Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Amúgy, így se rossz, de a szerkesztést, azt orvosolni kéne.
Tényleg nem reagál a szerkesztés gombra.
Nem rossz ötlet, de szerintem elég erős dolog egy kerek öt pontos játékot közepesnek titulálni, mert itt az oldalon magasabbak az értékelések, mint például Steamen, és az említett öt pont elég alacsonynak számít. Ugyanígy 8 pont felett mindent nagyon pozitívnak nevezni is túlzás. Ha pozitív-negatív alapon menne az értékelés, akkor még jó lenne, de 10-es skálán szerintem nem.
Persze az se baj, ha így marad, én csak örülök, ha új apróságok kerülnek be, csak gondoltam, megosztom az észrevételeimet.
Update: Nem lehet szerkeszteni a kommentet.
Ezzel nem vagy egyedül. Engem is zavar picit. Az előző kezdőoldal számomra is jobb volt.
A görgetést remélem a következő frissítéssel javítani fogják.
Nem tudom írták-e már ezt a hibát így leírom én is. A hiba a következő: a gépek adatlapján ha feltöltesz 2-3 képet, és adsz hozzájuk leírást, először mindegyiknek a leírása az lesz amit te adtál meg, de miután másodszorra megnéznéd a képeket már mindegyiknél az első kép leírása szerepel. Firefox böngészőt használok, ez alatt biztos jelentkezik a hiba.
Operában nem jelentkezik ez a probléma.
Tyrion Lannister: Hamarosan javításra kerülnek.
Görgetés: nekem is előjött párszor de gondoltam az új chrome frissítés vagy valami hasonló lehet. Csak Chrome-mal jelentkezik?
Nekem sem működik a görgetés az oldalon, egy ideig jó, de 1-2 kattintás után már nem működik, mindig meg kell nyitnom új ablakban hogy helyrejöjjön.
Példának okáért a legnagyobb gépigényű játékok első öt helyezettje között négy úgy kb. tíz éves, és egyértelműen nem rendelkeznek nagy igényekkel.
bszilvagyi: Nemrég növeltünk rajta, de ha nagy rá az igény tovább növelhetjük.
NSD4rKn3SS: Hardver tesztekre jelenleg nincs keretünk, de tervben van.
Chello: Egy ajánló funkció fejlesztés alatt áll, a nyárra elkészül.
Sicu33: Igen tervben volt, de amikor létrehoztuk az összehasonlításhoz szükséges CPU adatbázist, szembesültünk azzal, hogy rengeteg CPU van, rengeteg adattal ezért elnapoltuk. Most arra jutottunk, hogy csak a legutóbbi szériákat fogjuk felvenni az CPU adatbázisba, így már nyárra megvalósulhat.
Krissz: Javítva!
(lehet nem él még hozzá a topik?)
Nem nagyoön ismerem az oldalt viszont szoktam használni arra. hogy megtudjam egy-egy játék gépigényét.
Láttam, hogy be lehet állítani a gép hardvereit és így valamiképpen összehasonlítabni az ajánlott gépigénnyel (?)
Az tűnt fel, hogy nagyon szívesen listáztattam volna ki azokat a játékokat amiknek a hardverigényét eléri a gépem.
Lenne egy ötletem amivel ki lehetne bővíteni az oldalt funkcionalitásban ha belefér a designba/működésbe, meg persze ha még nem volt ilyen kérés, ha igen akkor elnézést. 😃
A fórumon sokszor előfordul hogy véleményt, segítséget vagy tanácsot kérnek a felhasználók hardware-rel kapcsolatban.
Esetleg egy a játék tesztek mintájára készített "hardware tesztek" menü/ajánló/készítő megoldás sokat könnyítene néhány kérdés megválaszolásában, és a közösség is könnyebben tudná kifejezni örömét, bánatát vagy véleményét.
Másrészről egy adott forgalmazó cég is így írhatna véleményt adott eszközökről az oldalra amibe hirdetheti a boltját/termékét persze reklám díj fejében így támogatva az oldal működését miközben a terméke eléri a célközönséget. De ez már csak spekuláció a funkció bővítésére. 😃
Dono: úgy tudom működik.
InfernoDante: Hogy mi lenne jó annak találgatását csak nyugodtan bízd rám. Amúgy pontosan milyen böngészőt használsz mobilon?
Pisti11111: A HD 4800 csak a szériája. A pontos típusszám kellene, például: HD 4870
Krissz: Következő frissítésnél 25-re lesz bővítve.
mocika: Sajnos nincs időnk minden játék felvételére, többnyire az új megjelenésekre összpontosítunk, de régebbi címek is bekerülnek néha.
javaslatom az lenne, hogy sok régebbi játékot is listára vegyünk.
Meg lehessen találni az oldalon.
Pl : Settlers részek
Néhányat már küldtem be, de azok azóta se lettek listára véve, s nem értem az okát.
Amiket írtál azok mind ajánlottakra vonatkozik. Ahhoz jobb kártya ajánlott a gépigény alapján. Nálad a minimumhoz elég, ezért természetesen fut, de nem elég magas felbontáson és beállításokon.
DIRECTX 11 COMPATIBLE WITH 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 OR ATI RADEON 6950)
de nem az egyetlen játéknál tapasztaltam pl. 512 esnél is piros X van ezt nem értem és röhögve megy a játék
meg például a Metro: Last Light Redux nem készithetö táblázat egyedül ez a piros X GPU: DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and above)
hapci11: Melyik játéknál tapasztaltad a hibát?
Lehet, hogy a gépigény adataiban van a hiba. Hibajelentés esetén ezt is adjátok meg, ha nem általános érvényű.