Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólások: 1 798
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
susguy avatar
Öhm... de. Azért várom a cégneveket, akik képesek olyanokra mint a VALVe 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Itt van minden amit tudni kell.
[LINK]
https://i.imgur.com/UbnwGnI.jpg
^ 'nuff said


Ahhoz képest hogy van/volt egy-két baklövésük, azért tagadni nem lehet, hogy messze a legjobb játék készítő/fejlesztő/kiadó/bármi-játékkal-kapcsolatos cég. Sőt, már néhány nem (feltétlenül csak) játékkal kapcsolatos dologban is.
Fact.
0
0
0
0
Szykla avatar
SteamOS - az Nvidia is segített

[LINK]
0
0
0
0
kaizinger avatar
Nem hiszem hogy a HL3 at egy bizonytalan motoral kidobnak rögtön L4d 3 fog menni
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
DMSASD:Korábban mintha azt olvastam volna, hogy biztosan nem a HL3-al debütál a Source 2 (Source se a HL2-vel tette), így legvalószínűbb egy Left 4 Dead 3, ami elvileg szintén készül, esetleg egy új IP, de majd úgyis meglátjuk.
0
0
0
0
DMSASD avatar
Már vannak találgatások és elméletek ti mit gondoltok pl: "HL3 nagy valószínűséggel a Source 2 motor legelső kereskedelmi forgalomba kiadott techdemo-ja lesz, nem hinném, hogy előbb jelenik meg. Mindkét védjegy elég nagy húzócím."
0
0
0
0
susguy avatar
Igazából így belegondolva, tényleg Source 2 a leglogikusabb utolsó bejelentésnek.
0
0
0
0
Szykla avatar
Hivatalos SteamBox és Source 2 a láthatáron?

[LINK]

Steam konzol - jövőre már a nappaliban

[LINK]
0
0
0
0
susguy avatar
[LINK]

Mondtam én hogy Steam Box lesz 😀

Am I going to be using a mouse and a keyboard in the living-room?
If you want. But Steam and SteamOS work well with gamepads, too. Stay tuned, though - we have some more to say very soon on the topic of input.
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Mert szereted a púpos csöcsű remeterákokat, főleg mikor buborékosat finganak a kerekerdő szélén.
0
0
0
0
Haraposs avatar
Annyira nem kamu a humble bundle hogy amikor vettem 2-őt az originesböl még a pénzt se vonták le azóta se, mégis megkaptam a kulcsokat 😜
0
0
0
0
Fisher avatar
Én már elég sokat kidobtam ilyenekre, pedig nem régóta vásárolok ilyen oldalakon. Eddig 70+ Steames játékom van, ami ilyen Bundle-ból származik. 😃

OFF: GameStar-on másnak sem jelennek meg a kommentek a híreknél? A sajátomat látom, de másét nem.
0
0
0
0
kaizinger avatar
nem tudom olyan 6-7 dollárban gondolkoztam😀 annyit megérnek nekem azok a játékok amik érdekelnek😀 és igy annyira már nem érzem magam pofátlannak sem😀
0
0
0
0
Fisher avatar
Protein: Nem annyit kell, de ha csak tesztelésképpen elutal 1 dollárt és átverik, akkor se lesz nagy vesztesége, de nem lesz abból átverés. Én amúgy mindig az átlag összeg felett fizetek 0,1 dollárral, hogy megkapjak mindent. 😀
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Nem kamu oldalak, én rendszeresen vásárolgatom a HumbleBundle-t pl, onnan van kb 20-30 játékom lassan, köztük a Crysis 2, Burnout paradise, Dead Space 3 stb.
0
0
0
0
susguy avatar
Nem 1 dollárt kell. Nem vernek meg ha adakozó lelkű vagy és nem csak direkt a legkisebb összegért veszi az ember. (Persze az megint más dolog ha valaki tényleg csak annyiért tudja.)
0
0
0
0
Fisher avatar
Csak azért mondtam, hogy ha megakarsz győződni arról, hogy valódi, akkor ott megnézheted. De ha esetleg átvernének, az se lenne nagy halál, mert 1 dollárt kell utalni. 😃
0
0
0
0
kaizinger avatar
akkor rendelek róla😀
nem szoktam a pcgurut és a gamestart folyamatosan követni ált csak újságokat veszek tőlük 😀
0
0
0
0
Fisher avatar
SwitcX: Kétlem, hogy egy kontrollert kidobnának magában. Valszeg konzol lesz ebből, amihez természetesen majd jár egy kontroller amit ők csináltak, de kétlem, hogy csak egy kontrollert jelentenének be.

kaizinger: Tán nem hiszel nekem? 😃 Amúgy én az első 3 oldalról már vásároltam, és mindig megjött minden gond nélkül. Egyedül a bundlestars oldalon nem vásároltam, de 100% hogy az se kamu. Amúgy a gamestar, PC guru és pár oldal szokott is az ilyenekről hírt adni, a humblebundle-ről mindig, de múltkor a groupees-ről is kiraktak egy hírt. Ők pedig már nyilván nem raknak ki kamut. Sőt ha vannak ilyen kamu oldalak, akkor azokat is kirakják, hogy véletlen se dőljön be senki, de nem kell félni, ezek nem kamuk.
0
0
0
0
kaizinger avatar
http://humblebundle.com
http://groupees.com/
http://indiegala.com
http://bundlestars.com
ezek megbizható oldalak?😲
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Ezek amolyan felesleges változtatások nálam, a régebbi játszott óra mutató jobban nézett ki, így is 3 nap volt mire betették ezt, addig nem lehetett látni rendesen.
0
0
0
0
kaizinger avatar
Hát az mindig jó kérdés de az ilyen külön alkalmazás játékoknak eddig nálam a steam a favorit! ez legalább jól müködik ha valamit akarok rajta!
0
0
0
0
kaizinger avatar
én megvárrom hogy kiforjon😀 azt útána meglesem hogy milyen😀 de lehet erre külön gépet lenne érdemes majd összerakni😜
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Igazából egy próbát tutira megér. Ha +teljesítményt ad pár játékra, könnyen lehet netezni stb vele, és az alap dolgokat el lehet vele végezni, ráadást jól is néz ki, marad is nálam. Leckét meg úgyse írok, szóval nekem csak net+game kikapcsolódásra el fog menni.
0
0
0
0
Fisher avatar
Protein: Igen, a Steam Box-szal már van értelme, ezt mondom én is, de csak ha az általam felsorolt 3 dolog benne lesz, különben felejtős (számomra). Hát igen, Windowst kevesen vesznek, legalább is itt Magyarországon biztos, tehát igazából nekünk minden ingyen van. Aki meg csak az eredeti dolgokban hisz, de nincs pénze, annak biztos egy nagyon jó dolog lesz ez az ingyenes SteamOS. Én is biztos kipróbálom egyszer, aztán ki tudja, lehet nem is váltok vissza Win7-re. 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Pont hogy a SteamBox-szal lesz értelme 😀
Egyébként mint gaming OS, igenis van értelme PC-re is, ha valaki tényleg csak arra használja a gépét, nem kell megvenni win... ja igen, azt senki nem veszi meg. (Vagy már alapból úgy veszi hogy van a gépén.)
0
0
0
0
Fisher avatar
Valve bejelentés - íme a SteamOS [LINK]

Ez jól hangzik, csak kár, hogy különösebben nem lesz értelme. Ez már valóban olyan mint ha a PC-nk egy konzol lenne, de nem tud semmi olyan lényeges dolgot, ami miatt nekem erre kéne váltanom majd Win7-ről. A PC is marad ugyan olyan drága, tehát semmi érdekes. De ha jön egy Steam Box (konzol) kedvező áron, minden PC-s játék futtatási lehetőségével és billentyűzet + egér támogatással, akkor én vevő leszek rá, és ez lesz az utolsó PC-m ami most van. 😀
0
0
0
0
susguy avatar
[LINK]
Yeee. Következő (~48 óra múlva) Steam Box lesz.
0
0
0
0
Fisher avatar
Nem tudom, hogy szűrtétek le, hogy a családi megosztásról beszélek. Lehet utálni, meg elítélni, meg stb. de én akkor is világosan leírtam, hogy a Vendégbelépőről kérdezek, semmi félreérthető nem volt a kommentemben...

És ez az X idő meddig tart? Ez érdekelne engem főképp. Pár óra? Pár nap? Akár 1 hét? Vagy egy véletlenszerűen bedobott idő?
0
0
0
0
kaizinger avatar
énis azt hittem a család megosztásról beszél
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Protein Fisher hozzászólásainak minimum 80%-át józanul nem fogod megérteni. Vagy elkezd beszélni valamiről, és belekever mást is, vagy már alapból úgy kezdi hogy minimum 2 másik dolgot bele lehet érteni.
0
0
0
0
susguy avatar
Áh, hogy Te a guest passekről beszélsz.
Nem igazán értem, mit nem értesz rajtuk. Oda adod valakinek, ő meg játszhat x ideig az adott játékkal. (Ha jól tudom a guest passre is pont ugyan ez van írva.)
Nem csak nyár óta vannak, guest pass már évek óta létezik, nem csak Steames játékokhoz.
0
0
0
0
DMSASD avatar
Fisher: A vendégbelépők ahogy írtad korlátozott időre hozzáférést biztosít egy adott játékhoz annak akinek elküldöd kipróbálhatja a teljes játékot annyi le van írva hogy ha az illető megkapta és felhasználta a vendégbelépőt az nem egyenlő azzal hogy meg lesz végleg a teljes játék neki is és dlc-ket se vehet hozzá mivel nem vette meg az alap játékot. Ez csak tényleg annyira jó h odaadod olyan ismerősödnek akinek nincs meg az adott játék és kipróbálhatja pár napig majdnem olyan mint egy demó csak itt a teljes játékot kapja meg aztán ha lejárt az idő eltűnik a játék listájáról.
0
0
0
0
Fisher avatar
De ez nem az amiről ti beszéltek. A megosztás bármikor, bárkivel lehetséges, és az egész könyvtáramat megosztom, de itt a raktáramban vannak vendégbelépők, amik csak 1 játékhoz adnak hozzáférést az van hozzájuk írva, hogy "Ez a belépő csak korlátozott időre ad hozzáférést a játék teljes verziójához." Tehát ennek köze nincs ehhez a családi megosztásos dologhoz. A Protein által linkelt helyen sincs erről semmi, mellesleg elég igénytelen fordítás, valahol le van fordítva, valahol meg angol... Google-ban rákeresve, ezek a vendégbelépők már nyáron kaphatóak voltak, de konkréten semmi infót nem találtam róluk.
0
0
0
0
susguy avatar
Fisher:
Itt minden le van írva, amit tudni kell.
[LINK]
0
0
0
0
kaizinger avatar
kölcsön adhatód nekik játékót jelenleg még bétába van igy én egyelőre nem használom😀!
annyi a lényege hogy ingyen kipróbálhatja a játékot akár végig játszhassa de dlc-t meg semmit nem vásáról hozzá!
és ha te akarsz vele játszani akkor neki kikell lépnie valamenyi időt add neki a steam hogy elmentse a játékát szóval nem rögtön dobja ki!
0
0
0
0
Fisher avatar
Ezeknek a Vendégbelépőknek a működését valaki pontosan eltudná magyarázni? Mert nekem van 7 darab, de amíg nem vágom a pontos működését, addig nem akarom oda adni senkinek.
0
0
0
0
susguy avatar
Ez nem igazán újdonság, szerintem már Steam megjelenése óta vannak ilyen emberek.
0
0
0
0
DMSASD avatar
De idegesítő mostanában megszaporodtak steamen az adfly linkelgető emberkék "ingyen steam játék" címszóval és társai. Oké hogy pénzt szeretnének keresni (elég naivak ha azt hiszik h fizetni is fognak nekik) de ez számomra idegesítő és olyan mint egy reklám hirdetés más is találkozott már hasonlóval??
0
0
0
0
Fisher avatar
Csak kétlem, hogy a magyaroknak is kedveznének ezzel a lehetőséggel. Mondjuk sok filmet amúgy is angol szinkronnal nézek, de szerintem itt még magyar feliratot sem lehet majd hozzárendelni. De erről még amúgy elég korai beszélne, lehet nem is lesz semmi ilyesmi.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
kaizinger: De az iTunes-on csak olyan filmek vannak amik megjelentek DVD-n is, viszont elvileg itt arról van szó hogy még dvd megjelenés előtti filmeket lehetne nézni, tehát 10. én megy a mozikban, 20.án már nézed otthon.
0
0
0
0
Fisher avatar
DMSASD: Hálás köszönet ezért! A napokban kerestem pont egy ilyen oldalt, de nem nagyon találtam értelmeset, ez viszont tökéletes! 😀
0
0
0
0
DMSASD avatar
Szerintem is steam box lesz vagy a big picture-hez hasonló valami kényelmi funkciós dolog lesz de nem játék bejelentés az biztos.

Mit találtam: [LINK]

Itt meglehet nézni az összes játékot amihez jár kártya ha gyűjteni akarsz valamelyik játékból megnézheted a kártyák nevét még a kitűzőket is feltüntetik az egyes szinteken hogy néz ki.
0
0
0
0
susguy avatar
Nekem csak annyi bajom lenne vele hogy értelmes filmek úgy se jönnek már ki, vagy csak nagyon ritkán.

-Maybe the meaning is literal. As in the steam universe is gonna expand into ours and Gabe will reveal himself to be an alien retelling the story's of his own planet.
-The O is actually a 0 and 0 + 0 = 0. Valve is releasing 0 new products and is going bankrupt.
0
0
0
0
kaizinger avatar
Gerdzso nem reklámozni akarok de pl ott van az itunes tök olcson adják a filmeket full hd minőségbe
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Protein: Én örülnék neki, mert moziba nincs időm járni, de az itthoni 110+cm-es TV-met + a házimozimat végre kitudnám használni, mert olcsóbb lenne mint DVD-n megvenni, vagy mint moziba elmenni.
0
0
0
0
susguy avatar
Az oroszok őrültek, beszélnek azok mindenről (lásd, Dota 2). Biztos megint csak részegek voltak.
Viccet félre téve, a Steam Box-szal együtt még lehet lenne is értelme, de azért remélem hogy nem ez lesz.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Protein: Még anno valami ruszki oldalon olvastam hogy jó lenne ha a steam rendszerében lehetne filmeket is venni v bérelni. Ha jól emlékszem olyan filmeket lehetne megnézni ami már a mozikban nem igazán megy, de DVD-n még nem jelent meg.
0
0
0
0
susguy avatar
Milyen alapon gondolod ezt? 😆
Elvileg az első bejelentés pont akkor "történik", mikor a Half-Life 2 elhalasztásának 10. évfordulója lesz. Biztos most jelentik hogy be elhalasztják a Half-Life 3-t is D:

Amúgy az egyik biztos a Steam Box lesz. Az második lehet még a Family Sharing béta indulója (bár túlzásnak tartanám, hogy ennyire nagy dobra kéne verni, legalább Steam Boxhoz képest meg hogy eddig milyen funkciókat dobtak ki Steamre.) A harmadik pedig... legyen a Half-Life 3.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció