Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tudtok valami rövid, de jó játékot mondani?
Tudnátok olyan játékokat mondani ami hasonlít a dayz-re, de singeplayer? Nem feltétlen kell zombisnak lennie.túlélős,lootolos játékot keresek. (Az lenne a legjobb, ha TPS lenne)
Köszi mindenkinek!
Tudnátok escape the room, szabadulós, nyomkeresős játékot ajánlani, amit lehet co-opban nyomni? 😀
Nem nagyon találtam ilyet. Ha lehet, akkor ne a képen klikkelgetős legyen. Legyen benne szabad mozgás.
Köszi mindenki! 😀
nem csak várost akár
De itt találsz párat: https://gepigeny.hu/mufaj/epitkezes-es-gazdasagi…szimulacio
[LINK]
GTA sorozat a 4.-ig, Red Faction Guerilla, Witcher 1-2, Assasins Creed sorozat 1-4ig, The Elder Scrolls IV Oblivion, The Elder Scrolls III Morrowind, esetleg a Dark Messiah of Might and Magic (bár nem openworld, azért jó története és fizikája van)
különféle mmo-k: Wildstar, Neverwinter (bár ez inkább sikátorszimulátor, semmint openworld), Star Trek Online (bár túl nagy nyitott terek itt sincsenek, mehetsz amerre kedved van és ameddig a pálya enged), World Of Warcraft, Skyforge
esetleg ideje 64 bitre váltani és megnyílik a világ előtted, ha van vas is alatta:
Watch_Dogs 1, The Division (40 óra játékidőre simán jó), AC sorozat 5+ részei, GTA 5, Witcher 3, Just Cause 3
és az ultimate sandbox, openworld: No Man's Sky (igaz más tartalom nincs is benne, mint farmolás és felderítés a saját céljaidra)
far cry séria
skyrim
Just cause 2
De lehet olyasmi mint a Life is Strange is.
Oldalscrollozós témában meg most nagyon felkapott a Starbound, igaz nem kifejezetten ugrabugra.
balko11: ez eléggé tág kérés, pontosítsd kicsit hogy milyen téma, nálad mi az openworld, mennyire legyen sandbox, mi neked a játékélmény. Nem árt ha van legalább 1-2 példa hogy mégis mihez hasonlót keresel.
Tudnátok nekem ajánlani valami jó kis platformer játékot? A lényeg csak az hogy a kanapén feküdve, tv-n, xbox kontrollerrel tudjak vmit játszani, ami ráadásul jó is. Ori már kilőve!
Thomeee111:
TPS: Watch_Dogs, The Division. Mindkettőbe simán bele lehet tolni single playerként 40 órát. Mass Effect sorozat, AC 2 és két kiegje.
RPG: SW: Kotor 1-2, Pillars of Ethernity-re mondják hogy jó, de nem próbáltam.
Tudnátok nekem hasonló játékot ajánlani az Overwatch-hoz?
Olyan játékot keresnék, amely a Bioshockhoz hasonló jó storyval és játékmenettel rendelkezik. Főként fps játék érdekelne, de lehet tps vagy akár rpg is. Stratégia az nem érdekel. Válaszokért előre köszi.
Korábbi Need For Speedek , mondjuk a 3-5-ig, esetleg az Underground 1-2, Most Wanted (a régebbi) és a Carbon bár ez utóbbiakban van kis open world rész-érzés is.
Trackmania esetleg, vagy a Crashday. A Blur is jó volt, bár az már core2-es érában jelent meg.
Nagyon régről (P1-2 korszakból): Revolt. Hangulatos zene, távirányítású kisautók, powerupok, figyelmesen és aprólékosan megtervezett pályák, melyen sok apró részletre is ügyeltek, pl kisautóval ráállsz a slagra, akkor a kerti locsoló nyomása csökken, stb...igaz, ennek nincs kihatása a játékmenetre, de attól még ügyeltek rá. Plusz saját pályatervező, ami ugyan nem ilyen részletes, hiszen egy szobában tudod összerakni a pályákat, de attól még eléggé elmebeteg dolgokat lehet összehozni a fix elemekből.
Tudtok mondani pályaautós játékot? Régifajta kell ami megy egy P4-esen is.
- Dead Island
- Dying Light
Játszanám A Battlefield 1 bétáját. Kinyitom az Origin-t, bejelentkezek, rámegyek a letöltésre,
erre kidobja, hogy használjak Origin-t a letöltéshez.
Igen. Az origin megkér, hogy használjak origint. Nem reagál semmire..
Ilyenkor szerintetek mi a teendő? :/
- F.E.A.R.
- Outlast ot ha szereted (én rühellem)
- My Last Friday
- The Park
- Layers of Fear
- Five Nights at Fraddyes
Az oldalnak már egy ideje aktív tagja vagyok. Kötelességemnek érzem a jótékonykodást.
A jövőhéten kisorsolok(TELJESEN INGYEN) egy TW: Warhammer kulcsot, ami steam-en aktiválható(EU). Azért nem dobom a felajánlások közé, mert egy teszthez kötném a dolgot. Az oldal moderátorai remélem nem kifogásolják. amennyiben ezt így nem lehet, akkor kérem jelezze valaki és máshogy megoldjuk.
A teszt a következő:
A legjobb ár/arány kategóriás gamer gépet rakjátok össze és küldjétek el privátban nekem. A legjobb nyeri a kulcsot. Ezt nem a legdrágább gépre értem.
Nyilván a tesztnek vannak erős szubjektív hatásai. Teljes objektivitást-mivel ember vagyok- nem is várhattok.
ÉN EZT AJÁNLOM!
PamKer: elég régi gép az, lehet a felsoroltak közül pár nem megy rajta élvezhetően.
RTS/FPS: Battlezone 98 Redux
RTS: C&C Generals, esetleg a C&C 3 és kiegje, Red Alert 3 + kieg, Anno 1404, esetleg az Anno 2070, bár az szerintem már sok lenne a gépednek, Supreme Commander 1 és kiegje,
Nem pont rts, a Civilization 5, de megérhet egy próbát, ahogy a Warhammer 40k: Dawn of war 2 és kiegjei is.
FPS: Worms 3d talán elmenne, igaz nem az a kimondott ugrabugra fps, Bioshock 1, Borlerlands 1 talán, Stalker, Singularity,
TPS: Mass Effect sorozat, ha kimaradt volna
1-2 amelyeket kedvelek:
-League Of Legends
-GTA: SanAndreas (MTA-val együttvéve)
-Age of Empires széria
-Age of Mithology
-Trove
-Unturned
Leginkább valami stratégiai / FPS játék érdekelne
(BF széria, FarCry széria kilőve 😃 úgyszint a COD széria is)
Strong hold-ot , és a Hearts of Iron IV ismerem. Ezekhez hasonlók is jöhetnek..😆
Spoiler!
Dead Space