Tesla GoD írta:
nem szaporodnak, egy sejthez kapcsolódva juttattja be az örökítőanyagát ami beépül, és elkezdi a saját alkotórészeit termeltetni a sejttel, összerakatja őket, aztán kitörnek
Tudom! csütörtökön írtunk bioszból pont a vírusokból és baktériumokból!😆
nem szaporodnak, egy sejthez kapcsolódva juttattja be az örökítőanyagát ami beépül, és elkezdi a saját alkotórészeit termeltetni a sejttel, összerakatja őket, aztán kitörnek
Az mondta az asszony háziorvosa, hogy ne érintkezzek a feleségemmel! Még csak egy légtérben se tartózkodjak vele, de úgy is megfogom kapni! Na gondoltam ne váljak el tőle, és költözzek ki egy lakatlan szigetre, a tanúvédelmi program keretében?
Hát persze, hogy nem foglalkoztam azzal amit mondott, és nem kaptam meg szerencsére!
elvileg előlények DNS-éből kiszakadt képletek, nem tekintjük őket élőnek, mivel önállóan nem mutatnak életjelenséget, csak egy gazdasejttel kapcsolódva, és/vagy csak fehérjéből és örökítőanyagból állnak
Elméletileg tényleg nem tudnak mozogni, csak a szél kapja fel őket és viszi, azt mondják h az élő és élettelen határán fekszik. Tud szaporodni, de mozogni nem
Nekem az asszony 2 hétig feküdt otthon H1N1-el, és semmi bajom nem lett! Pedig semmilyen módon nem védekeztem ellene! Úgy látszik én még a sugárzást is kibírnám!😆
már próbáltam, egyszer elmentem háziorvoshoz egy időpontért, és tele volt a váróterem betegekkel, de ugy mint egy tömegsírban, úgy képzeld, akik szinte minden másodpercben köhögtek, tüsszentettek, stb
Belehelyeztem a szűrőt és nem lettem beteg, most képzeld el h ott ül egy gyerek a váróteremben egy gázmaszkban, az orvosnak meg csak sima szájmaszkja volt 😆
thug85 írta:
Az asszony most kapta el a H1N1-et.
Idő kérdése, hogy engem is megfertőzzön de reménykedek, hogy nem kapom el!
Az orvosa azt mondta, hogy kerüljem és ne legyek vele egy légtérben. Na persze, majd kerülni fogom a feleségemet! Meg, hogy a francba lehet kerülni valakit, akivel együtt élsz?!
Hát ez jó kérdés.😆
Jobbulást neki, meg neked is ha netán elkapnád.😀
Az orvosa azt mondta, hogy kerüljem és ne legyek vele egy légtérben. Na persze, majd kerülni fogom a feleségemet! Meg, hogy a francba lehet kerülni valakit, akivel együtt élsz?!
Tesom egyik ismerőse ugy gyógyult meg a H1N1-ből h azokat a gyógyszereket kapta amit a sima influenzára, és kiszámolták h sima influenzába többen halnak meg éves átlagba mint a H1N1-be...
hülyeség az egész. mindenki be van szarva tőle, beoltatják magukat. a gyártónak meg dől a sok lé. igaz hogy a fiataloknak és az öregeknek ingyenes, de az ország lakossága nagyrészt 19-60 éves korig kb: 64 %-os ami már bő bevételt jelent. Ahol én lakok ott már rég elért a H1N1, én nem oltottam be magam, mégis egészséges vagyok.
én beoltattam magam nincs felfújva az első héten 3an haltak bele irakban vahy hol 100 an halnak meg igaz az 1 ratyi hely de én beoltattam magam... ink a megoldásban hiszek minthogy a halálban... amugy oan ***ság hogy belehalnak az olto anyagba max azok akiknek késön adták vagy akik szívbetegek de én is szivproblémás vok és semmi bajom nemlett oan 3 hete kaptam ingyen😃
kz009:rák ellenszer?😃aztán mindenki zombi lesz mint a I am Legend ben😆
a témához meg csak annyit,hogy az egész 1 rakás sz*r véleményem szerint!
ilyen baromságokkal tomik az ember fejét amikor semmivel sem veszélyesebb mint bármilyen más betegség....
ugyanugy bele lehet halni a tudogyuladásba és a sima influenzába is,csak msot ezt felhajtják mert uj meg minden de kozben csak sima influenza.
Én idái semmi oltástól nem voltam tünetes ettől meg semmi bajom sincsen.
De én beadattam magamnak az oltást. Tök jót aludtam tőle aznap meg jó étvágyam is volt 😆
kz009 írta:
Milyen kár hogy ebből alig van haszon pláne hogy az iskolákban ingyen kapják a diákok és a gyógyszertárban is 2000 ft csak...a rák ellenszeréből meg lehetne gazdagodni de ebből biztos hogy nem 😃
lehet h MO-n ingyen is osztogatják, de nálunk nem, és ott is fizecc érte csak nem közvetlenül annak aki beoltja v akitől megveszed hanem adó formájában....
Hát azt nem olyan biztos azt hallottam hogy az oltóanyag előállítása 450Ft 2000Ft-ért veszed + 1000Ftért adják be!
Min😀denesetre én még nem tudom hogy beadatom-e ??
Tudom! csütörtökön írtunk bioszból pont a vírusokból és baktériumokból!😆
thug: Most hagytad volna ott egyedül? Nem!😀
Hát persze, hogy nem foglalkoztam azzal amit mondott, és nem kaptam meg szerencsére!
Belehelyeztem a szűrőt és nem lettem beteg, most képzeld el h ott ül egy gyerek a váróteremben egy gázmaszkban, az orvosnak meg csak sima szájmaszkja volt 😆
Úgy néz ki hamar átvészeljük!
Hát ez jó kérdés.😆
Jobbulást neki, meg neked is ha netán elkapnád.😀
én ilyenkor úgy örülök hogy Szlovák vagyok 😆 itt nincs az a kórság 😆
Crysist véletlen nem tolod?
Csak mert mintha már láttam volna a nevedet
Ez ellen az oltás tiszta hülyeség. Nem ellenszer kell, hanem immunrendszer.
Egyetértek! Én is nem beoltattam magam hanem elkezdtem szedni ilyen immunrendszer erősítőt! 😀
nem akartok csinálni a spanyolnátháról esetleg?
a témához meg csak annyit,hogy az egész 1 rakás sz*r véleményem szerint!
ilyen baromságokkal tomik az ember fejét amikor semmivel sem veszélyesebb mint bármilyen más betegség....
ugyanugy bele lehet halni a tudogyuladásba és a sima influenzába is,csak msot ezt felhajtják mert uj meg minden de kozben csak sima influenza.
De én beadattam magamnak az oltást. Tök jót aludtam tőle aznap meg jó étvágyam is volt 😆
Milyen kár hogy ebből alig van haszon pláne hogy az iskolákban ingyen kapják a diákok és a gyógyszertárban is 2000 ft csak...a rák ellenszeréből meg lehetne gazdagodni de ebből biztos hogy nem 😃
lehet h MO-n ingyen is osztogatják, de nálunk nem, és ott is fizecc érte csak nem közvetlenül annak aki beoltja v akitől megveszed hanem adó formájában....
Min😀denesetre én még nem tudom hogy beadatom-e ??