Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hunork: nézegettem eddig is az RX480 kártyákat. Teszteket is a yuotube-on. Nem tudom mennyire lehet hinni ezeknek a videóknak, de 1070 mellett azért elmarad az amd vagy miez 😃 .
Mindenképpen várok, még nincs olyan nagy baj csak lassan biztos esedékes a váltás. Vega lett volna a következő kérdésem. Az is most valamikor érkezik?
I7 6700k gondolom elég az említett típusokhoz? Olvastam valahol, hogy 1080 mellé már kell bikább proci.
Ha meg új kártyát veszel, akkor inkább az RX 480 8GB kártyát javasolnám, abból is vagy az XFX GTR, vagy az MSI Gaming X sorozatot. Lehet, hogy nem lesz annyi fps (170) egy játékban, csak 145 😀, de ez bőven elég, és így kihasználhatod a Freesync nyújtotta előnyöket. Nekem XFX van, és minden játék alapból megy 75 fps-el, bekapcsolt Freesync / Vsync mellett. Ennyi bőven elég. Preisze, nálad, ha jól látom a monitorod, akkor meg 144 fps-el fog menni. (már amelyik, nyilván a játéktól, a grafikus engine-től függ) DX12 és Vulkan (DOOM) alatt meg nagyon jó az RX sorozat.
UI: vagy várj, és hamarosan megjelenik az AMD csúcs szériája, a VEGA. [LINK]
A FURY vagy a FURY X hasonló teljesítményű, de lehet kicsit gyengébbek.
De a 1070 jobban megérné a + memória és a plusz erő miatt.
[LINK]
Freesync-es monitor mellé, létezik kb. 1070 szintet megütő kártya a másik oldalon? 15 éve folyamat csak Nvidida kártyáim vannak. Nem ismerem a másik gyártó minőségét. De mivel freesync et tud csak a monitorom, lehet bepróbálnám.
Egy Asus Gtx 1060 ROG Gaming 6GB videókártyát szeretnék venni és azt szeretném kérdezni, hogy van egy AMD A8 6600K procim és hogy elég e a videokartyahoz?Idővel procit is szeretnek cserélni de az meg odébb van.
Válaszotokat előre is köszönöm!!!
R7 250(X)ek 10-12 körül vannak (Mármint amiket el is adnak)
Találsz fent 20ért is 250et, de az fent is fog maradni (mint sok hirdetés)
Egy olyan kérdésem lenne felétek hogy szerintetek mennyi az értéke most egy gigabyte GTX 260 Soc-ek? mennyi az a max összeg amennyiért érdemes eladni/megenni?
előre is köszönöm a válaszokat 😃
Az egyik egy Gigabíte AMD R9 270 2 gigás, a másik MSI GTX 750 TI 2 Gameing 2 gigás szintén.
Elég vegyes véleményeket láttam eddig, sok helyen a statoknál meg nem a Gameing verziót hanem a sima gtx et mutatják mint pl ezen az oldalon is ( pedig nem ugyanaz).
1. A Raider / Aurum a legjobb minőség (Aurum S400).
1a. Új széria esetében a Hydro jól sikerült, és elvileg halkabbak is!
2. Alapból a legtöbb FSP tápnak van egy búgó hangja.
3. A ventilátorok 90%-ban a Yate Loon-tól származnak, ami nem a legjobb minőség, ezért lehetnek idővel a hanggal gondok, de persze nem mindegyik típusra igaz.
4. A közismert nevén "cicergés" teljesen "normális" dolog (sajnos), de ettől a táp jó, és nem fogja senki sem gariban visszavenni.
Remélem, jól lett összefoglalva, ha szükség van kiegészítésre, szóljatok.
170W-ot enne GTX 460? Én meg azt hittem,hogy max 150-et.
Mondjuk ez? Psu-k terèn nem vagyok otthon !
Hatás foka 88%
Vagyis a 600w nak a 88% tud leadni?
Azért megeszik 170W-ot egy 460, meg alapból a lapka mérete is elég kolosszális.
Nèmrèg megváltam az R7 260x től.
Egy Msi Gtx760 2gb ra cserèltem. De attól tartok hogy a chieftech 460w 80+ psu-m kevès lesz...
Így elhatároztam veszek egy másikat.
De ha már beruházok egy újra akkor olyat veszek amit sokáig nem fogok leváltani.
Tudnátok ajánlani párat ?
Konfigom:
i5-3570
Msi B75Ma-e33
CoolerMaster Gemini 2 cpu hűtő
1db Ddr3 8gb 1600Mhz ram
1db evo 830 64gb ssd
1db 1T sata2 7200 as 64mb cach
Anyagi keret 20K