COD VS Battlefield

Szerző: Nedadam, 2009. August 08., téma
Fórum » Játékokról általában
ki melyiket szereti , vagy szerintetek melyik miben jobb? érveket kérnék mindkét játék oldalárol
Hozzászólások: 883
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ximo avatar
Mindkettő elbújhat a jó öreg Quake 3 mögött 😉
0
0
0
0
AnonimMC avatar
Ha taktikázni akarsz BF ha össze vissza lődözni akkor CoD 😆
Régen még a CoD ba is lehetett taktikázni csak ugyan ma már más időket járunk 😜
0
0
0
0
kaizinger avatar
szerintem a két játék megfér mellete😀
0
0
0
0
Szykla avatar
Egyet értek, én se tudnák dönteni.
Ha akciót akarok akkor CoD-zok, de ha egy kicsit nyugodtabb játékmenetet akarok, akkor meg Battlefieldezek.
Vagy pl ha f***odik az agyam a CoD-ba, akkor Battlefieldezek egy kicsit és ott lenyugszok, mert ott van idő lélegzethez jutni, és egy kicsit nyugi is van.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Hát nekem mindekettő tetszik, a COD kicsit pörgősebb, viszont egy BF-ben jobban át leeht élni egy igazi csata "élvezetét"
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Ha FPS akkor CS a befutó, de ha BF VS COD, akkor az én véleményem: Hangulatfüggő. Járművezni, repkedni van kedvem, előveszem a BF 3-at és játszok picit. Ha killstreakeket akarok, picit gyorsabb játékmenetet akkor leülök, és COD-ozok egyet. Mindkettő játéknak megvan a maga előnye, és hátránya. Őszintén szólva, a BF 2 volt az utolsó amiben kellett TAKTIKA, és az emberek ezt ALKALMAZTÁK. A BF 3 egy nagypályás COD, ugyanúgy megy mindenki mint az állatt, annyi hogy eldobnak néha-néha(isten áldja ezeket a playereket) egy ammo vagy medipacket, és felélesztenek, vagy segítenek. Ezt leszámítva mindenki megy a feje után. Először reméltem hogy ezt megkapom BF 3-ban is, de nem, úgyhogy áttértem a CS-re, sokkal jobban kivan hegyezve warokra, és taktikázásra, továbbá rengetek "skill" kell hozzá. Csak picit másmilyen. A BF és a COD egyaránt jó játék. A régi szép idők miatt talááááááán egy picit BF felé nyúlik a tetszésem.
0
0
0
0
no avatar
BF3 vagy Cod


