2012 ha "eljő" a világvége
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kíváncsi vagyok h mit fognak szólni a maják, ha semmi nem sem fog történni 😆
A maják nem jósoltak világvégét. Azt csak kitalálta pár nagyokos.
mégpedig 1 nagyokos találta ki és nem is 2. ő azt mondta h világvége lesz. a 2. azt mondta felorbban a föld, 3, napkitörés 4. szupervulkán stb....
Kíváncsi vagyok h mit fognak szólni a maják, ha semmi nem sem fog történni 😆
A maják nem jósoltak világvégét. Azt csak kitalálta pár nagyokos.
http://hundns.org/a-3-vilaghaboru-lehetseges-forgatokonyve/
http://www.origo.hu/nagyvilag/20111106-haborura-keszul-izrael-es-iran.html
A gépemmel kipróbálom!
Am , fogalmam sincs!😆
Borzasztó! 😆 írd be dzsátubéba h mucsi zoltán sörhűtés 😆 nagyon nagy!
ez beteg -.-😆 de nagyon nagy 😃 csak azt nem értem hogy attól mért fog jobban hűlni a sör ha hozzávágja a falhoz 😆
Borzasztó! 😆 írd be dzsátubéba h mucsi zoltán sörhűtés 😆 nagyon nagy!
Az asztán jól behűti a sört! 😆 😆 😆 az egyik kedvencem MÁ HŰL!!!
Meleg sör ááááá! Az sokkal rosszabb mint egy nyugalmas kis világvége!
annál rosszabb nincsen. ez olyan mint sör hab nélkül. meg hát ki akar olyan sört inni ami olyan meleg mint a h*gy😆
Nők számára meg ez a világvége(persze aki normális életmódot követ az ne vegye magára) : ha letörik a műköröm, zárva van a kávézó, ha kosz lesz a szobában, ha le van h*gyozva az ülőke, ha a férfi folyton ugráltatja sörért, ha az aranyos ruhákba dugott kiskutyájuk sáros lesz, és még sok minden más... a lányoknak ezek jelentik a világ végét 😃
nézétek meg jó kis képek (: folyamatosan frissül
terjesszétek, osszátok meg köszi előre is (:
Höhö 😃 Odamész egy vadidegen sexy csajhoz aztán mondod neki hogy úgyis világvége lesz 2012-ben jössz egy körre? 😂😊
Fogadni mernék hogy 2012 november-december körül sok ilyen lesz! 😂
az biztos 😃 akkor lesz érdemes utcán járkálni mert akkor a csajok kimozdulnak a szobájukból aztán keresnek maguknak ágymelegítő partnert 😃
Höhö 😃 Odamész egy vadidegen sexy csajhoz aztán mondod neki hogy úgyis világvége lesz 2012-ben jössz egy körre? 😂😊
Fogadni mernék hogy 2012 november-december körül sok ilyen lesz! 😂
Ezt kipróbálom 2012 decemberében, hátha bejön 😂 majd megírom a világvége után😂
inkább összeszedel annyi csajt h naponta legyen egy köröd 😃
Am én néztem valami filmet azt ott mondták hogy a majáknak fejledtebb vólt akkor a naptárjuk mint most nekünk 😆
a Doctor Who sorozatban az van hogy 5milliárd év múlva fog elpusztulni a Föld és az emberek átköltöznek más csillagokra 😆
Csillagokra? 😲 😂
Na azt megnézném...
Inkább lakható bolygókra. 😉
Világvége after party! Ott leszel? 😃
simán😎😃
2012 dec. 21. kb így néz ki: 13.00.00.0
és gondolom hogy 13 szerencsétlen szám, meg lezárult valamien korszak így szerintük vége mindennek 😆
Ha elaön a világvége akkor nem lesz semmi,mert nemlesz világvége!
Ez így igaz.😜 Most egy naptár miatt lenne világvége...Biztos elfogyott a papír,vagy nemvolt hely a kőtáblán,azért volt csak 2012-ig írva!😂