy egy darab papírt kell kergetni egy nagyon idegesítően felépített pályaszakaszon vagy lehet római ereklye amit majd a faludban tudsz eladni vagy elátkozott terület ahol egyetlen jól irányzott nyíl a sátáni szimbólumra és kész, illetve van a kék pont ami vagy valami activity vagy mellékküldetés, és ennyi. Most ezekbe az aktivitásokba ne menjünk bele annyira, lehet rím párbajozni meg kockázni meg biztos van még valami amit most kihagytam és te csak abba tettél bele 50 órát tudjuk, de ezek sehol nincsennek az Odyssey tengeri csatáihoz csak, hogy egy példát említsek, ilyen tipikus filler hülyeségek megvoltak az Originsben is pl. a csillagkép keresgetéssel, mondjuk ott legalább még azt is hozzá tudták kapcsolni a sztorihoz némiképpen, hogy az arra szánt idődet ne érezd maximálisan ablakon kik*rtnak aminek semmi köze a játékhoz csak az open world műfaj megköveteli az ilyesmi contentet.

Lopakodni nem lehet és nincs is értelme, olyan módon közlekednek és látnak rá egymásra az őrök szinte mindenhol, hogy max egyet-kettőt meg tudsz ölni de utána vége az álcának, de amúgysem tennél ilyet mivel nyílt harcban hamarabb végzel a teljes helyőrséggel, plusz semmi negatív következménnyel nem jár a mások szeme láttára való gyilkolás mondjuk, hogy bountyt tesznek rád mint az Odysseybe.

Viszont, hogy ne csak szidjam a játékot vannak benne jó és ötletes dolgok is. Tetszik ez az új loot rendszer, hogy nem kell tizenöt percenként az inventoryba matatni, hogy vajon lootoltam e jobb cuccot mint ami rajtam van vagy, hogy a mellékküldetést adó karakterek nem látszanak okvetlenül mindig a térképen és úgy általában egy fokkal maga a játékot ami körülveszi aura, egyszerűen nem tudom máshogy megfogalmazni, egy "jobban rpg" hatását kelti mégha amúgy nem is az, sőt... sőt. Illetve a városépítés és a jomsvikingekkel való "expedíciók" is ötletesek, azok tetszettek mint új játékmechankai elemek, de már mondtam korábban ezek az új dolgok egyszerűen képtelen pótolni azt az űrt amit a setting elvett a korábbi részekhez képest. Egy dark hangulatú RPG-t akartak, legalábbis is én ezt látom bele, mondjuk egy Dark Souls, Witcher, Elder Scrolls szerű valamit hangulatra csak azt nem fogták fel vagy inkább úgy mondom azt nem realizálták, hogy ahhoz, hogy ez működjön messzemenően sokkal árnyaltabb, önazonosabb és szimpatikusabb karaktereket kellene írni. Illetve itt is megfigyelhető az ami a Ubi összes játékában, hogy a karakterek nagyrésze egyszerűen autista főleg a mellékszereplők vagy a random karakterek a világban mert azt hiszik ez vicces, na ez egy dark RPG-be nem fér bele, hogy minden második AI-nak beutalót lehetne adni az elmegyógyba, az Odysseybe ez elment, de az egy alapból könnyedebb hangulatú, nem a különböző mitológiákat ennyire komolyanvevő(-nek beállított) játék.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok nekem a tört verzióval van egy kis gondom ugyanis nekem 5-szö 6-szor kell elinditani hogy egyszer működjön ugyan is rákattintok bejön az indítási kép egy olyan fél percig mutatja és leáll na és ezt csinálja 5szö 6ször mire elindul tud valaki segíteni ebben ?
0
0
0
0
💬 4
kovb677 avatar
@Feri28: Vedd meg ubisoftconnecten.
0
0
0
1
Pokman avatar
@Feri28: Virágbolti verzióval vannak gondok és legyünk őszinték, ez a játék már cseppett sem drága, jelenleg Epic-en a complete edition 30 euró és standard 15 vagy 20, bár nem tudom az akció meddig tart. Ha van kuponod akkor még egy pár eurót megspórolsz
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@Pokman: Mindenféle akció nélkül pedig 11.80 amire nagyon egyszerű még -8%-ot szerezni enebán ha valakinek nincs ellenére a szürke piac.

Én tavaly vettem meg Epicen karácsonyi akcióba azt hiszem valami 4000 forintért, inkább kifizetek ennyit mint, hogy kínylódjak az ekkora és ilyen összetett játékok tört verzióival.
0
0
0
0
Pokman avatar
@MrPAYER: Én még tavajelött vettem meg complete editiont 40 euróért (teljes ára 155 volt), ami season pass-el és mindennel együtt volt, még az összes jövőbeli DLC is beletartozott. Azt hiszem siege of paris akkor még nem is volt de amint megjelent nekem egyből elérhetővé vált. Ubi és epic elég jó akciókkal szokott jönni 1-2 éves játékokhoz, sokszor 60-80%, annyiért meg a hülyének is megéri. Persze vannak akik még nem dolgoznak és olyan szülei vannak hogy még ingyen sem fogadnák el, ezt megértem, de legyünk őszinték, egy ilyen játékért 10-20 eurót csak ki tud adni egy rendesen dolgozó ember.

És mint mondtad, steamhez ott a szürke piac, én cdkeys-en vettem meg Forspokent megjelenéskor fele árért, az már más kérdés hogy annyiért sem érte meg 😂
0
0
0
0
Liptik avatar
Na elkezdték fordítani ezt is.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
Az Assassin's creed Valhalla mindig újra indítja a gépet amikor az elején ahoz a jelenethez ér, hogy az angol lovag átadja Eviornak az assassinok fegyverét a csukló tört.
Mi lehet a baj?
Köszönettel: Zsolt
0
0
0
0
Liptik avatar
Most találkoztam Basim-mal.
0
1
0
0
💬 1
Liptik avatar
Áéítólag még egy frissitést fog kapni.
0
0
0
0
no avatar
Én most telepítem. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz maga a játék, mivel még nem játszottam vele, csak végigjátszásokat néztem néha belőle, egy-egy részletet. Az meg persze másabb, mintha saját magad tolod a játékot.

Kicsit csodálkozom rajta, hogy minimum és ajánlottnál is 8GB amit ír a játék, ugyan akkor a 4GB-os VGA is elég baráti hozzá. Inkább ez egy CPU kihegyezett játék, ahogyan én látom. A minimum megvan hozzá, de az ajánlottnál már oda rakja a sárga X-et. Kíváncsi leszek, hogy hogyan produkál majd a játék élesben. (Mondjuk, persze hogy sárgával jelöli, amikor az FX-8320 sem mai darab CPU már. :"D)
0
0
0
0
💬 4
downuser avatar
@Skin982020: Ahogy tapasztaltam inkább SSD az, ami nagyon kell neki, HDD-re nem érdemes telepíteni.
0
0
0
0
no avatar
@downuser: Igen, SSD-n nyilvén mégjobb lehet, már csak a loading time miatt is és az olvasás miatt is, de ahogy én próbáltam HDD-n, nincs rá panaszom igazából. Szerintem a loading time még minding hihetetlen, hogy ennyi idő alatt betölt HDD-n egy ilyen játék. Ha majd legközelebb építek setupot, vagy bővítem ezt, mindenképp megfogom nézni, hogy mit produkál a játék SSD-n, mert ezek után már kíváncsi vagyok rá.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Skin982020: HDD egy kattogós lassú akadozó akármi, m.2 ssd és hdd között ég és föld különbségek vannak
0
0
0
0
kovb677 avatar
@downuser: 2022-ben már a HDD felejtős játékra minden másra jó
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni hogy ezen a gépen hogyan futna a játék?
CPU: Intel I3-4170
GPU: Radeon RX 580
RAM: 16GB
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Jani_a_hegyrol: Procit nagyon kéri ez ide kevés lesz.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Köszi a választ :c
0
0
0
0
BellaCiao avatar
@Jani_a_hegyrol: ide a CPU-d kevés lesz sajna :(
0
0
0
0
no avatar
Hello

3 napig tökéletesen futott a game most a cheking for updatesnél kilép a játék.
reinstal volt, nem oldotta meg. eredeti a játék, nem virágbolti verzió.
15 10400f GTX 1080 16GB ram. Valami ötlet lehet miért nem indul el a játék?
0
0
0
0
no avatar
nekem is eltudná vki küldeni a magyarítást? köszönöm szépen :)
0
0
0
0
💬 2
Liptik avatar
@matebabaja: Csak gépi magyarítás van még, de Facebook fiókkal van gépi magyarítás csoport, vagy a discordjukhoz tudsz csatlakozni. (Linket nem küldhetek a magyarításról, mert kitilthatnak a csoportból, ha megosztom)
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: beléptem ilyen csoportba de egyik link sem működik sajnos.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
NeluX15 avatar
@Aviator: Hali, vegyél fel discordon, ott elküldöm NeluX15#2576
0
0
0
0
kovb677 avatar
Sziasztok! Futna ultrán 1080p-be?
0
0
0
0
💬 7
TeKaZ3 avatar
@kovb677: Heyho!
Elfutni elfutna, de nem hozná szerintem a stabil 60FPS-t. Egy High-Medium beállításon szerintem van rá esélyed hogy smooth élményt kapj.

Itt van egy videó ami segíthet kicsit.


De hátha valaki tud még hasznosabb infókat!
0
0
0
0
Liptik avatar
@kovb677: Attól függ, hogy milyen FPS-el akarsz játszani. Maxon elmenne 60-al, de szerintem 144 FPS-el már nem.
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Nálam sincs 60 fps csak ritkán és nem hülyül be a játék akkor lemegy 20 ra is. 144 fps még a 6950 is kevés hozzá nemhogy a 3050.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Kings Bounty fan: nvidiánál van olyan kártya hogy 6950? :O
0
0
0
0
Liptik avatar
@kovb677: Majd csak lesz, ha tovvábra is úgy halad a szánolás.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Liptik: kikapcsolt ray tracing mellett gondoltam.
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
sziasztok melyik az a abilities amelyikkel ha megölöm az ellenséget automatikusan vissza adja pl nyil vessző vagy nem kell loot-olni!
0
0
0
0
💬 4
mata1093 avatar
@KrisztianRikardo: Ha jol emlekszem ez nem Ability hanem Skill fanal van vlhol.
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
@mata1093: Azt nem tudod véletlen kb merre?
0
0
0
0
cey85 avatar
@KrisztianRikardo: [LINK], [LINK], [LINK] Ezek azok. Remélem segít.
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
@cey85: Köszönöm sokat segitettél
1
0
0
0
downuser avatar
Tegnap újra megnyitottam 3 hónap után. Leszedett valami 7giga frissítést, és csodák-csodájára visszakerültek az eltűnt rúnáim.

Nem tudom valaki más is tapasztalta-e a Ragnarök frissítés utáni vásárolt szettekből eltűnő rúnákat, de nekem most helyreálltak megint.
0
0
0
0
Liptik avatar


Királyul néz ki.
0
0
0
0
💬 2
MrPAYER avatar
@Liptik: Egyáltalán nem tetszik, főleg ezzel a Conan Exiles szerű shaderekkel. Alapból japán szerintem nem illik az egész sorozathoz, papír meg bambusz házakon furán nézne ki a parkour.

Bár tudom sok keményvonalas' régi rajongó már ezer éve várja a japán settinget meg, hogy újra annyi legyen a harcrendszer, hogy négyen körbeállnak oszt' mikor az egyik meghal elkezd támadni a másik a többi meg várja a sorát.😂

Ja meg az utsó három ókori résszel "eltávolodott a sorozat" az igazi Assassinoktól, de majd japán hozná pont vissza ami földrajzilag a világ túlsó fele. Ott aztán rengeteg dolga akadna a templomosoknak ereklyéket kutatni és hatalmába keríteni a népet, mikor később lett japán része a világtérképnek meg köztudatnak mint az amerikai kontinens.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@MrPAYER: Huh. Hát nem tudom te mikben vagy, de Japán szétesése és a fejedelemségek hadakozása 1500 előtt kezdődött, az egyesítés és feudalizmus pedig 1600 körül indult meg.
Ennek bármelyik részébe be lehetne illeszteni egy eseménydús AC háttérszálat.
0
0
0
0
FRC45DX avatar
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy amikor elinditom a játékot elsötétül a képernyő és nincs kép, de megy a játék hang is van meg minden csak kép nem. Megoldásban kérnék segítséget
0
0
0
0
💬 1
botmunpls avatar
@FRC45DX: Hát, ilyen. Újra kell telepítgetni, aztán vagy jó lesz vagy nem.
0
2
0
0
Liptik avatar
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem se a görögös se ez nem AC, a 3 új AC között az Origins tetszik csak, jó ez jobb, mint a görögös, de ez is kezd egy kicsit felidegesíteni, hogy grándoljak minden szart, az Origins-be meg élveztem vele játszani. De lehet, hogy ez csak én vagyok vele így.
1
0
0
0
💬 6
Liptik avatar
@Ayistion: Mikkor jön már az Infinite? Abból van remény, hogy megint normális legyen a sorozat.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Liptik: Én úgy tudom hogy a reklám után.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Liptik: Nekem igazából mindhárom tetszett, de legkevésbé az origins. De csak a sivatagok monotonitása és sivársága miatt, meg a gyászoló apa szerepe nem jött át annyira.
De szerintem baromság hogy ne lenne AC egyik se.
Éppen ez volt a nagy kritika, hogy irányváltás kell a népnek, aztán megadták. Nekem tetszik.
Az origins neve magáért beszél, az odyssey pedig még az origins előtt játszódik, ezért nyilván nem lehet hagyományos értelemben AC, de bőven van benne a szellemiségről. Kronológiailag nyilván hülyén jön ki a 2 rész (de ez mondjuk az egész szériáról elmondható).
A valhallára tényleg rá lehet húzni hogy nem igazi AC, elvégre Eivor kimondja hogy ő nem a testvériség tagja, csak szövetségese, vagy akárhogy is legyen.
A grindolás tényleg kicsit soknak érződik néha, remélem azzal fognak valamit kezdeni, de tőlem negyedannyit se vett el az élményből, mint az optimalizálás gyengesége.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@botmunpls: Az AC1-el kezdtem a szériát és azóta mindet kivittem, igen olyanokat is mint a Liberation vagy Freedom Cry. Szóval szerintem tudom miről beszélek ha AC-ról van szó. Maga a gameplay az utóbbi háromba a legjobb, nekem ez az A-RPG stílus sokkal jobban bejön, több tíz órára le tud kötni a hatalmas világokkal, temérdek felfedezni valóval. Viszont a régebbiekben jobban működött szerintem a narratíva, mondjuk ez logikus egy 15 órás játéknál hogy feszesebb tempójú mint egy 200-300 órás, illetve nekem az átvezetők minősége nem tetszik mindig a három újvonalas epizódba, de ha picit megerőltetnék magukat ezt a legkönnyebb orvosolni szerintem.

