Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólások: 1 798
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
chethun avatar
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy feltörték az accomat ha írok a steam supportnak és igazolom cd kulcsokkal h az accon lévő játékok azt én vettem akkor vajon vissza tudják szerezni? Esetleg volt valakinek hasonló...? pls help..
0
0
0
0
susguy avatar
(Eredeti post: [LINK])

Several press web sites are reporting today about SteamOS, Steam Machines, and the Steam Controller. They came to Steam hardware HQ recently and spent some hands-on time with all three. Here is a roundup of their coverage:

[LINK]

[LINK]

[LINK]

[LINK]

[LINK]

[LINK]

[LINK]

https://media.steampowered.com/apps/steamhardware/med_STEAM_M_console_side_ortho.jpghttps://media.steampowered.com/apps/steamhardware/med_STEAM_M_console_controller_hero.jpghttps://media.steampowered.com/apps/steamhardware/med_STEAM_M_console__hero.jpg
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sziasztok!
Az miért lehet hogy indítanék egy játékot steam-en keresztül és kiírja, hogy: Failed to connect key server? Volt egy update és azóta van ez. Fallout 3 GOTY-t szeretném indítani.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Na az király,és akkor ez menti is a mentésed? Mármint a Steam.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
SwitchX: látom töltöd Steamből a DiRT3-at. Már megcsinálták hogy a Steam tárolja a mentését vagy még mindig GFWL csinálja?
0
0
0
0
fonix9901 avatar
csak ha nincs net a gépeden és megveted dvd-n akor benézted mert net nélkül nem engedi telepíteni dvd-ről 😞
0
0
0
0
Ajax avatar
Én is gond nélkül telepítettem mindig a DVD-s játékokat, legyen szó Steamről, Originről, vagy akár Uplayről.
0
0
0
0
no avatar
Köszi a választ.
Természetesen először a dvd-t tettem be majd arról telepítettem a steamet. Onnantól kezdve adta magát a dolog. próbáűltam megszakítani, törölni a letöltött tartalmat töbször is, elindítani dvd-ről stb, tehát töbszöri probálkozásomra is a steam letöltő felületéhez navigált. probléma egy szál sem, de furcsa, hogy 2. és 3. dvd-t még véletlenül sem kellett elővennem.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
A problémám a következő, remélem tudtok segíteni:

Meglehet buta kérdés de, hogy van az, hogy az eredeti 3 dvd-s Arkham Origins-t szeretném feltelepíteni, e helyett aktiválás után, a steam-röl tölti. Csak a tokban lévő kód lényeges? A dvd-k dísznek vannak? Más játéknál is hasonlóan működik?
Nem igazán találkoztam még hasonlóval, így hát fogalmam sincs, hogy megy ez. Végül a játék letöltődött hibátlanul, menetre készen, de nagyon érdekelne a válasz! Valaki legyen szíves ezt elmagyarázni nekem.
Előre köszönöm a választ!
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Igen,próbáltam mindkét módszerrel,dehát így se lett jó sajna. Nem tudom,miért nem működik 8.1-nél,8-asnál viszont jó volt.

Köszönöm azért a segítséged! 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Utána néztem, esetleg megoldás lehet az, hogy nem Windowed hanem Full Screen módban játszol, de ez sem biztos megoldás. Valószínűbb hogy önmagában Windows 8.1-nál nem működik minden játéknál Steam overlay.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Grid 2-vel meg DiRT Showdown-al próbáltam. Mind2 Steames. A Steam overlay az a Steam közösség engedélyezése játékon belül? Mert azt nem kapcsoltam ki.
0
0
0
0
susguy avatar
Non-Steames játéknál próbáltad vagy Steames játéknál? Esetleg nem kapcsoltad ki véletlenül Steam overlayt?
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Nem tudjátok az miért van hogy Windows 8.1-en a játék közben nem tudtam behozni a Steamet? De még F12-vel képernyőmentést se tudtam csinálni. Windows 7-nél rendben van. Próbáltam másik kompatibilitási módba indítani a játékot is meg a Steamet is de úgy se volt jó. Meg rendszergazdaként is próbáltam úgy se volt jó.
0
0
0
0
xoki avatar
Átlehet rakni egy már aktivált játékot a steamről egy másik accra?!
0
0
0
0
Ajax avatar
Az a baj, hogy ez még így is drága. Nincs olyan játék amit ne tudnék olcsóbban megvenni hardveraprón.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
[LINK]

November 1.-ig Halloweenes leárazás van. Vannak azért jó címek szerintem.
0
0
0
0
Fisher avatar
Szerintem arra gondol, hogy ha megosztottuk valakivel a játékainkat, akkor azt vissza lehet-e vonni később. Erre egy egyértelmű igen a válasz. Engem viszont még mindig az érdekelne, hogyan kell megosztani.
0
0
0
0
susguy avatar
Ha a bétába való részvételre gondolsz, nem hiszem hogy vissza lehet, de nem tudom miért kéne, legfeljebb nem használja az ember a funkciót.
0
0
0
0
Fisher avatar
És hogy kell megosztani? Mert én nem jövök rá. A fiókbeállításnál a Családi Megosztás és Eszközök Kezelésénél próbálkoztam, de nem jártam sikerrel, mást pedig nem találtam aminek ehhez köze lehetne.
0
0
0
0
susguy avatar
Steam Family Sharing (Official Group):
"Good news, everybody currently in this group should have access to Steam Family Sharing now. Thanks to your help we fixed a bunch of issue, but please keep on reporting bugs and providing feedback."
yay
0
0
0
0
Fisher avatar
Köszi. 😀 A másodikra pont most bukkantam rá én is. Még DMSASD linkelte régebben, akkor nem láttam ezt a funkcióját, de most ráleltem, és nagyon jó kis dolog ez. Bár kicsit érdekes használata, de jó ez. 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Fisher:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Ezek azok amikről tudok, biztos van több is. (Ha találnék még, bebiggyesztem ide.)
0
0
0
0
Fisher avatar
Valaki nem tudja, hogyan tudnék olyan embereket találni akiknek olyan kártyájuk van, amire nekem lenne szükségem? Remélem érthető volt a kérdés. 😃 Tehát szeretnék cserélni kártyákat, de az ismerőseim közül senkinek sincs meg ami nekem kéne, és nem tudom, hogy találhatnék olyan embert, akivel cserélhetnék. Erre van valami mód? (Venni nem fogok...)
0
0
0
0
Szykla avatar
Steam Controller Demonstation

0
0
0
0
susguy avatar
Csak hogy legyen egy működő link is a cikkről:
[LINK]
0
0
0
0
kaizinger avatar
http://www.gamestar.hu/stream-kontroller-a-creative-assembly-mar-kiprobalta.html
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy steam wallet card/pénztárca kártyát lehet-e venni magyarországon?
Mindegy hogy neten vagy valahol csak ne külföldi legyen mert ne mszeretnék kártyával fizetni előre is kösz!!😂 UI: ha tudtok linket is adjatok pls!😆
0
0
0
0
susguy avatar
"...gyakorlatilag ez egy PC lesz, amik mindig is jóval drágábbak voltak mint a konzolok..."
Ezzel azért vitatkoznék, mostani gépem lassan már 5-6 éves, akkor volt kb. 100.000 Ft, míg az éppen akkor aktuális PS3 került 150.000-180.000Ft-ba, és azért jóval többet tud(ott) nyújtani a hőn szeretgetett konzolnál. Még a mai játékok nagy részével is simán megbirkózik, és még nem is kell low grafikán "szenvednem".
0
0
0
0
Fisher avatar
Ne várja senki, hogy olcsó legyen, hisz gyakorlatilag ez egy PC lesz, amik mindig is jóval drágábbak voltak mint a konzolok. Valamivel talán olcsóbb lesz, mint ha egy PC-t vennénk, de egy olyan Steam Machine konfigurációtól ami futtatja a Crysis 3-at, a BF4-et és stb. nagy címeket max grafón, biztos nem 150.000ft vagy az alatti áron fognak kiadásra kerülni.
0
0
0
0
susguy avatar
Erről szól az oldal.
Amúgy meg, tudtommal eddig csak egyetlen információ szólt a Steam Machine árairól, az is csak annyit mondott, hogy rohadt olcsóak lesznek, ha meg úgy is telepakolják mindenféle jóval, persze hogy nem ingyen fogják osztogatni. Ráadásul csak ötvenszer mondták el, hogy elég nagy skálán fognak dolgozni specifikáció terén, lesz gyengébb meg erősebb Steam Machine is, úgy hogy nem kell fosni, lesz olcsón is, meg "drágán" is.
Azt se felejtsük el, hogy, ha igaz a szóbeszéd, alapból arra fókuszálnak, hogy a játékok sokkal jobban ki tudják használni a gép minden darabját, az átlag PC-khez képest.
0
0
0
0
susguy avatar
Ez is? Eddig hány Steam Machine-nak tudjuk az árát?
0
0
0
0
susguy avatar
Szerk.:
[LINK]

Miért nem célod az, hogy helyesen írj? A magyar nyelvet utálod ennyire, vagy csak minket szarsz le annyira hogy nem érdekel ha nem értjük, mit akarsz közölni velünk? Nehéz úgy kommunikálni valakivel, ha nem fejezi ki érthetően magát, és ezt már óvódás kortól tudni kéne.
Nem, mert nem érdekelnek RTS-ek konzolon, és nem is mondtam hogy jók lennének azon.
0
0
0
0
kaizinger avatar
Nem is ez volt a fő cél hogy mindent helyesen írjak le 😀!
Nem a össze függést kell keresni a bill+egér meg exkluziv cimek között!
De tudsz mondani pl olyan RTS játékot ami konzolra jött ki és értékelhető volt a írányitása?
mert én xbox360 on próbáltam egy kettőt pl Halo Wars meg egyéb
0
0
0
0
DMSASD avatar
Sajnos még nem pedig kipróbálnám már 😃

[LINK]
0
0
0
0
susguy avatar
Meg* hát a konzolokkal* nem is fogja felvenni a versenyt,* ilyen áron még akár a* Wii* is beveri ami azért elég szégyen lenne.*
Egyedül akkor lenne esélye,* * ha bill.* és egér is lenne hozzá mert ugye akkor meglenne az exkluzív* címek** tömkelege ami pl.* konzolra* nem jön*!* (Hogy függ össze a billentyűzet és egér "support" az exkluzív játék címekhez?)
Ilyenek a RTS-ek* 90%-a* meg egyebek**.* 😀
Meg gondolom a Steam akciók a kis konzolon is jelen lennének*😀.*
Kontrolerről* egy kép:*
[LINK]*
Lehet* forgatni össze-vissza*.* (Önmagában miért lenne érdekes, hogy forgatsz egy képet? Tedd hozzá, hogy 3D-s.)
Half-Life*** 3-ról* annyit,* hogy én már * le is* tettem róla.*
Olyan* későn állnak* neki,* hogy ez is süllyesztőbe* kerül akár a Duke* Nukem* Forever* meg egyéb*, ő (ki?) nem a régi játékosaira* fog már hajtani,* hanem a fiatal generációra* hogy nokedlik vegyék!
(48db hiba, fogalmazási melléfogásaidat nem számolva bele. Gratz.)

Amúgy meg honnan veszed ezeket a marhaságokat? DNF nem azért lett szar, mert későn álltak neki, sőt, már 2001-ben elkezdtek rajta dolgozni, részben, ismétlem, részben pont ezért is lett olyan rossz. És még mindig nem mondtál egy címet VALVe-tól, ami ne lenne nagy cím.
Amúgy, ugye olvastátok a cikkben, hogy, idézem, "A XI3 Pistonról a napokban kiderült, hogy nem egy hivatalos Steam Machine lesz..."?
0
0
0
0
kaizinger avatar
meg hát a konzolokal nem is fogja felvenni a versenyt ilyen áron még akár wii is beveri ami azért elég szégyen lenne!
Egyedül akkor lenne esélye hogy ha bill és egér is lenne hozzá mert ugye akkor meglenne az exkluziv cimmek tömkelege ami pl nem jön konzolra !
Ilyenek a RTS 90% meg egyébb😀
Meg gondolom a Steam akciók a kis konzolon is jelen lenne😀!
kontrolerről egy kép
[img]http://sketchfab.com/nlgfe1dc0a[/img]
lehet forgatni összevissza
Hal life 3 ról annyit hogy én már nem leis tettem róla!
olyan későn álnak neki hogy ez is sülyesztőbe kerül akár a DUKE NUKEM meg egyébb ő nem a régi játékosairo fog már hajtani hanem a fiatal generációra hogy nokedlik vegyék!
0
0
0
0
kaizinger avatar
azért azt a 220 ezer ft egy kicsit sokkalom !
0
0
0
0
Szykla avatar
Xi3 Piston - itt a pontos dátum és ár

[LINK]
0
0
0
0
susguy avatar
Can I use a controller if I don’t have a Steam machine?
Yes. It’ll work very well with any version of Steam.
0
0
0
0
Fisher avatar
Steam kontroller - ez volt a harmadik bejelentés [LINK]
Ez a harmadik bejelentés? Ez elég gáz... Ha már van konzol, akkor egyértelmű, hogy kontroller is lesz, erre külön bejelentés aztán eléggé felesleges volt. Amúgy elég érdekesen néz ki, nem épp hagyományosnak mondható kontroller. 😃
0
0
0
0
DMSASD avatar
hmm nem rossz [LINK] elég jó leárazás van itt is

36 játék leárazva mind 4€ [LINK]

2 BETHESDA játék 12€

Dishonored
Fallout: New Vegas Ultimate Edition
The Elder Scrolls IV: Oblivion GOTY Deluxe
Doom 3 BFG
Fallout 3: GOTY
RAGE
The Elder Scrolls III: Morrowind GOTY
Quake IV
Brink Complete Pack
Quake III: Arena
Hunted: The Demons Forge

Annyi hogy reg-nél angol v usa címet érdemes megadni.
0
0
0
0
susguy avatar
Az összes játék amit kiadtak eddig, nagy cím lett, sőt. (Egyedüli kivétel a Ricochet (2002).) Akit meg amúgy is csak a casual játékok érdekelnek, nem tudom miért tesz úgy mintha olyan sok köze lenne az ilyenekhez, vagy egyáltalán értene hozzájuk. Persze, akinek nem inge...
0
0
0
0
kaizinger avatar
alapjáraton véve sok nagy címük nincs!
ami nekem tetszik az jelenleg a left 4 dead 1-2😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció