addig mit használtál ? 😆 én már nembántok semmitse mert megdolgoztam érte de ha lesz uj tápom a mostanit muternak adom é az ővét szét ba...om csavarhúzóval 😆😆
engem ha felidegesít a gép kimegyek egy cigire.de egyszer kihúztam az egeret a gépből és kidobtam az ablakon és ott marat vagy 3 hétig me vettem egy másikat
engem ha felidegesít a gép kimegyek egy cigire.de egyszer kihúztam az egeret a gépből és kidobtam az ablakon és ott marat vagy 3 hétig me vettem egy másikat
jah nekem valami regebbi a4techem volt,de mar nem muxi mert nem tom mi baja van a ps/2-es portomnak😕de meg milyen jol birja a volt a4techem az uteseket egyszer-egyszer olyanokat kapot hogy csak na csodalkozom hogy nem tort meg el szegeny.
hehe en most mar kell vigyazak mert ma vetem uj bill-t es nem szeretnem szetverni,mert ha erre ra csapok egyet sztem 2be is torik,nem mint a nasik a4tech-em mert az uthetem mert nem volt semmi baja😆😆😆
Nekem már a jelenlegi gép(nem sokáig) már olyan szar volt hogy már a gépelés közben is akadt😲 ezért reseteltem és mivel fos újból várhattam vagy 5 percet mire fel tudtam jönni😠
Amúgy még a téma elején írtákl hogy feles energiánkat focival vagy biciklizéssel vezessük le nem kell eltörni a csontunkat meg ilyenek.
Én egyszer egy zsebkendős zacskóval elkezdem focizni és az lett a vége hogy egy rugással két csontomat törtem😆
én nem bántom a Gépem , mert amennyire peches vagyok beleütök egyet akkor megint elb*szódik a windows 😆 multkor 4x raktam ujra egymas utan ( lekopogom h most jo ), mert NFS MW-s crack hibás volt 😀 es csak C-t formátoltam 😃 aztán rájottem 4-re hogy a D-t is kéne 😆 nah de térjünk vissza most a tesómhoz 😆 nah az oszt állat 😆 játszotta a Race Driver GRID-et akkor naon ideges volt 😆 ütötte a billentyüt egeret csapkodta , a kávé a csészébe az asztalán volt ráb*szott egy nagyot az asztalra es puff az egész asztal kávés volt 😆 az tutta legjobban felhuzni h az utolsó körben a cél előtt kicsúszik es leelőzik 😆 amikor elkezdte játszani rögtön ki mentem a szobából mert engem vert volna meg 😆
Hogy ti mien agresszívak vagytok de most komolyan azér gépet szétrúgni áhh inkább üssed a hangszórót mert az a legolcsóbb és az annyira nem fontos😆:Ð😃😀😉
hoho fejelünk??😆😆 én mostanság anyám usb-s billjét csapom az enyim helyet mert valami zárlathiba lett a ps 2-es csatinál vagy tulmelegedett
Ha anyám meglátná mijeneket küldök bele sztem a billhelyet használhatom majd a yojpadot😆😆
Én egyszer elég ideges lettem.Az egeret nekivágta a falnak a billre meg ráütöttem egy nagyot.Egér széttört.Billentyűzetnek jó pár gombja kiesett.De azóta csak 2 cd-t vágtam tönkre!És egyszer megfejeltem a monitort!😆
kmisi99 írta:
Engem tegnap előtt úgy felidegesített a gép hogy rá akartam ütni a kikapcsoló gombra de azt a kis műanyag előlapokat találtam el ahova a dvd írót rakjuk 2 darab rögtön beesett a gépbe😆
Olyan már velem is történt, csak én berúgtam őket😃
Engem tegnap előtt úgy felidegesített a gép hogy rá akartam ütni a kikapcsoló gombra de azt a kis műanyag előlapokat találtam el ahova a dvd írót rakjuk 2 darab rögtön beesett a gépbe😆
én vagy 2 billt vertem szét , régi gépembe meg oldalba rugtam a monitort meg néha pofánvágom, főleg akkor ha fecseszik az agyam😆😆😆, ja és 1 egeret is már szét csaptam😆
Szerk: a billt. többé nem csapom mert már szakad vele az asztalnak a bill tartója😆😆
Hát a múltkor kiöntöttem a vizet, bill, egér minden kapott akkor majdnem kis gépemen vezettem le, de utolsó pillanatban arrébb tessékeltem helyette a széket ami szerencsés módon leszakította a tapétát...
le van véve a gép oldala és iszonyatosan idegesítően sípol a dvd vagy mi már megőrülök olyan hangos de nem verem még szét mert még töltök 1 játékot majd ha játszani fogok a WOW-al na majd akkor halál a gépre ha bénázok és kinyírnak😆😆
ja tényleg nem a gép a hibás ha bénán játszunk de ez egy nagyon nagyon rossz emberi dolog hogy azt hibáztatjuk aki nem is hibás csak ideges vagyok és ő van a leg közelebb.
De most itt ez a rohadt gép kattog mint az állat és mindját szétverem😆 de nagyon idegesít. és hangos is
Amúgy még a téma elején írtákl hogy feles energiánkat focival vagy biciklizéssel vezessük le nem kell eltörni a csontunkat meg ilyenek.
Én egyszer egy zsebkendős zacskóval elkezdem focizni és az lett a vége hogy egy rugással két csontomat törtem😆
mérgemben elvesztem az agyamat
Ha anyám meglátná mijeneket küldök bele sztem a billhelyet használhatom majd a yojpadot😆😆
éncsak a monitort pofozom😆
azt én is szoktam 😃 de azé csak olyan lightosan😆
meg aztán anyámék engem rugdosnának:Ð😆
Olyan már velem is történt, csak én berúgtam őket😃
én régen az ősi gépemt annyira szétütöttem hogy csak kis szerencsével indult be 😆
AZ a gép kb ilyen volt😜roci:400mhz
Ram:64mb
VGA: ultrafos 5000 32mb
nem csak a vga ultrafos hanem az egész komplett😆
a vga tipusa az ultrafos 5000:Ð:Ð:Ð:Ð
én régen az ősi gépemt annyira szétütöttem hogy csak kis szerencsével indult be 😆
nem csak a vga ultrafos hanem az egész komplett😆
Szerk: a billt. többé nem csapom mert már szakad vele az asztalnak a bill tartója😆😆
De most itt ez a rohadt gép kattog mint az állat és mindját szétverem😆 de nagyon idegesít. és hangos is