Hasznos programok
Ezt a témát azért nyitottam, mert sok felhasználó szokott érdeklődni, hogy ehhez és ahhoz mi lenne a legjobb program. Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne gyűjteni a hasznosabb programokat.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sziasztok lehet nem ide kene de hogy lehet a cod balck ops-ot tortel jatszani multiba ha lehet ? kosz
Köszi majd leszedem! 😀
Csak akkor mutatja a program a ventit, ha 3, vagy 4 pines venti van a VGA-n. Mármint a fordulatszámot.
ment pü!!
Köszönöm😉
Nekem Wifi feltörő progi kellene😜
Kellene egy olyan program amivel képet tudok icon-ná alakítani 😀
Válaszotokat előre is köszi! 😀
[LINK]
vagy
[LINK]
Válaszotokat előre is köszi! 😀
Helló az szeretném kérdezni hogy melyik dj vagy zenekészítő programot ajánlanátok ha dubstep zenéket akarok készíteni?
Magix Music Maker 17
FL Studio 10
???😕
szerk:a bittorrent,utorrent es a bitlord sem muxik
Olyan videószerkesztő programot keresek, aminél a videó alól ki lehet vágni a hang egy részét (nem az egészet!), és mp4 videoformátumot is elfogad. Kérlek írjátok le, ha van ötletetek hozzá!
Itt van a link: [LINK]
Windows 7-en nem működik, de kb. 2 perc alatt feltöri a jelszót.
Érdemes kipróbálni! 😀
Nekem egy olyan program kellene ami helyettesítené az alap "Programok telepítése és törlése" nevű alap cuccost... mivel elég lassú, és ha több mindent törlök akkor várnom is kell... és most elég sok mindent(úgy körülbelül 60-70 programtól és játéktól szeretnék megválni) szeretnék törölni és kellene egy gyorsabb program, persze csak ha van ilyen 😀
fraps a legjobb és ha half size ban veszed fel akkor fele akkora felbontással rögzít és sokkal kisebb lesz.
Értem akkor maradt a fraps kösz😃
Mindegyik eszik annyit mint a Fraps ezt nem lehet csökkenteni 😃
Értem akkor másképpen kérdezem melyik a legjobb videofelvevő program?😃
Nekem meg kéne videofelvevő program ami nem sokat eszik mint a Frapsnál,mert fraps az sokat eszik játékhoz kéne előre is köszönöm😀
Na, kipróbáltam, szuper program, én mondjuk 30 nap trialosat találtam, de simán meg tudtam vele csinálni amit akartam. Kösz mégegyszer.
Szervusztok!
Szükségem lenne egy freeware, nem fizetős mp3 szerkesztő programra, konkrétan egy koncert dvd-t konvertáltam át dvd shrink és youtube downloader segítségével mp3-ba, mely így egy darab mp3-ként van meg, és ezt szeretném számonként feldarabolni, kvázi mezei audio cd-t gyártani belőle. Tehát azt az egy db hosszú mp3-at szeretném feldarabolni kisebb darabokra.
Az ötleteket előre is köszönöm.
Sound Forge progival szoktam,lehet elöle,a kivánt rész mögül levágni akár 100ad mpt is,van benne EQ is ésd további efektek,valamint pl h fokozatosann hangosodjon a zene mikor elinditod...
Skacok,SP3-as Xp-m van,1 Jó Témát szeretnék a gépre,érdemes letölteni témát? vagy elrontja a rendszert? mert anno leszedtem 1 témát és nemtudom hogy attól volt e, de sürün lefagyott a gép.és ha leszedhető 1 téma akkor vki, 1 Linket pls 😀 mert én amiket találok mindenhová registrálás meg mittom én... : D
Szebb az asztalod tőle, de azért a RAM-ot némelyik eléggé zabálja
Szükségem lenne egy freeware, nem fizetős mp3 szerkesztő programra, konkrétan egy koncert dvd-t konvertáltam át dvd shrink és youtube downloader segítségével mp3-ba, mely így egy darab mp3-ként van meg, és ezt szeretném számonként feldarabolni, kvázi mezei audio cd-t gyártani belőle. Tehát azt az egy db hosszú mp3-at szeretném feldarabolni kisebb darabokra.
Az ötleteket előre is köszönöm.
Témát meg igy keress: google: Windows 7 free themes
van olyan progi amelyikkel a másik gépébe beletudok vhogy menni? vagy vhogyan?
team viewer, de ehhez a másik félnek is engednie kell.
Nincs valami program ami a sima 2.0 ás hangszoróknak ad egy erőteljes mély hangzást h egy kicsit jobban lehessen hallgatni a house zenéket???!!! Fontos lenne!Köszi!
Realtek HD Audio Manager, és a hangsémát Erőteljesre állítsd. 😀
hát észrevettem 😞
mindegy
Sokat ne várj a Win8-tól, mert nagyon hulladék. 😜
Szeretném kipróbálni a windows 8-at, letölthető változat van, de még nagyon kiforratlan természetesen, ezért egy virtuális PC-ben akarom elindítani. melyik progit ajánljátok erre?
köszi előre is 😀