Hasznos programok
Ezt a témát azért nyitottam, mert sok felhasználó szokott érdeklődni, hogy ehhez és ahhoz mi lenne a legjobb program. Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne gyűjteni a hasznosabb programokat.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ki az aki jártas OBS-ben és akár lenne kedve segíteni is nekem 1-2 dologban? Az esetleg rám dobhatna egy privátot, köszönöm 😃
Tud valaki ajánlani egy pontos hőmérséklet monitorozó programot, IN-GAME átfedés lehetőséggel? MSI Afterburnert nem akarok, az AMD Driver pedig nem mutatja a CPU hőfokot, szóval megint nem jó.
CPU-GPU kihasználtság, ezek hőfokai, illetve talán a ventik fordulatszáma érdekelne játék közben.
Köszönöm.
Talán valami más hiba van a gépben, én RX 570 mellet használoom és hibátlan.
Emellett most újrajátszom a Mass Effect szériát, az új és a legendary megjelenése előtt, de grafika boost modokkal, ami szintén eléggé pörgeti a gépem, szóval ott is tisztában akarok lenni a hőfokokkal.
Plusz a processzorom OC-n fut évek óta.
1. Iobit Uninstaller - Hatékony eltávolító szoftver! Ki törli az adott program/játék összes maradék fájlát és az egész programot törli.
2. Hard Disk Sentinel - Ezzel le ellenőrizheted HDD/SSD-d kiírja a hő fokot és a kondiciót,valamint egyéb hasznos infókat.
3. Speecy/Aida 64 - Minden információt öszegyűjt a gépedről: Ram tipus,alaplap,videókártya stb...
Remélem valakinek/valakiknek tudtam segíteni.
Speecy-ről meg annyit, hogy néha hibásan van frissítve, vagy nincs, főleg ez akkor gond, ha AMD-t használ valaki, bár azóta lehet már javították, de volt egy olyan hibája, hogy néhány hőmérsékletet rosszul írt AMD-s gépeken.
Ti mit használtok a gép karbantartására? Azt tudom, hogy töredezettség mentesíteni nem érdemes az ssd-t, de pl mivel töröljem a sok netes előzményt és fölösleges fájlokat, szemetet?
Cclenaer nem biztos, hogy ér bármit is, elvileg csak látszólag csinál valamit, gyakorlatilag nem nagyon.
A JAVA program mire való?? Eddig nem is figyeltem, de most jelez, hogy frissíteni szeretné??
Kell egyáltalán ez a program??
Válaszokat köszönöm!!
https://www.java.com/en/download/faq/whatis_java.xml
A java különben egy programozási nyelv és rengeteg program használja, tehát elég fontos, én nem törölném le a helyedben mert aztán lehet hogy valami előbb utóbb kiírná hogy kell neki.
Nagyon többet én se tudok róla de nekem is fent van 😀
Ui: Minecraft sem működik nélküle 😃
Tud valaki ajánlani olyan videoletöltőt amivel le tudnék szedni a JW Player 8.1.2 -vel védett videót?
Próbáltam már ingyenes videoletöltő oldalakat és internet böngészőbe beépülő letöltőt is (egyik sem működik).
Egyedül az oCam programmal tudtam leszedni az egész képernyőt mentve (de nem akarok órákig a felvétellel és a felesleg levágásával foglalkozni).
Itt van a videó linkje (ha így esetleg egyszerűbb): [LINK]
[LINK]
Tudtok ajánlani egy olyan convertáló programot ami mondjuk 2-órányi filmet/videót le tud konvertálni rövid idő alatt,és szép,hd,tv minőségű, videóvá át tudja alakítani,és ingyenes?
Meg egy linket is beraknátok hozzá?
A válaszokat előre is köszi!
Unigine Valley GPU Benchmark letöltés : [LINK]
Heaven Benchmark GPU letöltés : [LINK]
Addess:0x546ab4e (filename not found ) in C: program files (x86) NVIDIA
Corporation physX Engine . DB8A731FD8D5 physXCore.dll
address filename not found . in D :steam ,steamapps .cannon life is strange . binaries . win32 lifeisstrange .exe address .ugyan ezek a szövegek ismétlödnek csak más számokkal a address után
Corporation . PhsX enigme .... számok . PhsX core .dll
Olyan problémám van, ami még nem volt. 😃
A helyzet az, hogy van egy cimborám akivel mortal kombat vs dc-t akarunk játszani pc-n, tört játékkal, csak az a bökkenő, hogy kb 2500 km választ el minket. Ehhez tudtok nekem valamilyen progit ajánlani? Guglit próbáltam, de igazság szerint azt se tudom mit keressek. Nem vagyok tudatlan a gépekhez, szóval elég a progi neve és a hogy mi az elve a dolognak. Régen elég sokat lanoztunk, de gondolom ez már nem teljesen ugyanaz.
Köszi mindenkinek a segitő vagy trollkodó hozzászólást. 😃
[LINK]
Tudtok ajánlani olyan ingyenes programot ami proci hőmérsékletét méri Windowson belül?
[LINK]
vagy
AIDA64
[LINK]
WinCDEmu 1.4
Amúgy igen, lehet, hogy kevesebbet látsz, kérdés, mennyivel.
Ha engedélyezve van a rendszer visszaállítás, akkor töröld az összes pontot. Utána Lemezkarbantartó - Itt ugye egyszer sima takarítás, majd Rendszerfájlok törlése, és ha van korábbi Win verzió fájlok, akkor azt is. Aztán gép restart, elvileg több helyednek kell lenni.
SSD - kifejezetten NEM ajánlatos rajta töredezettséget mentesíteni!
Én mindig is nod-os voltam mert nem frissítget állandóan, de kb 2-3 éve hogy nem pc-ztem azóta sokat változhattak a dolgok, és linket esetleg küldhetnétek ha nem nagy kérés mert a legtöbb ilyen oldal vírust ír, ha le akarom tölteni a vírusírtót. Kösz előre is!
Valaki ismer olyan programot,amivel játék közben is lehet figyelni a processzor hőmérsékletét?
Amúgy meg tökéletesen működik így is, 9200FT-ért sok más, szép és értelmes dolgot lehet venni.
[LINK]
Total Commander Portable
SpaceSniffer
AIDA64 Portable
HWINFO
CPU-Z
GPU-Z
AnyDesk
TeamViewer
PatchCleaner
Windows Key Finder
Windows Service Commander
Nirsoft Mailpv
A segítségeteket kérném, hogy az avast free vagy az avast premium lenne-e a jobb vírusirtó, vagy tudtok-e egy jó vírusirtót?
Szerintetek miért lassult le a gépem egyik napról a másikra? Tudtok ezellen valamit javasolni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Amúgy, ezek csak felesleges géplassító cuccok, a Defender, alap Windows tartozék tökéletesen elég.
Egy kis segítséget szeretnék kérni a fejemben lévő kis tervnek (elsősorban grafikus, kéne vektoros nagyítás, hasonlók).
Amennyiben nem gond, valaki tud ebben segíteni?
Privátban le tudnám írni, elmesélni teljesen a "gondom", tervem.
Igazából meglepetésnek készül, csak egyszerűen rengeteg fal van ebben a projektben, melyeket sajnos egyedül nem tudok ledönteni. Viszont tele vagyok kedvvel a "harchoz".
Előre is köszönöm minden segítőkész ember válaszát (meg segítségét)! 😀
Peace and Love
A regisztráció meg annyi hogy hagyd hogy lejárjon amikor meg kéri a regisztrációt rányomsz arra higy ingyenes és megadsz egy másik emailcímet. (5perc kb amíg csinálsz egy gmail-t).
Ha több avastod van töröld le a régit, általában frissíteni is lehet az újabb verzióra de ha nem letorlod es felrakod az újat
CSAK EZEK ELŐTT TÖRÖLD KI A KARANTÉNBAN LÉVŐ DOLGOKAT.
😀
Van nekem egy ingyenes avast-om, kb 1éve töltöttem le,és azt írja ki hogy 7nap múlva lejár.
A karanténba vannak vírusok azok elszabadulnak?
Vagy hogy lehet kitörölni?
És lehet olyat hogy még van a régi avast és letöltöd az újat és utánna letörlöd a régit?
A válaszokat előre is köszönöm.
[LINK]
Köszönöm a válaszodat,nagyon hasznos!
Ha jól értelmezem amit kérdezni akarsz: leegyszerűsítve a Java virtuális gép (JVM) egy futtatási környezet, ami lehetővé teszi, hogy lényegében a rajta futó program - mondjuk egy játék, mint a Minecraft - bármilyen gépen tudjon futtatni, amin telepítve van a Java. A Java jelent még programozási nyelvet, amely nyelven írt programok futtathatóak a JVM-en például.
Valószínűleg azért van 32 bites, mert azt telepítetted, egyébként 64 bites rendszeren elfut bármilyen gond nélkül a 32 bites is, de letöltheted a 64 bitest innen: [LINK]
Érdemes frissíteni az n vidia geforce experinét?
Milyen célt szolgál hogy segít a játékban a java?
Mert van a gépemen de 64bites a gépem de 32 bites a java nem baj?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nomadson: Gondolom hasonlóra gondolsz.
MSI Afterburner. A Setting alatt lesz OSD, Screen vagy hasonló fül (most melózok, fejből nem vágom) és ott kell kiválasztani, hogy mit óhajtasz látni. A programhoz kell még a Riva Tuner is, a kettő együtt jár.
Megtudná nekem mondani annak a programnak a nevét amivel játék közben valós időben lehet nyomon követni mind a processzorhasználatot, mind a memóriafogyasztást, videomemória fogyasztást stb....?
Sokaknál láttam már, hogy screenshot-on a jobb felső sarokban különböző színekkel megjeleníti a fenti adatokat szépen egymás alatt.
pl: Audacity, Soundforge Audio, Adobe Audition
de most komolyan? 100+€ért 1 program??!?! szerintem ez már rohat drága