Ebben az évben érkezhet a Dragon Age: Dreadwolf

Szerző: xoki | 2024. May 12. | hír | 5 hozzászólás

Az Electronic Arts idén két, eddig még bejelentetlen játékot tervez kiadni, viszont ezek közül az egyik a Dragon Age: Dreadwolf lesz, amelyet néhány évvel ezelőtt a The Game Awardson lepleztek le, ezért elég érdekes, hogy belsőleg még mindig így hivatkoznak rá.

Az EA a legutóbbi pénzügyi beszámolója során osztotta meg az előttünk álló évre vonatkozó terveit, amely megerősítette azt is, hogy két komolyabb bejelentetlen címre számíthatunk. Az Eurogamer forrásai szerint ez nem fedi teljesen a valóságot, mivel az egyik játék a 2014-es Dragon Age: Inquisition régóta várt folytatása, a Dragon Age: Dreadwolf lesz.

Hivatalos információ hiányában csak találgatni lehet, de a Dragon Age: Dreadwolf előreláthatóan az év utolsó negyedévében fog megjelenni. Ez lesz a BioWare első új játéka a 2018-as Anthem óta. Már majdnem egy évtizede dolgoznak rajta, és az évek során számos rebootra és vezetőváltásra is sor került.

Az iparág számos más kiadójával együtt az EA júniusban fogja megvillantani az újdonságait, szóval várhatóan ekkor kapunk először részletes betekintést a következő Dragon Age-be is.

Dragon Age: The Veilguard
Dragon Age: The Veilguard
Dragon Age: The Veilguard
Megjelenés: 2024. Q4 (PC)
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheMenkuPocok avatar
Kedvenc szériám, Origins-t számtalanul végig játszottam. A második és harmadik része is tetszett amúgy. Óvatosan fogok a játékhoz állni most, de nagyon remélem jóra sikerül mert a világa eszméletlen jó.

pls be good, pls be good
1
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Mersekelten de persze varjuk, a korabbi DA jatekok jok voltak, foleg a legelso resze
0
0
0
0
Petraaa avatar
A kedvenc sorozatom, vagy talán csak volt. Sajnos amikor kiszivárgott egy videó a harcrendszerről eléggé elvette a kedvem, mert látszólag még többet butítottak rajta. Már eléggé érezhető volt a Dragon Age Origins és az Inquisition között is, hogy háttérbe szorult a taktika és inkább a flow-ra mentek rá, de pont határeset volt Nightmare fokozaton így a sok content és a sztori kárpótolt. De a sztorira kifejezetten kiváncsi vagyok és karácsonykor végigpörgettem újra az összeset és vezettem is a dragon age keepet remélem figyelembe veszik, hogy folytassák a sztorit és úgy alakuljon a világ, ahogyan befejeztük az előzőeket. Mindenesetre fixen elővételes. :D
0
0
0
0
Kelori avatar
Hát nagyon kíváncsi leszek hogy a bioware mit főzött. Én az Inquisitiont szerettem, de az anthem után ez kis híjján az utolsó esélyük egy comeback-re.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció