Milyen merevlemezt vegyek?
Hello merevlemez vásárlás előtt állok és az a kérdésem hogy kinéztem magamnak egy Western Digital 640GB 32mb Caviar Black et és szerintetek megérné azt a+6-7000 forintot egy Western Digital 1TB 32mb Caviar Black??
5 év garancia van rájuk szóval én az 1TB osban gondolkodom szerintetek?
5 év garancia van rájuk szóval én az 1TB osban gondolkodom szerintetek?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
12-13ezres vinyók közül melyik lenne legalkalmasabb a játékoknak?
Samsung F3-at annyian dícsérték és annyian köpködték, hogy már nem tudom mi legyen vele.
WD Caviar black nem olcsó.
Hitachi elvileg zajos (és gyors).
Seagate ?
1terrás kéne 7200rpm-en.
Seagate és WD olyan árban nem ad 1 terrás 7200rpm-es vinyót. A Hitachi meg Samsung közül én inkább a Samsungot választanám, mert azokkal még sosem volt problémám, pedig a mostani WD előtt csak olyanom volt, viszont anyám laptopjában fél év alatt a 3. Hitachi vinyó jár... Samsungból meg pl a HD103SJ típus az, amelyik megfelel az elvárásaidnak. 😀 Vagy esetleg a WD-től a WD10EARS, de rendszervinyónak nem ajánlom(úgy viszont kiváló, hogy van bent egy SSD rendszermeghajtónak, meg 2 ilyen WD10EARS RAID-ben 😃😉.
Ha neked 1 terrás kell, akkor előbb gyárts egy ilyen hdd-t 😃
Mert mi bajod az 1TB-os vinyókkal? Már 3TB-osak is vannak dögivel.
Köszi. Akkor maradok a Samsungnál szerintem.
12-13ezres vinyók közül melyik lenne legalkalmasabb a játékoknak?
Samsung F3-at annyian dícsérték és annyian köpködték, hogy már nem tudom mi legyen vele.
Seagate ?
1terrás kéne 7200rpm-en.
Seagate és WD olyan árban nem ad 1 terrás 7200rpm-es vinyót. A Hitachi meg Samsung közül én inkább a Samsungot választanám, mert azokkal még sosem volt problémám, pedig a mostani WD előtt csak olyanom volt, viszont anyám laptopjában fél év alatt a 3. Hitachi vinyó jár... Samsungból meg pl a HD103SJ típus az, amelyik megfelel az elvárásaidnak. 😀 Vagy esetleg a WD-től a WD10EARS, de rendszervinyónak nem ajánlom(úgy viszont kiváló, hogy van bent egy SSD rendszermeghajtónak, meg 2 ilyen WD10EARS RAID-ben 😃😉.
Mert mi bajod az 1TB-os vinyókkal? Már 3TB-osak is vannak dögivel.
Seagate ?
1 terrás kéne 7200rpm-en.
Dr@gon mi a baj az egy terrással? (csak terás ?)
Én magamnak egy WD 500GB-t vettem 😆
az jo valasztas volt, lehet hogy en is veszek 1-et
hat ha eros kell, akkor ne greent vegyel mert energiatakarekos szar, 5400-at forog, az minden csak nem eros. ha eros kell, akkor caviar black
Hát az F3 elég szépen leszerepelt a prohardver nagy HDD tesztjében rendszer alá nem ajánlják! Valóban inkább cavaiar black
hat ha eros kell, akkor ne greent vegyel mert energiatakarekos szar, 5400-at forog, az minden csak nem eros. ha eros kell, akkor caviar black
Szerintetek menne
-ez a merevlemez:Western Digital Caviar Green Powe 1TB 64MB 7200rpm SATA WD10EARS
-ezen az alaplapon:MBO GIGABYTE M68M-S2P
help mer gondban vagyok😃
ha nem jó akkor milyen merevlemezt vegyek erre az alaplapra?
valami erős kéne😜
Egyértelműen egyterrás! Egy Samsung F3 nem rossz választás!
de a 160 gigás samsunomon is évi 3 tera átmegy, tiszta kékhalál. ha veszek terrásat felosztom akkor mind a 2 része elromlik
nekem havi 1.5Tb megy át a gépemen 😆
az 1.5 x 12honap 😜 huppsz 😃 hidd el gyorsan mennek a terák 😃
Egyértelműen egyterrás! Egy Samsung F3 nem rossz választás!
de a 160 gigás samsunomon is évi 3 tera átmegy, tiszta kékhalál. ha veszek terrásat felosztom akkor mind a 2 része elromlik
ez jo vinyo?
vagy ha nem akkor vegyek egy ilyet?
[url]http://www.***/Belso_merevlemez/Samsung_500GB_HD502HJ_7200rpm_SATA2_merevlemez-p48101.html[/url]
****** helyere irjatok hogy edigital
Milyen HDD-t vegyek a gépem támogatja az USB 2.0-át szóval milyet ajánlotok úgy kb 500-1000 GB-st
USB 2.0-akkor vegyel ha notid van vagy viszed melohelyre vagy akarhova az adataidat. Satasat vegyel, legyen nagy a cache meret, a meretrol pedig annyit, hogy amilyet te jonak latsz, te tudod mennyi adatod van, vegyel annak megfelelot.
Markak szempontjabol en a Western Digitalt vagy a Samsungot ajanlom, ezek nagyon jok
PM be írj
philips20: Ez nagyon nem idetartozik!
ja és van egy Ati Radeon HD 6870 1GB DDR5 ÚJ BONTATLAN 46ért ha érdekell valakit
van egy ilyenem SEAGATE Barracuda XT 64MB 2TB SATA 20ezer új bontatlan ha érdekel írj
Féláron? Szabad megtudni, hogy mi az oka? 😀
[LINK]
Mi a véleményetek erről a külső winchesterről: LG 😆5 5400 rpm 500 GB.
Megéri ilyet venni? 17.250 Ft az ára. Ennyi pénzért tudtok jobbat ajánlani?
1.5 Terabyte kapacitás
7200rpm fordulatszám
32Mb gyorsítótár
SATA-II NCQ csatolófelület
3Gb/s adatátviteli sebesség
105Mb/s folyamatos adatátvitel
3év garival
Eladó egy Western Digital 2TB 64mb Green Power hard drives még a csomagolásában van,
1percet nem ment
- merevlemez-kapacitás: 2 TB
- merevlemez mérete: 3,5"
- hozzáférési idő: 8,90 ms
- fordulatszám: 5.400 fordulat/perc
- cache: 64 MB
- PC csatlakozók: S-ATA II (300 MB/s)
3Év garival
ha érdekel írj
én Hitachi párti vagyok volt má midnen fajta mind beszart😃 ez visszonylag jó birja és má nem 2tb ment át ralyta, minden nap megtelik és törölhetek vagy 100Gb-t napi szinten.
adok kb 2 éves neki
seaget hitachi annyira nem jó a hitachi pl hangos a seagate ból meg sok a szar. Samsung az elég megbízható! De konkrét típust mondj meg mire akarod használni úgy lehet jót ajánlani Amúgy még a Western Digitalnak vannak jó HDD i nagyon megbízható
a 2. samsung ami kiment a gépemböl most rugja az utolsókat, és halkabb a seagate IDE 160GB mint a samsung (csak azért halnak meg mert kb 2 éven belül 10 terrányi adat ment át rajta
Sziasztok! Nekem is szükségem lesz még egy merevlemezre 2TB méretűre ami egy dokkoló egységben lenne és csak adatok tárolására használnám. Ezt néztem ki : Western Digital 2TB 7200rpm SATA-300 64MB Green WD20EARS vagy SAMSUNG 2TB 5400rpm SATA-300 32MB HD204UI/CE Melyiket kéne választni?
Nekem is olyan samsung van írási seb 140mb/s körül van adatok tárolására tökéletes és hűvös na meg alig van hangja