@gyuri191: Na igen. Ezek sokkal összetettebb gamek. A hangok is ütnek, főleg azok a mutáns hangok, amikor csak simán bóklászól. Még mindig a hideg kiráz tőlük, na meg a laborok. Egyszer át kellett mennem az egyik barátomhoz, mert nem mert lemenni az egyikbe a SOC-ban😁 Utána meg 2en fostunk 🤣🤣
@gyuri191: Hát ez DS-hez képest nem igazán, de azért el lehet lenni vele. Parry-zni asszem ebben a gameben sem fogok, mert iszonyat lassan ütnek az enemyk és állandóan késztetést érzek, h megnyomjam a gombot 🤣
@gyuri191: Én nem. A trackelés, meg a healelés a legutáltabb jelenség egy játékban, amit gyűlölök, na meg amikor be vagyok szoritva egy szaros kis házba teli enemyvel, meg ha egy nagy db enemy jön szembe velem és kb egy kis párkányon kell vele harcolni. Ezek szoktak a leginkább bosszantani.
Battlefield 2, és Vietnam, valamint a harmadik résznek a sztori részét játszom.
Persze jobb lenne, ha a harmadik részhez is inkább botmatch lenne az egyjátékos mód. Jobban kilehetne bontakozni benne.
Croc 2
PS4: Spider-Man, CoD MW19 multi
Superhot
stalker clear sky
dying light 2
deathloop
cyberpunk 2077
Torchlight 2
PC: Phasmophobia (Még kitart, pedig már jöhetne egy nagyobb frissítés hozzá!)
Resident evil Village HARD
A far cry 6 is igy játszom textura, shadow high többi medium meg effect-ek benyomva
Enclave
Metro2033
Persze jobb lenne, ha a harmadik részhez is inkább botmatch lenne az egyjátékos mód. Jobban kilehetne bontakozni benne.
Tekken 7
red dead redemption 2 story
Spoiler!
Doom Eternal+DLC
Red Dead Redemption 2
Far Cry 5+DLC
CoD: Warzone
de ez utóbbi nagyon nem az én asztalom... 🙂