2012 ha "eljő" a világvége
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
És mégis milyen korszak kezdete ?
Vége a 2012-es világvégének és most készülnek a következőre az elmeháborodottak
Hajaj, lesz még sok ilyen beteg kijelentés, legközelebb az ókori egyiptomiak jóslatát hozzák majd fől... Igaz, nem létezik tudomásom szerint világvége jóslat a fáraók idejéből. De ami eddig nem volt, azt az "inteligens" új nemzedék majd kitalálja és beadagolja "jövendőlésnek", ahogy a maják jövendölését is teljesen átértelmezték...
De amit elöttem szóló írt, ha tényleg lesz világvége, az ellen úgyse tehetünk sokat...
Hát 21. egy új korszak kezdete hisz sohasem volt még a történelemben 2012 12 21. sőt 2012 12. 22 is egy teljesen új korszak ami még soha nem volt és minden egyes nap ami előttünk áll egy új kor 😆
Vége a 2012-es világvégének és most készülnek a következőre az elmeháborodottak
Maximumgame: Te nagyon okosnak hiszed/érzed magad, kicsit el vagy szállva magadtól. Néztél már tükörbe ? 😊
Erik94: Túl sok Naruto-t nézel, épülget szépen lassan lefelé a kicsiny agyad.
Igen annak gondolom magam! És az is vagyok! mer pozitív energiákban mozgok ! Én nekem most kezdődik az új világ veled ellentétben ! aki szart se tudsz róla 😀 mi kezdődött ! és mi végződött !
Még mindig élünk, haha...
Ezek a maják... gondolták dec. 21ig megrajzolják a naptárat.
Aki rajzolta biztos lusta volt folytatni, vagy végelgyengülésben meghalt amíg csinálta.
Azért vicces lesz, legalább ma is beleröhöghetek jópár parás ember arcába. 😀 Éljen a szarkazmus 😊
szerk.: [LINK]
Istenkém... 😎
Tudod mi a vicc? a naptár kerek volt... szóval... nem véletlen nem csinálták tovább... ezt max a Tirexi Videójából halottad.... OMG 😂 😂
😃 de azokat is bírom 😃 aki facaebookon és mindenhova befogja írni..
nem történt semmi.... 😃 hát persze a hülyék nem látnak majd semmit belőle 😃 mert korlátozott a világvége !
Nem hallottam sehonnan, csak mindenhonnan! (szarkazmus) 😃
Nah, komolyra véve: Már azelött így gondoltam, hogy ez az egész világvége para elkezdődött volna. Ez csak az év elején lett sokkal "népszerűbb", legalábbis én akkor kezdtem többet hallani az ismerős köreimtől meg a netről... De ezt már elötte ismertem. 😀 Akkor se tulajdonítottam neki nagy feneket, ahogy most se. 😀
A sok hülye egyből elkezdett ebből reklámot csinálni, a businessről nem is beszélve. Ebből is csak pénzt csináltak.
De a lényeg... Én már a kezdetektől így gondoltam, nem idéztem senkit, megnyugodhatsz. 😀
Nem felháborodásból írtam, csak a félreértések elkerülése miatt. 😉
szerk.:
A világnak tényleg vége van amúgy. 😀 De ez csak nézőpont kérdése. 😀 Már aki érti... 😀
de ha rosszul rendelel a matrix 😆😆
kiváncsi vagyok ,hogy hányszor fogják még ezt eljátszani... sok hülye meg el is hiszi. Valamire még kiváncsi lennék... HOGY AZ ISTENBE LEHET A VILÁGVÉGÉRE FELKÉSZÜLNI? 😆 ha eljön ugyis visz mindenkit ,kivéve Chuck Norrist
Na mi van má, mikor halunk meg?
soha 😃
de mindegy te ugysem érted meg soha...
a világvége pedig elmaradt
http://www.idokep.hu/2012
)': 1 óra 3 perc és meghalunk áááá
Nem hal meg senki.
Erik94: Túl sok Naruto-t nézel, épülget szépen lassan lefelé a kicsiny agyad.
Így van,nem lesz semmi,mivel pár mádosperces "világvége" nem létezik!.
Ha lesz is akkor szép folyamatossan épül le a Föld...Mert a jó és a rossz nincs egyensúlyban...De ezt a tibetiek egálba hozhatják az erejükkel...
"szép folyamatossan épül le"
Mint a te agyad...
Pár másodperces világvége nem lehetséges, de a tibetiek szellemi energiája odab*sz... 😀
Te hozzád kiszólt ***...Inkább csituljá jovan...
Ez igy van...még ha a te eccsepke agyad sem fogja fel...
Retardált...Férevagy teis
Pedig igaza van 😀
sok ember megérdemelné 😀 persze ezt nem ő dönti el 😀
És sok ember beteg lesz, mert nem fogja feldolgozni ami lesz itt 😀 a világba
Akik az ilyen kijelentéseket teszik, hogy "Túléltük!" azok ne mond, hogy normálisak! Ezek az emberek vannak/voltak a legjobban beszarva a világvégétől. Pedig csak a dolgok után kéne nézni, nem volt szó világvégéről, csak egy új kezdetről, időszámításról a Maják részéről, csak valamelyik fogyatékos "tudós" félreértette és hülyítette be a népet, saját magával együtt... A Maja naptárat, se naptárként kell elképzelni...
Ja tuti bevoltam sz**va 😀 Mindig Chuck bácsinak van igaza...
Ha lesz is akkor szép folyamatossan épül le a Föld...Mert a jó és a rossz nincs egyensúlyban...De ezt a tibetiek egálba hozhatják az erejükkel...
Mint a te agyad...
Pár másodperces világvége nem lehetséges, de a tibetiek szellemi energiája odab*sz... 😀
Sajnos nem értem. 😕 Magyarul szerettél volna írni?
Mint a te agyad...
MaximumGame: Hagyd rájuk, az ilyenek tényleg megérdemelnék, hogy megdögöljenek! Sok emberre ráférne már egy világvége...
Az biztos... szerintem én örülnék a legjobban... mert ami itt megya világba ... az a világvége... ennél rosszabb nem lehet ...
Most komolyan egy ilyet hol lehet nem befejezni ? 😂 kerek aztán lehetne 10méteres is...
Aki nem értené vagy fogyi :
2 perc és Kiribatiban december 22 😆 szóval ennyit erről ők túlélték mi is túl éljük 😂
Gratulálok!
én is írhatnék ilyen baromságot ezt nézd :
NINCS IS VILÁGVÉGE TULÉLTÜK BAZZEG!!! JAJJ DE JÓÓÓÓ
KAMU VOLT AZ EGÉSZ!!!
nah szerinted értelmesnek tűnne ez ? 😲 OMG fogyatékosok szövege ez...
senki nem mondta hogy világvége lesz... max a TV be bé nézték a buta emberek amit el is hittek !
én nem hiszek benne,de ez szarkazmus akar lenni,nagy baromság az egész,de ezt az egész világ tudja mélyen magában 😜
😂 😂 😂
2 perc és Kiribatiban december 22 😆 szóval ennyit erről ők túlélték mi is túl éljük 😂
Gratulálok!
én is írhatnék ilyen baromságot ezt nézd :
NINCS IS VILÁGVÉGE TULÉLTÜK BAZZEG!!! JAJJ DE JÓÓÓÓ
KAMU VOLT AZ EGÉSZ!!!
nah szerinted értelmesnek tűnne ez ? 😲 OMG fogyatékosok szövege ez...
senki nem mondta hogy világvége lesz... max a TV be bé nézték a buta emberek amit el is hittek !
még élnek haha 😂 😂 😂
Még mindig élünk, haha...
Ezek a maják... gondolták dec. 21ig megrajzolják a naptárat.
Aki rajzolta biztos lusta volt folytatni, vagy végelgyengülésben meghalt amíg csinálta.
Azért vicces lesz, legalább ma is beleröhöghetek jópár parás ember arcába. 😀 Éljen a szarkazmus 😊
szerk.: [LINK]
Istenkém... 😎
Tudod mi a vicc? a naptár kerek volt... szóval... nem véletlen nem csinálták tovább... ezt max a Tirexi Videójából halottad.... OMG 😂 😂
😃 de azokat is bírom 😃 aki facaebookon és mindenhova befogja írni..
nem történt semmi.... 😃 hát persze a hülyék nem látnak majd semmit belőle 😃 mert korlátozott a világvége !
Reggel már felébresztettem az aludttejet, aztán elmentem Budára a 2. kutyavásárra, végigvittem a máriót, balra ... 2x.
Kánonba énekeltem ... egyedül. Tisztába vagytok ti vele, hogy hány fekvőtámaszt tudok lenyomni??? Az összeset!!!
Számolni se tudtok... Nem a Világvégét éltétek túl, mivel tegnap 20.-a volt. MA VAN 21.-e!!!!!!!!!!!!!!!!
23:59:59-ig senki sincs biztonságban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Kivéve én.)
😆😆 de azért mindenkinek szép napot 😃