Túlmelegszik a gép mit tegyek?
Ide le tudod írni ha ha melegszik a gép vagy egyes alkatrészei... és tudsz segítséget kérni, hogy ilyenkor mit is kell tenned, vagy akár segítséget is tudsz nyújtani másoknak! :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
És jut eszembe,Újra pasztázás elött rendesen eltávolítottad a cpu ról és a hűtő talpáról egyaránt a régi pasztát?
Helló!!
Az jár- e nagyobb fokú melegedéssel vagy teljesItmény csökkenéssel hogy a gép (a vas bent) be porosodik gondolom igen ez egyértelmű de a kitakarItáson kIvül mit lehet ellene teni? (Puha ecsettel felkavarom kisempem a port és a porszivoval felszivom egész jol megy)
Akár még +10 fokkal is lehet melegebb minden... ha áll a por benne...
Főleg ha nem jár a levegő a házba és az asztal aljába van betolva 😃
Az jár- e nagyobb fokú melegedéssel vagy teljesItmény csökkenéssel hogy a gép (a vas bent) be porosodik gondolom igen ez egyértelmű de a kitakarItáson kIvül mit lehet ellene teni? (Puha ecsettel felkavarom kisempem a port és a porszivoval felszivom egész jol megy)
Tedd a fagyasztóba a gépet😃DDDD.Mellesleg talán rossz a hűtés .Am nem OC-zted?
Hát az lesz. Hát nem kéne rossznak lennie, még csak fél éves. Ilyen:
Húzva pedig soha nem volt, és soha nem is lesz, nem szeretném kinyírni a gépem! 😃
Am talán nem gondoltad, hogy valamiféle vírus?Tedd újra a OS-t am tartsd a gépet hűvös helységbe mert könnyen tűlmelegszik(tapasztalat)mondjuk ez alap dolog amit tudi kell😃.Esetleg takarítsd ki hátha nincs benne nagy pordarabok.Nekem ez volt konkrétan a probléma mostmár alap 40 fokon megy a gpu , procimmal sose volt gond pedig nem egy bika állat.
Szoktam takarítani, nincs benne por. 😃 A vírus meg hát nem tudom a terhelést a játéktól kapja. De lassan úgy is újra kell rakni úgy hogy majd akkor kiderül. Köszi a segítséget! 😃
Húzva pedig soha nem volt, és soha nem is lesz, nem szeretném kinyírni a gépem! 😃
Am talán nem gondoltad, hogy valamiféle vírus?Tedd újra a OS-t am tartsd a gépet hűvös helységbe mert könnyen tűlmelegszik(tapasztalat)mondjuk ez alap dolog amit tudi kell😃.Esetleg takarítsd ki hátha nincs benne nagy pordarabok.Nekem ez volt konkrétan a probléma mostmár alap 40 fokon megy a gpu , procimmal sose volt gond pedig nem egy bika állat.
Szerintem meg hagyd úgy, mert az 52 fok teljesen rendben van
Oké, köszi! 😀 Csak sokalltam a 42 fok után 😃
Ilyen sokat számítana a paszta? Mert amikor megvettem a ventit egy fél éve akkor volt rajta paszta is és 45 felé sosem ment nyáron. Most meg télen már az fűti a szobát. Ezért nem olyan rég cseréltem rajta pasztát de eléggé gagyi szerintem. És nem változott semmi. Szerintetek vegyek márkás pasztát 1-2E Ft ért?
Sziasztok! az normális hogy (barátom) gépe amikor játszik a crocia 65 fok körúl van?? alap venti gyári orajel i5 4 mag 2.8 ghz. de semmi minecraft megy semmi szervert nem futtat csak az ofline minecraft. Ez normális?!?!
Igen, ez normális, főleg hogy gyári hűtővel nyomja.Amúgy is a Minecraft elég jól terheli a processzort 😉
Azzal kérdéssel fordulok hozzátok hogy lassan vennék egy fx6100-t és az alaplap bios-ában alapból nincs megadva érték cpu hőmérséklet limitnek, én meg egy darabig az alap hűtővel fogom használni nem valószínű hogy problémáim lesznek de szeretném ha a gép figyelmeztetne ha túl magas a hőmérséklete mire érdemes állítanom? van: 60,70,80,90 fokos lehetőségem.
Elégnek elég lesz csak elég nagy hangja lesz.
nem hangos egyáltalán a freezer még max fordulatszámon sem
Én azt a gyári hűtésre írtam
jaa bocsi 😀 valóban a boxos hűtők elég katasztrófák. az x6-omhoz megpróbálkoztam vele de még aznap megrendeltem a freezert. kb kikergetett a világból. iszonyat hangos
Én azt a gyári hűtésre írtam
egy arctic freezer 7 pro rev 2 vagy egy cooler master hyper tx3 szerintetek elég egy i7 3770-nek? oc nélkül, alap órajelen.. nézem a teszteket,de nem tudom eldönteni 😃
Ez a fajta Artic Freezerem van nekem nagyon megbízható darab ha arra esne a döntésed. 😉
Sziasztok a GameBooster 3 szerint a hdd-m 253 celsius fokos az baj? (közben telepítek gta iv-t meg netezek)
Az de kemény program lehet akkor, ha ennyit lát/érzékel!😆
Tök jó. Rakj egy kis napraforgó olajat a tetejére és máris készíthetsz rajta rántott húst 😃
Komolyan, ezt te elhiszed? Már rég megolvadt volna minden körülötte 😃
A merevlemeznek már 50 fok körül nem egészséges...
Próbáld ki az AIDA64-et vagy a HWInfo32 / 64-t. Ha az is annyit mutat akkor meghibásodott a merevlemez hőérzékelője.
Kiemelném úgy pár hónap késéssel a lényeget, mire írtam.
Az de kemény program lehet akkor, ha ennyit lát/érzékel!
Szóval a programot véltem hibásnak, nem is gondoltam hogy a gépe vinyója akkora hőmérsékleten fut.😀