És olyan nektek volt hogy elkeztetek aludni nomrálisan aludtok félálomba vagytok és egyszer csak nem tudom mi vezérelt rá de a lábammal ugrottam vagy rándultam 1-et és erre ébrettem ez is alvásparalizís?
Nálam olyan is volt már hogy azt álmodtam hogy leesek egy székről, és esés közben kicsit megváltozott a táj, és egy jó 10000 méter magasra "teleportáltattam" magam. Érdekes módon olyan volt mintha tényleg estem volna és mikor elértem volna a földet szinte kiugrottam az ágyból
baszzus 😃 és ilyen mindenkinek van igaz ?😆 olyan is volt hogy például álmomba megettem egy zöld cukrot és éreztem az ízét valszeg az agy viszaemlékezett a zöldalma ízre 😃
köszi catcho utána nézek .de tudod mit kellet ezt elolvasnom 😃
én egy nagy hülyeséget álmodtam de nem volt valami gyenge álom 😃 voltunk egy páran egy barlangba voltunk amiben ugye víz volt tehát csónakkal mentünk és követett minket valaki hogy ki Hát Slender bácsi 😲 😲 😆 és ennnyi kb ja még annyi hogy veletek volt hogy félálomba voltatok és nem birtatok mozogni ? Merttnekem ez volt de mivel félálomba voltam ugye félig álmodtam és láttam az ágyam végébe Slendermant ugy beszartam !!😆 (ilyenkor ugye nem virok mozogni de ha próbálkozok egy idő után (1-2perc) már fenn vok ) komoly volt 😲
Erről mostanság nem nagyon kell álmodoznunk...de amúgy mindenki azt álmodja ami aznap megtörtént...pl: feldolgozod az aznapi eseményeket kicsit megkeverve,és olykor perverzen feltálalva o.O
Amúgy meg nekem egyszer sikerült elérnem,hogy tudatosan álmodjak...nagyon KIRÁLY!!! 😃
Nézzetek utána "Gugliba" 😜
Ezek a " én nem álmodok " meg hasonló hozzászólások hülyeség, mivel mindenki álmodik, csak nem emlékszik rá.
Amúgy ha lefekvés elött beleszugerálod magadba hogy reggel mikor felkelsz emlékezni fogsz az álmaidra, akkor elviekben emlékezni fogsz.
Én legtöbbször olyat álmodok, hogy az az nap játszott játékok egy része beleszövödik az álmomba, pl: DayZ akkor arról álmodok hogy zombik támadtak...stb
En örülök ha el tudok aludni mert most nyari szünetbe semmi energia italos sos rozsdaoldo merget nem iszok es.hajnal 3 ig.telefonozok mert nem leszek 1 szeruen almos es nagy nehezen elalszik. es reggel 10 kor kelek del Nem tudom hogy igy mi leszz kozep iskolaba Ami tudna valamit amitol. el lehetne aludni cagy almos lennek az irjon ma a profilomra. :-(
Nem tudom ki hogy van vele, de en ritkan vagyok beteg, de ha eleg lazas vagyok, na akkor aztan brutalis marhasagokat tudok almodni.Teljesen nonszensz morbid dolgokat, aminek koze nincs a valosaghoz, mintha csak valami nagyon faintos anyagot szivtam volna elotte, pedig azt meg eletemben egyszer sem tettem meg.
én még ezt 8-9 évesen hogy egy bankrablásban szerepeltem utána jöttek a zsaruk én meg elkezdtem futni előlük de zsákutcába kerültem és lelőttek! 😎
utána meg ilyedtembe felébredtem és át rohantam anyámhoz. 😃
Van úgy, hogy álmodok, s mikor felébredek akkor még emlékszem rá, de a délutánra meg szinte el is felejtem a legtöbbet. Általában csak foltok maradnak meg belőle.
Valószínűleg azért nem emlékszel rá, mert nem volt olyan különleges álom. Én szinte minden szót megtudok jegyezni, amiről álmodok, de csak akkor, ha értelmeset álmodok. 😃
Ma azt álmodtam, hogy valami szalagavató szerűségen voltam, és Fred Durst-el mentem oda. 😆
Aztán valami osztályban találkoztam Lady Gagával, (Az volt a furcsa, hogy magyarul beszélt és kb 18-20éves lehetett) aki éppen papírból csinált valami fejdíszt, én meg megdicsértem, hogy milyen jól néz ki. Kicsit még beszélegettünk, de felébredtem. 😶 😞
Superlompos-nak igaza van, mindig álmodsz.
Azt hiszem úgy van hogy egy éjjel többször is álmodsz, és ha álom közben kelsz fel, akkor emlékszel rá, ha már befejeződött az álom és akkor kelsz fel, nah akkor nem emlékszel rá.............. de lehet hogy csak én tudom rosszul.
niteforce írta:
sosem emlékszem rá 😃
éjjel aludni kell nem álmodni 😃
az álom hajtja az agyad, aztán fáradt leszel...
Így van! aludni kell és nem álmodni! 😃 csak hát elég nehéz kontrollálni az álmokat 😃 Mondjuk az érdekes, ho gy vannak olyan napok, hogy egyáltalán nem álmodok, de van, hogy szinte minden este. szóval ez az álom dolgok elég érdekes 😃
én szinte mindenről álmodok. de többségben, nőkről és kocsikról 😃 (Ahhoz képest hogy van barátnőm, és már lassan 1,5 éve vagyunk együtt, elég sokszor más csajokról álmodok 😆😉
háát...😆D 1x olyat álmodtam hogy már felnőtt voltam, New Yorkban laktam és sétálgattam a Ground Zeronál megláttam 1 haveromat és pont akkor csapódott be az ikertornyokba a repülő o.o (2001.09.11 WTC) és hirtelen eltünt és ez olyan volt mintha élőben át éltem volna, utána oda futottam a főnökömhöz ( aki akkor szállt ki a kocsiból) hogy mi történt o.o ő sem tudta, és akkor jött a Brooklyn Híd felől még 1 repülő ami a másik épületbe is belement... és akkor láttam hogy hogy ugranak ki az emberek.😞(( és mikor összedőlt futottam amerre láttam mikor ellepett az a füst akkor felébredtem....😞((((( áá kajak mintha élőben átéltem volna oo"
hardX írta:
Az, szaftos... marhapörkölt is szaftos 😃 😃
Amugy elég jó álom volt.. a másik még az volt amikor ilyen zombivilágba kerültem és meghalásom elkerülése végett, megharaptattam magam egy zombival, de valahogy az agyam megmaradt és emberi ésszel tudtam gondolkodni 😃 Tük jó volt zombi főnők lettem, és leigáztuk Amerikát 😜 😃
Amugy elég jó álom volt.. a másik még az volt amikor ilyen zombivilágba kerültem és meghalásom elkerülése végett, megharaptattam magam egy zombival, de valahogy az agyam megmaradt és emberi ésszel tudtam gondolkodni 😃 Tük jó volt zombi főnők lettem, és leigáztuk Amerikát 😜 😃
Ezt lehet nem fogjátok elhinni de már volt olyan hogy álmodás közben rájöttem hogy csak álmodok, és utána én irányítottam mindent! 😜
Ilyen már nekem is volt, tök karaj 😃
Nekem is volt ilyen 😃 Egy Tenisz pályán jöttek szörnyek és nekik mondtam el, hogy tudom, hogy csak álom, erre elvették az új cipőm...
😆 😆 😆 😆... Én egy kastélyban menekültem egy fekete lovag elől (ez már visszatérő álmom évek óta) és most hogy nagyobb lettem valahogy sikerült futás közbe egy testcselt bevetni, a földre küldeni, megverni a buzogányával, és után én lettem a király, és enyém volt az ország, és mindent én csináltam, diplomácia, politika, háború, és még jó nőket is kaptam... És bármit tudtam varázsolni, hiszen csak álom 😀
Ezt lehet nem fogjátok elhinni de már volt olyan hogy álmodás közben rájöttem hogy csak álmodok, és utána én irányítottam mindent! 😜
Nekem is volt ilyen 😃 Egy Tenisz pályán jöttek szörnyek és nekik mondtam el, hogy tudom, hogy csak álom, erre elvették az új cipőm...
😆 😆 😆 😆... Én egy kastélyban menekültem egy fekete lovag elől (ez már visszatérő álmom évek óta) és most hogy nagyobb lettem valahogy sikerült futás közbe egy testcselt bevetni, a földre küldeni, megverni a buzogányával, és után én lettem a király, és enyém volt az ország, és mindent én csináltam, diplomácia, politika, háború, és még jó nőket is kaptam... És bármit tudtam varázsolni, hiszen csak álom 😀
köszi catcho utána nézek .de tudod mit kellet ezt elolvasnom 😃
Világbékéről álmodok.
Erről mostanság nem nagyon kell álmodoznunk...de amúgy mindenki azt álmodja ami aznap megtörtént...pl: feldolgozod az aznapi eseményeket kicsit megkeverve,és olykor perverzen feltálalva o.O
Amúgy meg nekem egyszer sikerült elérnem,hogy tudatosan álmodjak...nagyon KIRÁLY!!! 😃
Nézzetek utána "Gugliba" 😜
Amúgy ha lefekvés elött beleszugerálod magadba hogy reggel mikor felkelsz emlékezni fogsz az álmaidra, akkor elviekben emlékezni fogsz.
Én legtöbbször olyat álmodok, hogy az az nap játszott játékok egy része beleszövödik az álmomba, pl: DayZ akkor arról álmodok hogy zombik támadtak...stb
utána meg ilyedtembe felébredtem és át rohantam anyámhoz. 😃
Olyankor bármit megcsinálok. 😆
Aztán valami osztályban találkoztam Lady Gagával, (Az volt a furcsa, hogy magyarul beszélt és kb 18-20éves lehetett) aki éppen papírból csinált valami fejdíszt, én meg megdicsértem, hogy milyen jól néz ki. Kicsit még beszélegettünk, de felébredtem. 😶 😞
ma elég érdekeset álmodtam 😆
Spoiler!
Az kemény 😂
Azt hiszem úgy van hogy egy éjjel többször is álmodsz, és ha álom közben kelsz fel, akkor emlékszel rá, ha már befejeződött az álom és akkor kelsz fel, nah akkor nem emlékszel rá.............. de lehet hogy csak én tudom rosszul.
sosem emlékszem rá 😃
Így van! aludni kell és nem álmodni! 😃 csak hát elég nehéz kontrollálni az álmokat 😃 Mondjuk az érdekes, ho gy vannak olyan napok, hogy egyáltalán nem álmodok, de van, hogy szinte minden este. szóval ez az álom dolgok elég érdekes 😃
ma elég érdekeset álmodtam 😆
Spoiler!
Ez de nagy! 😆
Egy jobb világról...
Szerintem is😎
Egy jobb világról...
Spoiler!
Elvitték az új cipőd? 😆 Beszarok! 😂
Hát látod.. Ilyenek ezek a kis mocskok 😃 😃
Az, szaftos... marhapörkölt is szaftos 😃 😃
😆 mindig amerikát támadják minden filmben 😃
😃D