Én igazából azt nem értem, hogy idáig miért nem csináltak a GTA 5 mintájára egy AC Online-t. Itt a Valhallába már van bányászat, raidelés ami egy dungeonözésnek felel meg viking stílusba, stbstb. Vagy ha nem is kell ekkora léptékű multis élmény akkor a Farcry-ok mintájára igazán rakhatnának bele egy legalább két fős coop-ot, még akkor is ha ugyanúgy csak alibi a second player mint az uborka minden játékába. Ezt sem értem amúgy, miért olyan nehéz ezekbe a párbeszédes cutscenekbe amik amúgy 10-15 ismétlődő animációból állnak és teljesen érzékelhető, hogy nem videó hanem engine-ből dolgozik, Eivor mögé odarakni még egy karaktert? Ha már Dag úgy is megy szinte mindenhova vele lehetne az is a coop partner karaktere, nem kell itt karaktergenerálót fejleszteni, csak lenne valami.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok! Csak én találkoztam olyan problémával, hogy random kidobál a játék? Eredeti a játék és a legfrissebb frissítés van a drivereken is :/
0
0
0
0
💬 3
mata1093 avatar
@PatrikVagyok: Helló!
Ez már a játék megjelenése óta probléma sajnos, van h óránként előjön de van h több 10 órán keresztül nem.
0
0
0
0
no avatar
@PatrikVagyok: Nálam is ez van dettó.
0
0
0
0
nagyattila94 avatar
@PatrikVagyok: Nálam is ez van,sajnos ez a ubifos játékok betegsége lag crash stb.
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
https://kepkuldes.com/images/b50ce08eacda67e05f8f6feeddb8544c.jpg

Nagyon jó lett a képe tetszik! Főleg hogy ló helyett lehet egy nagy farkast berakni. Király.
0
0
0
1
Liptik avatar
Az is tud játszani a Ragnarokos kiegel, aki még nem vitte ki a játékot?
0
0
0
0
💬 1
downuser avatar
@Liptik: Minimum 300-as szint felett kell lenned, hogy tudj rohangálni az új területen.
Viszont a játékbeállítások menüpontban beállíthatod, hogy veled egy szinten legyen mindenki, esetleg alattad néhány szinttel.
De ahhoz hogy el tudd kezdeni a Ragnarököt, kell az alapjáték, és "ki kell vinned" az alapjátékot addig a pontig, míg a sámánnőd átköltözik Norvégiából a faludba. Mert a sámánnő fogja kikotyvasztani a drogot, amitől behaluzod a Ragnarökköt.

Ilyen szempontból igen, valameddig "vinni kell".
0
0
0
0
thug85 avatar
Van erre jelenleg működő magyarítás? Rokonom nem tud angolul, és így élvezhetetlen neki a játék.
0
0
0
0
💬 9
no avatar
@thug85: Csak gépi nálam is úgy van.
0
0
0
0
thug85 avatar
@Kings Bounty fan: Az működik az utolsó frissítéssel is? Eredeti a játék. De ha csak régebbi verzióval működik max lekalózkodja.
0
0
0
0
no avatar
@thug85: Gondolom max az újak maradnak angol. Még én se vettem meg mert drága. Eddig minden szöveg magyar volt amennyit toltam 48 órát.
1
0
0
0
thug85 avatar
@Kings Bounty fan: Köszönöm. Ráírok, hogy próbálja törttel.
0
0
0
0
no avatar
@thug85: Okés, szerintem működik azzal is, ha nálam is megy eddig.
0
0
0
0
Vitolo2222 avatar
@Kings Bounty fan: szia hogy tudom meg oldani a gépi magyarítást a játékhoz? kell hozzá valami program?
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
@Vitolo2222: A játék fő könyvtárába másold be a fájlokat.
Azután csak annyi a dolgod ACV_HU_112_.bat ra rá klikkelsz 2X.
Egy ablakon végig pörög 4 ACV file tesz a Forge mappába.
Majd a végén enter.
0
0
0
0
Vitolo2222 avatar
@KrisztianRikardo: mégis milyen fájlokat másoljak be ? mert nincs le töltve semmi a gépre csak ugye maga a játék vagy azokat a fájlokat amiket be kéne másolni le kell töltenem valahonnan ? mert ha igen kérhetek egy linket?
0
0
0
0
no avatar
@Vitolo2222: Nem volt rajta semilyen ráraktam símán bemásolva.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Ha megvettem előrendeléskor az ultimate edition-t akkor megkapom dawn of rangnarok nevű kiegészítőt is?
0
0
0
0
💬 1
downuser avatar
@zsiroslangos: Fäszt. Külön kiegészítő.
0
0
0
0
downuser avatar
Nálam a Ragnarök frissítés után eltűntek a páncélrúnáim. Nem gagyik voltak, hanem két statot adtak, ráadásul bossharcokból kukáztam. Írtam az ubifostnak hogy valami legyen, különben beperlem őket szexuális zaklatásért. Mindegy.

