Szerbiában megoldhatók dolgok.😆Igen,ez biztos,bár gondolom azért ök kulturáltabbak,viselkedésre is,meg ugye gondolom én,kapsz egy kis zsebpénzt is,ami fizu mellé jólön,és mindjárt egy kicsit könnyeb elviselni.
Kül gondolkodtam én is külföldönn,de mive zéró ismerösöm van kint,igy esélytelen.A fizu nagyrésze igyis elmegy szerintem a lakbérre+ a rezsi....,meg öszinténn szólva hiányoznának a gyerekeim is.(najóó,a fleségem is.😆😉
Na, ha en kitessekelnem a fazont mert bunko mar masnap nem kellene dolgozni. Anglia mas mint Mo. Ha ot kajaba kostol bele es kifogasa van neked a hatodikat is ku kell neki vinni ingyen.
Értelek,nekem nemrosz a vendéglátás,de mikor köcsög valaki....bejön,se jónapot se semmi....rögtön amit akar azzal kezdi.
Volt egy foszer,rendszeresen jár,mindig ugyan ezt csinálta.1* kiküldtem,mondtam neki jöjjön be ujra.
Bejön,én mondom neki:Jónapot kivánok...
Erre ö ezt meg ezt szeretné...megint kiküldtem,párszor eljátszottuk,és eszébe jutott h elöször talán köszönni kellene neki.(Megjegyzem roma származású,ami nem zavar,mert normálisabb csoport,tiszta,normálisann öltözött...)
Azota még bese nyit rendesenn az ajtónn már köszön.😀Valakinek megkell tanitani az emberekkel a kulturát.
Hát igen,emberekkel biztos nehéz dolgozni...tapasztalat nekem is van belöle...,és elég sok a köcsög,akinek nemszólhatsz be,mert "vendég" és ugye ö fizet...de volt pár ember akit ugymond elküldtem a csába.Olyankor mindig megjelenik az önelégütség a képemenn,és egy darabig nyugis vagyok,türök.😆
En egy kavezoban dolgozom amit nem szeretek, de "jol" fizet. Alapbol nem birom a vendeglatast. 😀 Remelem hamarosan sikerul el helyezkednem egy Wellness szallodaban, akkor mar mas pennaval fognak irni...😀
Mindig jobb, mintha lopna és gyilkolna. Ma már úgyis ez a divat ebben az országban. Ezért kerülöm a híradót. Bár sokszor nem is tudnám nézni, mert általában délutános vagyok, így esélyem se lenne látni a mocskot.
Kint a dunai GÁTON vagyok épp ott megtudnátok mi az igazi munka.....a rengeteg döglött hal meg a derékig érő iszap.....bent gázolni egész nap és rakni a homokzsákot....Én elmondhatom magamról,hogy legény vagyok a gáton.
Informatikai hálózatépítő és rendszergazda, de még csak gyakorlati helyen melózok, idén végzek. De az tuti hogy végül nem ebben fogok dolgozni, inkább kimegyek külföldre és akármilyen szar melóval többet keresek mint itthon.
Az Autodesk Maya programmal végzek tervező munkát, főleg gyártás technológia téren. Még elég kezdő vagyok benne, tehát aki tud, az okoskodhatna nekem egy kicsit 😃
Ez ügyben is szeretnék ide írni. Nem régi csináltam egy nyomdának webgrafikát és véleményekre vagyok kiváncsi. Itt a weboldal címe: [LINK] várom a visszajelzéseket.
Kül gondolkodtam én is külföldönn,de mive zéró ismerösöm van kint,igy esélytelen.A fizu nagyrésze igyis elmegy szerintem a lakbérre+ a rezsi....,meg öszinténn szólva hiányoznának a gyerekeim is.(najóó,a fleségem is.😆😉
Volt egy foszer,rendszeresen jár,mindig ugyan ezt csinálta.1* kiküldtem,mondtam neki jöjjön be ujra.
Bejön,én mondom neki:Jónapot kivánok...
Erre ö ezt meg ezt szeretné...megint kiküldtem,párszor eljátszottuk,és eszébe jutott h elöször talán köszönni kellene neki.(Megjegyzem roma származású,ami nem zavar,mert normálisabb csoport,tiszta,normálisann öltözött...)
Azota még bese nyit rendesenn az ajtónn már köszön.😀Valakinek megkell tanitani az emberekkel a kulturát.
De remélem nem takarítani fogsz....
Nem nem 😜 Faterom ott oktató szal egy kis protekcióval bejutottam 😆 Csak ilyen irodai munkákat kell csinálni meg szöveget fordítani...
Mindig jobb, mintha lopna és gyilkolna. Ma már úgyis ez a divat ebben az országban. Ezért kerülöm a híradót. Bár sokszor nem is tudnám nézni, mert általában délutános vagyok, így esélyem se lenne látni a mocskot.
A nyugati mekiben vagyok néhány napja. Ide kell az i7, mert pörögni kell rendesen.
Gondolom hamburgerből jár rendesen D:
Sajtburgerből készítünk a legtöbbet, meg a BigMac is fogy rendesen.
A nyugati mekiben vagyok néhány napja. Ide kell az i7, mert pörögni kell rendesen.
Gondolom hamburgerből jár rendesen D:
a fodrászatott meg nagyon utálom:/
JackBauer: ja hogy, ők a hülyék😂 Nem pedig az aki másodállásban C.I.A ügynök😜
Én legalább munkával kapcsolatban írtam! 😃
Általános suli 8/B
Annyira idegesítő amikor van egy ilyen téma "Ki mit dolgozik ?" és a sok... hülyegyerek meg beírja hogy X iskola Y osztály...
Ez ügyben is szeretnék ide írni. Nem régi csináltam egy nyomdának webgrafikát és véleményekre vagyok kiváncsi. Itt a weboldal címe: [LINK] várom a visszajelzéseket.