nem 10, félrenézem. 11,5.
http://www.p i x m a n i a.hu/hu/hu/03869233/art/logitech/g500-gaming-mouse-eger.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui&aftrack=TVRRM096RTVPVE0zOzEzMjU1MTY0ODY7
SyntaxXx írta:
azért össze lehetne hasonlítani egy G500-at egy Mambaval. Mert elhiheted hogy nem tud sokkal többet a 35.000-es Mamba a 10.000Ft-os G500-tól. 4G ide vagy oda, a Mamba nem éri meg az árát. De ezt az összehasonlítást bármelyik nagyobb árkategóriás egérnél meg lehetne nézni.
azért össze lehetne hasonlítani egy G500-at egy Mambaval. Mert elhiheted hogy nem tud sokkal többet a 35.000-es Mamba a 10.000Ft-os G500-tól. 4G ide vagy oda, a Mamba nem éri meg az árát. De ezt az összehasonlítást bármelyik nagyobb árkategóriás egérnél meg lehetne nézni.
nemkrisz11 írta:
Attól még jól néz ki és sokat tud, tehát nagyon jó egér, de felesleges 30 000 forintot költeni valamire, ami semmivel sem jobb a fele ennyiért kapható, szintén minőségi példánynál.
Attól még jól néz ki és sokat tud, tehát nagyon jó egér, de felesleges 30 000 forintot költeni valamire, ami semmivel sem jobb a fele ennyiért kapható, szintén minőségi példánynál.
és mit csinálsz 6400DPI-vel? a b*dös életbe nem használod ki azt a sebességet. Még a 3 monitoros rendszereknél sem lehet. Max a 6 monitoros gamereknek való, de az már nagyon a felsőfok.
Ha te tudsz 6400dpi-vel normálisan játszani, akkor gratulálok.😀
50G-s gyorsulás...Chuck Norrison kívül másnak felesleges
1 ms válaszidő? Ahogy Synda mondta: "frissítést fel lehet nyomni 1000Hz-re szóval az is ugyanaz"
hardX írta:
Crucio: hat en 23-ert fogok razert venni 😃
Milyen egeret fogsz venni? Én is egér vásárlás előtt állok, én Logitech G500-ra gondoltam, de ha van nála jobb egy kicsivel drágábban, akkor azt venném.
hardX írta:
Hát szerintem ez az egér ami alá nem adnám ha FPS sel játszok
hidd el, a mostani egeremmel is nagyon komoly killeket adtam cod4-ben, ami reflex játék, két éve első voltam, csak elhasználódott és nem jó se a bal se a jobb gomb, a görgő sem, és néha félrevisz magától, csak most mégis egy komolyabb egeret szeretnék, ami tartósabb, de 9 ezret sokallok egy egérért..
köszike a válaszokat én is logitech-re szavazok mert az megbízható egyébként trust árához képest elég jó de azért nem minőségi én egy éve nyúzok egy GXT14 nincs is vele nagy gond a crysis óta besz@rt a görgő kattintása bár ez nem nagy baj de most már olyan egeret szeretnék ami jó úgy h valószínűleg meg is veszem a G500-at még egyszer kösz a válaszokat sokat segített 😀
bendeguz írta:
kösz az észre vételt de nem erre voltam kíváncsi hanem arra h melyiket vegyem ja és az előbb felsorolt 4 egérhez még hozzá tenném a SAITEK CYBORG R.A.T 5-ös egeret h ezek közül melyik a legjobb előre is kösz
próbáld ki és azt vedd amelyik a legkényelmesebb számodra 😃
DCMAN írta:
akor milyet érdemes venni?ami pl jó cod-hoz meg bf- hez
Pl egy Trust GXT 32 bőven jó minden játékhoz. 2400DPI-s és tökéletesen megfelel az FPS játékoktól kezdve MMORPG-ig mindenhez. Állítható DPI-s, úgyhogy minden érzékenységre be lehet állítani. Vagy egy Logitech G300 és még sorolhatnám.
Az ilyen egerek, mint Razer Mamba nagyon jók, de kihasználhatatlanok. Amerikában vagy más országban, akinek 3-5 monitoros rendszere van max azoknak éri megvenni. De az közép árkategóriás 5600DPI feletti egereket jobban veszik, mint Pl a Logitech G500.
Lehet hogy számodra "the best" de azt meg is kell fizetni. Átlag gamerek úgysem vesznek 30K-ért egy 4G-s 6400DPI-s egeret. Sok, kisebb kategóriás egér is simán eléri a 6xxx DPI-t, de azt sem lehet kihasználni mivel hipergyors. Még a 3 monitoros rendszernél sem lehet.
fizetési modok menüpontnál meg leeht nézni
Sőt...olyan olcsóak az egerek, hogy lehet g700-at veszek inkább😲
szerk: Jobb kérdés: Utánvétellel lehet fizetni?
http://www.p i x m a n i a.hu/hu/hu/03869233/art/logitech/g500-gaming-mouse-eger.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui&aftrack=TVRRM096RTVPVE0zOzEzMjU1MTY0ODY7
11.542FT
szerk: Ja...hogy nettó annyi
10.960 ft-ért van már
Azért a G500 se 10 000 Forint😜
így van.
50G-s gyorsulás...Chuck Norrison kívül másnak felesleges
1 ms válaszidő? Ahogy Synda mondta: "frissítést fel lehet nyomni 1000Hz-re szóval az is ugyanaz"
razor mamba 4g😉
Az meg már 2x annyiba kerül. Minek fizessek annyit minimális különbségért?
Crucio: hat en 23-ert fogok razert venni 😃
Milyen egeret fogsz venni? Én is egér vásárlás előtt állok, én Logitech G500-ra gondoltam, de ha van nála jobb egy kicsivel drágábban, akkor azt venném.
Akkor pont összejön annyi 😃 Amugy sztem 9-et ne sajnálj egy egérre, mert akkor mondjuk 5-6 évig tuti nem kell ujat venni, sőt!
a roccat pyra egeren van +2 gomb a hüvelykujjnál?
van.
Hát szerintem ez az egér ami alá nem adnám ha FPS sel játszok
hidd el, a mostani egeremmel is nagyon komoly killeket adtam cod4-ben, ami reflex játék, két éve első voltam, csak elhasználódott és nem jó se a bal se a jobb gomb, a görgő sem, és néha félrevisz magától, csak most mégis egy komolyabb egeret szeretnék, ami tartósabb, de 9 ezret sokallok egy egérért..
Gigabyte ECO600 vélemények ?
vezeték nélküli egér nem játékra való , amúgy egész jó egérnek néz ki !
pedig nem is olyan régen 5000 alatt is volt
Hát már jóval drágább 😞
lehet, hogy megint Gigabyte GM M6580 lesz, de szeretnék valami komolyabbat.. 😃
icon7 Z500
9400 Ft-tól kezdődik, valami más?
Sztem a legolcsobb eger ami normalis az az icon7 Z500 (ilyenem van) ez alabb nem adnam soha, hogyha gamer egerrol van szo 😀
Hogyne kehetne kihasznalni 6xxx dpi-t? Minel nagyobb annal gyorsabba forog fps-ben a csavo 😃
Amugy tenyleg jo a Mamba 4G 2012 de az 40 ezer FT a G500 pedig 16-17 ezer szal... Van kulonbseg 😆
kösz az észre vételt de nem erre voltam kíváncsi hanem arra h melyiket vegyem ja és az előbb felsorolt 4 egérhez még hozzá tenném a SAITEK CYBORG R.A.T 5-ös egeret h ezek közül melyik a legjobb előre is kösz
próbáld ki és azt vedd amelyik a legkényelmesebb számodra 😃
akor milyet érdemes venni?ami pl jó cod-hoz meg bf- hez
Pl egy Trust GXT 32 bőven jó minden játékhoz. 2400DPI-s és tökéletesen megfelel az FPS játékoktól kezdve MMORPG-ig mindenhez. Állítható DPI-s, úgyhogy minden érzékenységre be lehet állítani. Vagy egy Logitech G300 és még sorolhatnám.
Az ilyen egerek, mint Razer Mamba nagyon jók, de kihasználhatatlanok. Amerikában vagy más országban, akinek 3-5 monitoros rendszere van max azoknak éri megvenni. De az közép árkategóriás 5600DPI feletti egereket jobban veszik, mint Pl a Logitech G500.