GTA Vice City Stories...vagyis nyomnám, de folyton kifagy az egyik misszió. Patch lenne valószínű hozzá, csak kedves Take2 kilőtte a szervereket, így nincs OTA update....thx brada
@gigazte: Köszi. Pár hónapja félbehagytam a New Game+-t, de most folytatom, mert lassan szabira megyek és lesz időm rá. Sőt még lehet, h újra is kezdem valami unique kis build-el is.
@kmetovics: Én kétszer vittem végig anno amikor a ps plusnak hála oda adták. Nagyon szerettem én is, és első játék után meg is vettem a The Old Hunters kiegészítőt hozzá! :D Egyszer majd én is nekiesek még.
@gigazte: Helyes. Én már vagy 4szer kijátszottam dlc-vel együtt. És még mindig nem unom. Sokszor van, h betervezek 4-5 játékot és közben eszembe jut ez a game is :) És ilyenkor újra neki szoktam ülni. Hiába rövid a game(bár kinek mi, 1.nekifutásra volt kb 70 óra, mire kijátszottam, a 4. próbához meg fele ennyi idő sem kellett :D ), attól még ki lehet tolni sokszor. Még sok fegyver van, amivel nem mentem huzamosabb ideig. Plusz még nehezíteni is akarok magamnak. Pl. Lv 4-es karaktert még nem kezdtem, de most majd azt fogok csinálni.
Amúgy ugyanígy vagyok a Dark Souls 3-mal. Azt is ki szoktam akasztani minden évben, akár többször is. Egyszerűen imádom ezeket a gameket.
@kmetovics: Az a lényeg, hogy mindig van újdonság érzete akárhányszor újra kezdi az ember. Én nem vagyok ekkora Souls-like játékos, eddig csak a Bloodbornet sikerült kétszer végigvinni, azt is coopban toltuk. 😅 Nem szeretem magam szivatni hosszú távon. :D
@gigazte: Én minden bosst egyedül öltem meg. Az 1. végigjátszáskor mondom magamnak, h kipróbáok egy idézést, h milyen, erre meg 2 perc múlva jött egy boss XD Vagyis 3, a shadow of yharnam. Szóval még jó is jártam. Hála égnek így meglett elsőre. Amúgy elég szívatós lett volna.
@kmetovics: Elsőre elég hülye egy rendszere volt az idézésnek, de mi direkt így álltunk neki coopban, egyszer az én játékomban, egyszer az övében, aztán ha belépett egy ellenséges játékos, akkor általában kinyírtuk. Az első, és az utolsó bosst egyedül kellett megölni, mert az első után kaptad azt a harangot, amivel mást behívhatsz, és a játék végén lévőt meg direkt solo-sra csinálták meg.
@gigazte: Ja igen, mert mindenkinek saját Hunter's Dream-je van. Én próbálnék csatlakozni az egyik haveromhoz, de neki valamiért errort ír ki mindig, ha online lép be a karakterébe. Érdekes nekem gond nélkül működik régi -és új karival is. Nem tudom, h mi lehet nála a gond. Néztem már nem egy videót erre a problemre, de egyik se tudta orvosolni.
@kmetovics: Tehát akkor bejelentkezni nem tud, vagy invelni? Ha az adott pályarészen él a boss csak akkor tud behívni, ha már halott, akkor nincs rá lehetőség.
@gigazte: Hát az sajnos. De azt bezzeg megtudom csinálni, h ps plus-szal átveszem a kontrollere felett az irányítást, de az azért totál nem ugyanaz, mintha ő ölné meg a bosst.
@getcarter: Szia èrdeklődnèk szerinted milyen a jatèk? Màr egy ideje töröm rajta magam hogy neki àllok de valahogy mèg mindig nem. Videokat nèztem de azok nem az igaziak! Jàtszva màsabb.
@KrisztianRikardo: gondolkodós, csépelős, egyedi, érdekes
jól néz ki
töltsd le vagy vedd meg próbáld ki, van hozzá magyarítás
szerintem nem rossz de most félretettem mert egy kissé nehéz részhez értem és rápihenek
Ismét előkerült a csodás Death Stranding (ami rögtön a fókuszpontba került), de ezúttal végig is viszem és mindent megépítek amit csak lehet és ami nélkülözhetetlen a fuvarozáshoz.
@gyuri191: Miért is lenne "rossz" oldal Templomos? :)
Csak narráció kérdése. Ugyanez a Star Wars esetén a Birodalommal is. Lássuk csak az SW 4 történéseit ahogy Obi-wan mondta, egy másik szemszögből nézve:
Egy árva fiú megismerkedett egy ősi vallással, egy szakállas öregember hatására radikalizálódott, majd terrorcselekményt követett el, mely során több millió embert ölt meg.
@Palanova: Így van, plusz a birodalom végre elérte azt amit nagyon sokan nem tudtak előtte. Egybeolvasztotta az egész galaxist, mindenhol rend volt és fegyelem. Az én véleményem az, hogy a birodalom volt a jó oldal.
@Warlordcommander: Azért volt ott némi bolygórobbantás is ami nem nevezhető éppen jó cselekedetnek...de már az első filmben is látszódott hogy a demokrácia nem tartható fenn ekkora környezetben. Peremvidék?
De az biztos hogy a Birodalomnak erős termelőkapacitása volt hiszen filmek közben elveszett flottákat és bolygónyi támaszpontokat pillanatok alatt pótoltak.
Age of Empire III Definitive Edition - mindjárt lent van, valószínűleg a következő héten ez fog pörögni, mert már nem köt le nagyon semmi... ezzel el leszek, aztán hétvégén go magyarba 3 hétre SZABI!!! és utána meg jön a The Ascent,utána Kena. Ezek a közeljövőbeli tervek játék szempontból :D
Horizon Zero Dawn Complete Edition
Mad Max
Red Dead Redemption 2
Euro Truck Simulator 2 általában többet ezzel inkább
Grand Theft Auto V
The Witcher 3 Wild Hunt
Hát, játszanék de nincs nagyon mivel, rengeteg játék van amivel tudnék de valahogy mást keresek...a The Ascent-et és a Kena -t várom most, azokat végig fogom csapatni szerintem! Próbáltam ezt a New World-ot de rohadt sok fejleszteni való vár még a játékra... a szerverekről ne is beszéljünk... elég gáz volt ez a BETA egyenlőre... (persze azóta lehet javult már) meg a másik hogy mivel ez a new world egy terület foglalós mmo így még több játék időt igényel mint egy normál más mmo... pl wow ba ha 1 hétig nem voltál akkor nem voltál... viszont itt ha megtámadják az úgymond ,,megyédet" akkor azt megkell védeni... amihez persze repu és idő kell, (mármint hogy háborút indítson valaki a megyéd ellen) de ezek nem hetek, hanem napok. Tehát ebből adódóan nekem annyira nem jött be, egy ilyen játékhoz rengeted idő kell amivel nincs is baj mert az van, viszont mikor a BETA indulása utáni napon (2.) Játszottam vele, akkor már 1 óra után untam a játékot, ami nem jelent valami jót egy olyan játéknál amivel napi szinten több órát kell játszani... :/ és egy komoly optimalizálás is ráférne a játékra... de ha figyelnek a visszajelzésekre és fejlesztik majd folyamatosan akkor akár még egy jó játék is lehet!
@gyuri191: Én valami dlc-s verziót töltök éppen, de azt nem tudom, h érdemes-e játszani. A mellékszálakat meg szoktam csinálni általában még csőjátékokban is.
@gyuri191: Köszi :) Ezt most angolul fogom tolni, mert valamiért nem engedei feltenni a magyarítást, pedig szerintem a legújabb peccs van fent.
De hát mindegy, ez van.
@gyuri191: Na most már nekem is működik, mert közben találtam egy újabb peccset :) Valahogy nem vettem azt észre, h az is ott van XD A lényeg, h most már magyar. Nem, mintha nem értettem volna angolul, de azért jobb saját nyelven tolni. A perkeket is le tudtam magamnak fordítani. Hála égnek annál ebben a részben kevesebb dologra kell odafigyelni, meg kevesebb ölés kell mindegyikhez. Az előzőeknél mondjuk majdnem mind meglett, kivéve a fedezékes géppityus, meg pár gránátos, na meg a közvetett lézerfegyveres ölés, ami nem tudom, h mit jelent, mert akárhogy öltem meg vele az embereket, nem adott 1 pontot sem.
amióta a Biomutant-ot kigyűrtem sajnos nincs olyan játék aminél alig várom hogy leüljek elé :/ így most pangok... hol ezzel hol azzal fél óra/órát, de per pill nincs olyan játék amit több órán keresztül is szívesen nyúznék!
Fable 2 -t próbáltam meg Xbox Cloud Gaming (xCloud) -on keresztül. Annyi baja van az xCloud -nak, hogy nem tudta a mentést betölteni. Így vagy végig kell játszani egyhuzamban vagy mindig kezdhetem előröl. 😕
@LordSzalko: Ezek a conflict zone-os csatak nagyon bejonnek. Kicsit lehetne valtozatosabb mondjuk, valami szinesebb bolygon is lehetne nem csak ezeken a szurkeken. +performance-t jo lenne ha javitanak, mert van hogy bezuhan 12 fpsre ami eleg idegesito de ezt leszamitva kurva jo. Raadadul a high intensity-s conflictokon milliokat lehet csinalni. :D
HUMANKIND™
Black Book
Esetleg ha mindenkeppen GTA-zni akarsz ott a Liberty City stories.. Elvileg sikerult nekik megirva a San Andreas motorjaval ugy elege jol nez ki..
Majd irj
Az a targoncás küldetés kiéget. Olyan kevés időd van, hogy nem lehet benne hibázni
Most értem a végjátékhoz, de nincs kedvem már ma befejezni.
Ghost Recon Breakpoint
Assassin's Creed Odyssey
EVERSPACE 2
Jónak ígérkezik, lehet belevágok. 😉
Amúgy ugyanígy vagyok a Dark Souls 3-mal. Azt is ki szoktam akasztani minden évben, akár többször is. Egyszerűen imádom ezeket a gameket.
Ezt a hibát dobja be neki. Tudom, h csak akkor lehet behívni őt, ha él még a boss.
jól néz ki
töltsd le vagy vedd meg próbáld ki, van hozzá magyarítás
szerintem nem rossz de most félretettem mert egy kissé nehéz részhez értem és rápihenek
[LINK]
Black Book
NARAKA: BLADEPOINT
BPM: BULLETS PER MINUTE
Dreamscaper
Death Stranding
Age of Empires III: Definitive Edition (The African Royals)
Need for Speed: Underground 2
Csak narráció kérdése. Ugyanez a Star Wars esetén a Birodalommal is. Lássuk csak az SW 4 történéseit ahogy Obi-wan mondta, egy másik szemszögből nézve:
Egy árva fiú megismerkedett egy ősi vallással, egy szakállas öregember hatására radikalizálódott, majd terrorcselekményt követett el, mely során több millió embert ölt meg.
De az biztos hogy a Birodalomnak erős termelőkapacitása volt hiszen filmek közben elveszett flottákat és bolygónyi támaszpontokat pillanatok alatt pótoltak.
Banners of Ruin
Omno
Diablo
Minecraft
Genshin Impact
F1 2020
CS:GO
Muck
Orcs Must Die! 3
Warhammer 40,000: Battlesector
Mad Max
Red Dead Redemption 2