Én a gépre nem mernék ráütni mert félnék hogy baja lesz 😆 én még csak az asztalra vertem rá egy párszor de se a billentyűt se az egeret se semmi mást nem bántottam 😃
Az egérre úgy ráütöttem, szerte-szét ment, még eltört a számítógép polca is, leesett a sok dvd.😶
Ettől olyan ideges lettem, belerugtam a számítógépbe.😂
én is ütöttem a tetejét még a régi gépemnél ami most a tesóm gépe, azért mert amikor játszottam a NFS Carbon-nal már majdnem bent voltam a célban 4.-dik próbálkozás után elértem az első helyezetet, és lett egy áramszünet, felmérgelődtem hogy úgy elkezdtem ütni a gép tetejét hogy behorpadt, csak a gépház sérült semi más 😃
Én még régebben megöltem egy egeret, 2 billentyűzetet, egy vinyót(véletlen😃😉 meg a tápomat egy kisebb fajta pöröllyel miután zárlatos lett, és tönkretette az egész gépemet. 😀 Feszültséglevezetésnek nagyon jó volt. ^^
apetit1989 írta:
én nem török zúzok, aki szétüti a gépét (főleg. hogy itt jópátr felhasználónak anyuka-apuka vette a gépet) az le van sajnálva.
Mindazonáltal, nekünk volt egy tesla tévénk, aminek csak akkor kapcsolt be a hangja, ha vki megütötte az oldalát 😀
TV:Régi szép fekete fehér tévék,fél óra után úgy gerjedt meg zúgott,hogy le kellett kapcsolni ,mert majdnem felszállt/vagy felrobbant ,mint egy repülőgépmotor 😆
Én naon sokszor fogtam volna már meg a gépem és dobtam volna ki az ablakon! 😆
Meg sokszor elküldöm az annyába Bill Gates amikor a Windows Felidegesít vagy az msn! 😆
én soha nem verném szétt a gépem...de néha azért anyázok egy keveset ha valami nem úgy jön össze..😆
de az egyik osztálytársam mér gyszer elég komolyan elintészte a gépét. Ujjat kellet neki venni,mert csak a vinyó kábel volt menthető, a többi mehetett a kukába😂
én régen CoD2 war közben, mikor még a régi gépem volt, (kevés FPS, lagg stb😆😉 akkor dühöslettem, mert nem mozgott az egerem, (azis valami vacak volt 😆😉 és odacsaptam az asztalhoz, aztán meghót😃 és megvettem a mostanit😃
nos én néha nagyon mérges voltam mert csalt a gép (persze a régi gépemnél volt ez...) és annyiszor megütöttem a tetejét hogy behorpadt a gép teteje 😆😆😆😆
apetit1989 írta:
én nem török zúzok, aki szétüti a gépét (főleg. hogy itt jópátr felhasználónak anyuka-apuka vette a gépet) az le van sajnálva.
Mindazonáltal, nekünk volt egy tesla tévénk, aminek csak akkor kapcsolt be a hangja, ha vki megütötte az oldalát 😀
Én is ütöm agépem keményen, de képzeld el pont azért, mert NEM apuka-anyuka vette, hanem én!! Az első fizumból vettem, és azt csin. vele amit akarok.. És akinek apuka-anyuka egy I7-es konfigot rittyentett oda, sajnálod tőle??????????????
hozzávágtam a billentyűzetet az egérhez mire az belepattant a monitorba és megkarcolódott, erre olyan ideges lettem, hogy a lábam is a monitorba landolt
Én is próbálom és pont ezért van mellettem 1 kis szék 😃
Már a tetejét beszakítottam 😃😃
Meg még a régi monitort ütöttem de már kurva régen amikor vmi nem akart elindulni a P2es gépemen 😃D
Az új gépemet sajnálom szétverni.Pdig jól esne pl: Turok vagy Gta San Andreas közben. Vannak játékok amik nem tesznek jót a Billentyüzetnek egérnrk és agynak. Ilyen a két elöbbi.
gereisti írta:
Én ay elso gépem agyát kivitem apám mühelyébe es kalapacsal szétvertem. Utána szepen kiszedtem a RAMot es azt is szétvertem. Nagyon jol esett főleg hogy csak Pentium 1es gép volt és 816Mb hely volt rajta.
A második Gépem kicsit jobb (9Gb hely,pentium 2es proci, 4mb os videokari,+Voodoo2,164Mbram) Ennek a gépnek adig utötem az elejét hogy öszevisza tört rajta a müanyag,a bekapcsolo gomb kitört és két kábel öszeérintésével kell beinditani,a billentyuzetet földhözvágtam ugréltam rajta(néhány gomb hiányzik rolla de tokéletesen megy) akor vagy 2 egeret szétvertem és aszthiszem ennyi.
Aztán idén vettem új gépet és ezt félek ütni mert tökéletesen megy.
Én ay elso gépem agyát kivitem apám mühelyébe es kalapacsal szétvertem. Utána szepen kiszedtem a RAMot es azt is szétvertem. Nagyon jol esett főleg hogy csak Pentium 1es gép volt és 816Mb hely volt rajta.
A második Gépem kicsit jobb (9Gb hely,pentium 2es proci, 4mb os videokari,+Voodoo2,164Mbram) Ennek a gépnek adig utötem az elejét hogy öszevisza tört rajta a müanyag,a bekapcsolo gomb kitört és két kábel öszeérintésével kell beinditani,a billentyuzetet földhözvágtam ugréltam rajta(néhány gomb hiányzik rolla de tokéletesen megy) akor vagy 2 egeret szétvertem és aszthiszem ennyi.
Ettől olyan ideges lettem, belerugtam a számítógépbe.😂
Gépet még nem vertem szét,de a billyentyű nem úszta meg!😆
TV:Régi szép fekete fehér tévék,fél óra után úgy gerjedt meg zúgott,hogy le kellett kapcsolni ,mert majdnem felszállt/vagy felrobbant ,mint egy repülőgépmotor 😆
de valószinü hogy használt.
Meg sokszor elküldöm az annyába Bill Gates amikor a Windows Felidegesít vagy az msn! 😆
de az egyik osztálytársam mér gyszer elég komolyan elintészte a gépét. Ujjat kellet neki venni,mert csak a vinyó kábel volt menthető, a többi mehetett a kukába😂
Én is ütöm agépem keményen, de képzeld el pont azért, mert NEM apuka-anyuka vette, hanem én!! Az első fizumból vettem, és azt csin. vele amit akarok.. És akinek apuka-anyuka egy I7-es konfigot rittyentett oda, sajnálod tőle??????????????
Főleg a monitort.😃
Hát én még nem vertem szét a gépem de nem is nagyon tervezem 😃 de előfordul hogy rászólok káromkodva mint egy rossz kisgyerekre 😃😆 😀😜
És bejön?
Már a tetejét beszakítottam 😃😃
Meg még a régi monitort ütöttem de már kurva régen amikor vmi nem akart elindulni a P2es gépemen 😃D
haverom meg a bátya 2 kilós sújokal szokták ütni a gépüket😆
Az durva, hogy bírja?😃
Te idegbeteg vagy😃