Jelenleg így nézek ki Ragnarök földjén:
https://kepkuldes.com/images/936603f73b8af381737b78fd347659d4.png
0
0
0
0
downuser avatar
Jelenleg így nézek ki.
https://kepkuldes.com/images/58c8d4d41fd403d82aa8b8d0c17bf1be.png
0
0
0
1
no avatar
Csak sikerült a kard, tovább kellett haladni a terepen és ott a hidat lecsapva bent az ajtónál volt a kard.
Most megittam a második főzetet amit kotyvasztott az a csajszi egy úrnős küldi. Itt van egy hely ahol kilátó lenne, de mindenhol jegek borítják, és az istenért se lehet feljutni oda, az ablakig jutottam de nem lehet sehogy se tovább mászni a hülye falon felfelé.
0
0
0
0
💬 2
downuser avatar
@Kings Bounty fan: Nézd meg youtubeon merre kell menned.
0
0
0
0
no avatar
@downuser: Ilyen részletes szerintem nincsen csak a küldikre.
0
0
0
0
no avatar
Most hogy felfedeztem az összes kilátót elmentem portyázni, ahol egy kardot kéne felszedni a bajnoktól. A területet megtisztítottam de a kard sehol hol van eldugva? 3-dik folyónál a küldi.
0
0
0
0
no avatar
Hát ezt megszívtam taktikával kinyírtam volna ezt a 340-es erősségű védelmet erre nem kikresselt, ilyenkor vernék bele 2-őt. Olyan jól álltam pedig.
0
0
0
0
💬 9
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: 😁😁
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Majd felrobbantam a méregtől gondolhatod.😂😂
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Igen, olyankor én ugy ki szoktam Alt+F4 -ezni abból a játékbol amibe vagyok hogy csak na! 😂
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: De nálam olyan van, hogy megakad és az egészből kivág.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Találtam egy helyet medvét kinyírtam nagy nehezen, de körbe van védve fallal a kilátó, oda hogy lehet bejutni?,az ajtó is zárva a másik oldalán lehetne csak kivágni.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Nem játszok AC játékokkal, egyszer próbáltam az AC 2-őt azt kb feléig el is vittem jó kis játék volt aztán valahogy abba matadt, pedig biztos jó játékok és sok része is van, de engem valahogy nem mozgat meg egy rész sem.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Ja kár mert a black flaget nem múlja felül semmi.
0
0
0
0
Liptik avatar
@Kings Bounty fan: Egy AC szerű MMO nagyot ütne, remélem az infinity alatt ezt értették.
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Sose volt mmo a sorozat nem tudnám elképzelni.
0
0
0
0
no avatar
Na itt is volt farkas ezen meglepődtem, de jól taktikáztam és csak 1-szer tudott megölni. :D
0
0
0
0
nagyattila94 avatar
Egyenlőre csak néhány órát tudtam vele játszani, de az előző részeket "veri" legalább is nálam.Grafika, történet, optimalizálás,helyszín, nem mintha az előzőek rondák lettek volna, de ez az egyik legszebb játék amivel eddig játszottam. :D,remélem nem fullad monotonba egy idő után.
0
0
0
0
no avatar
Elfogyott a főszál küldetései ilyenkor mivan?
0
1
0
0
💬 9
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
1
1
no avatar
Hehehe 41 órám van benne idáig.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Majd lesz normális kártyád akkor is ráér a játék megvár. Eddig jó érdemes végigtolni.
1
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Az biztos egyébként a kövi részről már írták hogy hol fog lenni.
0
0
0
0
Liptik avatar
@Kings Bounty fan: Gratulálok, álítólag kivitted a játékot! (Taps)
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Még sehol nem járok kb pedig már 46 órám van benne.
0
0
0
0
Liptik avatar
@Kings Bounty fan: Eredeti?
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Amikor tölti a játékot be kiírja hogy mennyit toltad már.
0
0
0
0
Liptik avatar
@Kings Bounty fan: Lehet, hogy az van, mint nálam a Far Cry 5-nért egyszer, ha van régebbi mentésed töltsd be, lehet nem futott le egy skript.
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Szépen megy az álmos résznél vagyok, ott szedegetem fel amit tudok.
0
0
0
0
Liptik avatar
Már várom a melékágát.
0
0
0
0
no avatar
Ez a teljesítménynövelés hogy lehet?,mert ez így a lehetetlen kategória.
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Nem az fps- el van hanem a játékon bellűl van teljesítmény hogy 90, 160, 220, 250 stb odamentem a 160-ashoz és valamennyit ki tudtam nyírni belőlük de mikor beljebb mentem akkor kevés ember volt már aztán egy nagy buzogányos dög lecsapott 2 van belőle a távolból meg nyilaznak.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Taktikával próbáltam, a bázist kell fejleszteni hozzá?
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Akkor ránézek mit tudok fejleszteni.
0
0
0
0
no avatar
Csak a lovat engedte fejleszteni semmi mást.
0
1
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Benéztem oda is, ja lehet hogy haladni kell előre, hogy megnyíljon.
0
0
0
0
no avatar
Most,hogy pár küldit megcsináltam érdekes dologra bukkantam. Még a tutórial résznél nem lehetett megcsinálni a portyázást idáig, és a legénységet innentől kezdve csak a saját életerőmmel lehet visszahozni ha megölik? Eddig nem került semmibe.
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Hát az elején vagyok még de a játék eddig nem nagyon fogott meg lehet később jobb lesz
0
0
0
0
💬 2
downuser avatar
@MariusHuN: Nekem 205 órám van benne és megunhatatlan. Na jó, maradjunk annyiban, hogy számomra abszolút bejött. 1-2 apróbb bugtól eltekintve korrekt játék, rengeteg tartalommal.
Amikor találkozol a fingós nővel, a lótolvaj kislánnyal, a nudisták királyával, és Britannia legbüdösebb bajnokával, sok mindent másképp fogsz gondolni a játékról. 🤣😂😎
"Ragnar fiairól" nem is beszélve... 🤣😅😂
1
0
0
0
MariusHuN avatar
@downuser: Köszi akkor lehet újra neki állok
0
0
0
0
no avatar
sziasztok! a magyarítást vki eltudná dobni nekem üzibe? Köszi
0
0
0
0
no avatar
Mennyi fps lenne srácok?
Ryzen 5 5600x (max boost 4,6ghz)
Gtx 970 (4gb)
16g ram
0
0
0
0
💬 4
Liptik avatar
@Cloud8: 40+, bár függ, hogy milyen beálításokon játszol.
0
0
0
0
Liptik avatar
Most magyarul (gépi fordításal) tolom.
2
0
0
0
💬 4
MariusHuN avatar
@Liptik: Küldenél 1 linket mert nem találom sehol
0
0
0
0
Liptik avatar
@MariusHuN: [LINK]
A fájlokat be kell másolni ahol van a játék. Ne ijedj meg a mérettől
0
0
0
0
Liptik avatar
@MariusHuN: Sajna az update után már nem jó a magyarítás.
1
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Végigtoltam az alapjátékot gond nélkül, majd a két DLC-t, nem dobott ki a játék egyszer sem, de még igazán én zavaró bugokat se tapasztaltam benne... aztán érkezett a játékhoz az 1.4-es update, ami nálam valami hatalmas felfordulást csinált, azóta sok textúra nem tölt be, csak elmosódott emberi arcokat, vagy lovakat látni sok esetben... Sokszor random kidob a játék az asztalra..a River Raid módnál szintén, mentésnél vagy töltésnél másodpercekre szintén megakad és még lehetne sorolni... újra feltelepítettem, nem segített... majd jött az 1.4.1-es update és a Crossover DLC Kassandrával, újratelepítés után pár apróbb probléma megoldódott, de sok komolyabb még mindig nem... ami érdekes, hogy a DLC-nél semmi gond nem volt, de az alapjáték továbbra is szörnyű nálam. Eredetileg Very high beállításokkal játszottam, lejjebb vettem, de az sem segített. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a megoldás a problémára? Előre is köszönöm a válaszokat.
0
0
0
0
💬 3
botmunpls avatar
@DROTOS88: Lentebb írtam, patch után letörölni és újratenni az egészet. Az megold szinte mindent.
0
0
0
0
no avatar
@botmunpls: Köszönöm a választ, de kétszer is újratelepítettem, a 1.4-es patch után amikor először megjelentek a problémák a játékkal, majd amikor az 1.4.1.-es jött az új DLC-vel akkor szintén. A Crossover DLC érdekes, de teljesen hibátlanul futott, se töltési idő, se fagyások, se textúra hibák, semmi. De az alapjáték teljesen játszhatatlan nálam még most is.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@DROTOS88: Akkor viszont nincs tippem. A hét végén adtak ki 700 megás patch-et, lehet az ilyenek miatt volt.
0
0
0
0
botmunpls avatar
209 óra volt mire az alapjátékkal végeztem, a season pass-t csak most vettem meg.
Az odyssey kiegészítőkkel együtt tartott 206 óráig, úgy, hogy többször is lefosztottam egy erődöt, és vadásztam ezerrel, hogy tudjak fejleszteni.
Hihetetlen mennyi órát bele lehet pakolni a valhallába.
0
0
0
0
no avatar
River Raids küldiket hogyan kell megcsinálni?
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
Help!
Feltelepitem a játékot és nem jön be. Windows 11et használok feladat kezelő én benne van egy 5 másodpercig majd kilép.
0
0
0
0
Liptik avatar
Új játék jön, melyben benne lesz Evor és Kassandra, márciusba meg jön egy új DLC.
0
0
0
0
no avatar
Gondolkozok rajta hogy megvegyem ahogy hallottam hogy pár óra játék után nagyon unalmassá válik.
0
0
0
0
💬 5
szhusi avatar
@Gamerjoco93: Ahogy a többi Ubisoft játék unalmassá válik, azt hiszik mennyiség=minőség. Utóbbi AC-k egyike se jött be, azt hiszik az ember elé tolnak egy nagy openworld mapot, s azt teletömik repetitív feladatokkal, questekkel, s egy közepes-gyenge sztorival jó lesz.
0
0
0
0
Liptik avatar
@szhusi: Azért régebben az Ubisoft tudott alkotni. Lásd POP WW Dahaka jelenetei, Vaas a Far Cry 3-ból, vagy AC Syndicate Hasfelmetsző Jack DLC, vagy a Black Flag/Rogue. Vagy még ott volt az Origins az isteneivel meg a piramisokkal
1
0
0
0
szhusi avatar
@Liptik: Nem mondtam, hogy nem tud jót alkotni, de mostanában 2016 óta szerintem nem igazán, legalábbis számomra nem, mert nem tudnak ezzel megvenni. Origins még ami tetszik ez a három AC közül, az is ókori Egyiptom miatt, csak a felfedezés nem tudom meddig kötne le, hamár az unalmas küldetések, repetitív feladatoktól elmegy a kedvem. Játszottam is, de katasztrófális optimalizáció miatt le is töröltem 10 óra után kb. Ez személyes véleményem, engem nem érdekel a kaptafa játékaik, amiket szalagsoron gyártanak és évente tolják elénk pocsék optimalizációval.
0
0
1
0
Arnybiro avatar
@Gamerjoco93: 202 órával a hátam mögött még mindig nem fejeztem be teljesen, még mindig akad felfedezni való. Úgyhogy az csak rajtad áll mennyire válik unalmassá. Nekem nagyon bejött, maga az alap sztori is plusz a DLC-ké is.
2
0
0
0
botmunpls avatar
@Gamerjoco93: Rajtad áll hogy megunod e. Én, aki volt hogy hetekig be se kapcsoltam a gépet, de alapból csak hétvégente ültem le játszani, eléggé lekötött. A látvány, a játék hangulata, a sztori, a kis mellékküldetések dialógusai eléggé szórakoztatóak. Szerintem nem ér fel az Odyssey-hez, pláne nem hozza a witchert, de nekem így bejött.
Nyilván akinek ez nem tetszik, az így járt.
0
0
0
0
Liptik avatar
Amúgy nagyon hülyeség, hogy festiválos küldetéseket beteszi a főküldetések közé. Lenne sima mellékküldetés jelző, mint az Originsbe.
0
0
0
0
Kody avatar
Sziasztok! Megvettem ezt a játékot kb 2 hónapja. Akkor neki is álltam játszani vele és az első részét amikor még Norvégiában vagyunk gond nélkül toltam végig. Aztán amikor továbbjutottam a köv. térképre elkezdett a játék folyamatosan összeomlani. Van hogy 15 perc után kifagy, van hogy 1-2 óra után csinálja. River raid-ot még nem tudtam befejezni... Eszembe jutott, hogy nem rég jött az 1.4-es patch, lehet az cseszte szét a játékot ? Más játéknál nem tapasztaltam ilyet, pl a Far Cry 6-ot ezzel párhuzamosan tolom és azzal nincs ilyen gond.
0
0
0
0
💬 5
Skynd avatar
@Kody: Hali, próbálj meg visszább venni 1-2 grafikai beállításból, hátha az segít. Nálam is volt hasonló, és ez segített.
0
0
0
0
Kody avatar
@Skynd: Köszi a tippet, lejjebb vettem 1-2 dolgot bár szerintem nem indokolná. Sajnos továbbra is összeomlik véletlenszerűen, bár olvastam fórumokon nem én vagyok egyedül ezzel a mai napig. Driverek frissítve, Windows naprakész. Nem hiszem, hogy a gépemmel lenne baj.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Kody: Hát így olvasva a problémádat. Igazából nekem is hasonló jellegű problémám volt. Azon a részen volt hogy raid közbe is ki vágott nem 1x de aztán szépen haladva előre valahogy meg szűntek a problémák "crash-fpsdrp-stb". Ezért is mondom így olvasva nem kizárt hogy azon a részen a játéknak valami nyűgje lehet. Ez csak egy tipp. De érdekes egybeesés. :)
0
0
0
0
Kody avatar
@Techthomas: Lehetséges. Nagyon tetszik ez a játék. Az AC 4 óta nem tetszett így AC mint ez, nem tudom miért valószínűleg a Vikinges téma miatt... Ez van bírom őket na :D de marhára zavar ez a rohadt összeomlás dolog... Tolom tovább lehet "elmúlik" :D
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Kody: Telepítsd újra. Lentebb leírtam, ahány patch volt, töröltem a játékot és úgy tettem újra, aztán működik.
0
0
0
0
no avatar
Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném az a helyzet hogy játékban nincs hang mármint karakteret beszédét nem hallom és felirat sincs. Mit lehet tenni hogy ezt orvosoljam? XBOX ONE van szó. Köszönöm szépen ha valaki segít.
0
0
0
0
💬 3
Skynd avatar
@Tatsuya: Pc-n egy verify game files szokott segíteni, nemtudom h xbox-on van-e lehetőség rá. Ha van akkor 1 próbát mindenképp megér.
1
0
0
0
no avatar
@Skynd: És azt hol találom?
0
0
0
0
Skynd avatar
@Tatsuya: https://www.google.com/search?q=xbox+one+verify+game+files&oq=&aqs=chrome.6.35i39i362l6j69i59i450l2...6.14826290j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
1
0
0
0
no avatar
Most komolyan külön meg kell venni a két DLC-t?
0
0
0
0
💬 8
AMDMonsteR avatar
@Tatsuya: Mint alap járaton általában a játékoknál.
2
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: Nos, azt hiszem, nem fogom megvenni a két különálló DLC-t. Már elég sok játékot megvettem, és mindig megkaptam az összes DLC-t ingyen. Megnéztem a két DLC árát és sajnos kb. ugyanannyiba kerülnek mint maga az alapjáték. Szóval eléggé lehúzás szaga van. De hát ezt mindenki maga dönti el hogy megveszi vagy sem.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Tatsuya: Kötve hiszem, hogy MINDIG ingyen... Erre való általában a SeasonPass.
Amúgy Más és más minden játéknál a DLC, Valhalla-hoz például eddig csak nagy, story kiegészítők jöttek ki, nem egyszerű kis addíciók, ezért érthető, hogy pénzbe kerül.

Egyébként ezért is szoktam ajánlani mindenkinek az előfizetéseket, mert abban benne van mindennek a full verziója.
0
0
0
0
no avatar
@Tatsuya:
no avatar
Tatsuya
1
1 órája | 2021. 11. 05. 08:04:43
@AMDMonsteR: Nos, azt hiszem, nem fogom megvenni a két különálló DLC-t. Már elég sok játékot megvettem, és mindig megkaptam az összes DLC-t ingyen.


Feltéve ha a fullos csomagot vetted.

Ubinál az árazás jellemzően:
60-70€ az alap
90-100€ a season passos, vagyis a dlc-ket tartalmazó verzió
vagy leértékelésekkor vásároltál fullos csomagot, vagy eddig nem tűnt fel hogy 100€-t fizettél a sok játékodért per darab, a valhalla meg 60€ volt "csak".
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Most az alapjáték 11k megnéztem két DLC 50 euró az majdnem 20.000 forint így már szerintem érted miért mondom az hogy lehúzás szagú. Van Gold live előfizetésem nem fogok még külön Season Pass-t venni.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Tatsuya:
Van Gold live előfizetésem nem fogok még külön Season Pass-t venni.


What? 😆 Miben zárja ki a kettő egymást?
0
0
0
0
no avatar
@Tatsuya:
Tatsuya
1
51 perce | 2021. 11. 05. 11:03:42
@Palanova: Most az alapjáték 11k megnéztem két DLC 50 euró az majdnem 20.000 forint így már szerintem érted miért mondom az hogy lehúzás szagú. Van Gold live előfizetésem nem fogok még külön Season Pass-t venni.


Ubi storeban most le van értékelve az alapjáték 36€-ra, az eredeti 60€-s árról.
Ne egy leértékelt alapot hasonlíts már két teljes árú DLC-hez. Kezeljük már helyén a dolgokat.
Most a gold az 60€ amiben benne van a season pass, de az normál esetben megint cask 100€ lenne, ahogy írtam fentebb is.

Az, hogy mi a lehúzás és mi nem azt mindenki maga döntse el. Én sem vettem meg az AC Odyssey DLC-ket mert pofátlannak tartottam hogy fontos dolgokat zártak DLC-be.

Megvenni meg nem kötelező se season passt, se dlc-t, se játékot. Senki sem kényszerít rá.
0
0
0
0
downuser avatar
@Tatsuya: Annó az Ultimate kiadást vettem meg (nem dobozos csak digitális). Adtak hozzá külön karakterpakkot, hajópakkot, fegyvert, hátast (fehér óriás farkas) talán 130€ volt caklipakli de nem akarok hülyeséget írni. A season pass is benne van természetesen.
Illetve, megvettem hozzá Valhalla store-ból a kezdő pakkot, ahhoz is adtak hajót, fegyvert és 2000 Valhalla store creditet.
A lényeg: érdemes megvenni a nagyobb/drágább csomagot, mert összeadva külön a többi dlc-vel drágább lenne utólag.
Talán másfél hete egyébként drasztikusan le volt árazva.
0
0
0
0
no avatar
Nemrég elkezdtem vele játszani. 20 órám van benne, de mostanra már "halálra" unom. Számomra ismétlődő, egyhangú, unalmas. Velem van a baj?! Az Odyssey-t még csak végig toltam, az Origins nagyon tetszett. De ez... Nem nyerte el a tetszésemet, pedig bíztam benne. De hát nem vagyunk egyformák.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció