A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólások: 3 366
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zelcsi avatar
Colonir : parancsolj egy egyszerű megoldás, így meg tudod változtatni a rendszergazdai jelszavadat is! : https://www.youtube.com/watch?v=VisBy1fCsi8
0
0
0
0
Colonir avatar
Na a helyzet az, hogy Van egy Rendszergazda fiók és egy általános jogú fiók a gépen. A rendszergazdának elfelejtettem a jelszavát ( nem tudom, hogy hogyan ). A kérdés, hogy hogyan tudnám kideríteni, vagy letörölni a jelszót róla anélkül, hogy letörölném a windows-t, újra raknám a gépemet stb.
Általános jogú-nál nincs jelszó. Kiadási lemezt meg elfelejtettem csinálni.
0
0
0
0
Joker avatar
bukta2Ezt én sem tuidtam feltenni de van még egy csomó ami egyszerübb.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ejha, igen ilyesmi kellene! 😃 Kösz! 😉

De nálam valamiért visszatette a Start-ot a régi win-re nekem is jó lett csak a tálca a régi windows-os :/ így is tetszik de ahogy a képen van nállad úgy azért jobb lenne! 😉
0
0
0
0
Joker avatar
bukta2
Mondjuk ez?https://fc08.deviantart.net/fs71/f/2013/244/b/2/jarvis___windows_7_transformation_pack_by_ultimatedesktops-d6khuov.png
[LINK]
0
0
0
0
bukta2 avatar
tud valaki valami brutálisan jó Skinn-t win 7 re? valami átlátszó téma vagy ami feldobja az unalmas alap témát.(?) :/

És persze nem bonyolult megcsinálni és ami mégfontosabb nincs rajta 7 vírus.. mert találok én is nem egyet nem kettőt de mint vagy vírusos vagy olyan nehéz megcsinálni hogy belesem kezdek 😃

Privátba légyszi! 😉 kösz!

Böngészőm pl, (Chrome) átlátszó legyen meg ilyen apróságokat szeretnék! 😀
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Szerintetek tényleg gyorsabb lesz? 😃
https://www.youtube.com/watch?v=8PebBiiqCuE
0
0
0
0
Player123 avatar
Nem akkor lett berakva.Mikor először volt ez kicseréltem a kábelt,akkor ment egy hónapig,utána pedig a Merevlemezt/Windows-t cseréltem és most megint nem jó.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ha akkor lett belerakva a merevlemez mikor a hiba jelentkezett akkor talán megvan a forrás. Ha van rá lehetőséged próbálj ki másik merevlemezt is. Ha akkor nem jelentkezik egyáltalán a hiba akkor ott a gond. Hibás a merevlemezed.
0
0
0
0
Player123 avatar
Másik merevlemez volt benne,ezt is akkor lett beletéve mikor a Windows 1 hete.

Azon gondolkodtam,ha a Videókártya lenne rossz,akkor el se indulna sose nem? Mert mondom 1 hónapig megy aztán utána fél napig nem jön be aztán megint megy.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Akkor viszont hardveres hiba lesz, nem szoftveres. A merevlemez mikor lett cserélve? Mikorelőször kezdte akkor is az a vinyó volt benne vagy másik?
0
0
0
0
Player123 avatar
1 hete lett újra telepítve direkt ezért.De azelőtt is csinálta ezt.Pedig előző Windows 7 2 évig volt és csak az utóbbi 1-2 hónapba kezdte el ezt csinálni.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Igaz hogy most lett újratelepítve, ahogy írtad, de telepítsd újra újból egy másik eszközről (ha lemezről telepítetted akkor pl pendriveról, vagy másik lemezről) vagy másik forrásból származó Win7-et próbálj telepíteni. Én szoftveres hibára gyanakszom, lehet rosszul települt vagy hasonló.
0
0
0
0
Player123 avatar
Sziasztok!

Az lenne a problémám,hogy van mikor nem akar elindulni a Windows. Eddig azt hittem a Monitor rossz,de az bejön,csak a Windows nem akar elindulni. Megy 1 hónapig-2 hétig normálisan máskor meg nem akar elindulni csak egy idő után. Ez mitől van nem értem? A merevlemezt most cseréltük ki, a Windows is nem rég lett feltelepítve, a kábelt is 1 hónapja vettem újat.
0
0
0
0
GaboC avatar
alex1997: Gondolom ISO formátumba töltötted le a Win7-et. Kicsomagolva próbáltad csak a setup.exe-t indítani? Ha nem, akkor a telepítőben válaszd a frissítést és majd letörlöd a régi windows.old mappát.
0
0
0
0
atstuff07 avatar
BenjaminHun: pár szolgáltatásbeli különbség, amelyek nem feltétlenül szükségesek egyes felhasználóknak. lásd otthoni / irodai vállalati felhasználás. Ezenfelül vannak kül. hardverre ajánlott op.rendszerek. pl. gyengébb gépekre nem feltétlenül logikus ultimate-et rakni, viszont ha nagyon sok ramod van pl. 32 GB. akkor már érdemes
bővebben itt olvashatsz:
[LINK]

általános otthoni és médiafelhasználásra a Home Premium bőven megfelelő
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Hali mi a különbség a Home. Professional, Premium win7 közt?
0
0
0
0
atstuff07 avatar
alex1997: ASUS alaplap? Bekapcs után Esc-el nem jön elő egy gyors boot menü?
Most egy natúr új rendszert akarsz formázással?
0
0
0
0
Bronson avatar
valamit egyértelműen rosszul csinálsz akkor... mivel írtad ki a DVD-t?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Mert ugy sem akarja be bootolni 😆
0
0
0
0
Bronson avatar
akkor miért nem irod ki DVD-re?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Fat32 és NTFS -el sem jó
Ahoz a programhoz meg nem értek ):
0
0
0
0
sudosu avatar
FAT32-ben formáztad a Pendrive-ot? Mert NTFS fájlrendszerű Pen-ről nem minden esetben indul el a telepítő.
Meg ez a win7 usb telepítő kreátor is nálam csak akkor működött ha teljesen tiszta MSDN-nes telepítőt hoztam létre. Szerintem érdemes lenne mondjuk Yumi-val megcsinálnod a telepítőt, és neki engedd hogy formázza a pene-d
[LINK]
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Ne basszál fel 😆
De remélem igazad lessz.
És kösz

Hát ne az... ugyanúgy a windows indul el és nem a telepítő...
0
0
0
0
sudosu avatar
alex1997:
Removable Device az a USB 😃. Szerintem próbáld meg azzal.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Jó csinálok 1 képet akkor kamerával és fel töltöm.

Na itt is van

[LINK]
0
0
0
0
Bronson avatar
olyan nincs, hogy nincs olyan opció... ott kellelennie. Boot order vagy valami hasonló a neve
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Hát tudom hol kell de nincs olyan opcio h 1. boot honnan induljon. Pedig a Pendrive be van dugva rá van rakva rendesen ezzel a proframmal a windows: Windows 7 USB DVD Download Tool

Ezzel pedig látnia kellene...
Furcsa hogy máskor ment simán semmi gond nülkül
0
0
0
0
Bronson avatar
2x el kellett olvasnom mit is szeretnél mondani, de sikerült kihámoznom... biosban kell beállítani a boot sorrendet, az nélkül nem lehet... nézz meg youtubon videót ha nem tudod hol kell beállítani...
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Helló ha le töltöttem egy WIn 7-et akkor ugy is fel lehet telepíteni minden probléma nélkül (csak azért szeretném így mert a biusban nem tudom be állítani h 1. boot Pendravrol menyen mert nem látya a bios vagy nem tudom) hogy be rakom deemon toolsba és el indítom ?
Ezt lehet egyáltalán vagy nincs vele gond? (szerintem hülyeség mert mi alatt le formáznám a c-t akkor le is törli a deemon tolst és így ninc smivel futtatni)

Na de kösz előre is a választ!!!
0
0
0
0
no avatar
nem jelenik meg kép mappa a movie ikonoknál. csak a media player classic lejátszó ikonja de kép a movibol nem. ötlet?? elkutyultam valamit mappa beálitásainál??
0
0
0
0
Bronson avatar
az x64 (64bites) akkor kell ha több mint 3GB ram van a gépedben! (akkor tudja kezelni azt) ha 3GB alatt van akkor elég a 32bites (x86). a különbőző szolgáltatásokban és erőforráskezelésben van a különbség, de átlag felhasználásra elég egy home premium is...
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Helló!
Kérlek ne nézzetek hülyének te mi a fontos külömbség a Windows 7 egyes változatai között?
Gondolok a Professional és pls a Home Pentium között vagy akár az Ultimate-ig.
És ez a szám x64 vagy x86 az mit takar?

Köszönöm előre is ha nincs nagyon lényegi külömbség akkor a leg alapabb is jó lenne (csak szimplán játszani kellene). És ha van olyan opció hogy 'biztonságosabbá' teszi a rendszert valamelyik változat az sem hátrány.
0
0
0
0
prince4 avatar
Köszi sisko találtam 1 normális dx9-et és jó lett!😀😀😀
0
0
0
0
nirvana67 avatar
zsoltaba: Ez egyrészt csak a mainstream support lejárta, másrészt csak a Service Pack nélküli Windows 7-re vonatkozik. A SP1-es Windows 7 mainstream support-ja 2015 január 13-ig él, a kiterjesztett támogatás pedig 2020 január 14-ig, tehát addig lesznek biztonsági frissítések is.
0
0
0
0
prince4 avatar
ujraraktam és semmi ugyanaz. Gta 4 most meg ezt írja:api-ms-win-core-com.l1-1-1.dll hiányzik a sz gépről stb... (Hát et faxa)
0
0
0
0
sisko avatar
prince4 : ezek elvileg Directx hiányosságok,telepítsd újra a directx-et (pl a játék mappájából )
0
0
0
0
prince4 avatar
Ezekre a dll hibákra(pc játékban) valaki tud megoldást😃3DCOMPILER_43.dll
d3dx9_43.dll
xinput1_3.dll
wmvcore.dll
wmasf.dll
nfs mostwanted 2012-nél van(vista-n ment rendesen)
0
0
0
0
no avatar
Csodás. Legalább feleannyi hülye frissítést kell eltűrni...
0
0
0
0
Roger87 avatar
Nem gondoltam komolyan 😆
Az avast meg kaka... Biztos,hogy nem fogom használni többet.
0
0
0
0
Bronson avatar
SOHA ne használj egyszerre több vírusírtót!!! én is avastot találok és eddig megvédett ha volt valami, de gyanús oldalakra alapból nem is szoktam menni ha nem muszáj... rakd újra, szerintem megoldja a gondot.
0
0
0
0
Roger87 avatar
Az lesz.Most hogy az Avira letörölte a fertőzött fájlokat,egész tűrhetően viselkedik a gép.Még nem 100-as(néha erőlködik),de a folyamatos töltés megszűnt.Újra telepítem a win-t,aztán ha egyszerre 2-3 vírusírtót használok😢 ,akkor talán nem lesz ilyen probléma a jövőben.
(Ha most feltennék egy 3. v.í.-t,lehet az is találna valamit.😂 😢 )
0
0
0
0
atstuff07 avatar
én az újratelepítés mellett döntenék, ilyen vírus- és kémprogramtermés után mindenképpen ajánlott, én nem vacakolnék. Viszont telepítés előtt teljes formázást csinálnék, nem csak gyorsat.
0
0
0
0
Roger87 avatar
sudosu: Köszi.Megpróbálom.Nem fut torrent kliens.Érdekes módon,most hogy elindítottam a Process Explorer-t,kicsit nyugisabb lett a vinyó.Amúgy nem látni semmi különöset.Csak az Opera tevékenykedését,de normálisnak tűnik.Nem folyamatos.


Bronson: A fertőzött fájlokat töröltem uninstall előtt.😀 Futtattam egy Avira Free-t,amit soha nem kedveltem,de ez volt,amit hirtelen fel tudtam tenni.Olyan malware-eket talált,amit az Avast nem,pedig rendszeresen frissítettem(adatbázis,program) és full verzió volt.Hónapok óta fent volt már,de úgy látszik nem nagyon erőltette meg magát.
TR/Zusy.67130.13
TR/Black.Gen2
TR/Dldr.Exchanger.bdc.1
ADWARE/InstallCore.Gen7
Ezeket találta az Avira.Szép termés.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció