nekem mind2 tetszik... de sok játék 1000x jobban játszható pc-n mint konzolon, de a konzolnak is vannak pozitivumai, de az én szivem a pc felé húz... bár pár hete nagyon úgy volt h beruházok egy xbox-ra de meggondoltam magamat az utolsó pillanatban 😆 rájöttem h évente azért arra is sokat kell költeni... nincs az h letöltök egy játékot aztán kipróbálom és ha nagyon megtetszik akk megveszem és multizok vele... sok melléfogás is születik... meg nem utolsó sorban évente kell fizetni a durván 13k-s live-t ami nélkül megint csak nem lehet multizni... meg sztem közel se lehet olyan jól játszani az fps játékokat, persze meg lehet szokni... most nem szidni szeretném a konzolt, csak egy vélemény mielött még letámadnának a fanok 😆 am nekem is volt 1,5 évig PSP-m, azt viszont szerettem, de ott meg az volt a gond h annyit nem ért meg mint amennyibe került, és szerencsére el tudtam passzolni minimális veszteséggel...
dennis63 írta:
szerintem a PC jobb mert konzolon csak játszani meg DVD-t nézni lehet míg PC-n szinte bármit megtehetsz
Látszik hogy informálatlan vagy!
Ps3:
Internet lehetőség, wifi, Winchestert lehet bele venni, nagyobbat ha nem elég már a filmre meg a zenére!!!!, Zene , Film, divix, játék! Mindent fel lehet rá másolni! Játékot instalálni kell mint a PCnél!
Billentyűzetet is lehet hozzá venni, meg mindent! Túl rövid látó vagy consol téren!
Online- játék lehetőség minden van!
Amire az átlagember használja a gépet, film,zene, játék, net, azt PS3-an is lehet!
-OWERLORD- írta:
plastation_3 azt megnézném hogy a psn hogy hozza beneked a startlapot vagy a gepigenyt
és amit leírtál (és ami igaz) azt a X-boxon is meglehet csinálni szal 😆
simán mivel van rendes böngésző rajta ezért bármit megtudsz nyitni: youtube, gepigeny, google stb.!😀
plastation_3 azt megnézném hogy a psn hogy hozza beneked a startlapot vagy a gepigenyt
dennis63 írta:
szerintem a PC jobb mert konzolon csak játszani meg DVD-t nézni lehet míg PC-n szinte bármit megtehetsz
Ps3:
Internet lehetőség, wifi, Winchestert lehet bele venni, nagyobbat ha nem elég már a filmre meg a zenére!!!!, Zene , Film, divix, játék! Mindent fel lehet rá másolni! Játékot instalálni kell mint a PCnél!
Billentyűzetet is lehet hozzá venni, meg mindent! Túl rövid látó vagy consol téren!
Amire az átlagember használja a gépet, film,zene, játék, net, azt PS3-an is lehet!
No má' megint háború😃 egyezünk ki egy döntetlenben. Szerintem mindkét platformnak megvannak a maga előnyei és hátrányai."nextgen" konzol hd graf,online game=60.000Ft ugyanez pc-ben kb. 150.000Ft alsó hangon. Ettől természetesen lehet sokkal több. pl.: egy jobb vga kerül ennyibe.
Az egyik honlapon azt olvastam ha lenne emu akkor olyan gép kellen amiből fél tuccat box-ot tudnál venni😂
S idéznék az egyik oldal forumából:
"Tehát sajnos a megszállott játékosok, az Xbox 360-emulátor még nem létezik. Azonban, biztos lehet benne, hogy sok várom a napot, hogy az egyik szabadul fel."
http://www.computer-juice.com/forums/hu/f38/xbox-360-emulator-emu-pc-2276/
ken7 írta:
én xbox 360 fogok venni mert ezt a gépet már nem akarom újítani, + ez a game csak xbox 360 meg PS3 de inkább xbox .. és már nagyon jáccanék vele 😀 ( Condemned 2: Bloodshot )
Ha xbox akarsz, akkor nyugodan vegyél 😆
24-én meg lesz a Reach gyűjtői változat s Mass effect 2 gyűjtői változat😃😃
nem bírom ki addiggg....
én xbox 360 fogok venni mert ezt a gépet már nem akarom újítani, + ez a game csak xbox 360 meg PS3 de inkább xbox .. és már nagyon jáccanék vele 😀 ( Condemned 2: Bloodshot )
Én havernál xboxoztam azt elsőre COD5 zombimodban ketten eljutottunk a 23-as szintig, szerintem könnyen megszokható, maximum az osztott képernyő lsd: army of two, az elég fura bár ez csak az AOT-volt fura hogy vízszintesen osztja, a Conviction is nagyon írányításból😀 én a konzol mellett szavazok
Vissza térnék a Shiftre igen nagyon realisztikus, csak néha az ütközés nem nagyon jött be, de minden más nagyon jó.
Hitoshi: Igazad van a Mirrors Edge nagyon szép és nagyon jól kilett dolgozva, grafikalilag gyönyörű. S nagyon várom már a 2. részt 😆
Nagyon is igazad van bigdave174
Lehetne vitatkozni órákon keresztül!!!!
amugy igen roxor nem árt ha mind2 van , van mind2őm 😃 pc= net+msn
ps=Game!!!!
Ps3:
De a minőség akkor is a PC-n jobb
simán mivel van rendes böngésző rajta ezért bármit megtudsz nyitni: youtube, gepigeny, google stb.!😀
Ps3:
nyerj egyet😆
vegyél de téll.nem drága😆
most kezdődik😆
nah xbox 360 emuhoz téll.draga gép kell szal megéri venni akkor mar xboxot is😆igaz
De nekem az emukról ez az utcso mi az a GBA emu?
S idéznék az egyik oldal forumából:
"Tehát sajnos a megszállott játékosok, az Xbox 360-emulátor még nem létezik. Azonban, biztos lehet benne, hogy sok várom a napot, hogy az egyik szabadul fel."
http://www.computer-juice.com/forums/hu/f38/xbox-360-emulator-emu-pc-2276/
hát én nem tudok róla, mindenesetre ha van is, akkor atom gép kell a futtatásához😃
Vannak oldalak hogy azt írják, hogy van, valahol meg azt írják hogy nincs😕 kiváncsi lennek milyen proci kellene😂
Tesla God: sajnos😞 de azon a 2-ön belül van 5-5 koma akivel lehet(ha jól tudom)
Csak a fórum játékhoz írok meg ahhoz aminél van kérdésem! 😃
De nincs vmi átkonvertált halo? Már ki akarom próbálni! 😆
mert még sok game van ami csak box-re van! (v ps3-ra)
MInt pl a Dante's Inferno God of War stb...
MInt pl a Dante's Inferno God of War stb...
Mint mindig! 😃
És box-ra van a Halo 3 is?
Mert azzal is naon játszanék!
Ha xbox akarsz, akkor nyugodan vegyél 😆
24-én meg lesz a Reach gyűjtői változat s Mass effect 2 gyűjtői változat😃😃
nem bírom ki addiggg....
Feki1991: kapható elvileg a boxhoz bill. és egér átalakító a teszveszen láttam 15000-ért.
köszi mindenkinek a válaszokat
Hitoshi: Igazad van a Mirrors Edge nagyon szép és nagyon jól kilett dolgozva, grafikalilag gyönyörű. S nagyon várom már a 2. részt 😆
Nagyon is igazad van bigdave174
jó viccet félretéve értem értelek
egyetértés : 100%-ig : bigdave174