Túlmelegszik a gép mit tegyek?
Ide le tudod írni ha ha melegszik a gép vagy egyes alkatrészei... és tudsz segítséget kérni, hogy ilyenkor mit is kell tenned, vagy akár segítséget is tudsz nyújtani másoknak! :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
a venti maxon megy de akkor is nagyon könnyen melegszik, de lehet az hogy "csak" érintkezési hiba, tehát nem fekszik fel rá teljesen a hűtő a gpu-ra?
szedd le meglátod, nekem az egész lapod fedi a rézhűtőm, a procim pedig LGA775-ös, magyarán 4*4cm, ebböl 2*2cm-t hűtök csak, így is 40 fokos
a legfrissebb driver van fenn...
msi afterburnerrel is próbáltam hogy maxra rakom a ventit, de nem segített 😞
szerk: majd elfelejtettem, egy HD3870-ről van szó zalman hűtéssel ilyesmi van rajta: [LINK]
az egy jo hutes pedig, nem tudom mi baja van akkorm lehet hogy a veget jarja
jaja, lehet hogy maghiba, nincs benne tiltott rész? Vagy teljes fordulaton megy a venti?
a legfrissebb driver van fenn...
szerk: majd elfelejtettem, egy HD3870-ről van szó zalman hűtéssel ilyesmi van rajta: [LINK]
az egy jo hutes pedig, nem tudom mi baja van akkorm lehet hogy a veget jarja
Hali
unokatesóm faterjának a gépével van gondom:
fel kellett raknom egy vadászos game-t, de mikor játszotam akkor a táj fekete volt mindenhol, csak kb 3m-es körzetben volt fű rendesen, és hozzá sípolt valami a gépben.
felraktam emiatt a furmarkot, hátha a videókari melegszik túl... nos igen... normális az, hogy, ha elindul a furmark akkor a gpu hőmérséklete 50°C-ról 1 másodperc alatt flmegy 75°-ra, majd kövi másodpercben 80-->95-->105 normális ez?! (mindezt kb 5 másodperc alatt produkálta 😲) Lehet hogy elromlott a gpuban az érzékelő?
(igaz megnéztük kézzel milyen forró, és eléggé az volt)
nekem ha tesztelem 40 fokrol 90re megy fel, igaz ez 25%-os túlhajtásnál.
unokatesóm faterjának a gépével van gondom:
fel kellett raknom egy vadászos game-t, de mikor játszotam akkor a táj fekete volt mindenhol, csak kb 3m-es körzetben volt fű rendesen, és hozzá sípolt valami a gépben.
felraktam emiatt a furmarkot, hátha a videókari melegszik túl... nos igen... normális az, hogy, ha elindul a furmark akkor a gpu hőmérséklete 50°C-ról 1 másodperc alatt flmegy 75°-ra, majd kövi másodpercben 80-->95-->105 normális ez?! (mindezt kb 5 másodperc alatt produkálta 😲) Lehet hogy elromlott a gpuban az érzékelő?
(igaz megnéztük kézzel milyen forró, és eléggé az volt)
Ne aggódj miatta.
Én is régen aggodtam de ezt írták nekem és nézd meg nekem is 70fokos alapjáraton szoval nem lesz semmi baja tölle 😉
Nem irja semmi, de tapintas alapjan a deli hid az szerintem nagyon forro, pedig egy eleg speci kis huto van rajta (passziv, de eleg nagy, es sok ilyen kis bordaja van). Nem hasznalom az integralt VGA-t, csak a hangkartyat meg a halokartyat hasznalom belole (ha oda tartoznak a SATA vezerlok, akkor azokat is, de abbol is a 4 -bol 1 -et.
Hogyan tudnam azt lehuteni? Vagy nem gaz ha meleg? A CHIP egy nvidia Nforce 630a
Koszonom elore is.
Superlompos: sztem nem tesz neki rosszat nekem is ekkor a külömbség 😀
Amúgy ez nem sok úgy h nincs terhelés alatt a gép?? :/
hát ha nemvagyok rosszul értesülve (márpedig nem)akkor a tápegység nem a gép lehűtésére szolgál.
Hát azért a táp is dob ki meleget.😆
de igazad van,nem igazánn ez a célja.
Az jutott eszembe h talán a 350Wos táp kicsi neki 😜
Valami ötlet?
Előre is köszi 😃
(lehet h csak másik venti kéne rá)
Akinek túlmelegszik, és van pénz, csináltasson ilyen hűtést!! 😃😃
http://www.youtube.com/user/evgaonthetube#p/u/30/KZq5GnqHMLc
LOL, Hidrogénes hűtés. Nem semmi😃
Akinek túlmelegszik, és van pénz, csináltasson ilyen hűtést!! 😃😃
Nem kispályás srácok 😆 Elég komolyan tolták a dolgot. 😀
Persze,hogy kiéghet, pár év után lazán
A ledes hűtőventilátorokban kiéghet a led?😊
A laptopokat ígysem künnyű hűteni, de ha még 10cm por takarja😃...
nekem a régi laptopom, néha annyira megmelegedett, hogya billentyűn keresztül égette a kezemet.
A 40-50°C tökéletes, ha jobb lenne elkéne rontani😀
Kösz a választ 😀 Megnyugodtam.
köszi előre is a válaszokat.😀
nekem a régi laptopom, néha annyira megmelegedett, hogya billentyűn keresztül égette a kezemet.
A 40-50°C tökéletes, ha jobb lenne elkéne rontani😀
a 20, 40, 30 fok pedig teljesen normális, a 20 fok kifejezetten kevés.
Tudnátok segíteni? Van egy Acer laptopom. Win 7 van rajta. Felraktam a Speedfant, és azt figyeltem meg, hogy ha a processzorhasználat mutató felmegy, akkor egyből felmelegszik a processzor, de ez egyértelmű. A speedfan 50 fok felett jelzi h meleg a proci. Belépek egy játékba, a processzor egyből felmelegszik olyan 60 max 70 fokra. Nincs vmi olyan program, amivel jobban fel lehetne pörgetni a ventilátort?(csak kicsit nem nagyon) Mert elvileg lehetne a speedfannal, de nem látja a ventilátort. Am a venti működik, csak nekem olyan lassúnak tűnik. Alaphasználat mellett ha nem csinálok semmit, vagy netezek tehát ha nem játszok akkor max 50-51 fokos a proci. De azért nem csak játékok hanem a programok is eléggé felmelegítik a procit. Ez így szerintetek jó? Most hogy írom ezt a szöveget 45 fokos a proci. Nem magas az a 60-70 fok pl játék vagy programok használata közben? Előre is köszi a választ.
Vegyél sűrített levegőt vagy kérj valakitől kompresszort és fújj be a laptop szellőző jukain be így jelentős por lejöhet amit kiporszívózhatsz! Ha nem válik ve akkor 5000 forint környékén már vehetsz hűtőpadot hozzá! De a 60-70 fok az még épp türhető!
vagy ha nincs venti, akkor mit tudtok rá mondani?
Jah, csini a sunci 😃
Jó kép 😆
már láttam aki 4ghz re tuningolta..
[LINK] 4.5GHZ
A tiedet? 😂😉