Hasznos programok
Ezt a témát azért nyitottam, mert sok felhasználó szokott érdeklődni, hogy ehhez és ahhoz mi lenne a legjobb program. Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne gyűjteni a hasznosabb programokat.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hello
Egy olyan progi kellene amivel PS1-es jatekokat tudjak atirni CD-re vagy DVD-re es mukodjon tudjak vle jatszani PS1-en
egy rovidke leiras is jol fogna😆
koszonom elore is😀
Szia én valamikor clone cd-t használtam azzal ment egy az egybe minden játék átirás után de csak cdre irj mert ps1 ugytudom még dvd-t nem vitte!
Már nem emlékszem clone cd hogy müxik szal leirás nincs de ha jól emlékszem pofon egyszerü szal sok sikert!!!
THX 😀 tenleg naon egyszeru es muxik is
hello
Egy olyan progi kellene amivel PS1-es jatekokat tudjak atirni CD-re vagy DVD-re es mukodjon tudjak vle jatszani PS1-en
koszonom elore is😀
Szia én valamikor clone cd-t használtam azzal ment egy az egybe minden játék átirás után de csak cdre irj mert ps1 ugytudom még dvd-t nem vitte!
Már nem emlékszem clone cd hogy müxik szal leirás nincs de ha jól emlékszem pofon egyszerü szal sok sikert!!!
Ha az Msi Afterburner-t a hivatalos honlapról töltöm le az ingyenes, mert bármire megyek mindig oda irányít át és ott nem írja hogy ingyenes-e.
újra raktam az XP és nem engedi hogy az ikonokat manuálisan beállítsam (vagyis át húzam egyik helyre a másikba)
itt:Start_EnableDragDrop-ba 1 van tehát avval nincs baj
megoldás?
ActiveX esetleg ?kiírt valamit vele kapcsolatban amikor újraindítottam a gépet ..
mit kéne csinálnom?
koszonom elore is😀
Valaki ajánlana nekem egy normális vírusirtót?
Áttekinthető legyen, ne egye meg a procimat, meg a memóriát, és ne legyen Avast. Köszi!
(Most Avastom van, de egyfolytába szarakodik, mert ugye tört, de már vagy 10licence-l megpróbáltam, ki is írja, hogy sokáig jó, de időközönként kidob egy ablakot, hogy tört az Avastom, és hogy vegyem meg...)
Esetleg még Avira-t is tudom ajánlani,de úgy,hogy jólvan beállítva.
Kaspersky-ről énis jókat hallottam,de arról is,hogy fogja a gépet 😕
a kaspersky a legjobb az eset nem sokat er...
Egyebkent ha az ember egy kicsit is tudatosan netezik akkor szuksegtelen a virusirto. En nagyon sokaig anelkul neteztem toltogettem. Nemreg kivancsisagbol lefuttattam egy keresest kaspersky vel es semmi virust nem jelzett, nincs is problema a geppel.
Én is tudatosan netezek, nem töltögetek mindenféle hülyeséget:D
Kaspersky-ről hallottam jókat, de állitolag ilyen 50-60mb RAM-ot eszik.:/ Nem sok az egy kicsit?
Egyebkent ha az ember egy kicsit is tudatosan netezik akkor szuksegtelen a virusirto. En nagyon sokaig anelkul neteztem toltogettem. Nemreg kivancsisagbol lefuttattam egy keresest kaspersky vel es semmi virust nem jelzett, nincs is problema a geppel.
Valaki ajánlana nekem egy normális vírusirtót?:)
Áttekinthető legyen, ne egye meg a procimat, meg a memóriát, és ne legyen Avast. Köszi!
(Most Avastom van, de egyfolytába szarakodik, mert ugye tört, de már vagy 10licence-l megpróbáltam, ki is írja, hogy sokáig jó, de időközönként kidob egy ablakot, hogy tört az Avastom, és hogy vegyem meg...)
Eset, AVG?
Kipróbálom majd őket. Persze ismerem őket, csak azért kérdezem, hátha valakinek személyes tapasztalata is van valamivel, és ajánlja. :)
Valaki ajánlana nekem egy normális vírusirtót?😀
Eset, AVG?
Sziasztok!
Kérlek mondjatok nekem egy jólműködő progit amivel lehet eredeti cd-ről zenét normálisan gépre másolni, köszönöm!!
nero
hmmmmmm, köszönöm 😀
Sziasztok!
Kérlek mondjatok nekem egy jólműködő progit amivel lehet eredeti cd-ről zenét normálisan gépre másolni, köszönöm!!
nero
Nem tud valaki egy megbízható GPU és CPU hő mérőt ami szimpatikus is?
( - speedfan )
Asus PC Probe
az csak asus lapnak jó!
amugy core temp és videókártyád gyártóján találsz valami progit 😉
Nem tud valaki egy megbízható GPU és CPU hő mérőt ami szimpatikus is?
( - speedfan )
Asus PC Probe
Serial-t találsz hozzá a Youtube-on.
Persze ha a hiatalos oldalról töltöd a trial verziót. Ha torrentről kapod le, akkor más a helyzet.
( - speedfan )
Ideális program, leginkább proci tuning után érdemes használni. Ha ezt futtatjuk legalább fél órán keresztül, s nem áll le hibával a program, akkor jó eséyünk van arra, hogy stabil marad a gép oc után.
"üdv. nekem egy olyan program kéne amiben ott van az összes telepített játék és onnan tudom is inditani őket. hallotam valami gamebox-ról vagy miről. ha tudtok ilyet azt megköszönném!"
nekem is ijen kéne de nem a steam
Az Xfire rendkivül sok játékot azonosit, és azokat egyből el is tudod inditani.
vagy amit nem ismer fel azt lehet manuálisan is beállítani
"üdv. nekem egy olyan program kéne amiben ott van az összes telepített játék és onnan tudom is inditani őket. hallotam valami gamebox-ról vagy miről. ha tudtok ilyet azt megköszönném!"
Az Xfire rendkivül sok játékot azonosit, és azokat egyből el is tudod inditani.
tudnátok mondani valami jó videoszerkeztő/összevágo progit,amiben vannak különböző effektek stb...THX!
Sony Vegas Pro
üdv. nekem egy olyan program kéne amiben ott van az összes telepített játék és onnan tudom is inditani őket. hallotam valami gamebox-ról vagy miről. ha tudtok ilyet azt megköszönném!
Steamot letöltöd, és a játékok .exe-jét beimportálod, és onnan egyből tudod indítani, a Play-re kattintva! Nem csak Steames játékokat lehet betallózni.
köszi!
üdv. nekem egy olyan program kéne amiben ott van az összes telepített játék és onnan tudom is inditani őket. hallotam valami gamebox-ról vagy miről. ha tudtok ilyet azt megköszönném!
Steamot letöltöd, és a játékok .exe-jét beimportálod, és onnan egyből tudod indítani, a Play-re kattintva! Nem csak Steames játékokat lehet betallózni.
pl a State of trance és a hardwell on air radio show-kat akarom felvenni a lehető legjobb minőségben.
Tud erre valaki valamit?
rendben köszi 😀
még annyi hogy ezt hol lehet bekapcsolni?
köszi már látom 😀
Sziasztok szeretnék kérni olyan program neveket amivel mindig láthatóan ki tudom íratni a proci teljesítményt videokártya ventik memóriák stb.. kihasználtságát, szóval ha épp játszom vagy dolgozom akkor is lássam mi merre hány méter köszönöm.
A videókártya Msi afterburner.
A procinál meg marad a hagyományos módszer. Mielőtt elindítod a játékot elindítod a feladatkezelőt, majd rámész a teljesítmény fülre. Ezután ezt kiteszed teljes képernyőre. Utána mehet a játék. Ekkor megnyomod a windows gombot, ami vagy leteszi vagy nem a játékot. Sajnos nem mindegyikél működik. Így tudod nézni a proci használatot és a memória használatot.
Sziasztok szeretnék kérni olyan program neveket amivel mindig láthatóan ki tudom íratni a proci teljesítményt videokártya ventik memóriák stb.. kihasználtságát, szóval ha épp játszom vagy dolgozom akkor is lássam mi merre hány méter köszönöm.
Motherboard monitor 5
SpeedFan
Nem tud valaki valami jó zenelejátszó programot? WMP-n és Winamp-on kívül. Paraméterek: Kompakt, szép, könnyen kezelhető kezelőfelület, EQ.
Jet Audio😉 Én is ezt használom és nagyon meg vagyok vele elégedve😎
Kösz! Ahogy nézem elég jónak tűnik!😃
Én Aimp-ot használok, mindíg a legújabbat szdem le és rengeteg skin is van hozzá. 😃
A legfrissebb verziója a HD Sentiel-nek. Kiír minden adatot a vinyóról ami kell, sőt még teszteket is lehet futtatni, amik próbára teszik a merevlemezünket.
Nem tud valaki valami jó zenelejátszó programot? WMP-n és Winamp-on kívül. Paraméterek: Kompakt, szép, könnyen kezelhető kezelőfelület, EQ.
Kösz! Ahogy nézem elég jónak tűnik!😃
Hali!
Ha vennék egy Wifi dekódert azzal tudnék netezni korlátlanúl?Most mobil netem van és elég rossz.😕
Tudsz. Ha a közeletekben valaki veteték nélküli netet használ és nincs levédve akkor simán. De van néhány dekóder ami már a jelszavasat is simán továbbítja.
ezt,hogy érted,hogy továbbítja?😊
Hali!
Ha vennék egy Wifi dekódert azzal tudnék netezni korlátlanúl?Most mobil netem van és elég rossz.😕
Tudsz. Ha a közeletekben valaki veteték nélküli netet használ és nincs levédve akkor simán. De van néhány dekóder ami már a jelszavasat is simán továbbítja.