-Szerintem jo jatekok bar a BF3 kicsit sok a bug.
0
0
0
0
no avatar
Egyikse mert Crysis meg Amnesia 😆
0
0
0
0
Cr4zY79 avatar
Szerintem ha a codba beletennék még azt a fizikát meg a rombolható környezetet amit a bf3 nál tapasztaltunk szerintem a kövi cod lenne az évtized játéka AMUGY COD FOR EVER
0
0
0
0
Bicike avatar
Kell venni hozzá GC-t, fizetni kell, de úgy tudom, hogy vannak ingyenes szerverek is.
0
0
0
0
Dink avatar
ne haragudjatok hogy ide irok de itt irnak a legtöbben.az a kérdésem hogy a wowhoz kell havidíjat fizetni vagy csak megveszem és játszok
0
0
0
0
rafferd avatar
amióta megvettem a bf3-at, azóta egyszer sem cod-oztam 😃
0
0
0
0
no avatar
Call of Duty 😃 FOREVER
0
0
0
0
no avatar
A Cod jó játék a batttlefield ugyszintén mindkettö a maga módján jó call of duty ba nem kell 1 méterröl 100-at belelöni stukkerrel az ellenség fejébe mint bf-en de bf-en meg van cspatmunka meg jármüvek mindkettö jó mindkettövel kell játszani de mindekttöt meglehet unni.....kb.ennyi lenne meg még hogy codba van normális single bf.-meg ilyen star wars battlefront szerü single van ennyi lenne patya cod 5- szerintem is geyngébb mint a többi cod de II.World war -os játékokközül azóta nem készült olyan jó mint a world at war. De nekem amugy csak mellesleg nekem egyik sem ugy kedvencemn hogy imádjam kedvencem de nem annyira mint más játékok "alapkövek" (idézöjelet azért raktam mert az egyik kedves "kolléga" tesztjében olvastam 😀 ) "az fps müfajban" ez kétség kivül igyvan .
0
0
0
0
TheKingFisher avatar
COD! 4ever Modern Warfare részek hihetetlen jók, 5. kicsit gyenge lett de a legtöbb része mestermű, BF játékok is jók a grafika is szebb de a játékélmény nem olyan jó mint egy mw2-ben. 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
lapartman997 írta:
Csak felvilágosításképpen, hogy ne szarozd az 1.6-ot mert nem Frostbite 2.0 hajtja, meg nem rombolható a környezet, és 10 éves játék. Játékélményben mai napig ott van mint pl. a BF3, de aki nem régóta játszik vele, az persze ezt nem értheti meg.
Én igazából azért untam meg a CS-t, mert monoton lett számomra már nagyon, mindenhol dust_2 meg office megy, kb. előre be van ütve az ember fejébe, hogy melyik sarkon milyen helyzetben mit csinál, sok káposztazabáló, aki meg 10 éve ugyan ott tolja akkor is sír, ha védőnek 2 lépéssel előrébb jövök. CoD 4-et is azért untam meg, mert azon vettem észre magam, hogy úgy lövöm szanaszét az enemyket, hogy tulajdonképpen egész máshol jár már az eszem, nem valós időben jár az agyam, mikor mit csináljak. Na meg pubon ha lelősz valakit, már egyből cheater vagy magyar szervereken, warozni meg nem sokat waroztam, ha úgy ülök le a játék elé, hogy nincs hozzá hangulatom, nem teljesítek jól, magamtól meg változó időközönöként játszom, nehéz velem szervezni.

Egyébként, hogy a témához konkrétan hozzászóljak, nálam most egyértelműen BF. Korábban mind2 szériát egyformán szerettem, az összes CoD résszel játszogattam multiba, de igazi kedvencem a 4 lett. Igazából csak a szériába hozott sok újítást, az ipart tekintve nem hozott kb. semmi olyant, ami hatalmas újdonság lett volna, de jól össze volt rakva, elég jó pályákkal, meg én amúgy is nagyon bírtam mindig a modern háborús témát. Mai napig kedvenc CoD részem. A későbbi részek már alapvetően a 4 által behozott kaptafára épültek, új pályákkal, témával, stb. de elkövettek pár hibát. Az egyik, szerintem legsúlyosabb, a játékosok által közvetlen irányított killstreak itemek behozása. Már maga az a tény, hogy számít, mennyit öl az ember halál nélkül, jobban készteti az embert a megfontoltságra, esetleg kempelésre az 1 kill távon levő bónuszért, főleg az M2 ben több killre kiterjesztett táblában, de a laptopról irányított dolgok egyenesen kényszerítik a játékost a sarkokban való megbúvásra, kiragadják a játéktérről, már nem szemtől-szemben folyik a harc. Erre jön még az, hogy viszonylag kevés dolog változik, az alap koncepció szinte teljesen ugyan az, csak új perkek jönnek, új fegyverek (köztük egyre több robbanó easy frag kütyü), és a pályák is többségben gyenfgék, megakadnak a pályatervezés két végletében, az átláthatatlanul szerteágazó, és a túlzottan nyitott útvonalú pályáknál. Azt meg külön szomorúnak tartom, hogy az egykor minden szempontból első osztályú, grafikailag, és hangok terén is nagyszerű játék egy egyszerű fejlődést nélkülöző sorozattermékké vált.
Ezzel szemben a BF3-at nagyon szórakoztatónak tartom, sokan nem kedvelik, túl codosnak, vagy túl unalmasnak tartják. Én többnyire egyet értek a korábbi részekhez viszonyított változtatásaival, tetszik, hogy minimális realizmusra törekszenek, ahol lehet, tetszik, hogy a pályák méretei nagyon széles palettán mozognak. Jó, hogy egyszerűbb érvényesülni egyedül (sajnos a sok idióta, csapatjátékra képtelen játékos miatt ez szükséges), de nagyon élvezetesen, effektíven lehet csapatban is játszani. Tetszik a battlelog is, nagyon kényelmes felület, mindig látom minden statisztikám, mehet a böngészőm egy lapján, miközben internetezek, külön program nélkül szemmel tarthatom a szervereket. Összességében a bugjai mellett is jelenleg ez a játék köt le legjobban multi terén.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
lapartman997 írta:
Csak felvilágosításképpen, hogy ne szarozd az 1.6-ot mert nem Frostbite 2.0 hajtja, meg nem rombolható a környezet, és 10 éves játék. Játékélményben mai napig ott van mint pl. a BF3, de aki nem régóta játszik vele, az persze ezt nem értheti meg.


"De aki nem régóta játszik vele, az persze ezt nem értheti meg."

Ezzel egyet kell értenem, legalábbis én kipróbáltam, és lealáztak az ultra pro headshot only veterán játékosok.
0
0
0
0
susguy avatar
Rossz helyre szúrtam be őket 😆
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Ez hogy jön ide?😲😲
0
0
0
0
zsubnalov avatar
Én még nem Bf-eztem de a CoD MW-k nagyon jók lettek.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Sziasztok írta:
CoD8,BF3,CS 1.6 ugyanaz

Eredj már CS 1.6 Jót röhögtem😆
Én a BF Vietnam-mal játszottam és tetszett
De Én Inkább a COD-ra szavazok,Igaz a BF3-at még nem próbáltam ki de rajta vagyok az ügyön😉
0
0
0
0
soneX ZED avatar
hogy lehet a cs-ét cod al meg bf el osszehasonlitani? lol
0
0
0
0
FreddyD avatar
én BF párti vagyok 😜
0
0
0
0
Armix avatar
Kinek mi tetszik. Nekem mondjuk tetszik a CoD-is és a BF is, és játszok is vele néha.
0
0
0
0
Bear Grylls avatar
Hát BF3 vs MW3ban egyértelmű hogy BF3 a győztes, az előttem szóló is leírta: Jobb grafika, több élmény, 100x jobb hangok... és akkor a látványról még nem írtam semmit
0
0
0
0
Loltv avatar
En jatszotam mind a kettovel de BF3 jobb!
0
0
0
0
zarak2010 avatar
Sziasztok! Nem találtam alkalmasabb fórumtémát, ezért ide írom a panaszomat. Call of Duty MW3 ban van egy olyan problémám, h kilép a játékból a főmenübe a köv. hibaüzenettel: Could not open file for saving. Ezután az egész singleplayert kezdhetem előről ( am az 1. pályán jelentkezik már). Aki tudja a megoldást a problémámra az legyen szíves üzenetet írni nekem! Köszi előre is!

Am én is ikább CoD fan vagyok, bár vannak jó dolgok is a Bf-ekbe 😀
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Én mind2-ővel eljátszok, mondjuk mostanában nem igazán játszok velük.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem csak 1 játékos módhoz volt szerencsém mindkét cím esetében, és abban szerintem a Cod jobb. A multiról nem tudok mondani semmit se, mert videók alapján nem lehet állást foglalni.
0
0
0
0
banyai2000 avatar
cod nem érdekel hogy milyen pl mw3 grafikája engem a történet érdekel szóval cod
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Én mind2-ővel eljátszok. Egyiket sem utálom, és a maga nemében mind2-ő tökéletes játék.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát a cod jobban épít a single részre ha jól tudom a cod 1 óta van benn történet és nem is rosszak szóval azért a codba fontos a sinlge.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szabcsi írta:
niteforce írta:
MOH-ot én is szeretem, AA-t én is sokat toltam. Amúgy én a Cod-ot jobban bírom, nekem nagyon tetszik az a lendületes single player amit a cod ad.
BF-ben sokszor van hogy valakit követni kell és az lassú, az engem idegesít.
De viszont BF-ben most szebb a grafika.


Én is pont így gondolom!
Nagyon tetszetős az a játékmenet amit a COD kínál viszont Grafikában lenne még min dolgozni(de véleményem szerint annyira azért nem vészes)
A BF meg pont az ellentettje:
mikor követni kell benne a csávót szerintem dög unalom volt!

Csakkhogy egy BF se single ről szól sőt az első BF eknek még single palyere se volt mert csak multira voltak kihegyezve. A mostani single is csak kis mellék unaloműzés. Ez olyan mintha egy NFS be azt szidnánk hogy kevés benne a lövöldözés mert nem is arról szól de belerakhatják mint pl a mos ta NFS Wordbe is volt már akció mégse arról szólt. Szóval aki nem játszott még BF multival addig szerintem ne is minősítse. <---nem beszólás csak ez így van.
0
0
0
0
Revengex avatar
Mind a 2 😃 Mind a 2-vel játszom, és hát mivel a COD cod4 óta nem csináltak semmit a grafikával.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
niteforce írta:
MOH-ot én is szeretem, AA-t én is sokat toltam. Amúgy én a Cod-ot jobban bírom, nekem nagyon tetszik az a lendületes single player amit a cod ad.
BF-ben sokszor van hogy valakit követni kell és az lassú, az engem idegesít.
De viszont BF-ben most szebb a grafika.


Én is pont így gondolom!
Nagyon tetszetős az a játékmenet amit a COD kínál viszont Grafikában lenne még min dolgozni(de véleményem szerint annyira azért nem vészes)
A BF meg pont az ellentettje:
mikor követni kell benne a csávót szerintem dög unalom volt!
0
0
0
0
niteforce avatar
MOH-ot én is szeretem, AA-t én is sokat toltam. Amúgy én a Cod-ot jobban bírom, nekem nagyon tetszik az a lendületes single player amit a cod ad.
BF-ben sokszor van hogy valakit követni kell és az lassú, az engem idegesít.
De viszont BF-ben most szebb a grafika.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Mort2195 írta:
Majd most márciusban jelentenek be valamilyen lövöldözős játékot. Van egy olyan kép róla, hogy 2 töltény van rajta, ez valszeg azt jelenti, hogy 2. része fog jönni a játéknak és mivel mondták, hogy jönni fog még egy MoH majd, így nagy eséllyel a Medal of Honor 2 lesz bejelentve jövő hónap 6-án.


Na erre kíváncsi leszek...
Régen a MOH volt a sztár!😜
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Amúgy a Medal of Honor-ral mi történt?
Régen az is a feltörekvők közt volt mint a BF meg a COD nem?
Eltűnt a süllyesztőben?

Az én szempontomból a BF3 jobb mint a COD8 de a gépem szeméből inkább maradok a COD-nál!😃
0
0
0
0
FR3DDY avatar
Amúgy a CoD , általánosságban, de ha MW3 Vs.BF3 van akkor a
BF3 😃
0
0
0
0
Raptor-Z avatar
Én speciel mindkettő játékot imádom, és jól eljátszok velük. Anno, még a Medal mellet a CoD-CoD 2-őt nyomtam nagyon. Multiban eszméletlen sokat nyomtam. Most, így az újítások menetével együtt próbálok egyre többet játszani velük. Sokat nyomjuk haverokkal a BF3-at és az MW3-at is. De a régebbi BF/CoD játékokkal is szoktam néha játszani, főleg a Cod 2-vel.
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Ezzel ellentétben,viszont akinek nincs olyan gépe ami elvinné a Bf3-mat,akkor persze a Cod-ot veszi.
Én is inkább Cod párti vagyok,de a Bf3 tényleg ütött!
0
0
0
0
SANCAAApc avatar
Üh-ühm, figyeljetek, az MW3 kicsi csalódást szerintem hozott az emberek szívébbe, de mivel CoD-ról van szó, így ezt még el nézük 😀 Mert azért kicsit már unalmas ez a grafikus motor.... De a BF3 pedig nagyon nagyot robbantot 😉 Mind grafikailag, mint játék élmény szempontjából, a rombolhatóság, a fény, mikor a lencse poros, mikor rád világítanak a zseblámpával és alig látod az embert ÁÁá le nyűgöző!
Szerintem, az év játéka címet a BF3 fogja be zsebbelni és meg érdemlik 😀 Részlettes és nagyon jó! Bár én Hardon ajánlom mindenkinek 😉
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció