Milyen merevlemezt vegyek?

Szerző: Kmisi99, 2009. July 23., téma
Fórum » Asztali PC
Hello merevlemez vásárlás előtt állok és az a kérdésem hogy kinéztem magamnak egy Western Digital 640GB 32mb Caviar Black et és szerintetek megérné azt a+6-7000 forintot egy Western Digital 1TB 32mb Caviar Black??
5 év garancia van rájuk szóval én az 1TB osban gondolkodom szerintetek?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
JackFeryll avatar
Cooley írta:
JackFeryll írta:
12-13ezres vinyók közül melyik lenne legalkalmasabb a játékoknak?
Samsung F3-at annyian dícsérték és annyian köpködték, hogy már nem tudom mi legyen vele.
WD Caviar black nem olcsó.
Hitachi elvileg zajos (és gyors).
Seagate ?

1terrás kéne 7200rpm-en.

Seagate és WD olyan árban nem ad 1 terrás 7200rpm-es vinyót. A Hitachi meg Samsung közül én inkább a Samsungot választanám, mert azokkal még sosem volt problémám, pedig a mostani WD előtt csak olyanom volt, viszont anyám laptopjában fél év alatt a 3. Hitachi vinyó jár... Samsungból meg pl a HD103SJ típus az, amelyik megfelel az elvárásaidnak. 😀 Vagy esetleg a WD-től a WD10EARS, de rendszervinyónak nem ajánlom(úgy viszont kiváló, hogy van bent egy SSD rendszermeghajtónak, meg 2 ilyen WD10EARS RAID-ben 😃😉.

Dr@gon írta:
JackFeryll írta:1terrás kéne 7200rpm-en.

Ha neked 1 terrás kell, akkor előbb gyárts egy ilyen hdd-t 😃

Mert mi bajod az 1TB-os vinyókkal? Már 3TB-osak is vannak dögivel.

Köszi. Akkor maradok a Samsungnál szerintem.
0
0
0
0
Cooley avatar
JackFeryll írta:
Samsung F3-at annyian dícsérték és annyian köpködték, hogy már nem tudom mi legyen vele.
Seagate ?

1terrás kéne 7200rpm-en.

Seagate és WD olyan árban nem ad 1 terrás 7200rpm-es vinyót. A Hitachi meg Samsung közül én inkább a Samsungot választanám, mert azokkal még sosem volt problémám, pedig a mostani WD előtt csak olyanom volt, viszont anyám laptopjában fél év alatt a 3. Hitachi vinyó jár... Samsungból meg pl a HD103SJ típus az, amelyik megfelel az elvárásaidnak. 😀 Vagy esetleg a WD-től a WD10EARS, de rendszervinyónak nem ajánlom(úgy viszont kiváló, hogy van bent egy SSD rendszermeghajtónak, meg 2 ilyen WD10EARS RAID-ben 😃😉.

Dr@gon írta:

Mert mi bajod az 1TB-os vinyókkal? Már 3TB-osak is vannak dögivel.
0
0
0
0
Dr@gon avatar

0
0
0
0
JackFeryll avatar
Seagate ?

1 terrás kéne 7200rpm-en.

Dr@gon mi a baj az egy terrással? (csak terás ?)
0
0
0
0
jokerke96 avatar
Cső! Szerintetek a vinyó amit akarok majd venni jó lesz? (A gépem adatlapjában van!)
0
0
0
0
nOmAd6 avatar
Meglátom majd,hogy hogy válik be amugy 3év garanciám van rá szóval 3 évig fog menni 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
Koni írta:
Én magamnak egy WD 500GB-t vettem 😆

az jo valasztas volt, lehet hogy en is veszek 1-et
0
0
0
0
nOmAd6 avatar
Én magamnak egy WD 500GB-t vettem 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
gyenesmartin írta:
niteforce írta:
hat ha eros kell, akkor ne greent vegyel mert energiatakarekos szar, 5400-at forog, az minden csak nem eros. ha eros kell, akkor caviar black
Ha erős kell akkor már inkább samsung f3 amíg még kapható.

Hát az F3 elég szépen leszerepelt a prohardver nagy HDD tesztjében rendszer alá nem ajánlják! Valóban inkább cavaiar black
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
niteforce írta:
hat ha eros kell, akkor ne greent vegyel mert energiatakarekos szar, 5400-at forog, az minden csak nem eros. ha eros kell, akkor caviar black
Ha erős kell akkor már inkább samsung f3 amíg még kapható.
0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
xperia1997 avatar
Hello!
Szerintetek menne
-ez a merevlemez:Western Digital Caviar Green Powe 1TB 64MB 7200rpm SATA WD10EARS
-ezen az alaplapon:MBO GIGABYTE M68M-S2P

help mer gondban vagyok😃
ha nem jó akkor milyen merevlemezt vegyek erre az alaplapra?
valami erős kéne😜
0
0
0
0
Devis avatar
az sztem jó választás, nekem caviar blue van 160 gb és mióta megvettem soha nem csalódtam benne, zúz meg kerreg itt nekem de am hibátlan 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
akkor lehet hogy western digitalt veszek
0
0
0
0
MaximumGame avatar
tasiadam írta:
Kmisi99 írta:
Egyértelműen egyterrás! Egy Samsung F3 nem rossz választás!

de a 160 gigás samsunomon is évi 3 tera átmegy, tiszta kékhalál. ha veszek terrásat felosztom akkor mind a 2 része elromlik

nekem havi 1.5Tb megy át a gépemen 😆
az 1.5 x 12honap 😜 huppsz 😃 hidd el gyorsan mennek a terák 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Kmisi99 írta:

de a 160 gigás samsunomon is évi 3 tera átmegy, tiszta kékhalál. ha veszek terrásat felosztom akkor mind a 2 része elromlik
0
0
0
0
niteforce avatar
[url]http://www.***/Belso_merevlemez/Seagate_Barracuda_500GB_SATA2_merevlemez-p61536.html[/url]ű

ez jo vinyo?

vagy ha nem akkor vegyek egy ilyet?
[url]http://www.***/Belso_merevlemez/Samsung_500GB_HD502HJ_7200rpm_SATA2_merevlemez-p48101.html[/url]

****** helyere irjatok hogy edigital
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Neekm kéne vinyó rendszernek és tárolásra. Egy 160 gigás + 500 gigás vagy 1 terrás felosztva?
0
0
0
0
nOmAd6 avatar
De nem a laptopba hanem a gépbe de azért kössz me má kezd idegesiteni,h nincs elég üreshelyem
0
0
0
0
niteforce avatar
Koni írta:
Milyen HDD-t vegyek a gépem támogatja az USB 2.0-át szóval milyet ajánlotok úgy kb 500-1000 GB-st

USB 2.0-akkor vegyel ha notid van vagy viszed melohelyre vagy akarhova az adataidat. Satasat vegyel, legyen nagy a cache meret, a meretrol pedig annyit, hogy amilyet te jonak latsz, te tudod mennyi adatod van, vegyel annak megfelelot.
Markak szempontjabol en a Western Digitalt vagy a Samsungot ajanlom, ezek nagyon jok
0
0
0
0
nOmAd6 avatar
Milyen HDD-t vegyek a gépem támogatja az USB 2.0-át szóval milyet ajánlotok úgy kb 500-1000 GB-st
0
0
0
0
philips20 avatar
sűrgösen elado egy Seagate Barracuda 7200rpm 1500GB 64MB vinchester új bontatlan csomagolássban van 15.000Ft

PM be írj
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
ja és van egy Ati Radeon HD 6870 1GB DDR5 ÚJ BONTATLAN 46ért ha érdekell valakit

philips20: Ez nagyon nem idetartozik!
0
0
0
0
philips20 avatar
Cooley: eggyik ismerösöm ilyenhelyen dolgozik és ennyiért adja vigyétek 😃 semmibajanincs garanciais van 3év asszem,

ja és van egy Ati Radeon HD 6870 1GB DDR5 ÚJ BONTATLAN 46ért ha érdekell valakit
0
0
0
0
Cooley avatar
Ennyiért megveszem, és továbbadom... 😆 Tízezret legalább nyernék rajta. 😂
0
0
0
0
Ruslan avatar
ha bontatlan akkor szinte vételáron tovább lehetne adni, vagy kicsivel többért.
0
0
0
0
Cooley avatar
philips20 írta:
van egy ilyenem SEAGATE Barracuda XT 64MB 2TB SATA 20ezer új bontatlan ha érdekel írj

Féláron? Szabad megtudni, hogy mi az oka? 😀
0
0
0
0
philips20 avatar
van egy ilyenem SEAGATE Barracuda XT 64MB 2TB SATA 20ezer új bontatlan ha érdekel írj
0
0
0
0
Core2 avatar
lassú és drága. Ennyiért vehetsz 1 TB-ost is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Akkor inkább már ez! igaz ez 3,5 colos vagyis sokkal nagyobb mint az LG
[LINK]
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Mi a véleményetek erről a külső winchesterről: LG 😆5 5400 rpm 500 GB.
Megéri ilyet venni? 17.250 Ft az ára. Ennyi pénzért tudtok jobbat ajánlani?
0
0
0
0
hnemaria avatar
WD Caviar Black a jo 😃
0
0
0
0
philips20 avatar
Eladó egy Seagate 1.5TB SATA2 32MB os vinchester vadonat új, csomagolásba van

1.5 Terabyte kapacitás
7200rpm fordulatszám
32Mb gyorsítótár
SATA-II NCQ csatolófelület
3Gb/s adatátviteli sebesség
105Mb/s folyamatos adatátvitel

3év garival

Eladó egy Western Digital 2TB 64mb Green Power hard drives még a csomagolásában van,
1percet nem ment

- merevlemez-kapacitás: 2 TB
- merevlemez mérete: 3,5"
- hozzáférési idő: 8,90 ms
- fordulatszám: 5.400 fordulat/perc
- cache: 64 MB
- PC csatlakozók: S-ATA II (300 MB/s)

3Év garival

ha érdekel írj
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
van rajta egy rendszer, sztem ja
0
0
0
0
R3mZy avatar
Müködik még?😃😃😃😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
nekem valami 1 gigás van, 92-es sztem, valahol megvan a töbi "kiment 5 közöt"
0
0
0
0
R3mZy avatar
hát má 2 éves van szal 4 év alat természetes hogy tönkremegy😃 habár nem!!! van 99-es merevelemezem 18gigás 😃😃 mai napig jó!😃 má régiség szzámomra😃 kis névtelen szar pedig!😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
R3mZy írta:
én Hitachi párti vagyok volt má midnen fajta mind beszart😃 ez visszonylag jó birja és má nem 2tb ment át ralyta, minden nap megtelik és törölhetek vagy 100Gb-t napi szinten.

adok kb 2 éves neki
0
0
0
0
R3mZy avatar
én Hitachi párti vagyok volt má midnen fajta mind beszart😃 ez visszonylag jó birja és má nem 2tb ment át ralyta, minden nap megtelik és törölhetek vagy 100Gb-t napi szinten.
0
0
0
0
philips20 avatar
Western Digital 2TB 64mb Caviar Green Power Hard Drive érdekel valakit egy ilyen ?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Kmisi99 írta:
seaget hitachi annyira nem jó a hitachi pl hangos a seagate ból meg sok a szar. Samsung az elég megbízható! De konkrét típust mondj meg mire akarod használni úgy lehet jót ajánlani Amúgy még a Western Digitalnak vannak jó HDD i nagyon megbízható

a 2. samsung ami kiment a gépemböl most rugja az utolsókat, és halkabb a seagate IDE 160GB mint a samsung (csak azért halnak meg mert kb 2 éven belül 10 terrányi adat ment át rajta
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
seaget hitachi annyira nem jó a hitachi pl hangos a seagate ból meg sok a szar. Samsung az elég megbízható! De konkrét típust mondj meg mire akarod használni úgy lehet jót ajánlani Amúgy még a Western Digitalnak vannak jó HDD i nagyon megbízható
0
0
0
0
twoKgames avatar
Samsung, Seagte vagy Hitachi a jobb? 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
ha 64 Mb a cache meret, az latszik a 32-hoz kepest? foleg jatekok alatt.
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm szépen a választ!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
tomaszka88 írta:
Sziasztok! Nekem is szükségem lesz még egy merevlemezre 2TB méretűre ami egy dokkoló egységben lenne és csak adatok tárolására használnám. Ezt néztem ki : Western Digital 2TB 7200rpm SATA-300 64MB Green WD20EARS vagy SAMSUNG 2TB 5400rpm SATA-300 32MB HD204UI/CE Melyiket kéne választni?

Nekem is olyan samsung van írási seb 140mb/s körül van adatok tárolására tökéletes és hűvös na meg alig van hangja
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció