Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ez miez???
Érthetetlen... Miért nem elég a minimumnak se ( 😲 ) ami csak 2 GBos... egy 4 GBos GTX960 M VGA???
De én már lentebb leírtam, hogy a 771-es Xeon procik helyett a Core 2 Quad 'megfelelőjüket' kell megadni. Ami a te esetedben Q9650 lesz.
Intel Xeon 5450 esem van ,eddig működött minden . Egyetlen Xeon procit sem találok az adatbázisban.Mért nem lehet simán be írni,mint eddig.
Ez így nem okés!!!
Üdv: Doomyka
RAPBOY: 14 nélkül, de nincsmit! 😆
VRAM: a videokártyában lévő memória menynisége
CPU OC: ha tuningolva van a procid, akkor hogy menyivel (órajel emelés pl.)
GPU OC: videokártya tuning ha van
* Az eredmény a következő általános beállításokra értendő: fps limit, AA és V-Sync nélkül, általában egyjátékos / kampány módban, gyártó optimalizálás nélkül.
* Az összehasonlítás során kapott eredmények csak közelítő jellegűek, több változóval készülnek. A program futását több, az oldal által nem figyelembe vett tényezők is befolyásolhatják."
De amúgy igazad van, a leg -logikusabb és -lovagiasabb lépés ha tényleg nem jösz többet.
Esetleg úgy lehetne értelme, ha valakinek pl: gondja van és kiirja mondjuk a Segítség kezdő vagyok topikba. Ott segítenek neki, ugye hozzászolnak mondjuk 3 man, és abbol mondjuk 1 az useless hozzaszolas, ezért azt lepontozza a kérdező, a többit meg pozitívan értékeli.
És a profiljánál látszodna a "Közösségi pontja" így látják majd a többiek, hogy megbízható, tehát nemfog butaságot írni neked ha probléma merült fel a gépeddel kapcsolatban.
zsoltdeak1722
2016. 06. 22. 13:53:14 #
▼
Toretto91: Összehasonlításnál Q9450-t írj be, lényegében ugyan az mint a Xeon.
Köszönöm így már elfogadta 😀
Amúgy szerintem nem ártana írni egy hírt ahol leírjátok hogy hogy kell keresni az új rendszerben, mert sok ilyen, és ehhez hasonló kérdés lesz még, ebben biztos vagyok.
valami nagyon el lett rontva erre felé 😆
Hamlet68: lentebb irja hogy kell megkeresni
A hírek és más tartalmakkal kapcsolatos toplista nem lesz az oldalon.
Ahogy MoonW írta:
Bárhogy írom nincs találat.
Javaslat:
Biztos elhangzott már, de örülnék én legalábbis egy külön hardver menüpontnak, ahol különböző, moddingok, tesztek, "őrült hardveres ötletek" (pl: Pentium 1 en futó Win 10 például csak) vagy egyszerű hardvertesztek, leírások Kezdő usereknek, hogy hogyan cseréljenek ki pl egy HDD-t, és hogyan installálják efl maguknak a windowst,, vagy tényleg ilyen alapab dolgok, mitomén, takarítási tippek, hibakeresés és elhárítás ilyenek.
Kicsit ilyen PROHARDVER feeling.
Lehetnének ugyanolyan épkéz-láb tesztek mint a játékoknál. Lehetne irni saját cikket, akár cikksorozatot, ilyesmi
A gyorskeresőbe a típuszámot kell csak beírni pl:
Intel® Core™ i7-3770K helyett elég csak 3770K
GIGABYTE GeForce GTX 660 OC helyett elég csak GTX 660
Kivéve szerver, embedded cpu-k és workstation gpu-k, ezek jelenleg nincsenek fent.
Pár CPU/GPU még hiányozhat, csak jelezzétek ha nem található, pótoljuk.
Liam Neeson: úgy nem működik, kérlek ne adj fals infókat.
boxer4000: Köszönöm, javítva!
UPDATE: Igazítottam a gyorskeresőn, így remélhetőleg jobban használható.
vga : Nvidia Geforce gtx 460SE !
A gyorskeresőbe a típuszámot kell csak beírni pl:
Intel® Core™ i7-3770K helyett elég csak 3770K
GIGABYTE GeForce GTX 660 OC helyett elég csak GTX 660
Kivéve szerver, embedded cpu-k és workstation gpu-k, ezek jelenleg nincsenek fent.
Pár CPU/GPU még hiányozhat, csak jelezzétek ha nem található, pótoljuk.
Utána beírom Phenom x erre kiadja a Phenomokat, és nincs köztük 2 magos.
amúgy a Gépigény Webshopal mivan? Létezik még vagy, nem? Mert sehol sem látom promózva, csak így olvasgatva az oldalon találtam hogy webshop, de merre.
😀
Javaslat: Lehetne hardver tesztet írni vagy filmkritikát.
Lehetne likeolni & dislikeolni a többiek kommentjét / cikkeket / játékokat stb...
Lehetnének rangok is mint például az ismert fórumon is "p**hardver" pl: újonc, lelkes újonc, a közösség oszlopos tagja (sok és hasznos hsz ek ért, amit az userek dontenek el hogy hasznos e vagy sem), legendás (aki magas levellel rendelkezik és min 2-3éve tag) és egy veterán (aki már szinte a kezdetektől vele van az oldalal vagy hasonlókat kitalálni. 😀
Összegezve:
- like & dislike rendszer
- rank rendszer
- kommentek szerkesztése, ha szerkesztett akkor mellé a dátum és az eredeti szöveg. (mint előttem említették)
- többféle stílus az oldalra (pl: a kék helyett, mindenki saját magának választhatna skint, fekete-zöld; vörös, zöld, narancs, stb....)
- egymás gépeinek (tételezzük fel hogy nem fake ...) értékelése 1-10 ig történő számokkal.
- CPU adatbázis
- toplistába történő bekerülésért, kapnánk valamennyi pontot pl: 2. hely 2k pont 😆 de komolyan, valamennyit, és az megjelenne a profilomnál, meg hogy mely témákban aktiv a leginkább az adott user.
Hirtelen ennyi. Ha elolvassa az admin annak örülök. 😀
Köszönöm!