Légiós semmiképpen sem, mert a légiósok kapják a világon a legkeményebb kiképzést. De a magyar hadseregbe se mennék, mert szar felszerelést használnak. A terroristákon kívül ki az a hülye, aki AK-47-et használ? A legratyibb fegyver. Erős ugyan, de pontatlan.
A magyar hadseregben nem is fizetnek jól. Azért használnak AK-47-est, mert még a rendszerváltás előttről itt maradt egy csomó. M4 kéne meg M9 vagy 1911 Colt, mert azok a jó fegyverek korszerűek és pontosak is.
De nem is írom tovább, minenki tudja mire akarok kijukadni.
Scribble írta:
Furcsa hogy mindenki kommandós meg mesterlövész akar lenni.Mintha legalább az lenne a legnépszerűbb munka hogy felvesznek egy olyat aki már játszott a call of duty 4-el.Nemtudom mit írnának za önéletrajzukba.Mellesleg egyáltalán nem olyan mint a játékokban!Én már paintballoztam nem is egyszer és az is kurávra fáj hogy ha közelről megsoroznak.Messze vagyunk mi még az idegen légiótol meg a US navy tól😃
Jólvan , ez csak egy álmom hogy kommandós szeretnék lenni , de azért megkérdem , te fogtál már kezedbe 12 évesen igazi fegyvert ? és ám fegyvermániákus vagyok , de itthon nem igaziak vannak csak olyan Airsoftosak , de nemszokom úgy használni őket..és szokok velük lődözni úgy célba , és 10-ből 9 belemegy😀
én vagy felnőtt vagy főállású alkoholfogyaszto leszek! de nem szabad lebecsülni a gyerekgyártó kisiparost, szűzoltót és a börtöntölteléket sem, de PRO autoversenyző akarok lenni a legjobban ^^
én traktoros lettem,persze már nem a régi világ szerint már fedélzeti számítógáp,gps segít ha értesz hozzá.persze nem egy álom meló más cselédjének lenni,de sajnos ez jutott,már csak a gyerekeimnek szeretnék jobbat.
én informatikus vagy katona (azon belül mesterlövész) szeretnék lenni. egyébként jóhogy itthon nem jutunk semmire. mert mindenki külföldre menne pénzért, itthon meg egyre jobban fogy a munkaerő (igaz most már munkahelyek is alig vannak).
Én nem tom mileszek, de tuti gépekkel fogok munkálkoni 😃 Most a programos dolgok kezdtek el érdekelni, bár a hárdveres dolgok jobban izgatnak... Vagy valami számitásteknikai bolt 😆
thug85 írta:
Én mindig is nehézgépkezelő szerettem volna lenni. Imádtam a nagy gépeket. Erre most itt ülök egy faházban, és egész este nézek ki a fejemből.
Ez aztán a jó munka ha bírod a fáradtságot és még pénzt is kapsz érte akkor nagyon jó
Biztonsági őr vagy? Vagy mi? Testvérem férje is az. Az sem csinál többe csak van neki hogy 34 órát kell dolgoznia alvás nélkül
Igen az vagyok. Nekem 15 óra egy műszak, és egy hónapban 15 napot melózok. De abból a 15 órából 3-4 órát szoktunk aludni is. Csak az ünnepnapokat nem szeretjük, mert akkor nekünk melózni kell. Augusztus 20.-ai hétvége is pont rám esett, és bent voltam 3 napig egyfolytában. Mondjuk ki lehet bírni. Van zuhanyzó, kábel tv, internet. De azért mégis jobb lett volna otthon lenni a feleségemmel.😀
thug85 írta:
Én mindig is nehézgépkezelő szerettem volna lenni. Imádtam a nagy gépeket. Erre most itt ülök egy faházban, és egész este nézek ki a fejemből.
Ez aztán a jó munka ha bírod a fáradtságot és még pénzt is kapsz érte akkor nagyon jó
Biztonsági őr vagy? Vagy mi? Testvérem férje is az. Az sem csinál többe csak van neki hogy 34 órát kell dolgoznia alvás nélkül
én meg szeretnék lenni a jurassi park 8 -ben a T-rex 😆😆 de amugy pincérnek tanulok de lehet az is építek 1 bunkert bespájzolok gépből meg kajábol azt tulélm az atom háborut de az is lehet elmegyek Nasa gép tesztelőnek 😆
Jó olvasni amiket írtok😃 mérnök-mérnök,gépész-technikus programozó stb.....Én is sok minden szerettem volna lenni pl.: informatikus vagy torna tanár,programozó,rendőr, vámügyintéző hmmm.. de nem jött be egyik se,sajnos 😃. Most leginkább IFBB Pro Bodybuilder szeretnék lenni egy 300 milliós országban 😀😀.
A LÉNYEG,HOGYHA MÉRNÖK,GÉPÉSZ STB ... AKARSZ LENNI, AKKOR TEGYÉL MEG MINDET ENNEK ÉRDEKÉBEN !!!
én nagy leszek ha nagyleszek!😆, am Gépszerelő szeretnék lenni, aki eladja és összerakja, és javítja a gépeket!😆 meg alaktrészeket eladni szval egy kis boltot nyitni ahol mindent csinálok!😀
A magyar hadseregben nem is fizetnek jól. Azért használnak AK-47-est, mert még a rendszerváltás előttről itt maradt egy csomó. M4 kéne meg M9 vagy 1911 Colt, mert azok a jó fegyverek korszerűek és pontosak is.
De nem is írom tovább, minenki tudja mire akarok kijukadni.
Furcsa hogy mindenki kommandós meg mesterlövész akar lenni.Mintha legalább az lenne a legnépszerűbb munka hogy felvesznek egy olyat aki már játszott a call of duty 4-el.Nemtudom mit írnának za önéletrajzukba.Mellesleg egyáltalán nem olyan mint a játékokban!Én már paintballoztam nem is egyszer és az is kurávra fáj hogy ha közelről megsoroznak.Messze vagyunk mi még az idegen légiótol meg a US navy tól😃
Jólvan , ez csak egy álmom hogy kommandós szeretnék lenni , de azért megkérdem , te fogtál már kezedbe 12 évesen igazi fegyvert ? és ám fegyvermániákus vagyok , de itthon nem igaziak vannak csak olyan Airsoftosak , de nemszokom úgy használni őket..és szokok velük lődözni úgy célba , és 10-ből 9 belemegy😀
Jövöre épületgépész technikus végzetségem lesz.
Igen? Az nagyon jó mert én is annak készülök! Nekem még 5 év! 😀
a kertész szakma is nagyon jó😜
igen jó , de abba nincs annyi akció mint a kommandósokban😃 😆 én lehet h az leszek 😆 majd megyek M16-ossal 😆😆
mindenképpen külföldön kell dolgozni
Jaja amint kijárom a sulikat meek is ki 😃 me itt MO-n nem jutsz semmire 😕
Igen az vagyok. Nekem 15 óra egy műszak, és egy hónapban 15 napot melózok. De abból a 15 órából 3-4 órát szoktunk aludni is. Csak az ünnepnapokat nem szeretjük, mert akkor nekünk melózni kell. Augusztus 20.-ai hétvége is pont rám esett, és bent voltam 3 napig egyfolytában. Mondjuk ki lehet bírni. Van zuhanyzó, kábel tv, internet. De azért mégis jobb lett volna otthon lenni a feleségemmel.😀
A LÉNYEG,HOGYHA MÉRNÖK,GÉPÉSZ STB ... AKARSZ LENNI, AKKOR TEGYÉL MEG MINDET ENNEK ÉRDEKÉBEN !!!
MINDENKINEK EGY KALAPPAL !!!
én informatikai mérnök szeretnék lenni vagy programozó
jah én is!
ezt szinte öröm olvasni. láccik h nincs sok cighány az oldallon.
aj csájé most akartam pedeg írni h majd eléldegélek a segélyből😆 na szerintem Én erdész leszek annak is tanulok már van számomra munkahely 😜
Én Vadakat terelő juhász akarok lenni.....😊
Azt a vadakat h terled? 😆 me azokat lőni szokták juhokat meg ezeket szokták terelni 😆