Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólások: 1 798
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gerdzso avatar
Protein: Szerintem valami filmekkel kapcsolatos dolog lesz.
0
0
0
0
susguy avatar
Valami nagyon készülődik.
[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Mert talán van olyan aki nem gyűjti és nem is akarja eladni? Mert kit érdekel az a 0,1 euró? Egy nap nem kapcsolom be a gépet és már spóroltam 10 kártya árát... Én sem igazán gyűjtöm őket, ami volt abból kiraktam 1 pakkot, de mivel egy egy paklihoz még kéne pont 1-1 kártya azt ha tudnám akkor kiraknám, de költeni nem fogok rá, cserélni meg nem tudok mivel...

Amúgy meg én is adtam oda kártyát úgy hogy nem kértem érte semmit, mert sg-n a gyereknek pont az az 1 kártya kellett ami nekem kiesett, így odaadtam neki... ez volt az több játékkal is(Anomaly, HL2, KF, Fortix).

Amiket eladok, azok a CS:GO fegyó szkinek és ládák, mert azok 5-10 euróba is elmennek...
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Vagy fogod és kirakod piacra, és reménykedsz benne hogy valaki megveszi. Igaz sok pénzt nem kapsz érte.
0
0
0
0
Fisher avatar
chrono02: Nem ezt mondtam? 😊 De be is másolom és ki is egészítem kicsit. Az idézőjel végétől jön a kiegészítés. "Ha valakinek nem kell, akkor eltudja cserélni olyanra amit gyűjt, de minden kártya kell az embernek", még ha nem is szó szerint van rá szüksége, de egy egyáltalán nem szükséges kártya is jól jön valamikor.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Fisher Ha mondjuk te gyűjtesz egy szettet de van olyan ami neked nem kell, és mondjuk az egyik haverodnak pont van olyan ami neked kell akkor el tudjátok cserélni. Nekem is van 1-2 db Brütal Legendből, Trine 2 CC-ből, és ha jól tudom Civilization V-ből is van 1 kártyám.
0
0
0
0
kaizinger avatar
nekem van egy csomo😃 de akkor már cserélgetem😀
0
0
0
0
Fisher avatar
Mi az, hogy amik nem kellenek? Van ilyen kártya? Ha valakinek nem kell, akkor eltudja cserélni olyanra amit gyűjt, de minden kártya kell az embernek és ingyen nem osztogatják. Meg akkor már inkább eladom...
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Akinek vannak olyan steam kártyái amik nem kellenek neki, azokat átadná nekem? 😀
0
0
0
0
Fisher avatar
Ajánlom ezt az oldalt mindenkinek itt rengeteg akciót találhattok meg: [LINK]
Gondolom a Humble Bundle mindenki számára ismerősen cseng, nos itt pedig rengeteg hasonló oldal linkjét találhatjátok meg. Amiket kiemelnék:

http://humblebundle.com
http://groupees.com/
http://indiegala.com
http://bundlestars.com

Ezek szerintem a legjobbak, de érdemes szétnézni a többin is, és többször is feljárni, mer a lista bővül és látjátok, hogy van pár olyan oldal is, amin hamarosan kezdődik az akciózás.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Akkor jó, már azt hittem megint összeomlott a chrome-om 😃
0
0
0
0
Haraposs avatar
Gerdzso persze hogy crashel mert mindenki teleszemeteli a bundle-ös játékokkal.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Nektek is sokszor crashel a SteamGifts oldala? :S

Amúgy van 2 kuponom, akit érdekel odaadom:
-33% Zeno Clash
-10% Shadow Warrior

Emellett elcserélném két steames(RO1-2) aktiváló kulcsom valami másik játékra.
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Hali!
Van egy 50% kuponom a Jolly Rover című játékra, ha valakit érdekel írjon.
0
0
0
0
xCube avatar
Fisher: Félreértettem, elnézést, én a téli akcióról beszéltem végig és azt hittem, hogy te is arra gondolsz a válaszban. Kell nekem fáradtan meló után agyalni... 😀 .

Lényeg a lényeg, most nem veszek CoD -ot, inkább a GoG -on szórtam el egy kis pénzt.
0
0
0
0
PoPet avatar
Protein: Tudom, hogy főleg Steam-re adják az akciókat, de én nagyobb nevű játékokra céloztam.. 😀
0
0
0
0
susguy avatar
nankacu:
"Talán a Steam is csinál egy nagyobb akciót, mint pl az Origin.."
Az eddigi bundle játékok legalább 95%-át Steamre kapja meg az ember. (vagy Steamre is.)
De még ettől függetlenül is, a Steam jóval nagyobb akciókkal szokott előállni, még akkor is ha nem számítjuk bele a téli és nyári balhét.

Amúgy most éppen MW3-ra van -50% off, lehet a többi részre is lesz még/volt nagyobb akció a hétvége alatt. Amúgy ha Steamen berakjátok őket Wishlistbe, mindig megdobnak egy emaillel, ha az adott játék épp le van árazva.
0
0
0
0
PoPet avatar
Amúgy én mindig tartok 1-2 ezret bankkártyán, hátha kijön valami jó akció, és akkor azonnal le tudjak csapni.. 😃 Mondjuk én is max olyan játékot veszek meg eredetibe aminek vagy nincs tört verziója, vagy nagyon tetszik a multi részlege.. 😃 Pl a SimCity-t azért vettem meg áprilisban, nem is bántam meg... 😃 Vagy akkor ha valami tényleg nagyon olcsó, pl ami volt a Humble Bundle-ön, hogy valami 40 ezer forint értékű csomag 1 ezres.. 😃
0
0
0
0
Fisher avatar
xCube: Először azt írtad, hogy "Legutoljára a karácsonyi időszakban volt akció a CoD címekre", erre én mondtam, hogy a nyári akcióban is akciósak voltak a CoD-ok, erre pedig mondod, hogy tudod. Szóval már fogalmam sincs valójában mit tudsz... Persze azt megértem, hogy mást is akartál venni.

DMSASD: Tegnap láttam én is a gamestaron ezt, ez is jó oldal, én is mentettem rögtön a könyvjelzőbe. 😀
0
0
0
0
PoPet avatar
Köszi, azért bedobom könyvjelzőkbe, meg feliratkozok a hírlevélre.. 😃
0
0
0
0
DMSASD avatar
Itt egy másik kezdeményezés mint a humble a Groupees-től [LINK]
0
0
0
0
xCube avatar
Tudom hogy volt, de mást is akartam akkor venni, nem csak CoD -ot, gondolom ez érthető 😃 . Így is elég sokat költöttem. Na de sebaj, majd most karácsonykor pótolom. Addig lesz még úgyis őszi és Halloween -i akció, lehet mást vásárolgatni.
0
0
0
0
Fisher avatar
Márpedig az összes CoD-ra volt akció, még a Black Ops 2 is féláron volt kapható (ami mondjuk még így is nagyon drága volt, mert Steamen eléggé túl vannak árazva a dolgok).
0
0
0
0
xCube avatar
Fisher: Mivel gyakorlatilag minden nap nézem a Steam -et nem nagyon szoktam átaludni az akciókat. A nyári leárazásban is vettem vagy 20 - 25 játékot, amik között azért nem volt CoD, mert egyik sem volt akciós. Legutoljára a karácsonyi időszakban volt akció a CoD címekre, akkor vettem meg a MW3 -at és a WaW -t.

nankacu: Szoktam venni Humble Bundle pakkokat, emellett Bundle Stars, Indie Gala, Indie Royale és Bundle in a Box csomagokat is. Nem jellemző, hogy lecsúszok a jó ajánlatokról.
0
0
0
0
DMSASD avatar
Fisher hmm nem rémlik hogy akciós lett volna a nyári vásár alatt a cod2 lehet csak figyelmetlen voltam de a téli nagy leárazásokkor már régóta nem szerepelt sajnos.
0
0
0
0
PoPet avatar
Fisher: Kitudja.. 😃 Talán a Steam is csinál egy nagyobb akciót, mint pl az Origin.. 😃 Humble CoD Bundle... 😃
0
0
0
0
Fisher avatar
Protein: A Tomb Raider már a nyári akcióban is 75%-osan volt megvásárolható (vagy 80?) 😃 A CoD-ot meg veszik, mint a cukrot, még ha drágább is, mint más játékok, szóval persze, hogy nincs olyan nagy akció rá.

nankacu: Én a Humble Bundle oldalán mindent megveszek. Nem érdeke, hogy sose játszok vele, ez még így is megéri, hogy valamit egyszer sem fogok kipróbálni 😃 Mondjuk egy Call of Duty akciót ne várjunk szerintem. 1 dollárért az első 7 CoD, az MW3 meg a BO2 további 5 dollárért. 😀 Jól hangzik, nem? Kár, hogy ilyen sose lesz... 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Fisher:
A nyári meg a téli vásárnál szokott lenni az igazi banzáj, ahol még a leárazott árból is levesznek, de igaz hogy közben is szoktak lenni nagyobb akciók egy-két játékra, kisebbek/nagyobbak, még ha nincs is ünnepnap. Minden nap résen kell lenni a Steam Store-ban.

https://i.imgur.com/ticYPQk.jpg
Hát ez zseniális, amíg Activision keménykedik a 25%-os "akciójával", a még idén megjelent Tomb Raider is ezerszer jobb ajánlattal áll elő. Megy a verseny ám az EA-vel, hogy ki a nagyobb jew, úgy néz ki a no-worker activision barátunk nagyon belehúzott.
0
0
0
0
PoPet avatar
Vagy figyeljétek ezt a humblebundle-t, sok jó játékot lehet venni akár 1$-ért is. 😃
Sokszor van jó ajánlat.. 😃
0
0
0
0
Fisher avatar
Kmisi99: Ezzel csak az a gáz, hogy ha 10 emberből csak 2 akar vele egyszerre játszani, akkor már szopacs, mivel ugye egyszerre csak 1 ember használhatja a steam profilt, a tulajdonos pedig természetesen előnyt élvez.

xCube, DMSASD: Ott volt a nyári akció, gondolom azt az 1-2 hetet átaludtátok... De majd hamarosan lesz őszi, meg téli akció is, amik minimum 1 hétig tartanak, szóval mostanában ne aludjatok sokáig, hogy megtudjátok venni féláron (vagy olcsóbban)!
0
0
0
0
DMSASD avatar
Én is így vagyok ezzel szeretnék egy steam-es cod2-t de ennyiért nem éri meg ha lenne 50% akció akkor talán.
0
0
0
0
susguy avatar
kaizinger a Sharing programra gondolt 😀
Activision-ön meg se lepődök. Már az túlzás hogy pénzt kérnek azért a játékért.
0
0
0
0
xCube avatar
Nem az ingyenes BO II hétvégére gondoltam, hanem arra, hogy zömmel csak 25% -os akciót írtak ki a játékaikra. Gondoltam tovább bővítem a CoD gyűjteményem, de ha nem lesz legalább 50% -os akció az első két részre, akkor ez most elmarad.
0
0
0
0
kaizinger avatar
miért igy azokis játszhatnak eredetin akik egyedül ezt nem engedhetnék!
de hidd el nem sokan fogják ezt tenni mivel senki nem szeret várni hogy végre játszhasson😀!
Viszont arra hogy a másik kiprobálja a játékot hogy megnézze hogy fut meg egyébb erre ez lesz a legjobb megoldás
0
0
0
0
xCube avatar
Ez a hétvégi Activision akció nagyon Activision -ös eddig... 😕
0
0
0
0
susguy avatar
Ahelyett, hogy egy ember megvenné a még új játékot 10k-ért, bedobnak egyenként egy ezrest, és közösbe veszik meg a játékot, és egyesével játszanak vele.
Legalábbis szerintem erre gondolt, az ötlettel ettől függetlenül nem értek egyet.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Csak ebből errefele az lesz, hogy 10 en összeállnak és 1000ft okért veszik a komolyabb játékokat.
0
0
0
0
kaizinger avatar
ez egy nagyon jó ötlet a steamtől!
0
0
0
0
Gerdzso avatar
cozyka: Írj rájuk, bár azt írja, hogy időbe telik néhány játék kulcsának kiküldése...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egyik barátom vett egy hd7790est nekem adta a neversettlereloaded cd kulcsát ,de csak far cry 3 blood dragon-hoz kaptam ingyenes kódot, a biosock-nál pedig ennyit ír "BioShock Infinite – Steam Download
There is a temporary delay in delivery of some game keys. The game key for this title will be coming soon." Ez 14. én volt felmerül bennem a kérdés ,hogy valamit még kell csinálnom ,hogy megkapjam a cd kulcsot? vagy várjak még?
0
0
0
0
Szykla avatar
Sonymeans:. köszi... 😀

Így videó, képek és leírás alapján nekem nem tetszik.
Először is nekem nem igen fekszik és nem is jön be a towedefense stílus és játék menet, másodszor meg ez ( legalább is nekem ) olyan painkiller beütésű ( towedefense+painkiller combo ) cucc meg főleg nem.
De ha neked ezek a stílusok tetszenek pont akkor csak hajrá.
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Szykla Grat hozzá 😃

Mi a véleményetek erről érdemes beszerezni?
[LINK]
0
0
0
0
Szykla avatar
Na meg van a második játékom is most szedem, ami a Mass Effect 2 lett, először a Shank 2-őt akartam 495 pont ért, de aztán meg láttam ahogy a ME2 695 pont így hát inkább még gyűjtődtem hozzá 200 pontot és azt választódtam. 😜
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Gerdzso: Köszi 😀 már tolom is 😆
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Ezek a 'játssz és 50 óra múlva vehetsz egy indie játékot' típusú oldalak hatalmas szarok.
Csak Szólok, hogy 7 óra játékkal vettem 3 játékot (Mass Effect 2, Offroad Drive, Trainz Simulator) amikre már régóta fájt a fogam, csak soknak tartottam azt amit kértek érte(70$+), de így nagyon megérte.

Sonymeans:
ZombieSmasher
Connect It
Epic Bungee
Nelly(ez csak 5 pontot ad, de pár perc alatt megvan)
Pack up Toy
0
0
0
0
Haraposs avatar
Menni megy a steamgifts újra csak hogy fél percenként összeomlik :SS
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Tremoron mondjatok már valami jó játékot, ami könnyű és jó teljesítmények vannak hozzá. Éppen 292 Coin van most és a Nuclear Dawn-ra gyűjtök 😆

ui. Most kaptam értesítőt hogy a Steamgifts megint működik.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Protein Tehát akkor a program felületen nem tudja aktiválni, elküld a netes felületre o.O Érdekes 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció